Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babulky moje na dnes končím aj ja. Idem chystať večeru pre drahého a zbaliť mu nejaké jedlo do ďalšej roboty. Chudák môj "maličký". Nech už je august a my vegetíme pri mori. Majte sa krásne a zajtra papa
ahojte dievcata, som tu asi nova, chodim ku Vam nakukovat, chcela by som sa k Vam pridat, som podobny pripad ako brumka, normalne mam nepravidelny cyklus 30-32 dnovy, ale tento mesiac mi to meska zhruba 6dni, tiez mam bolesti podbruska ale test je negativny !!! 😠 tak neviem co dalej.. ale testovat este nechcem..
@rohlicka To teda nie😀,ale tak testovať môže pravdaže ak nevydží a ak predca nepríde aj napriek negat.testu tak ajtak skúsi znovu testnúť o pár dní,no nie😀,ja ako sprostá som testla včera a to bolo len 4dni po ovu,tak som ani len ducha nevidela ale ja viem prečo darmo,že 5-7 dní od oplodnenia,keď zahniezdenie trvá 5dní a až od vtedy sa ráta ďalších 5-7 dní😀 čo už sme nenapraviteľné😀
@alicek14 ahoj a vitaj 😉 😉 😉 mne v marci meskala mrcha 7dni, uz ma mrle zrali, tak som si na siedmy den robila tehu test a vysiel negativny a nato o 2hodky neskor sa mi uz aj mrchana spustila 😠 😠 😠 Samozrejme u teba to tak vobec nemusi byt. 😉
Podla mna je nevyhnutne pri dlhsom meskani ms vylucit vsetky faktory, ktore mohli sposobit jej meskanie:
1. viac stresu ako inokedy
2. prekonana choroba alebo nachladnutie v dany mesiac
3. viac sportovania v dany mesiac
4. schudnutie alebo pribratie v dany mesiac (mne staci aj 2-3kg na rozhodenie cyklu)
5. dlhsia dovolenka mimo SK v inej klime,
6. vnutorne trapenie a sustavne prepieranie veci suvisiach s neschopnostou otehotniet. 😵
No a ked toto vsetko vratane tehu vylucis, tak ti zbyde jenom to, ze si tvoj hormonalny system z teba robi zarty 😠 😠 😠 Treba vyckat aspon tych 10dni meskania ms a potom aj ked bude test stale negativny, tak to riesis s doktrom. Drzkam prsty a prajem mnoho trpezlivosti 😉 😉 😉
@mabika ahoj mojka. no ja viem, ze ja som ti v pataaaaaaach 😀 😀 😀 😀 no a ty nevies, ze spinenie znaci nieco ine ako mrchanu 😀 😀 😀 to tu ja musim vysvetlovat ostrielanej snazilke, ze spinenie je velky znak fazule v bruchu? 😀 😀 😀 no 2 ciarocky na teste sa tu uz v tejto diskusii velice pytaju, tak sup-sup testikovat 😉 😉 😉
K tomu horm.profilu. No mne vravel doki, ze sa robi na 3.-4.den mrchy. Mozno tie dalsie testy sa robia, ked tam je nieco zle. Musim sa ho najblizsie popytat 😉
baby, zajtra su tie stastne piatky, tak testujte 🙂 ..ja budem mozno buduci piatok.... 🙂
bre ranko krasky 🙂 🙂 🙂 🙂 a mame tu konecne patecek - jupiiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 ja 31.DC a dnes som sa zase zobudila s miernymi kramovymi bolestami v podbrusku 😠 😠 Nastastie, znovu ako som sa napapala, tak mi to preslo 🙂
boli tu nejake reci o testovacom piatku, tak kocenky, ktore to dnes budu?? 😀 😀 😀
ahojte baby, ziadne testy nebudu ? 🙂

@rohlicka ...a zabudla si na "šalenú vodu z východu" 😀 😀 😀