icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

adulka165
5. jún 2012

@monikapd1 kuk na spodok strany 494 tam je štatistika - už 16 bábetiek 😉

wwwphotokidssk
5. jún 2012

ahojte dievcata, pre vsetky babatka do 2m mame specialnu akciu. skuste si kuk nasu prezentaciu 😉 pekny dnik zelam

sperka
5. jún 2012

@katarinahl gratulujem a prajem veľa zdravíčka a nech malá rastie do krásy 😉

sperka
5. jún 2012

@chelonka kupovala som novú a neviem či poznáš (myslím, že určite) mimibazar a cez ten som kupovala zn. Bertoni, myslím. Čo som pozerala aj hodnotenia, veľa pozitívnych a spokojných mamičiek....tak uvidím

renatulka66
5. jún 2012

@katarinahl Blahoželám k malinkej a veľa radosti a zdravíčka obom... 🙂

katka1903
5. jún 2012

Dievcence prosim vas ako to prebiehana na prietokoch ja si to uz nepamatam.budu tam pozerat aj maleho ako je otoceny a to vsetko ci len tu pupocnikovu snuru.

veronika66
5. jún 2012

@katka1903 mne na prietokoch vždy pozrel aj polohu , ale neviem či to robia vždy mne malého polohu aj hlavne kôli tomu kukal že bol zle otočený ale keď sa opýtaš na polohu tak ti to povie lebo to má pred očami 🙂

katka1903
5. jún 2012

@veronika66 dakujem maly bol pred dvomi tyzdnami ulozeny priecne tak som zvedava ci sa uz pretocil dolu hlavou.

veronika66
5. jún 2012

@katka1903 tak ja mám tri dni o termínu a malý je zadočkom dole ale keď ti začne robiť prietoky tak mu povedz že bolo bábo v zlej polohe a on ti hneď aj povie polohu 🙂

katka1903
5. jún 2012

@veronika66 a ako pojdes cisarskym?

veronika66
5. jún 2012

@katka1903 tak to neviem doktor sa nevyjadril no v štvrtok mám poradňu a v piatok termín aj ja som zvedavá na čo čakáme aj ja som zvedavá 🙂

katka1903
5. jún 2012

@veronika66 tak drzim palce 🙂

majussska1812
5. jún 2012

Ahojte babulky.. dnes poobede mam poradnu, som zvedava ci uz bude nieco nove 🙂 neviem co sa dnes deje stale chodim na wecko na velku... Pritom ja mam dost stymto problem, mam aj hemeroidy ☹ normalne sa bojim co sa deje ☹ .

monikapd1
5. jún 2012

@veronika66 ahojky, ja som mala malu KP-ckom cize zadockom a robili mi SC co sa pri dievcatkach nemusi, ale vraj pri chlapcoch by sa to malo robit bo potom mozu ostat vraj neplodny, ale neviem co je na tom pravdy. je to na dr. ako sa rozhodne
@adulka165 noo tak dufam, ze coskoro sa k nim uz aj my pridame 🙂

veronika66
5. jún 2012

@monikapd1 a ty si bola v ktorej nemocnici ? Lebo ja ak bude malý stále KP tak budem na tom trvať a nebudem riskovať že sa niečo skomplikuje a stane 😒

veronika66
5. jún 2012

@majussska1812 držím palce v poradni možno už sa niečo chystá 🙂

monikapd1
5. jún 2012

@veronika66 ja som rodila v Bojniciach, den pred SC som prisla do nemocky a na druhy den mi robili SC, ale tak mne dr. kazala ist sa hned do nemocky objednat (nahlasit) na SC, my sme necakali az pokial to na mna neprislo.

veronika66
5. jún 2012

@monikapd1 tak na kramárochasi čakajú no neviem však som veľmi zvedavá aj s tým zaspávam čo bude lebo ja nedovolím aby išiel normálne keď bde stále KP

monikapd1
5. jún 2012

@veronika66 viem ze sa viacej chlapcekov narodilo KP a zatial nemali problemy ale ako bude potom ked budu velky neviem. dr. ti nic nepovedal na to?? mne sa mala 2 tt pred terminom otocila KP a hned sme jednali, ze som prvorodicka a aby som nemala tazky porod, bo mala vyzerala na velke babo (mala mat 4,5kg) ale mala som vela vody tak to skreslilo.

veronika66
5. jún 2012

@monikapd1 no aj ja som prvorodička a doktor nič moc nepovedal len že je to riadne živený chlapec cca 4KG no tak neviem ja by som najradšej normálne ale ja mám aj v papieroch písane že mám úzku pánvu a ešte aj to otočenie malého no neviem čo s nami bude 🙂

monikapd1
5. jún 2012

@veronika66 noo tak hadam to bude ta SC ja by sa asi tiez bala ist normalne, ja som pri malej tiez chcela prirodzeny porod, ale sa nam to takto vyvrbilo

veronika66
5. jún 2012

@monikapd1 veď to a ja sa bojím aby sa niečo nepokašľalo

monikapd1
5. jún 2012

@veronika66 to by som sa aj ja bala, kedy mas poradnu? ja zajtra tak som zvedava

veronika66
5. jún 2012

@monikapd1 no poradňu mám v štvrtok tak dúfam povie že v piatok (na termín) mám nastúpiť 🙂 tak držím palčeky

renatulka66
5. jún 2012

@veronika66 Ahoj , ja mám termín v nedeľu a malá je tiež otočená zadočkom dole. Daj vedieť potom ako si rodila alebo to už máš dohodnuté?

monuska342
5. jún 2012

ahojte tak po dnesnej poradni som dohodnuta na 7.6 mi budu vyvolavat 😉

veronika66
5. jún 2012

@renatulka66 no a kam ideš do nemocnice? No ja idem v štvrtok do poradňe a v piatok je termín no doktor sa zatial vôbec nevyjadril tak neviem čo bude ale isto dám vedieť 🙂 🙂 no a chlapci musia ist sekciou ked su KP ale dievctka neviem ti nevarveli?

1ivanka1
5. jún 2012

baby volala mi teta z Eurocordu, to bola tá súťaž o kočík na nete, určite ste to aj vy videli behať po internete..zobudila ma, taak som pekne spinkala, ale teda asi na jednej ruke lebo ma bolíí auuuuu
no ale idete o to, že mi ponúkla zľavu 500e ako tebe
@lucy125 na odber pupočníkovej krvi..keď som jej povedala, že si to nedám z toho hľadiska že som počula že to je nevyužžiteľné tak bola v šoku , že čo som to počula za blbosť, že samozrejme je to využiteľné a že teda ja som bola vylosovná a mám takúto zľavu. ešte tam hádzala nejakými číslami ale to neviem čo bolo..
a povedala, viete nemôžme dať všetkým mamičkám kočík, tak dávame túto zľavu..chcela som jej povedať, teta ale veď kočíky by vás vyšli na menej než 500e

renatulka66
5. jún 2012

Ja idem do Popradu. Detičky sa môžu rodiť KP normálne do tých 4 kg keď sú väčšie je to už obtiažnejšie. Len ja budem asi rodiť normálne lebo mám nábeh na trombózu a zo zdravotných dôvodov je to pre mňa lepšie...Ja som bola včera a stále je otočená dole KP. Držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂

marianax
5. jún 2012

@monuska342 moja zlata ja tiez v ten den idem do nemocky ale az na druhy den sekcia drzim palceky budem na teba mysliet aby si mala co najlepsi porod 🙂