Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@slavkaadusko tfuj tfuj tfuj teda na koľajničky 🙂 nech sa ťa držia ako kliešť 🙂 potichúčky srdečne gratulujem 😉 🙂 a pridaj fotečku
...tak vidíte ako nám to postupne pekne z tej tabuľky ubúda? 😉 🙂
@drobca07 dakujem,chcela som ju tu dat,len na fotke je ta ciarka uplne taka slabucka, piatok este budem raz testovat,ci je to isto pravda 😉 a potom pridam aj fotku 🙂
@slavkaadusko tešíme sa s tebou 🙂 tak si dávaj zatiaľ na seba pozor 🙂..a daj aj vedieť ako si to oznámila mm 😀 ....baby nás tu s tými reakciami dobre pobavili 😀
@drobca07 @motorka32 @slavkaadusko - čim skor očakavame pozivitvne testiky - aby ste nezavadzali v tabulke 😵 😵 😵 😀
@drobca07 @motorka32 @slavkaadusko drzim palce aby to vyslo
@rohlicka hehe, ja dufam ze to skore nebudem dlho kazit 🙂 chodim na plavaren na odreagovanie
@brumka moja veeeeeeeeelmi dobre .. plavanie je urcite prospesne nie len pre telo - aj ako osviezenie .. ale aj odreagovanie .. toto ti zavidim lebo ja nemam kedy ist - ale je to fajn .. a fakt clovek aspon pride na ine myslienky ..
ja sa chcem opat vrhnut na sitie .. kazdy vecer po robotke - aspon sa budem sustredit na myslienkami na to aby som to ne-pokakala 😀 😀 😀 😀
@drobca07 ved som to od vas dostala prikazom ako terapiu, tak uz som bola 2x 🙂 manzel zem ikupi permanetku, ze s malou bude v detkom a ze ja sa mam zabavat v plaveckom, ze on do 27st vody nevkroci. uz som vcera od jednej pani dostala instruktaz ako zle plavam ze mam si to na deskom vyskusa, ze ona tak uicila dceru 🙂
baby, ja prisamvacku idem urobit tu tabulku, kto je uz vsetko tehotny, lebo mam dojem, ze je bruskatych uz viac ako nebruskatych, co je pozitivne 🙂
AKTUALIZOVANA:
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
(očakávame pozitivne testiky - aby tu kočky zbytočne NEZAVADZALI) 😎 😎 😎
Nevydrzala som 😎 Ale bol negativny, tak este musim cakat 🙂 obdivujem zeny, ktore to tak neriesia ako my. Moja znama mi vravi: pocuj, meska mi 5 tyzdnov, co myslis, mozno sa nam to podarilo 🙂 Potom zasla k dokimu, sama sa netestovala a uz aj videla mimco, bola na konci 9. tyzdna 🙂
@mamkabeika držím palčeky nech sú čo najskôr // 🙂....a ty nie si s nami v tabuľke "snažiliek" ? pridaj sa nech sme tam všetky 🙂

@sanchez81 ahooj tak urobila som si ten test,uz son memohla vydrzat,a mala si pravdu aj ine dni su stastne,bola tam tak pekna slabsia druha ciarka 😉 ale nejdem sa este tesit,pockam este do toho piatku 🙂