icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

slavkaadusko
3. júl 2012

@sanchez81 ahooj tak urobila som si ten test,uz son memohla vydrzat,a mala si pravdu aj ine dni su stastne,bola tam tak pekna slabsia druha ciarka 😉 ale nejdem sa este tesit,pockam este do toho piatku 🙂

drobca07
3. júl 2012

@slavkaadusko tfuj tfuj tfuj teda na koľajničky 🙂 nech sa ťa držia ako kliešť 🙂 potichúčky srdečne gratulujem 😉 🙂 a pridaj fotečku

drobca07
3. júl 2012

...tak vidíte ako nám to postupne pekne z tej tabuľky ubúda? 😉 🙂

drobca07
3. júl 2012

@motorka32 a ty ako ? 😉 kedy sa ideš testíkovať? 🙂

slavkaadusko
3. júl 2012

@drobca07 dakujem,chcela som ju tu dat,len na fotke je ta ciarka uplne taka slabucka, piatok este budem raz testovat,ci je to isto pravda 😉 a potom pridam aj fotku 🙂

drobca07
3. júl 2012

@slavkaadusko tešíme sa s tebou 🙂 tak si dávaj zatiaľ na seba pozor 🙂..a daj aj vedieť ako si to oznámila mm 😀 ....baby nás tu s tými reakciami dobre pobavili 😀

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 @motorka32 @slavkaadusko - čim skor očakavame pozivitvne testiky - aby ste nezavadzali v tabulke 😵 😵 😵 😀

drobca07
3. júl 2012

@rohlicka drahá ale ty si rovno predomnou takže by som ťa "láskavo" poprosila aby si mi uvoľnila miesto 😀 😀 😀 a tiež nezavadzala 😉 😎

brumka
3. júl 2012

@drobca07 @motorka32 @slavkaadusko drzim palce aby to vyslo
@rohlicka hehe, ja dufam ze to skore nebudem dlho kazit 🙂 chodim na plavaren na odreagovanie

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 no draha 😀 😀 ja mam len 25DC - a ty 28DC - co predpokladam ze by si mohla byt nadejnejsia 😉 😉 😉 takze predpokladam ze si das skor testik ako ja (AK BUDE MRCHA MESKAT tak by som chcela pockat cca do 13.7 - PIATOK 13-ho - potom bude pre mna stastny) 😎 😎 😎 😎

drobca07
3. júl 2012

@brumka teraz mi prišlo tam smiešne ako si to napísala pekne, že ty chodíš pekne poslušne na plaváreň a ja som bola včera na odreagovanie na pivo 😀 😀 😀 .....a jasné , že ani ty nemôžeš kaziť skore 😎

rohlicka
3. júl 2012

@brumka moja veeeeeeeeelmi dobre .. plavanie je urcite prospesne nie len pre telo - aj ako osviezenie .. ale aj odreagovanie .. toto ti zavidim lebo ja nemam kedy ist - ale je to fajn .. a fakt clovek aspon pride na ine myslienky ..
ja sa chcem opat vrhnut na sitie .. kazdy vecer po robotke - aspon sa budem sustredit na myslienkami na to aby som to ne-pokakala 😀 😀 😀 😀

drobca07
3. júl 2012

@rohlicka len ja mám priemerný cyklus 33 dní, takže si zase v predu a tiež som myslela na toho "13-teho", vtedy zvyknem mávať dobré dni 🙂 ....len aby dovtedy mrcha nedošla.... 😉

brumka
3. júl 2012

@drobca07 ved som to od vas dostala prikazom ako terapiu, tak uz som bola 2x 🙂 manzel zem ikupi permanetku, ze s malou bude v detkom a ze ja sa mam zabavat v plaveckom, ze on do 27st vody nevkroci. uz som vcera od jednej pani dostala instruktaz ako zle plavam ze mam si to na deskom vyskusa, ze ona tak uicila dceru 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@drobca07 @brumka - ako som uz vcera uviedla pri tabulke . TIETO DATUMY BUDU PRE NAS STASTNE 😎 🙂 tfuj-tfuj-tfuj 😵 😵 😵

brumka
3. júl 2012

@rohlicka nic si z toho nerob, po 7 rokoch prvy krat plavam, muinuly rok sme boli pri mory ale tam sa nedalo, cize sa vlastne aj ucim, na stare kolena 🙂 ako dieta som sa kupat nikdy nechodila, plavaren mame autom 5 minut tak pojdeme takto vsetci traja

mabika
3. júl 2012

@rohlicka cauko, mne tam daj ocakavanu ms napr. 4.8.2012, u mna je to plus minus autobus 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@brumka jake stare kolena ? 😲 .. este aj v 50-ke budeme mlade kočky 😎 😎 .. a k tomu plavaniu .. - ani ja svoje pohyby vo vode nepovazujem za plavanie 😀 😀 😀 ale udrzim sa nad hladinou to je dolezite 😎

drobca07
3. júl 2012

@brumka hlavne , že z máš ty z toho dobrý pocit, nezáleží na tom že nie sme "akvabely" či ako sa to píše :D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
3. júl 2012

@rohlicka tak ja som vcera v polke bazenu dako lapala po dychu zhodou okolnosti hned pri plavcikovi, aka hamba 🙂
@drobca07 drobca, hlasim 32st v nutri

mabika
3. júl 2012

baby, ja prisamvacku idem urobit tu tabulku, kto je uz vsetko tehotny, lebo mam dojem, ze je bruskatych uz viac ako nebruskatych, co je pozitivne 🙂

rohlicka
3. júl 2012

AKTUALIZOVANA:

@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna

(očakávame pozitivne testiky - aby tu kočky zbytočne NEZAVADZALI) 😎 😎 😎

brumka
3. júl 2012

@mabika podla mna by mali byt 2 tabulky, a nezabudni s terminom porodu 🙂

rohlicka
3. júl 2012

@mabika urob - urob - SUPER NAPAD.. pre zaujimavost si budeme viest 2 tabulky - snazilky a tehulky 😵 😵

drobca07
3. júl 2012

@brumka ešte mi povedz čo varíš dneska a hádam ťa prídem navštíviť 😀 😀 😀 ...alebo ešte počkám na 33stup? 😉 😀 😀 😀

brumka
3. júl 2012

@drobca07 varim slepaciu polievocku ale nie taku mastnu, taku lahsiu, ja vylievam prvu vodu 🙂 tak to rovno mozes prist lebo ta 33 asi bude az chvilu

mamkabeika
3. júl 2012

Nevydrzala som 😎 Ale bol negativny, tak este musim cakat 🙂 obdivujem zeny, ktore to tak neriesia ako my. Moja znama mi vravi: pocuj, meska mi 5 tyzdnov, co myslis, mozno sa nam to podarilo 🙂 Potom zasla k dokimu, sama sa netestovala a uz aj videla mimco, bola na konci 9. tyzdna 🙂

drobca07
3. júl 2012

@brumka no moja keby si nebola tak daleko, ver tomu, že už by som bola na ceste 😀 😀 😀 ....a mňam mňam polievočku takú ja ľúbim veľmi 😉 😎

brumka
3. júl 2012

@drobca07 aj aj preto si ju robim aj iac krat mesacne, taku lahucku zeleninkovu 🙂

drobca07
3. júl 2012

@mamkabeika držím palčeky nech sú čo najskôr // 🙂....a ty nie si s nami v tabuľke "snažiliek" ? pridaj sa nech sme tam všetky 🙂