Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte a ahoj @brumka, bola som zvedava na vysledok tvojho testu... a nevadi,ide sa dalej, aj ked tehu nebudes,tak sa ide dalej do dalsich dni, to cakanie je hrozne,aj ta neistota,ze mrska nikde,ale co sa s tym da robit,ona bud pride abo nepride, mozno teraz pride,ked budes vediet,ze test je negat.,aj tento dalsi test... priroda si robi svoje... aj ked mini nadej tam je dokym nemas mrsku a aj take tehu su,ze sa na testoch hned neukazu... asi by sme to mali prestat riestit...ale da sa to... neda...
ja mam mrsku riadnu... aspon to tak vyzera.. u dokyho som nebola, len som sa poradila s mamou a s kolegynami z prace...ano maju taku skusenost,ze alchemilka vyvola precistenie maternice a teda aj privola u niektorych zien aj skoru mrsku... tak ja som ten pripad... tak som si odbabrala cyklus,lebo teraz som mala mat plodne dni... a ani neviem,ci mi teraz mrska pride toho 5.7. abo az o mesiac... kaslem uz na to... aspon v tuto chvilu sa mi to dari.. vsak to kazda pozname...
tak pekne dni prajem a nech uz nie je tak horuco...
ja vas citam,ale nestiham prispievat... je tu toho vela...
🙂
@deculko dakujem ale mne uz od pondelka meska a prve babo mi vyslo pozitivne 4dni pre vynechanim tak neviem co sa deje, cez vikend som si robila testy tie som vyhodila lebo jeden sa rozpadol a druhy neukazal nic v poncelok som si robila inu znacku tak mi ukazal 2,5 ciarky a vcera ten isty mi ukazal negativny tak nechapem. ja neberiem ziadne bylinky, dako sa ich bojim.
mi mame v byte 30st den /noc
@brumka Avoj. Ja by som si z toho testu teda nic nerobila. 🙂 Kolko ti meska? Mala si na den pravidelnu mrchu alebo zvykla meskat? Vies priblizne kedy si mala ovulu? Musis vyhodnotit vsetky aspekty. Pockaj 10-12dni po vynechani ms a az potom rob test. Ked po 12dnoch nedostanes ms a test vyjde negativny, chod ku gyndosovi 😉
Inak ja tu kazem po 10-12dnoch robit, ale sama nie som moc trpezliva 😅 😅 Ale tento mesiac budem. Pekne pockam na dlhe meskanie a az potom budem robit. Usetrim si nervy aj peniaze za testy. 😎
@brumka kedze ms ti este neprisla, tak to znamena, ze sa nieco deje, nechcem ti robit nadeje alebo co, ale podla mna si bud mala posunutu ovu, alebo este len bude teraz alebo co, ja som mala posledne cykly 26,27 dnove a preto teraz na 25dc som uz bola v tom ze ovu ani nebude a ze cakam kazdym dnom ms a pri tom bola ovu az vtedy ten 25dc a vtedy to vyslo 😉
@brumka tak potom to je fakt divne 😕 podla mna ak ti nepride do tyzdna a stale budes mat negat test, tak zbehni k dr, to mozes mat anovulacny cyklus a ti mozen nenabehne sama ms, mne raz tak neprisla a to som merala uz bt tak som vedela ze ovu nebola, a nakoniec az na nejaky 50 den po vyvolavacke dosla
co he anovulacny cyklus, nepoznam to nikdy som vyvolavacku nemala, nikdy som s i BT nemerala, proste riadila som sa tym ze zena moze otehotniet hocikedy aj pocas cervenej
@brumka anovulacny cyklus znamena, ze sa ti v tom cykle vobec nevyplavilo vajicko, cize sa ani nemenia hladiny hormonov ako sa maju menit po ovulacii, cize nemusi samovolne nastat ms, ja som u seba spozorovala za 2roky 2 take cykly, v jednom prisla ms sma pekne na 30dc a druhy som musela riesit tou vyvolavackou-injekcia na vyvolanie ms. a vskutocnosti medicinsky zena nemoze otehotniet pocas ms, iba pocas niecoho co ona mylne povazuje za ms, ale v skutocnosti to ms urcite nie je, lebo na otehotnenie potrebujes ovulaciu ci chces ci nechces a ta prava skutocna ms prichadza az tych 10-16 dni po ovu
baby tak ja podľa všetkého hlásim 1DC 😔 fňuk...
@sanchez81 bodaj by si mala pravdu 😵 . toto je baby taká haluz vždy keď dojde mrcha, človek si robí nádeje, potom fakt desné sklamanie... no, chcela som testovať zajtra, takže sa to ruší, aj keď testík som včera na vaše rady obstarala 😅 . hm, aspoň je mrcha milosrdná ku mne a prišla skôr než som ten test vôbec robila 😒
no, som sklamanááááááááááá že to zas nevyšlo...
Ahojte kočenky moje. Pred chvíľou som prišla domov z plavárne a nákupu, dováram obedík a už koníkujem. @horseshoe to pivečko mi včera tak dobre padlo, že som si hneď dala 2 😀 . Aj dnes v tej horúčave mám na neho chuť ale smola, o pol5 odchádzam do nočnej, tak si len popíjam vodičku ale (z pivného krígla 😀 )
@veonka to nič moja. Ber to tak, že toto je tvoja posledná mrcha a hotovo 😉

ahojte zienky tak robila som si mamatest no nic ani duch tak ja asi tehotna niesom ale uz mi par dni meska