Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka a este mi vcera a dnes hrozne smrdi vyprate pradlo od susedov co maju na balkone, aj napriek zapchatemu nosu ho citim ako od psa takeho spinaveho smradlaveho a mm vravel, ze on citi iba avivaz 😀 tak som zvedava, ked zajtra ja budem prat, ci nebudem musiet pradlo znova vyplakat aby nebolo citit 😀
Dievcence moje idem ja dneska makat tak tu s vami nebudem ale aspon sa rozptilim a nebudem mysliet ci je tam drobcek alebo nie ale vsetko svadci tomu ze je moje chute zaludok ako na vode prsia a dokonca aj drahy videl na teste ciarosky cize sa mi nezdali 😉 Tak dufam ze sa dneska v praci neuvarim robim totizto v kebabe takze hotove peklo a snad sa zajtra ci az v pondelok ozvem a pak hodim aj testik aby som neporusila vasu tradiciu 😵 Velmi ste mi tu pomohli a je to tak ked clovek vypusti z hlavy a povie si ze ked ma prist pride zrazu je to tu a bac stale tomu akosi neverim a drahy povedal ze uveri ked budem mat knizku tehu v ruke a tesit sa bude az pokladika bude obimat v naruci.
Tak kocky, dnes som 18.DC a skoro rano som sa zobudila na velke bolesti v lavom vajecniku (sranda, ze minuly mesiac tiez presne na 18.DC ma tak bolelo v pravom) Okamzite ma napadlo, ze to by mohla byt ovulka 😀 😀 😀, no a ked som na zachode spozorovala, ze moj hlien uz nie je vodovy, ale tahavy a je ho veeela, tak som hned vedela, ze musim konat 😀 😀 😀 A tak som hned za ranky zviedla mojho manzela - chudacik chorucky, uz bol cely vycicany. 😵 Lebo aj v piatok vecer bol keksik a to uz na neho liezla choroba. 😵
Ovu test som si ako zvycajne robila o 16hod. a vysiel mi uz o dost slabsi ako vcera. Vcera bol moj vrchol, co sa testovania tyka. No snad sme stihli daco zamiesit 😀
Ahojte babenky, tak ja mám zajtra poslednú tabletku duphastonu 😝 a do pár dní by mala prísť mrchaňa 😝 alebo radšej nemala 😵 ... tak neviem ako to býva zvykom do koľkých dní by mala prísť a ak tak kedy by sa oplatilo testíkovať... čo myslíte? už pár dní ma sem tam pobolieva v podbrušku a asi dva krát ma tak pichlo, že mi až oči pučilo 😅 ...
@horseshoe tak hadam ste pekne zamiesili ked si na to išla tak prešibane 😀 a tvojho mm obdivujem že to "dal" lebo mm mi povie na rovinu, že ma "ne-to", že je unavený jak pes... tak super, že tvoj pozbieral sily a posnažil, to je pekné 😎
@linddi treba veriť že už nepríde 😵 neboj, rad radom sa jej všetky obrátime chrbtom, že u nás veru najbližších 8 mesiacov nie je vítaná 😀 , tak hlávku hore, sú pekné dni, treba si niekam zájsť, trochu sa odreagovať, počkať si na ovulku a snažilkovať 😉
@veonka drzim palceky, aby ti mrchata neprisla 😉 😉 😉 😉 s tym duphastonom nemam skusenosti, tak neviem, jako to fungiruje 😅 tak ti v tom neporadim 😒
No ja som sa cudovala, ze drahy sa takto prekonal 😵 😵 😵 A tak som ho poctivo chvalila, ze aky ma k tomu super pristup, ze ako sa snazi, atd,atd., aby ho to nahodou nepreslo 😀 😀 😀 Dokonca sa ma aj par dni pytal, ako mi vysiel ovu test, ci je pozitivny. Nech mu to len vydrzi 😵
Dobre ranko 😉 podavam hlasenie: od 5ej rana som nedockavo hore 😉 aa ta ciarka zosilnenla, este nie nejako brutalne, ale JE SILNEJSIA!!!! takze uz verim aspon tomu testu, aj ked tomu, ze som tehotna este velmi nie. Aaale aj tak sa tesim na taku ciarisko, co ma oslepi, to uz bude TUTOVKA, to asi az po oficialnom meskani ms taka bude, nie?
Inak baby, ta cerstva grepova stava ocividne pomaha, dnes mam tolko tahaveho hlienu ze az 😀 😀 😀 Lebo minuly mesiac to teda taketo rozhodne nebolo. A mozno pomohol aj zensky caj Gynastan - obsahuje alchemylku, ale pila som ho len cez mrchu a potom este asi tyzden po nej, lebo som mala pocit, ze mam alergiu na niektoru bylinku.
