icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
13. júl 2012

@drobca07 tak mi sme mali prve tehuako svadobnu noc 🙂 celych 9m 🙂

horseshoe
13. júl 2012

@brumka stastna to zena 😀 😀 😉

brumka
13. júl 2012

@horseshoe ale tak mi bolo zle cele tehu ze hroza ale chut bola velka 🙂 uvidime ake bude druhe 🙂, ta predstava spatne ze mojho muza nahanala lokomotiva, haha

horseshoe
13. júl 2012

@brumka ale jaka lokomotiva - sexi prsata zena - co by za to ini dali 😀 😉 😉 😉 😉

brumka
13. júl 2012

@horseshoe no mala som uz druhy mesiac tehu +8kg a do porodu +22, cize taka 80 kilovka to bol zazitok

sanchez81
13. júl 2012

@brumka ano to viem, že v dojčení je to asi horšie, tam treba dávať pozor na silné alergény a potraviny, ktoré nadúvajú, aby dieťatko nemalo koliku 😔

sanchez81
13. júl 2012

@brumka ja mám už teraz základ 70 kg, takže dúfam, že nebude zo mňa golem 😅

brumka
13. júl 2012

@sanchez81 kolko merias? ja 159cm :(

sanchez81
13. júl 2012

@brumka nie som na tom oveľa lepšie, ja 164 😅

rohlicka
13. júl 2012

@sanchez81 ja som na tom podobne .. cca 73kg a mam sklon k rychlemu priberaniu .. cize bavy mam podobne 😉

sanchez81
13. júl 2012

@brumka nevyzerám nejak tučno, len sa bojím, že v 9 mesiaci bude zo mňa tankodrom 😀

brumka
13. júl 2012

@sanchez81 jasom si povedal ze druhe tehu budem jest tak ako teraz, no dako ma premahaju chute, inak myslyte ze ked je ovulka ma zena vic chut na sladke a tak ako pred mrchou?

sanchez81
13. júl 2012

@rohlicka no môžme len dúfať, že ak priberieme, tak snáď aj schudneme nejako. Neviem po kom mám fyzionómiu. Po mamke bohužiaľ nie, tá keď ma porodila, vážila menej ako pred otehotnením. Vyzerala ako podvýživený utečenec zo Somálska 🙂

mamkabeika
13. júl 2012

@kapokapo Ahoj 🙂 Dr. Max

sanchez81
13. júl 2012

@brumka tak to som vôbec neodsledovala, ja som ovulku len cítila. Strašne ma boleli vaječníky-jeden, alebo druhý.Ale chute, to netuším. Ja mám v podstate aj teraz celkom normálne chute, len musím často jesť, lebo mám pocit, že som stále hladná 😅

horseshoe
13. júl 2012

@brumka no a coze - moj muz ma teraz cez 90kg 😠 a ja 48kg 😠 😠 super dvojka, ze? 😀 😀 😀 Neviem, kolko prieberiem, ale ani ma to moc netrapi - ved co mam chudnut, ked som tehu? Svokra uz ale teraz sliedi, ci som deko nepribrala - no ci mi s tym lezie na nervy 😀 😀 😀 Okrem toho vsetko zhodim po porode - s deckom mi nebude mat kto pomoct - moja aj muzova rodina byva 200km odtialto a muz je od rana do vecera v robote, takze si maknem 😵

sanchez81
13. júl 2012

@horseshoe jaj moja, keď ty si teraz ako slamka, tak cez tehu budeš ako slamka namočená vo vode 😀 čo by som ja dala za 48 kg. Ty si to môžeš dovoliť 😀

rohlicka
13. júl 2012

@sanchez81 😀 😀 😀 aj moja mamka vazila menej po porode ako pred otehotnenim .. ja to stavim na to ze sa vybehame pri detickach .. a pojdu dolu aj kilecka ktore teraz nesli 😎

brumka
13. júl 2012

@horseshoe sklamem ta, ja som schudla po 1 a 3/4 roku :( teraz mam menej ako som mala pred tehu 🙂 konecne, svokra 250km moja rodina, no dlha historia...

