icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

adulka165
5. jún 2012

ahojte babulky , tak a som späť doma nechcú ma tam v nemocnici 😠 pásy-záznam ok aj sono-prietoky , moč aj tlak tiež , váha stojí čo som rada už druhú poradňu takže +16kg /sa kontrolujem už nejem sladké/ a primár sa vyjadril po prehmataní bruška že už je dole spadnuté takže ak to týždňa neporodím tak pondelok mám prísť na ďalšiu poradňu a uvidíme. Som sa pýtala že po akom čase /po termíne/ dávajú vyvolávačku vraj po týždni tak ak nie pondelok tak piatok budúci týždeň isto uff nejako sa mi to zdá ďaleko.... Pohlavie už 3x potvrdil že na 100% chlapec a jeho odhadovaná váha vraj mám rátať od 3,5 do 4 kg uff... tak to bude sranda 😅

adulka165
5. jún 2012

tak dnes ma potešili profi fotky od fotografky Zuzky - prišli poštou som sa ich nevedela dočkať 😀 kuk albumček

keira
5. jún 2012

@monuska342 a preco ta budu vyvolavat, vsak si len 39 tt 😒 😅

mata1976
5. jún 2012

@1ivanka1 mne tiez volali, odmietla som tu ich 'lukrativnu ponuku', podla mna je to len biznis 😖 . Ked som rodila 1krat tak som pupocnikovu krv darovala...

majussska1812
5. jún 2012

Ahojte 🙂 tak dnesna poradna. Nic nove ☹ maly je vysoko,neotvaram sa ☹ neviem čo sa mu tak umna lubi...

chelonka
5. jún 2012

@mata1976 aj mne dnes volali s tou lukreatívnou ponukou 😀

veronika66
5. jún 2012

@chelonka
@mata1976 a ako je možné že mne nevolali čo si to chcem dať urobiť neviete ?

chelonka
5. jún 2012

@veronika66 hmmmmm ja som sa raz davnejšie zúčastnila suťaže o kočík - ako naozaj a tam som zadavala udaje kedy je termín porodu, tel.č. a tak a oni využili tie kontakty, vieš možno ta suťaž o kočík nebola ani realna a bolo to urobene aby získali kontakty a dali zlavu na to aby si ludia dali uskladnit tu krv

veronika66
5. jún 2012

@chelonka a nevieš mi poslať číslo? Myslím to čo ti volalo?

mata1976
5. jún 2012

@veronika66 myslim, ze ked si chces dat odobrat pupocnikovu krv, treba sa dohodnut priamo v porodnici kde budes rodit...

veronika66
5. jún 2012

@mata1976 ja viem ale keď to chceme dať urobiť a dá sa to aj lacnejšie tak prečo nie 🙂 a pôrodnica s tým nemá nič len to že to odoberú

chelonka
5. jún 2012

@veronika66 poslala som ti do posty

monuska342
5. jún 2012

@marianax dakujem 😉 uz teraz sa bojim ako to dopadne a manzelovi hovorim ze bez epi ma tam nikto nedostane...dufam ze to zvladnem aj bez epi aj ked sa bojim....uz aby bol piatok 🙂

monuska342
5. jún 2012

@keira uz som otvorena na 3cm a dr mi to navrhla a ja som suhlasila a maly uz ma skoro 4kg takze uz nechcem cakat a chcem to mat zasebou

1ivanka1
5. jún 2012

@mata1976 no ja si to tiež myslím, že je to biznis...ale že zavolajú mi zajtra..
a ako darovala? komu? bezplatne?

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka tak tak tiež som sa zapojila o kočík,,asi nejakým 10 dali kočík, získali info o rodičkách a teraz ich obvolávajú aby zistili klientom...ale je to zaujímavé, že zavolala presne pred blížiacim sa pôrodom...majú to tuším vyšpekulované.. 🙂

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka tiež ti volali dnes???? 🙂 🙂 🙂 čo si im povedala??

