Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dobré ránko žienky moje. Ako sa dnes máte? Mňa čaká voľný deň, budem sa len vaľkať na gauči a pozerať telku a večer idem do nočnej. Drahý je opäť v práci, tak mi je smutno ☹
Takze to dorazilo. Hlasim 1DC. Uz zacnem aj s bylinkami, nemala som doteraz nic na podporu. Prosim poradit alchemilku, drmek alebo nieco v tabletach. Dakujem vopred za vasu ochotu. 😉
Zabudla som dat otaznik za tabletach??? 🙂
ummmm 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ja som dostala mrskuuu... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 presnu ako hodinky, ked odratam tie dni,co som mala v strede cyklu to krvacanie... uplne presnych 29 dni... aspon ju mam pravidelnu... hm..
co uz... asi si na to druhe babo musime pockat, prvy zazrak sme dostali na prvy sup ako darcek,aby som nemusela na vytuzene babo este dlhsie cakat,nacakala som sa tuzbou od 24 az az... (1x MA,potom rozvod,potom zdrav.problemy...a bez muza... ).. tak teraz si hold musime pockat... co sa da robit,naplanovat sa to neda,aj preto sa nam nedari,lebo som si viac veci trufla naplanovat... xixi sa nam niekto hore smeje nad mojim planovanim... nevadi...tak uz neplanujem a chystam sa do roboty a maleho do skolky,... aj ked neviem,ci sa mi ho uplne odplienkovat do troch mesiacov podari... dnes sme ale druhy krat druhy den za sebou robili kako do nocnika a to je obrovsky uspech🙂))) tak co...nevadi, sup so mnou na koniec toho zoznamu, dufam,ze coskoro z toho zoznamu vypadnem a vypadneme z neho uz vsetky,nech sme v tom zozname druhom...
@lumiva po vysadeni HAK je asi ozaj dobre aby sa telo nastartovalo,predsa len hormony,su bestie,ja som mala tiez skoro 15 rokov antiku ale vnutromaternicove teliesko mirenu s minimom hormonov,takze ako som ju v maji vysadila dostala som ms pekne nacas v maji aj juni,teraz mam mat 20.7 tak uvidime ako dopadlo snazenie 😀
do zoznamu mi prosim pridajte ... alebo ho zaktualizujem sama? aspon tieto prispevky nebudete musiet v pondelok hladat.... cez vikend je nas tu totiz pomenej... idem na to.... presuniem aj lumivu...co uz sa da robit....
viete,co je ale este horsie ako dostat mrsku? okrem tych horsich veci samozrejme ako sa trapit s otehotnenim uz dlhsie,ze sa uz vazne nedari a treba zdravotnu pomoc... tak horsie este je mat obrovsku tuzbu po babu a nemat s kym... co poviete? aj to som si zazila,po rozvode...v 27micke... ked som zistila co za volala som si vzala,preto ako sa zachoval aj v suvislosti s MA..., a bola to ta najlepsia vec,ktoru som kedy v zivote spravila,ze som sa s nim rozviedla...inak po velkej 10 rocnej laske a 2ch rokoch manzelstva...pri mojich zdrav.problemoch,ked som bola na dne,ci vobec pri tych zdrav.problemoch budem moct mat dieta a podarilo sa... hoc to lahke nebolo,ale podarilo sa mi deculko vynosit a mam ho tuna nastatie zatial zdrave... aj ked nam stale este velmi malo rozprava...sme kusok pozadu,ale zatial si aj doktorka neurologicka mysli,ze to dobehne... ...co som vravela vobec,co som chcela povedat,uz neviem ixiixix ze som spravila najlepsiu vec ked som sa rozviedla... ........... ze este horsie a tazsie je strasne tuzit po babenku,ale nemat s kym... a vek si ide dalej a dobry muz v nedohladne...tak aj preto sa mi asi prve babo podarilo na prvy sup a hold teraz si musim pockat a plany idu bokom 🙂))) tak sup na novy zoznam🙂
