icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

riela
20. máj 2012

Ahojte,
pozeráte všetky hokej 🙂?
@zz134 ja sa chcem tiež pobaliť do kufra, potom napíšem či sa podarilo. Osušku beriem, aj župan, mám taký tenší s 3/4 vými rukávmi.
@marianax aj ja som doma, hoci je pekne, teplúčko, chystám sa zase žehliť, veď čo iné budem robiť v nedeľu 😀 ... ale od takej jednej do tretej som spala pred telkou. malej princezničke želám skoré uzdravenie. videla som že baby popridávali fotky, tak som dala aj ja 🙂

monuska342
20. máj 2012

ahojte nebolia vas v tehotenstve zuby?mna od vcera neskutocne raz hore raz dole....neviem ci s tym mam ist k zubarke lebo som bola pred mesiacom a hovorila ze radsej po porode mi bude robit kazy tak neviem ci to mam zapalene alebo ma to boli iba s citlivosti 😒

marianax
20. máj 2012

@riela dakujem este stale ma horucku tak zajtra k lekarke plus so starsou dcerou k zubarke lebo ju boli zub takze dnes mam uz pacietky doma dve ☹

riela
20. máj 2012

@marianax no to ti nezávidím, tak máš čo robiť zajtra...

veronika66
20. máj 2012

baby čo znamená keď tvrdne bruško?

keira
20. máj 2012

@veronika66 to vraj pracuju svaly maternici a pripravuju sa tak na porod .. mavam to

keira
20. máj 2012

@monuska342 hej, kludne citlivost, aj mna tak bolia .. plus mozno im chybaju vitaminiky, vapnik, na ktory si narokuju ti enase babence

veronika66
20. máj 2012

@keira a ty si v ktorom tt?

marianax
20. máj 2012

@riela no niekedy su dni lepsie niekdy horsie hm co narobime

keira
20. máj 2012

@veronika66 koncin 36

riela
20. máj 2012

@veronika66 teraz pozerám, že teba som nepridala.

Tak s veronika66 a zuzkakach - 72 chlapcov

katarinahl
20. máj 2012

ahojte, mala som vcera v noci take mierne krvacanie a cez den len take spinenie. neviete mi poradit, ci mam robit paniku? mala vyzera byt v pohodke, hmyri sa, vypuca nozky. dakujem vam velmi za radu.

veronika66
20. máj 2012

@riela nerozumiem 🙂

veronika66
20. máj 2012

@katarinahl no ja by som išla aspon nech sa lekár pozrie na to či je to v poriadku,že ta krv by ma dosť znepokojila 😒 😒 🙂

riela
20. máj 2012

@veronika66 rátam, koľko bude chlapcov a dievčat v júnových bábätkách 2012 . na str. 450 je posledný zoznam.

veronika66
20. máj 2012

@riela ahá jasne už chápem no my budeme mať chlapčeka tiež a bude to Michal 🙂 😀

1ivanka1
20. máj 2012

@monuska342 o mojich zuboch ako ma bolia by som ti mohla napísať litánie 😖

1ivanka1
20. máj 2012

@riela ja som omylom na zozname s chlapčekmi 🙂 🙂
nám utz potvrdili dievčatko 🙂 🙂
ale nič nie je nemožné 🙂

1ivanka1
20. máj 2012

@veronika66 no je to nič moc, u mňa konkrétne že mi tvrdne aj maternica, čo v mojom týždni tehu nie je dobré..
záleží čo ti povie na to lekár..niekomu tvrdne od 4 mesiaca a je to v pohode..
ako často ti tvrdne?

veronika66
20. máj 2012

@1ivanka1 ja si myslím že pár krát denne po chviľkách to tak cítim no ja som už 38tt

1ivanka1
20. máj 2012

@katarinahl slabé krvácanie môže byť predzvesť pôrodu..nám na kurze pôrodu hovorili, že pokiaľ by sme niektorá krvácali ihneď volať lekárovi. byť tebou zavolám..
ja som ten typ, že by som utekala hneď aj na pohotovosť ak by to bolo cez víkend..

1ivanka1
20. máj 2012

@zz134 tak to sa si už pripravuješ na pôrod..a mala si ich pravidelné?

1ivanka1
20. máj 2012

@jaanka3 jej ďakujeme veľmi pekne 🙂 z teba už je Mamička, nás to len čaká 🙂

1ivanka1
20. máj 2012

@veronika66 tak to je asi v pohode 🙂 🙂 mne to tvrdne dosť často 😖
ale dúfam, že ešte pár týždňov vydrží v brušku! musí!

veronika66
20. máj 2012

@1ivanka1 tak ja mávam občas večer tých ,,poslíčkov,, a to je dosť bolestivé ale vraj je to v poriadku 🙂

1ivanka1
20. máj 2012

@veronika66 tak keď ich máš občas tak je to ok...
ako sa ti vlastne prejavujú?

veronika66
20. máj 2012

@1ivanka1 vieš čo v podbrušku také strašné tŕpnutie taký tlak že až slzy idú a ani pohnúť sa neviem ako keď je silná bolesť pri menštruácii až mi zle došlo občas ale po 25 min to úplne odíde a fungujem ďalej 🙂 a ešte sa aj ťažko dýcha som si povedala keď sú toto začiatky kontrakcii tak ďakujem pekne ale ja som dosť bojko a citlivka tak každý to zvláda inak 😀

1ivanka1
20. máj 2012

@veronika66 ahaa, tak to som tuším ešte nemala, mňa moja vie tak silno pichnúť do močového mechúra, až zjajknem..tak neviem ako vydržím bolesti pri kontrakciách a pôrode 😒 😒 so mnou si to tam isto užijú...

michelle1984
20. máj 2012

babeny dnes mi povedala sestricka ze olej aviril nedoporucuje lebo su z neho zapaly a alergie. stretol sa este niekto s tymto nazorom?

veronika66
20. máj 2012

@1ivanka1 no tak ja keď budem odchádzať tak budú oslavovať ja strachopud 😀 všetko musím vedieť a všetkého sa bojím jooj