Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@kuriatko21 pane boze opravujem ja som napisala zle vahu maly ma 2680g a na pasoch co mi merala brucho tak 2900g xixi sorkaaa dnes nemam svoj den 😅
@majussska1812 no super moja som rada ze je vsetko ok ja dnes tiez chvala Bohu ok vysledky aj z krvi co idem na sekciu aj vyter ok aj pasy a pisem tu ze maly na poradni na sone ma vraj 2680g a na pasoch co mi merala brusko tak 2900g tak uvdime niekde som tu to aj poplietla lebo som odpocitala 1kg 😅 inac nic sa mi ned nechce je strasne horuco vsetko ma boli a jednoducho nemam svoj den uz sa tesim do postele len ked sa pozriem na ten neporiadok v kuchyni az mi do placu 😒 no upracem to az ked prestanu tie moje deti do seba davkovat jedlo lebo sa neoplati a ked uz kuchynu umyjem skoda uz sa jest nebude 😅
ahojte, dlho som nič nenapisala ale čitam vas stale 🙂 vidim že niektore už porodili... ja stale nič, furt rovnako male brucho, problemy nemam, akurat brutalnu alergiu, cela som vyhadzana, cervena, vsetko ma svrbi...
minuly tyzden som bola na poradni, krcok mam ze 2 cm, co to znamena? je to vela alebo malo? najblizsie idem na poradnu teraz v piatok a vo stvrtok na ultrazvuk, v pondelok poucenie o EPI.
ináč mam hrozne vela mlieka, mate to aj vy? v noci mi normalne prudom tečie...podprsenku musim mat stale, inac mam normalne mokre flaky na tricku.
@marianax teraz už všetko v poriadku, len ráno mi nebolo dobre. už som doma 🙂
@silvia0201 už sa ti termín blíži - malinká teraz oddychuje a zbiera energiu, priprav metallicu 🙂 inak bola som v prahe, keď tam mali koncert. ale na koncert šiel len môj drahý, veľmi si pochvaľoval. som na teba myslela 🙂
Baby aj vas tak neskutocne bolia krize?
@riela vidíš, celkom mi to vyfučalo z hlavy. zajtra si nachystám všetky pesničky. 😀 😀
milé od teba, že si na mňa myslela. ani som nevedela, že v prahe bola metallica...
@silvia0201 ruky nad hlavou a budeš vrtieť zadkom v rytme pesničiek na vzdychárni 🙂. budú ťa dávať za príklad, že ako si pekne uvoľňuješ panvu.
veľmi veľa ľudí tam bolo z SK.
@zuzu4444 mňa bolia ale dosť až ma tam tak pichá ako keby seknúť išlo 😒
@hrivushka tak to kolostrum mám aj ja ale len vtedy tečie keď si potlačím prsník 🙂
dnes ten môj malý nezbedník neviem čo v tom brušku vyvádza ale celé ma bolí od kopancov ani som si poobede pospať nemohla keďže stále kopkal 😀 .Tak si idem ľahnúť predpokladám že 5 min a spím 🙂 len aby ma to v noci zase nechytilo a ... dospala som 😀 😀

@riela moja zlata ta co to s tebou?