@sanchez81 teraz na 13DC som mala hlien, uz 3 dni ma bolia vajecniky a neuveritelnu chut na sladke mam

rohlicka
13. júl 2012

@mamkabeika aj ja som mala dr. max - 2ks v baleni som si kupila a mala som este jeden z DM drogerie Pepino test a ten bol NAJ (z tychto lacnejsich) ten mi ukazal hned 31DC JASNE || a Dr. max mi na druhy den rano a dalsi den poobede ukazal este slabsie palicky ako ten Pepino vecer .. cize skus inu znacku .. 😉

rohlicka
13. júl 2012

@horseshoe takze uz rodinka o miminku vedia ? 🙂 🙂 🙂

leonetka
13. júl 2012

@horseshoe ahojki, pisem narychlo, docitavat vas budem asi az cez vikend 😒 v robote to mame zle, organizacne zmeny - prepusta sa. mna by sa to zatial dotknut nemalo, ale na 100% to neviem, tak rozmyslam, ze to pisomne oznamim uz teraz (aj ked velmi nerada, kedze navstevu o dokiho mam az 30.7. ale to uz moze byt neskoro co sa tyka organizacnych zmien). ☹
co sa tyka dufika, beriem ho od stredy vecera. volala som gastroenterologicke ci to mozem kvoli tej laktoze, tak ani lekarka sa neobtazovala k telefonu, sestra rozhodla vsak nech skusim a este bola podrazdena (1.den po dovolenke). milujem ambulantnych lekarov a sestry, fakt (cest vynimkam) 😠 prestalo ma pobolievat brusko a mam zacpu z toho lieku. inak sa citim fajn.
a ako sa mas ty?

leonetka
13. júl 2012

@mabika hiiii, som posledna? 😀 tak u mna snazenie: 3 mesiace, termin: 3/2013, znamenie: had

horseshoe
13. júl 2012

@sanchez81 mile od teba 😀 😀 😀 ale taka slamka bola aj svokra a pri prvom tehu pribrala 30kg a odvtedy furt bojuje s vahou 😠 😠 Preto tak po mne sliedi, ci nepriberam 😀 😀 😀
A myslim, ze az taka brutal slamka aj tak nie som - normalne mam aj rici a dvojky cici 😀 😀 ako dvojky ziadna slava, ale urcite to nie su lentilky pod kobercom 😀 😉 Rici nemusi uz rast, ale tie cici - to bych uvitala 😀

ataner81
13. júl 2012

@brumka ja keď mám ovulku a mrchu, tak jedlo nemôžem ani vidieť. Dvíha sami žalúdok už len pri pomyslení na neho. @horseshoe začala som brať calibrum baby plan a od dnes aj kvapky drman a drahý pije macu.Pozriem tie tvoje tabletky. Energia a chuť na sexík by sa drahému zišla 😀, mne našťastie nič také netreba-mám jej na rozdávanie 😀 😀 😀 😀

horseshoe
13. júl 2012

@brumka mno ja sa az tak nebojim, ze neschudnem - ja mam velmi rada sport - beh, bicykel, fitko a v zime uplne milujem bezkovanie - na to treba inu kondicku 😉 😉 to je taka moja droga. Akurat mi potom bude musiet drahy zabavit decko - co sa obavam, ze mu nebude moc pochuti, ale vsak ja sa mu vyhrozim 😀 😀 😀

ataner81
13. júl 2012

Hehehe ja keď budem tehu,tak cez dvere neprejdem. To ma polovička bude iba gúľať ale snáď po pôrode schudnem,veď treba behať okolo bába. Aj teraz som si dobre zašportovala-futbal s našimi deťmi 🙂

brumka
13. júl 2012

@horseshoe u nas nieje problem so strazenim dietata muzom,. ale aj tak nedalo sa mi, ta genetika je potvora :( len popri alej na daky iny sport u mna nehrozilo, bolasom rada ze boli ranajky o 11h poobede, obed o 17h a vecera o 23

horseshoe
13. júl 2012

@rohlicka no vsak samozrejme, ze rodinka uz vie - drahy im to vyslepicil este som ani u dokiho nebola 😠 😠 😠 clovek by ho niekedy najradsej cimsi utukol 😠 😠 😠 ale mozem sa na to vies co 😀 - nie som nejaka poverciva a hadam mi nikto nic zle nepraje a ved ked by mi hrozilo nieco zle tak ma aj tak strcia do nemocky - a to sa hned kazdy dozvie, no nie?

horseshoe
13. júl 2012

@brumka no jo, uvidime, ako to bude u mna...ale co, aj keby som pribrala a nezhodila - nezblaznim sa, aj horsie veci sa stavaju 😉 😉 😉