Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lucy125 no radšej to nechajte doma aby to náhodou nezmizlo omylom 😒 a ja som to tiež teraz mala uplne prvý krát no sirup nemám ale môj manžel vraví že nech skúsim mlieko tak uvidíme lebo je to fakt bolestivé
@veronika66 No veru bolí to dosť, ja som mlieko neskušala na to, ale ak nebudem ma´t sirup, tak asi vyskušam. 😉
@michelle1984 ja som zatiaľ na aviril počula len chválu tak neviem...
@lucy125 tak to asi 2dcl teplého mlieka by malo zabrať idem vyskúšať a uvidíme 😒
@veronika66 mne na pálenie záhy veľmi pomáhajú pukance 😀
@buba12 tak tie doma nemáme takže ostanem pri tom mliečku a zajtra si kúpim ten sirup v lekárni ale tak dnes to mám len prvý krát a fúú dúfam prestane
@veronika66 alebo aj jablčko vyskúšaj to tiež niekedy pomôže 🙂 ja to mávam často teraz počas tehu každý deň a niekedy som to mala aj predtým 🙂
@veronika66 Daj potom vediet či zabralo ok? 😉
@maculica Naozaj nemáš za čo 😀
@lucy125 jasne hneď ako vstanem tak napíšem ako to dopadlo 🙂 🙂
@veronika66 Som zvedavá 🙂
tak som rada ze mame strebro 🙂 🙂 🙂 super mozu nam zavidet ze sme druhi najlepsie na svete!jejzis tak som fandila ze az tlaky do bruska som dostala 😀
@marianax ani nie, iba rebra, co mi mala do nich furtom kope ma bolia 🙂 stvrtok som dosla z nemocnice, tak sa mi tam velmi nechce znova. uvidim ako bude v noci a ked tak rano vyrazim k doktorovi, lebo poradnu mam az v utorok.
Bre ranko...som rada ze uz je po hokeji...ze mame byt v klude ved to sa ani nedalo pri takom hokeji...aj vasi mali boli taki nervozni?🙂 ja som stale v pohode zajtra velky den obhajoba a mozem uz v klude porodit...zelam vam krasny den zienky....
Ahojte babulky, dnes sekciou rodí milacik0106, tak jej držme palce nech je malinký Tomáško zdravunký 🙂 🙂
@lucy125 drzim palce an tebe aj milacik0106... Neboj sa... Cim viac si nervoznejsia o to horsie... Ja to prave tieto posledne dva tyzdne, ktore by mali byt najkrajsiev zivote, lahke prave nemam...ale vravim si stale ze hlavu hore. Nikdy to nie je zle tak ako sa to zda... Treba na to pozerat z lepsieho uhla... Ze maly je zdravy🙂 ale drzim palec🙂
@lucy125 noo tak večer pred spaním som si dala 2dcl teplého mlieka a pálenie záhy do 10 min preč 🙂 vrelo odporúčam 🙂 🙂

@1ivanka1 nie vobec nie pravidelne. V noci som sa na to zobudila a potom zas cez den...asi 2x. To vazne? Este musime tyzden vydrzat!v piatok mam skusku:(