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 aj mne budu volať zajtra 😀 trošku som nad tým začala uvažovať ale nad tou prvou základnou variantou za 190€ hmmmm fakt neviem jasne je to biznis tak akoočkovania a mamičky davaju očkovať napriek tomu, že maju kopu nežiaducich účinkov 😀
ide o to, že povodnu cenu by som to určite nedala odložiť, ale teraz premýšlam či hej alebo nie.

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 no dnes okolo tretej mi volali, no odpovedala som jej v prvom rade na jej otázky povedala som jej nech mi to posle na mail to čo mi ponuka a že porozmýšlam na tým a som jej povedala o tom svoj názor čo som ti teraz ukrat o niečo vyššie napísala 😀

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka no presne, tiež mi to zavrtalo v hlave... 😒 oni vedia veru ako na to, táto suma sa už ako tak dá. tú prvú by som im rázne odmietla ani by už nemusela volať..ale takto 😒 😒 neviem čo s tým, priateľ povedal, že to nechá na mňa..tiež taká pomoc...ale čo by som od chlapov čakala že??
len najhoršie na tom bude to, že ak to dám prvému dieťatku už by som to mala dať aj druhému dieťatku..a tam už takáto možnosť nebude.. 😢 😢 😢

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka aj mne volali po tretej..podla mňa oni idú podľa dátumov našich predpokladaných pôrodov..lebo keď sa pozrieš máme ich pri sebe..
kedy si sa registrovala na ten kočík?

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 moj to najprv veelmi chcel ma na to normálne presviedčal, potom ked zbadal cenu tak sa pozastavil 😀 😀 😀 a už to nechcel a teraz ked je táto akcia tak sa ho pýtam, že či to chce alebo nie a presne jak tvoj,že nevie že sa mám rozhodnut ja, potom som mu povedala, že nech si povie svoj názor, lebo ked ja to odmietnem a čírou náhodou to budeme potrebovať, tak nech mi nenadáva 😀 😀 😀 a tak sme sa zatial doholi asi tak, že si nechám poslať zmluvu doma ešte prestudujem a potom sa rozhodnem či podpíšem alebo nie.

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 nooo veru idu podla dátumov porodov 😀 😀 😀 😀 fuuu to už bolo dost davno s tým kočíkom veru 😀

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka no to je najhoršie nechať rozhodnutie len na jednom..veď dieťa je oboch a tiež ma napadla tá varianta, že čo keby náhodou potom mi to bude vyčítať?? a najhoršie je že ja by som si to potom vyčítala ešte viacej..ach jo..keby neponúkali, boli by sme bez starostí 😒 😒 😒
a to tak ide že ti pošlú zmluvu a ty sa potom rozhodneš??

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka no ja som sa tuším niekedy v decembri, alebo možno ešte skôr, zo začiatku tehu to bolo..
ale som si myslela, že som vyhrala kočík keď mi volala teta..ale teda bola múdra ako keby to študovala a aplikovala 🙂 🙂

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 jjj ale keby si videla ako ma predtým presviedčal, ja som bola rázne za tie prachy proti tomu. a

no ide, bo šak ak im ju nepošleš naspať podpísanu z tvojej strany tak je neplatná no nie?

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 aj ja veru niekedy v tedy ešte, jaaaj jak si ma pobavila tým komentárom 😀 😀 😀 😀 😀

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka no môj si to ani nechcel prečítať, že on na také veci nie je, no potom som mu to strčila pod nos, venoval tomu minutu a že to mám zistiť na diskusiách zajtra..že mám na to čas 🙂 🙂 no ale mylsím že takáto vec sa nedá zistiť,,

neviem že ako to ďalej funguje potom keď poviem áno..

chelonka
5. jún 2012

@1ivanka1 ani ja neviem, ale šak sa tety spýtame no nie 😀 😀 😀 😀

1ivanka1
5. jún 2012

@chelonka tak tak zajtra sa jej opýtame, ale ja sa na to zajtra na poradni opýtam môjho gyn, že ako sa bude on na to ksichiť... 😀 😀 tak tete to asi nezdvihnem zajtra..no uvidím kedy si na mna spomenie 😀