icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
13. júl 2012

@brumka som sa rozhodla, že toto bude úžasné leto ak nie to najúžasnejšie 😉-more+slnko+voľno+energyman-jáj už aby to bolo 😀 😀 😀

brumka
13. júl 2012

@ataner81 mi sme boli minuly rok prvy krat pri mory to bolo super letomi s drobcovma 2 super kamarati 🙂

ataner81
13. júl 2012

@brumka pred 2rokmi bol môj drahý prvýkrát na dovolenke(dovolenku síce už mal ale vždy trčal doma) a prvýkrát pri mori

simonkato
13. júl 2012

Ahojte babenky vy ste tu toho popisali co som tu nebola chodievam k nasim ked je drahy v praci aby som nebola doma sama.Dneska som bola u gyndosa nasadil dake vitaminy na rychlu zregenaraciu tak dufam ze zaberu ako maju.Poslal ma na infektologiuu tak som zvedava ako dopadnem a aj sa bojim ale dufam ze tam sa uz odhali preco sme o nasich drobcekov prisli lebo hematologiu a genetiku mame uplne v poriadku .Vy sa ako mate dake nove tehulky nech zagratulujem a trosku pozavdim ale samozrejme v dobrom.A tehulky vam sa ako dari ? Snazilky vam popajem uspesne snazenie a nech su z vas coskoro tehulky 🙂

drobca07
13. júl 2012

@simonkato ahoj, akurát som dneska na teba myslela, že kde si stratená 🙂 tak to asi telepatia 😀 ....som rada, že z jednej strany je u teba všetko v poriadku, a snáď aj výsledky budú dobré 🙂 držím silno palčeky.... vyzerá to tu na novú tehuľku - @mamkabeika ....a my ostatné sa pekne poctivo snažíme 😉 🙂 ....aj ty už môžeš v pohode snažilkovať dúfam 🙂

simonkato
13. júl 2012

@drobca07 no nezakazal mi nic heh ale myslim si ze este asi nie idem k nemu v pondelok este tak sa ho popytam co a ako.

drobca07
13. júl 2012

@simonkato to si sa mala hneď opýtať aby ste "nemárnili čas" ak máte chuť 😅 .... to my teraz s @brumka máme obdobie "skákania na mm" - tak, že sú bez šance 😀 😀 😀 .... a čím častejšie, tým lepšie 😀 😀 😀
...tak verím, že už budeš oki a budeš šupšup tehulka 😉 🙂

brumka
13. júl 2012

@simonkato @drobca07 hehe dribca dobre si ot napisala, simonka mi musime len znasilnovat nasich muzov, hehe, sme ako take nimfomanky

drobca07
13. júl 2012

@brumka ....no u nás to až také znásilňovanie nie je 😅 , môjmu sa to páči ostošesť, že som taká "akčná" 😀 😀 😀

brumka
13. júl 2012

@drobca07 ja som mu vcera zahlasila a troska romantiky by si nechcel? a on ze nie, to potom sa mi zacne driemat a zaspim, no neodolaj mu 😀

ataner81
13. júl 2012

Decká sú najedené a oddychujú, tak si dám siestu pri koníkovi aj ja 🙂

simonkato
13. júl 2012

@drobca07 a tak ked bude chut tak si ju hadam nenechame zajst jeho chyba on mi nezakazal 😝 a vyzeralo vsetko v poriadku.Moj drahy papa take vitaminky a je aktivny sam o sebe nemusela som znasilnovat 😀 a snad ani nebudem musiet a ked nevadi mensie sado maso hehe snad sa mu to aj pacit bude 😵
@brumka dievcence cize za chvilku budem vidiet vase pozitivne testiky ked ste take naruzive 😀 moc vam to prajem

brumka
13. júl 2012

@simonkato dakujem no uvbidime lekar nakazal medzi 10-20Dc tak uvidime, snad sa dnes podari, zajtra si muzik vydichne a potom ho este par dni caka 🙂

drobca07
13. júl 2012

...no nič babuľky, hor sa sáčkovať výplaty, tak sa tu do zajtra majte pekne a poslúchajte a keksíkujte 😀 😀 😀

ataner81
13. júl 2012

@drobca07 nasáčkuj aj pre mňa 😉

ataner81
13. júl 2012

@brumka prečo už od 10DC?Kedy mávaš ovulku?