mamkubeiku zatial nechavam na zaciatku,nech ju mame istu🙂
@mamkabeika 27.6 rak
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna
@deculko 13. - 14.8. rak
@lumiva ? lev
lumiva,mozes nam dopisat datum neocakavanej mrsky🙂
tak pfuj tfuj a cari mari fuk,nech dalsi mesiac v tomto zozname uz nezostane ani puk 🙂 (aby sa to rymovalo)
tak supi do snazenia🙂 tesme sa,ze mame doma skvelych muzov a niektore z nas aj krasne pokladiky deculka, a nase vytuzene zazraky k nam pricupitaju same🙂)))))))))) papa a pekny vikend 🙂 🙂 🙂
@mamkabeika - ahojky tak ako .. dokupila si este jeden testik ten z DM ? .. pondelok si objednana u Dr.? (trosku sa mi to pletie) prosim informuj .. 🙂 drzime silno palceky a chceme pocut a vidiet pozitivne spravicky 🙂 🙂 🙂
este som vlastne chcela napisat,ze necudo,ze nam to tento mesiac nevislo,lebo cez to krvacanie na 10.DC som mala pravdepodobne aj ovulku,ten 14.DC som si robila ovu test a bolo to tam... a potom sa mi cyklus posunul ale uz je dost mozne,ze dalsia ovulka neprisla... takze viac menej to bolo jasne,ze tento mesiac som si "odbabrala..." pitim caju z tej bylinky,nechcem zavadzat lumivu,tak to uz radsej neopakujem,lebo potvrdene to nemam... ... je dost mozne ze len na mna tak zaposobila...
zatial smutna az nejak velmi ze tej mrsky nie som... zatial🙂 a v tom jednom prispevku som mieto "vola" napisala "volala"..snad ste to pochopili,lebo uz sa mi to opravit nedalo🙂
tak papa
@basikes
este tebe som chcela minule povedat,len som nestihla...
ze mam skusenost z minuleho tehu,co som chodila sem na MK,ze niektorym tehulkam cely cas nevedeli presne urcit datum porodu... alebo im ho stale menili,posuvali...neviem preco,mne to moj doky nikdy nerobil,ale bolo to u tych tehuliek uplne vsetko v poriadku,tak sa nemusis obavat🙂))
doplnam lumivu s datumom 🙂
@mamkabeika 27.6 rak
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@rohlicka Ahoj 🙂 v DM-ke boli testy vypredané, už boli len ovulačné testy, tak som v lekárni kúpila mamatest a zajtra ráno testujem 🙂
Baby, je normálne, keď ma dnes doobeda pichalo v ľavom podbrušku a mám také nafúknuté brucho ako pri ms a cítim tlak v podbrušku? Ja neviem, minulý mesiac to tak skončilo, bolesti 😒 a krvácanie
@mamkabeika ale minule ti tiez tak dlho meskalo ??? 😕 ked nie ... tak testik zajtra potesiiii 😎
@mamkabeika kludne to moze byt normalne, mas uz jedno deculko? uz jedno uspesne tehu... tak sa mi zda,akoby si uz raz pisala,ze ano. ked nam sa to tu zlieva,je nas tu vela, ked sa ti minuly mesiac nieco take podobne stalo,tak si vtedy s tym u doktora bola? abo este nie... ci ti to potvrdil lekar,ze to vtedy bolo akoby zaciatok tehu a potom tie krce a bolesti... boli ake,ake inokedy pri mrske necitis? tak ci tak,v pondelok ti doktor povie najlepsie,aj urobi sono... my ta tu len mozme povzbudit,ze neboj bude to teraz dobre, uvidis. tazko sa caka,ale uvidis,bude to dobre, a zajtra testni,mas iny druh testu,lepsi,test predsa ani vysku toho hcg nezachyti,to az z krvi,a ak by bolo nieco nejasne,tak ti doktor vysku hcg bude sledovat,drzim palce
