Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
tak som zvedavá či to už dneská nepríde ... 2 pračky som oprala a vyvesila, navarila som zeleninkovú polievočku a to som valkala do nej domáce šiflíky /fliačky/ a ešte ma čaká urobiť ryžu a grilované kuriatko k nej... tak hádam toto státie a pohybovanie dačo uvoľní a pôjdeme do pôrodnice ...juj ako si to už prajem ☹
@adulka165 ..nooo, ja tak kmitám furt, aj sme sťahovali a nič... ☹ Ale možno tebe to zaberie, držím moc palce! U mňa to zatial vyzerá rovnako ako posledné dni - nič sa nedeje.... Ja chcem už do tvojej tabulkyyyyyyy...... 😀
@veronika66
@keira
@1ivanka1
No tie pohyby su uz pomenej. Veru to uz niesu kopance, maly ked sa zacne vystierat juj tak to je inak citit... 🙂 uz ma malo miesta, tak ked mi vypuci ritulku, a nozicku... Uz sa vrti akurát 🙂 nechápem ked mi všetci hovorili,ze pockaj ked ťa dokope, ja som praveze rada,ked sa hybe... vobec mi to nevadi...
@majussska1812 aj ja to tak mám, bez kopancov, len naťahovanie a musím povedať že som z toho dosť nervozna ☹ ☹ ☹ ☹
no aj ja si pamatám, že počkaj ako ťa bude kopať ale teda nič strašné sa celé tehu nedialo 🙂
@anulienka_nr ahoj, ja som bola na poučení skôr. nemala si na sebe také šaty s holými plieckami? také kvetované. Potom si ležala asi na izbe s tou krátkovlasou blondínkou, nie? ja som bola najprv na izbe 5 - s malým Filipom (tej baby čo jej hovorili, že malý bude mať 2800 - 3000g) a nakoniec mal 4,4 kg. Potom som bola na 18.
@1ivanka1 Aj ja by som už šla, len musíme počkať, kedy sa bude chcieť našim deťúrencom 🙂 🙂
@riela nie, nie mala som na sebe čierne tričko a čierne nohavice, tá baba sedela oproti mne 🙂 a bola na izbe vedľa nás,viem o tej kočke s ´malým´Filipkom, chodila v tom istom termíne ako ja na rizikovú ale tTeba som tam vôbec nepostrehla asi Ťa preložili na nadštandard?
@majussska1812 ja ked chcem vediet co je s malpu v brusku poriadne z boka na bok poknisem brusko, a hned sa zacne hybat.... 😀 skus aj ty
baby netrápte sa, prenášanie je v pohode...Je to síce nepriíjemné ale fakt niekedy sa to nedá presne vypočítat termíny porodov... 😀
ale inak je dnes cely den na grcanie, mam toho uz pokrk, aj take depky mam uz z toho vsetkeho cakania a viem ze nic neurychlim 😀
Ahojte baby, tak nas dnes prepustili domov 🙂
na doplnenie tabulky, Filipko sa nardoil o 17,00 hod
@zuzu4444 jééj, ty si už doma.. no super, tešíme sa, malý je fakt úžasný na fotkách, v skutočnosti určite ešte viac... Ako to celé prebiehalo, máme sa báť? 🙂
@kuriatko21 nie nemate sa bat
@sperka ...ty si sa tu dlho neukázala, že by to už na teba prišlo? Držím palce! 😉
@zuzu4444 tak sa teda nebojíme... Len by sme sa vcelku tešili, keby sme sa nebáli čo najkratšie... 😀
@bambulka248 Ahoj...no pozerala som do knižky a mne tam nič také ako cervikálny index nepíšu...ale tak krčok mám už skrátený 🙂
Dobré ranko..ja už som hore... Baby hrozná noc, bruško, chrbat,panva, tak ma boleli, vobec som nespala ☹ ...ešte aj teraz ma boli chrbát ☹ a panva.... Toto bude zase den... Nech uz ten drobcek ide von...
@majussska1812 ahoj ja som už po a môžem povedať že ešte ti to budechýbať tak ako aj mne aj ked moje slniečko je vedla mna 😉 🙂
@majussska1812 ahoj som na to ako ty este k tomu mi malý tlači na dáky nerv tak že sa neviem vystret a chodim predklonena ako by som bola seknuta.
Dnes máme termín a stále sme doma, tak uvidíme čo bude 🙂 🙂 🙂 Držkajte sa všetky čo čakáme...skôr alebo neskôr to príde 😉
@majulosa chýbať?a co? ja ti tak zavidim, a aj vsetkym ktore maju drobca uz prisebe... 🙂 ja uz sa neviem dockat.
jeden krásny pôrodný príbeh pre vašu inšpiráciu
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...
len škoda , že v Slovenských pôrodniciach zatial nedosiahnuteľný - kým VY nezačnete volat po zmene 😀
želám vám krásne pôrody
@anulienka_nr ja som asi bola mechom treštená 😀 . nespomínam. ale určite sme okolo seba chodili. hej, deň pred tým ako Filipko odišiel domov, som prešla na nadštandard. ťažko som niesla, že všetci čo so mnou prišli, odchádzajú domov a ja tam ostávam. dokonca v stredu mi prednosta hovoril, že mi ruší kontrolné sono, a že ešte mám zostať do piatku. že sa netreba ponáhľať - mala som veľký hematóm vnútorný, aj vonkajší.
našťastie tá mladá lekárka detská povedala, že keď malá pribrala, pustili by ma domov, tak sa nechal obmäkčiť - že teda sono urobí a uvidí, či sa zmenšuje. a tak sme šli na obed domov 🙂.
ahoj, sme doma, Matiasko sa narodil 5. 6. 2012, cisárskym rezom, s mierami 3000 g a 49 cm. ak sa mi náhodou prihodí večer pár minút "pre seba", tak dám foto aj viac info🙂 držte sa všetky, čo to máte ešte pred sebou🙂
maminky co mate 2 he baby prisiel vam k MD este aj posledny krat RP? ja som min mesiac nastupila v polovici na MD cize teoreticky by mi este RP mohol prist???? a kdey ste dostali to vyrozumenia o vyske MD? ja mam dostat bud.tyz.prva krat MD ale vyrozumenie ze kolko stale nemaam... 😒 diikes 😉

@keira tak to som rada, že nie som sama ktorá necíti také tie klasické kopanice ale vykrúcanie 🙂