Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte babenky vy ste tu toho popisali co som tu nebola chodievam k nasim ked je drahy v praci aby som nebola doma sama.Dneska som bola u gyndosa nasadil dake vitaminy na rychlu zregenaraciu tak dufam ze zaberu ako maju.Poslal ma na infektologiuu tak som zvedava ako dopadnem a aj sa bojim ale dufam ze tam sa uz odhali preco sme o nasich drobcekov prisli lebo hematologiu a genetiku mame uplne v poriadku .Vy sa ako mate dake nove tehulky nech zagratulujem a trosku pozavdim ale samozrejme v dobrom.A tehulky vam sa ako dari ? Snazilky vam popajem uspesne snazenie a nech su z vas coskoro tehulky 🙂
@simonkato ahoj, akurát som dneska na teba myslela, že kde si stratená 🙂 tak to asi telepatia 😀 ....som rada, že z jednej strany je u teba všetko v poriadku, a snáď aj výsledky budú dobré 🙂 držím silno palčeky.... vyzerá to tu na novú tehuľku - @mamkabeika ....a my ostatné sa pekne poctivo snažíme 😉 🙂 ....aj ty už môžeš v pohode snažilkovať dúfam 🙂
Decká sú najedené a oddychujú, tak si dám siestu pri koníkovi aj ja 🙂
@drobca07 a tak ked bude chut tak si ju hadam nenechame zajst jeho chyba on mi nezakazal 😝 a vyzeralo vsetko v poriadku.Moj drahy papa take vitaminky a je aktivny sam o sebe nemusela som znasilnovat 😀 a snad ani nebudem musiet a ked nevadi mensie sado maso hehe snad sa mu to aj pacit bude 😵
@brumka dievcence cize za chvilku budem vidiet vase pozitivne testiky ked ste take naruzive 😀 moc vam to prajem
...no nič babuľky, hor sa sáčkovať výplaty, tak sa tu do zajtra majte pekne a poslúchajte a keksíkujte 😀 😀 😀
@brumka asi moja otázka vyznela dosť smiešne, ale aj tak ma zaujíma prečo ti naordinoval sexík každý deň už od 10DC až do 20DC(teda neviem odkedy mávaš ovulku) Ak napríklad máš ovu 12dc, tak sexík 20dc nemá zmysel a naopak ak je ovu 18dc, tak 10dc je príliš skoro a aj sexík každý deň vraj nieje dobrý lebo kvalita spermijí klesá-vyjadrujem sa čisto len v zmysle plodenia aby si ma chápala
@ataner81 ja neviem kedy mam ved som mala tak blbo tie cykly, a posledne 2 som sa trafila na den v polovici ked som mala slabe spinenie a nic. lekar povedal ze treba sa ssnazit kazdy den 10-20DC dneska som v 15DC, v 11DC som mala hlien odvtedy ma boli podbrusko ako pred mrchou tak skusame vyuzit situaciu, snad som sa aspon jeden krat trafila 9,11,13,14 😀
Ženy ale ak chlap nevládze, tak sa mu jednoducho nepostaví alebo nevyvrcholí a s tým naozaj nič neurobíte.
@rohlicka pred dovolenkou a hneď po nej drahý maká 7dní v týždni po 10-12hodín fyzicky a v horúčavách vonku. A na dovolenke budem mať pred mrchou, mrchu a prvé dni cyklu, takže plodenie nenastane

@brumka som sa rozhodla, že toto bude úžasné leto ak nie to najúžasnejšie 😉-more+slnko+voľno+energyman-jáj už aby to bolo 😀 😀 😀