Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@slavkaadusko jejda, gratulujeeem! pridaj potom v piatok testik, nech sa mozme vytesovat 🙂
@leonetka 😀 😀 😀 my zeny sme si v tomto velmi podobne 😀 😀 😀 no moj manzel je uz tiez na nervy, ze co to furt riesim dokolecka, potom mu ja poviem, ze on mi tie bolesti neveri, pohadame sa, potom sa priplichti, ze ved on to tak nemyslel a je zas dobre. Ved ako toto chlapi mozu pochopit - ved sa na cele nase tehu iba tak prizeraju, oni necitia vsetky tie hormony, bolesti, pichania, strach...No dobre, mozno ten strach, ale urcite nie az tak ako my - ved sme nositelkami toho zazraku. U nas to tiez este nikto nevie. Porozpravat sa tiez nemam s kym...Akurat segre a mamine sa to chystam ako prvym oznamit - tak budu take moje vrby. Ale ani ich nemozem dokolecka zatazovat. Tak som rada, ze babulky tu na fore zatazovat mozem dosytosti 😀 😀 😀 😀
No to mas blbe, ze nemozes Femibion 😒 A cista kyselina listova tiez obsahuje jod? Ak nie, tak si kup taku. No tak papaj aspon vela cerstveho ovocia a zeleniny a orechy - tie maju taky obsah kadejakych mineralov a vitaminov, ze ja az cubrnim 😀 😀 A extra vela vapnika ma mak - viac ako mliecne vyrobky, tak si davaj ten. No vies, sice je lahsie prehltnut tabletku, ale tak je to zase na druhej strane chemia 😒
@horseshoe no my sme sa rozhodli pockat az do toho 20.7. ak to potvrdi doki a bude vsetko v poriadku, az potom to oznamime rodicom. ale je to este dlha doba...
nie, kyselinu listovu dostat cistu, takze tu uzivam. no a zvysok budem musiet vyskladat nejako z potravin. vidis, ten mak je dobry tip. sranda, cez vikend som som akurat hovorila, ze uz davno sme nemali slize s makom a lekvarom 😀 mnam.
@zora256 no moja, je to mozne, ze ti ukaze druhu ciarku neskor. Mojej segre ani po 2tyzdnoch neukazal druhu ciarku a tehu bola. Takze vzdy je to ine. Len pekne vyckaj, kym ti mrcha bude meskat aspon 1den, samoska idealne je viac, ale myslim ze skor nema zmysel testovat. 😉
No ja sa mam momentalne uplne dobre - nic ma neboli, citim sa akokeby som ani tehu nebola. 😕 Ale mam pocit, akoby to terminu prichodu mrchy sa tie bolesti stupnovali a teraz maju postupnu klesajucu tendenciu...ale klopem na drevo, aby to tak bolo 😉 😉 😉 lebo clovek nikdy nevie...
@leonetka a vies, ze aj ja mozno pojdem tak neskor k dokimu? dnes som mu snad 6krat volala - chcela som sa objednat na pondelok, ale nikto mi to nedviha, tak asi ma dovolenku 😠 😠 😠 Tak som zvedava, kedy sa mi podari s nim spojit....No hold dovolenkove obdobie....K zaskakujucemu dokimu by som sla iba keby bolo zle - ved ma vobec nepozna.
a neboj, zasobovat zivinami sa da aj z normalnych potravin 😉 😉 😉 snaz sa jest pestro a bude vsetko ok 😉 😉 juuj a tie makove slize bych si aj ja dala 😀 😉
@horseshoe Prajem krásne tehulkovanie aby bolo bez problémové a užila si ho 😉 A už aj mená sa preberajú,či až pozdejšie keď budete vedieť aj pohlavie?Nuž my sme mali mená roky dopredu a aj teraz máme mená vybraté,ke´dže mm ich necháva na mňa😀A určite teraz už vyčkám s tým testovaním,najskôr počkám deň ms🙂
Jaj dakujem vam dievcence kazdej jednej velmi mi pomahala vasa podpora.Ste zlate kazda jedna ani neviete ako cloveku taketo veci pomozu teda mne velmi.Dufam ze bude vsetko ako ma musi jednoducho musi.
@zora256 dakujem, si mila 😉 😉 😉 hehe a mena budem vyberat neskor - to je najmenej 😀 😀 😀 Pichnem do kalendara so zavretymi ocami a je vybavene 😀 😀 😀 😉 To bol vtipek samozrejme 😀 Este som nad tym nerozmyslala, ale pacia sa mi typicke slovenske mena, takze to urcite nebude ziadny extrem. 😉 😀 Jj, a ty pekne pockaj 😉
@horseshoe joj, nespominaj uz ten mak, normalne mi slinky tecu po brade 😀
no ved skus zavolat zajtra a ked nic, tak asi ma tento tyzden naozaj dovcu. zvlast ked stvrtok je volno. 😒 neva, ved zavolas v pondelok. ani ja nemam rada, ze takto na dialku nevies zistit kedy su na dovolenke. to sa musis doterigat osobne a na dverach si precitas prilepeny papierik. skoda ze v dnesnej dobe ma len zopar lekarov webstranku kde to aj napise.
inak moj mal tiez dovolenku ked som tam volala. ale sestricka mi hned vyratala 7tt a na vtedy ma objednala ani sa so mnou extra nevybavovala 😀
@horseshoe Veď počkám a mená nájdeš na najmama.sk aj ich významy,ja som stade vyberala a prečítala význam,predca mená aj vlastnosti ovplivňujú,tak aby nebolo,že po kom to má😀Tak my máme tiež Slovenské,ale najmä biblické,keďže som silno veriaca,ale nie tak,že by som v kostole denne sedela😀
@leonetka Ahoj!
