Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo Ahoj 🙂 Dr. Max
@brumka no a coze - moj muz ma teraz cez 90kg 😠 a ja 48kg 😠 😠 super dvojka, ze? 😀 😀 😀 Neviem, kolko prieberiem, ale ani ma to moc netrapi - ved co mam chudnut, ked som tehu? Svokra uz ale teraz sliedi, ci som deko nepribrala - no ci mi s tym lezie na nervy 😀 😀 😀 Okrem toho vsetko zhodim po porode - s deckom mi nebude mat kto pomoct - moja aj muzova rodina byva 200km odtialto a muz je od rana do vecera v robote, takze si maknem 😵
@mamkabeika aj ja som mala dr. max - 2ks v baleni som si kupila a mala som este jeden z DM drogerie Pepino test a ten bol NAJ (z tychto lacnejsich) ten mi ukazal hned 31DC JASNE || a Dr. max mi na druhy den rano a dalsi den poobede ukazal este slabsie palicky ako ten Pepino vecer .. cize skus inu znacku .. 😉
@horseshoe ahojki, pisem narychlo, docitavat vas budem asi az cez vikend 😒 v robote to mame zle, organizacne zmeny - prepusta sa. mna by sa to zatial dotknut nemalo, ale na 100% to neviem, tak rozmyslam, ze to pisomne oznamim uz teraz (aj ked velmi nerada, kedze navstevu o dokiho mam az 30.7. ale to uz moze byt neskoro co sa tyka organizacnych zmien). ☹
co sa tyka dufika, beriem ho od stredy vecera. volala som gastroenterologicke ci to mozem kvoli tej laktoze, tak ani lekarka sa neobtazovala k telefonu, sestra rozhodla vsak nech skusim a este bola podrazdena (1.den po dovolenke). milujem ambulantnych lekarov a sestry, fakt (cest vynimkam) 😠 prestalo ma pobolievat brusko a mam zacpu z toho lieku. inak sa citim fajn.
a ako sa mas ty?
@sanchez81 mile od teba 😀 😀 😀 ale taka slamka bola aj svokra a pri prvom tehu pribrala 30kg a odvtedy furt bojuje s vahou 😠 😠 Preto tak po mne sliedi, ci nepriberam 😀 😀 😀
A myslim, ze az taka brutal slamka aj tak nie som - normalne mam aj rici a dvojky cici 😀 😀 ako dvojky ziadna slava, ale urcite to nie su lentilky pod kobercom 😀 😉 Rici nemusi uz rast, ale tie cici - to bych uvitala 😀
@brumka ja keď mám ovulku a mrchu, tak jedlo nemôžem ani vidieť. Dvíha sami žalúdok už len pri pomyslení na neho. @horseshoe začala som brať calibrum baby plan a od dnes aj kvapky drman a drahý pije macu.Pozriem tie tvoje tabletky. Energia a chuť na sexík by sa drahému zišla 😀, mne našťastie nič také netreba-mám jej na rozdávanie 😀 😀 😀 😀
@brumka mno ja sa az tak nebojim, ze neschudnem - ja mam velmi rada sport - beh, bicykel, fitko a v zime uplne milujem bezkovanie - na to treba inu kondicku 😉 😉 to je taka moja droga. Akurat mi potom bude musiet drahy zabavit decko - co sa obavam, ze mu nebude moc pochuti, ale vsak ja sa mu vyhrozim 😀 😀 😀
Hehehe ja keď budem tehu,tak cez dvere neprejdem. To ma polovička bude iba gúľať ale snáď po pôrode schudnem,veď treba behať okolo bába. Aj teraz som si dobre zašportovala-futbal s našimi deťmi 🙂
@rohlicka no vsak samozrejme, ze rodinka uz vie - drahy im to vyslepicil este som ani u dokiho nebola 😠 😠 😠 clovek by ho niekedy najradsej cimsi utukol 😠 😠 😠 ale mozem sa na to vies co 😀 - nie som nejaka poverciva a hadam mi nikto nic zle nepraje a ved ked by mi hrozilo nieco zle tak ma aj tak strcia do nemocky - a to sa hned kazdy dozvie, no nie?

@drobca07 tak mi sme mali prve tehuako svadobnu noc 🙂 celych 9m 🙂