ataner81
13. júl 2012

@brumka asi moja otázka vyznela dosť smiešne, ale aj tak ma zaujíma prečo ti naordinoval sexík každý deň už od 10DC až do 20DC(teda neviem odkedy mávaš ovulku) Ak napríklad máš ovu 12dc, tak sexík 20dc nemá zmysel a naopak ak je ovu 18dc, tak 10dc je príliš skoro a aj sexík každý deň vraj nieje dobrý lebo kvalita spermijí klesá-vyjadrujem sa čisto len v zmysle plodenia aby si ma chápala

brumka
13. júl 2012

@ataner81 ja neviem kedy mam ved som mala tak blbo tie cykly, a posledne 2 som sa trafila na den v polovici ked som mala slabe spinenie a nic. lekar povedal ze treba sa ssnazit kazdy den 10-20DC dneska som v 15DC, v 11DC som mala hlien odvtedy ma boli podbrusko ako pred mrchou tak skusame vyuzit situaciu, snad som sa aspon jeden krat trafila 9,11,13,14 😀

ataner81
13. júl 2012

@brumka to už nemáš veľa, už len 15,16,17,18,19,20 😉 😀 😀 😀

brumka
13. júl 2012

@ataner81 tak lekar tak nakazal a ezby sa znizovala neviem pri rpvej som ovu neriesila a otehotnela som 🙂

ataner81
13. júl 2012

@brumka ja mám smolu ebo také tempo v týchto horúčavách a pri pracovnom vyťažení môj drahý nezvládne. ☹

brumka
13. júl 2012

@ataner81 moj je tiez unaveny, som povedala ze samo sa to neda. moj gyndak je chlap a byvali primar a ma vela pacientok tak myslym ze snad o tom nieco vie, no nie?

ataner81
13. júl 2012

@brumka to určite 😉 lenže, keď chlap nevládze a je unavený, nič z tým neurobíš

brumka
13. júl 2012

@ataner81 ako nic neurobim 🙂 urobim 🙂 to bysme potom dalsie dieta uz nikdy asi nemali

rohlicka
13. júl 2012

@brumka heh "ze samo sa to neda" .. dobre si mu povedala 😀 😀 😀

@ataner81 vidis ze aj brumka musi znasilnovat chlapa .. ked chce vysledok .. - pre teba je najlepsia prilezitost dovolenka .. a pojde to samo aj v takych horucavach .. zmena prostredia 😉

ataner81
13. júl 2012

Ženy ale ak chlap nevládze, tak sa mu jednoducho nepostaví alebo nevyvrcholí a s tým naozaj nič neurobíte.
@rohlicka pred dovolenkou a hneď po nej drahý maká 7dní v týždni po 10-12hodín fyzicky a v horúčavách vonku. A na dovolenke budem mať pred mrchou, mrchu a prvé dni cyklu, takže plodenie nenastane

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 ahaaa -- to mas pravdu to si spominala ze budes mat akurat na zaciatku dovci .. 😠 NO tak aspon sa do septembra zasobis vytaminkami .. 🙂 a SEPTEMBER to pojde ako po masle 😉 😉 😉

ataner81
13. júl 2012

@rohlicka pri takom pracovnom tempe som na pochybách ale to už nebude mať na výber 😀

rohlicka
13. júl 2012

@ataner81 jake pochyby .. ako chcete mat miminko ked nemas ani zdroj 😀 😀 😀 nic sa neda robit .. bude si musiet mm najst cas .. tak ako @brumka povedala 😀 "ze samo sa to neda" 😉 😉 😉

ataner81
13. júl 2012

@rohlicka no to je jasné, oplodnenie zo zlatého dažďa mi nevyšlo, tak to vidím už len na tie spermijky od mužíčka 😀