Tak ja som makové slivkové gule jedla🙂A tou dovolenkou,možno môj bude mať vtedy keď by som šla ja k môjmu začiatkom augusta😀 ale tak ja tiež budem volať,lebo lekár je pomalý už má okolo dôchodkového veku a súkromník,tak musím sa objednať na čas aby som stihla bus domov,keďže 2x sa mi stalo,že som sa objednala a hodku meškal:-/Ale našťastie som stihla bus preto sa objednávam skôr aby som ešte aj po 1h meškaí stihla bus🙂
@leonetka hehe, macik je dobrotka, coooo? 😀 😀 😀 jj, urcite tam budem telefonovat cely tyzden ako besna 😀 no len ja sa ani doterigat osobne nemozem len tak lahko, lebo gyndosa mam asi 200km odtial kde byvam. Ostatnych doktorov mam tu, ale gyndosa som nechcela menit, lebo je velky odbornik a som s nim spokojna a takeho dokiho najdes len tazko. No ale budem sa musiet s nim porozpravat, ako to budeme potom riesit, lebo logicky to asi nie je moc realne ho stale mat za gyndosa. 😒
To fakt ta hentak sestricka odbila? No to je hrozne. 😠 😠 😠 Skoda sa rozculovat...
Babulky majte sa tu krasne, musim koncit. Prajem prijemne keckanie 😉 😀
ale uz sa naozaj idem offnut 😀 😀 😀 😉 😉 😉
@horseshoe dakujem,ja sa este ani nejdem tesit,pockam do piatku a urobim si este jeden test,a potom sa az zacnem tesit,ked tam ta ciarka stale bude 😉 ved sa mi tomu ani nechce verit,jedine moje zatial prve priznaky su,ze mi meska uz 7 dni a uz tyzden ma pobolieva v podbrusku a picha v pravom vajecniku a nic viac.
a ty mas ake priznaky??
@leonetka dakujem,jasne potom ho pridam 🙂
@slavkaadusko uplne ta chapem. 🙂 ja som si od toho prveho neocakavane pozitivneho testu robila potom skoro kazdy den ci tam tie dve ciarky stale vidim 😀 ale aj tak som cakala do terminu MS - pre istotu. mne totiz ukazal // uz na 11 dpo. a mamatest je nejaky najcitlivejsi alebo viac napusteny farbou, lebo ukazal zo vsetkych najsilnejsie ciarku. a mam take iste priznaky ako ty.
@horseshoe nie, ona ma neodbila. bola taka normalna (a strucna 😀 ). co bolo pre mna, teraz, ked mam plnu hlavu otaznikov a plnu hubu otazok nie moc potesitelne 🙂 v podstate som bola prekvapena, ze mi dala taky neskorsi termin. myslela som, ze ma objednaju skor a ze mi to este potvrdia krvou a nejake vseobecne cenne rady dostanem a nic z toho. (nuz, ziadna ordinacia v ruzovej zahrade sa nekonala 😀 ) ked som sa na to pytala, tak povedala, ze ak chcem, mozem prist na krv, ze neni problem. ale inak standardne objednavaju az na 7tt ked uz by malo byt daco vidno. u mna s odberom krvi nie je ziadna vyhra, moje zily su poschovavane. zrovna v ten den som bola na kontrolnom odbere kvoli stitnej zlaze a podarilo sa sestrickam mi zobrat krv az na 4.krat a mna tam zmotalo, takze som si polezala s mokrym uterakom na xichte a vylozenymi nohami. a dostala som 2 cukriky, zvysok si nasypala do ust sestricka co bola zo mna vystresovana. keby tam mala gambac slivovice, tak si urcite hrkne. buduci pondelok to idem znovu absolvovat 😒
@leonetka no ja som s toho uplne taka mimo 😉 my sme sa strasne dlho o to snažili,už som si myslela ze sa nam to nikdy nepodari a teraz ked sa to podarilo,tak nemozem tomu uverit 🙂 stale chodim pozerat na ten test ci tam fakt tie dve ciarky su,ci sa mi to len nezda 😉
@slavkaadusko ako dlho ste sa snazili ?
@rohlicka tak mi sme sa zacali snazit uz minuli rok od januara,potom sme si dali prestavku na leto,lebo sme mal svadbu a potom sme sa zas zacali snazit od oktobra.viem ze ine baby sa snazia aj dlhsie,ale pre nas aj toto bolo dost 🙂
@slavkaadusko akákoľvek čiarka, aj slabá, znamená pozitívny test, takže gratulujem! 😀

@rohlicka Ahoj!Aj tebe nosia čierne mačky šťastie?Aj mne😀Nuž tak ja asi najprv len 13.7 testnem lebo tak pri Duphastone môže prísť ms až do 10dní od vysadenia,len mne min.prišlo na 5 dní tak preto rátam na 9.7. s ms a potom počkám do 20.7.ak nepríde ms a bude negat toho 13.7.
@horseshoe Tak veru kalkulačka na nete ináč ráta,ale tak lekár ráta odobne mne vyrátal na 12.7. a net na 11.7. a predca som porodila 19.7.takže tomu sa nedá veriť a na prvom sone som bola v 5tt a 4dni.takže a to som testovala na 3t od dátumu ms,keď mi konečne ukázal aj druhú čiarku hoc bola ešte slabá a potom o 4-5 dní boli krásne.A to mi prvý týždeň meškania ukázal test negatívny,tak preto som ztoho taká,že je možné že mi ukáže aj tentokrát až po dlhšom meškaní,keďže aj vtedy som brala Duphaston a aj teraz.A ako sa máš?