ja uz pojdem teraz prec,lebo sa mi uz maly zobudil,tatko za chvilu pride domov z nakupov,tak si spravime nejaky vylet spolocny,konecne sme s tatom,lebo cez tyzden si ho teraz neuzijeme🙂)) a ja som si uz teraz povedala,ze kaslem na planovanie a myslenie na babo druhe,tesim sa z toho,ze mam mojich dvoch muzov zivota a prido to vtedy,kedy ma prist,to druhe stastie,ci vlastne tretie🙂))ked ratam ze muz je jedno a maly druhe🙂)) tretie stastie pride,len nevieme kedy🙂 a ja idem do prace a maly do skolky a na DNP kaslem🙂
@lumiva no moze to byt s tou Hak, ked si ju tak dlho brala, ze sa ti hormonalny system dodrbal- akurat o tom pisali v casopise Zdravie ze ake svinstvo Hak je a ako az teraz po rokoch vychadza na povrch ze je zodpovedna za neplodnost 😠 😠 😠 Ja som ju nikdy nebrala a som fakt rada. Asi potrbujes viac casu na to, aby sa ti telo z toho spamatalo a zacalo fungovat bez umelych hormonov - robievaj si cerstve ovocne stavy nalacno- 3tyzdnove kury. Cista grepova stava je dobra na produkciu cervik. hlinu bez ktoreho neotehotnies a ktory ti Hak roky zahustovala a nicila tento hlien.tiez ti tie stavy pomozu precistit pecen, ktora pod vplyvom Hak trpela.taktiez pi zensky caj Gynastan- je dobry na upravu cyklu a rast optimalnej hrubky sliznice- nevyhnutnej na uhniezdenie vajicka - Hak tvojej sliznici roky branila aby zhrubla. Dalej si nasad femibion- okrem kys.listovej obsahuje aj ine vitaminy napr.B6 ktore sa postaraju o vyzivu oplodneneho vajicka. Pravidelne sportuj, stravuj sa zdravo a vyvazene,chodievaj vela na slniecko.Uvidis, tymto by sa ti malo telo zregenerovat a hormon.system nastartovat tym spravnym smerom. 😉 😉 😉
@rohlicka Nie, nemeškalo, ale tehu to bolo, začínajúce a rýchlo sa aj skončilo. Preto si tentokrát myslím, že je to tam 🙂 Ale príliš sa pozorujem, aby bolo všetko v poriadku 🙂
@deculko uvidím, už mi to prešlo. Minulý mesiac boli tie bolesti masívne.
Ale nie ako pri mrške. Zajtra sa testnem a budem vedieť či to stúpa alebo nie. HCG môže vyskočiť aj z cysty. V pondelok u dr. sa dozviem.
@mamkabeika moja tak uvidis tentokrat sa fazulka drzi ako kliest .. 🙂
@mamkabeika drzim palceky nech uvidis vytuzene //ciarocky 😉 😉 😉 inak Hcg neexistuje aby vyskocilo z cysty. Tento specialny hormon produkuje len oplodnene vajicko. Ak su na tehu testoch niekolko sni len slabunke ciarky- tzv. duchovia - moze sa jednat o biochemicke tehu- vajicko sa dobre neuchytilo v sliznici a odide v najblizsej ms.
@horseshoe Ďakujem za vysvetlenie, tak minule šlo pravdepodobne o to biochemické tehu
Och vidim ze uz som v tabulke na rade,mamkabeiku uz neratam,ta je skoro ista 😉 inak mna dnes priserne bolia krize aj brucho ako by som mala uz dostat mrchu a to mam mat az o tyzden

Ahoj žienky .. ja už som doma z robotky .. a idem vam robit chutky .. 😉 urobila som si mliečno-bananovo-čokoladovy koktail .. juuuuj pre mna sa začalo leto 😎