Toho hlienu mam dnes najviac, ale ovu test vysiel pozitivny v piatok a vcera rano ma velmi bolelo vo vajecniku. Tak neviem, ten hlien trochen zaostava,nie? 😨 Kto sa vtom ma vyznat. 😠
@horseshoe ja osobne sa v tych hlienoch nevyznam vobec, som sa snazila to sledovat minuly a tento cyklus a som z toho dost jelen. ja som mala malo takeho tahaveho, ale co je pozoruhodne, ze vobec nie len v case ovu ale 1,2 dni tyzden pred ovu a aj tyzden po ovu som ho spozorovala a to sa mi zdalo uz cudne, ale to fakt take zanedbatelne mnozstva, ze keby nehladam, tak nenajdem 😀 😀
@mabika ahoj moja,písala si, že chceš aby som spravila aj zoznam tehuliek a dĺžku ich snaživosti. na to, aby som mohla niečo také spáchať by mi musela každá z nich napísať, lebo mne sa fakt nechce prlúskať 100 strán, aby som to našla. Ale možno ich oslovím kvôli tebe a nejak to dáme dohromady 😉
@basikes no nieco mi hovor. ale tento cyklus mam akysi ukazkovy 😀 Najprv bol ten hlien 2dni pred ovu vodnaty a teraz je tahavy. Akurat neviem, ci nema mierne zle nacasovanie. Ale oproti minulym mesiacom mam toho hlienu na rozdavanie. 😀 Tak neviem, ci pomohol ten grep ci zensky caj, ci co. Kazdopadne zahada sa rozluskne na konci mesiaca - ci pride mrcha alebo nie 😠 😠
@leonetka no kiez by si mala pravdu s tym klincom 😀 😀 a vy co sa hadate- to je prisny zakaz v plodne dni sa hadat 😀 😀 my sme sa inak tiez stihli v piatok pohadat 😀 ale hned na to sa nam podarilo to urovnat a nasledne zakoncit kexom 😀 toto u nas inak klasicky postup 😀 😀
Ale ved vy ste to aj tak stihli zamiesit skor, nie? ten piatok by bol len taka istotka, ci?
@horseshoe tento cyklus som bola fakt zblbnuta, ze kedy bola ovulka. dnes mi konecne na FF ukazalo, ze ovulka bola na 14DC (to bol moj muz uz fuc, skoda), piatok som mala 15DC, co tiez nic nebolo. No a my sme mali kexa 13DC a predtym, tak mozme tazit jedine z toho 😀 neviem preco, ale moc tomu tento cyklus neverim. ale snazim sa na to nemysliet a pripravujem dovolenku v juli a vsetky nadeje vkladam do tohto mesiaca 😀 keby sa podarilo v ten mesiac zamiesit, tak by babatko bolo po maminke znamenim ale aj v cinskom horoskope by sme mali rovnake znamenie. a bola by velka pravdepodobnost aj trafenia rovnakeho datumu 😀 ale to su len take blbosti, nuz uvidime, snad sa raz zadari.
@sanchez81 pomozem ti, tu je zoznam bab co si pamatam s datumom PTP (predpokladany termin porodu). tak mozte doplnit aj dlzku snazenia a aj tehulky na kt. som zabudla. Mozno to nebude celkom po rade:
@annie07 22.1.2013
@alenitka 10.2.2013
@tatarida ?
@sanchez81 ?
@kapokapo ?
@franica ?
@simonkato ?
@basikes ?
@brumka nadejna? 😉
@horseshoe tak, tak treba chváliť, nech mu to len vydrží 🙂 ja som s taktikou pozitívnych ovu testov u mojej polovičky skončila 😒 , lebo keď som mu prvý (a rozhodne aj posledný 🙄 ) krát zahlásila že mám pozitívny ovu testík 😵 , teda plodné dni, tak mi povedal, že on tým testom neverí a vôbec ...neverí takýmto veciam, on verí tomu, že keď to má prísť tak to príde... podotýkam že má 31 rokov 😀 a mohol by teda vedieť ako to funguje a že k babatku sa dopracujeme iba cez plodné dni 😖 , no čo s ním??? 😔 tak ale ten tvoj má taký optimálny pekný prístup k snaženiu a zodpovedný 😎 ... to u mm postrádam

@leonetka od minuleho tyzdna som nachladnuta, tak ani neviem co je normalne kvoli tomu a co nie, bradavky som mala od ovu citlivejsie, teraz sa mi zda ze to praveze prestavat, ale su take ine ci co, ja neviem. a boli ma brucho ako na ms s prestavkami od utorka, dnes asi najviac. a od vcera sa mi robia sliny take divne v ustach, ale to cele take je s tymi dutinami z tej nadchy, ze sama netusim