icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
11. júl 2012

@rohlicka no ved najlepsie je sa opytat v lekarni, ktore su dobre na bolest 😉 inak mne homeopatika moc nezaberaju. Mne zaberie jedine ibalgin alebo stamprla 😀 😉 😉 No ale najblizsie 2 roky (myslim tehu+dojcenie) nebude mozne takuto medicinku aplikovat 😀 😉 😉

brumka
11. júl 2012

ahojte babky som tu po vikende, co noveho sa udialo?teda bolas om tu vcera el len an skok

drobca07
11. júl 2012

@brumka ahoj 🙂 ...ty sa pochváľ ako sa máš po víkende....máme novú tehulku @rohlicka ale to si si všimla už včera, ešte čakáme čo sa "vykľuje" z @mamkabeika , už jej to dlho mešká a ináč len tak medzi sebou "kvákame" 😀 😀 😀

horseshoe
11. júl 2012

@rohlicka mne je zas otrasne zle od zaludka od rana - ako nie na blivajz, ale tak akosi tazko....A to som este dnes ani duphika neuzila. neviem ci mi rastie HCG ci kery hriech, lebo ze ked stupa, tak je zle od zaludka...Ledva som do seba vpravila ranajky 😒

horseshoe
11. júl 2012

@brumka jj, co mas nuovo brumkacik? 😀 😀 😀

brumka
11. júl 2012

@drobca07 to som si vsimla velmi sa tesim, tak mala som super vikend sobotu sme na svadbu boli ozriet v nedelu na plavarni a v ondelok som bola na tej preventivke u gyndaka ale to som uz pisala. dal mi s tehu cas do novembra

horseshoe
11. júl 2012

@brumka no ale tvoj gyndos nevie, ze ty chodis do tejto extra super plodnej skupinky, takze to bude ovela skor ako v novembri 😉 😉 😉 😀

brumka
11. júl 2012

@horseshoe to nevie, ale samm mi povedal ze pridem coskoro s pozitivnym testom 🙂

horseshoe
11. júl 2012

@brumka no vidis, tak asi to vie 😀 😀 😀 😉

drobca07
11. júl 2012

@brumka tak si sa odreagovala aspoň trošku snád 😉 🙂 ....a teda by malo byť všetko oki u teba, tak šup šup do snažilkovania 😉

rohlicka
11. júl 2012

@drobca07 ked nie na tento tak na blizku buducnost .. ja som v tom dobra .. 😎

ja mavam taku intuiciu (take ženske tušenia) aj teraz som tusila ze pocas tej ovulky to vyjde .. 😎 tym ze babo pre nas s priatelom zatial nebola priorita, kedze sme to nechali len skutocne na nahodu .. tak som sa ho v ten den (ovulky) pytala ci "by siel do toho" ked mam tusenie ze to vyjde .. - sice ma sprdol ze to kazim 😀 😀 😀 ze aj by si prial ale ne tak ze mysliet na to intenzivne pri milovani 😀 😀
cize bola som sprdnuta .. ale s uspesnou predtuchou 😎

brumka
11. júl 2012

@drobca07 vsetko ok, len mi musi v tehu davat viac pozor na brucho ale viac mi nepovedal cize moc neviemn

rohlicka
11. júl 2012

@horseshoe jj uz som poslala priatela do lekarne 😎
hehe no 2 roky bez osvedcenych metod. . ale podla mna to stoji za to vydrzat 😵 😵 😵

mne od stamprla este viac rozboli hlava .. ale nasla som cinsku masticku (ak to poznas) natrela som si na spanky .. a dufam ze ulavi bolest 😎

rohlicka
11. júl 2012

@horseshoe ani do mna dnes nejak neslo musli -- ani som nevlaala dojest .. zasobena som radsej v robote zeleninou a ovocim 😵

horseshoe
11. júl 2012

@rohlicka jj, poznam, ja to volam kočacia mascička 😀

rohlicka
11. júl 2012

@brumka juuuj moja tak to drzim palceky .. aby aj skor sa podarilo ako v novembri 😉 😉 😉

brumka
11. júl 2012

@rohlicka urcite sa podari 🙂 teraz mam plavaciu terapiu tak nato nemyslmy len neviemako donuti muza viac na intimnosti, lekar nakazal do 20DC kazdy den 🙂)

drobca07
11. júl 2012

@brumka tak snád by to malo byť OK, myslím, že keby bolo niečo nedajbože zle tak by ti to určite povedal .... takže myslíme pozitívne 😉 🙂 a tešíme sa na tohto mesačné "cmučkovanie" 😉 🙂 ...a treba mm nadopovať nejakými "povzbudzovákmi" keď sa mu nechce.....zato toho môjho musím odtláčať niekedy :D

brumka
11. júl 2012

@drobca07 jasne, len mi zhodnotil ze druhe asi pojde sekciou, co mi vyhovuje, len mi to nepovedal s istotou

ataner81
11. júl 2012

Dobré ránko spolubojovníčky moje a aj tie čo už dobojovali v snažilkovaní 😀 😀 😀 😀 . Ako sa dnes máte?Mne sa tak strašne nechcelo vstávať. Teraz sa len motám po byte, čumím na telku, medzi tým si pozriem vás a čakám na pol5 keď pôjdem do nočnej 😒

drobca07
11. júl 2012

@ataner81 ...vraj dobré ráno 😀 😀 😀 a ja už čakám na obed pomaly 😀 😀 😀 ....ale dnes sa ani mne nechcelo vstávať....ale už od 6.00 zarezávam v práci....teda až tak sa nepretrham aby som pravdu povedala 😀 😀 😀 ...a tú nočnú ti nezávidím teda.....

brumka
11. júl 2012

@ataner81 dobre ranecko, pozeram ze ani tebe sa nic nechce ako mne :(

rohlicka
11. júl 2012

@brumka ked chce aj mm druhe babo tak sa da na to .. a bude kazdy den milovanie .. juuuj tfuj tfuj tfuj na plodne obdobie 😉

rohlicka
11. júl 2012

@ataner81 bre ranko a ako mrcha ? zahlas DC 😉

drobca07
11. júl 2012

@brumka a hlavne pri takom častom keksíku treba mm doplňať veľa bielkovín, zinku a selénu aby sa stihli malé bičíkovce doplňať 😀 😀 😀

brumka
11. júl 2012

@rohlicka no nedonutim ho ked je unaveny nepohne s nim ani kamion

drobca07
11. júl 2012

@brumka kamion nemusí 😀 ved má teba predsa 😀 musíš ním pohnúť ty 😉 🙂 😉 riadne ho navnadiť a potom akoby nič zrazu prestať a uvidíš ako po tebe "skočí" lebo to nebude vedieť vydržať 😀 😀 😀 ...nezabúdaj, že "stále je to iba chlap" 😀 😀 😀

horseshoe
11. júl 2012

@brumka hehe tak dokturek naordinoval liecbu keksikom 😝 😀 no vsak mangelicius by sa mal tesit nie? 😉

brumka
11. júl 2012

@drobca07 @horseshoe no vcerasom skusala ale odkvecol na gauci, zaspal, som mala problem ho zobudit aby presiel do postele spat. pan doktor ze vtipalek 🙂 ale v sobotu som bola muzom prekvapena spravil mi budice kkym mala spala 🙂

rohlicka
11. júl 2012

@brumka tak si potom musite privstat skor .. ked vecer to nepojde. . ze nevladze po celom dni .. rano ma energiu 🙂