Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo 😀 😀 presne tak- tesme sa z kazdej grcky, pupaku,vypadnuteho vlasu, zivnutia ci krcu v bruchu 😀 😀 😉 😉 vraj su to vsetko znaky rastuceho bebe a hormonalnych zmien- tak sa teda menme a nase babatka nech rastu do krasy-ved to je to najcennejsie co nam mohol zivot dopriat 😉 😉 😉
@kapokapo unava prisla aj na mna a riadna cez viekend spinkam ako skolkar po obede (cez tyzden by som to prijala tiez ale neda sa v praci zdriemnut) :D :D :D .. a akurat len som casto smadna .. a na jedlo obcas ani nemam chut (ale nie ze by mi bolo zle - ale neziada sa mi) .,, 😎
no žienky .. umyjem chladnicku a asi si dam opat poobedny spanok 😀
@mamkabeika gratulujem,to som rada,a drzim na zajtra u dokyho palce,nech ti to este krasne potvrdi🙂)))
Ahojte dievcence moje konecne sa citim ako tak lepsie vcera sme si urobili krasny vecer dali sampanske pozreli fajny filmik a uzili si super keksik nikto nic nezakazal tak naco sa obmedzovat ked uz bola taka chut.Ved by sme aj zabudli ako sa to robi xi 😉
@mamkabeika grtulujem a prajem krasne pohodove tehulkovanie aby ste to zvladli do uspesneho konca.
@horseshoe
@kapokapo jaaaaaaaaaaj dievčatá, ako keby ste mi z duše hovorili, keď píšete o nevoľnostiach. Včera som prespala skoro celý deň. Ja mám dosť plytký spánok, ale včera prišiel k nám švagor, ja som sa nezamkla, lebo však si len ľahnem a on prišiel a našiel ma spať. Ani ma nezobudil, otočil sa na päte a išiel domov. A potom mi mm povedal čo sa stalo a že sa mám zamkýnať, lebo však ja som ani nezaregistrovala, že niekto u nás bol 😅 No a dnes mám žalúdok ako na vode, aj som hladná, aj mi nechutí, len vodu pijem na hektolitre a je mi blivno. Tak sa povaľujem na gauči a nič sa mi nechce. A grgám ako prasa 😀
@kapokapo snažím sa, našťastie to nebýva každý deň. A vidíš,aj vykradnúť by ma mohli. A aj s tým kontrolovaním bielizne som na tom rovnako. Keďže som mala jeden spontánny potrat s krvácaním, tak vždy keď cikám, kontrolujem 😅 Ale dúfam, že nám budú rásť brušká do krásy a nič hrozné sa nestane 😀
@horseshoe zajtra by som mala ist na infektologiu tak sa aj trosku bojim ale dufam ze ked je niekde nejaky problem tam ho odhalia lebo to nechapem potom uz genetika ok hematologia tiez.Idem aj k dokimu tak sa spytam aj na snazilkovanie dufam ze ma nesprdne ale myslim ze skor nam bude radit pockat ale neviem ci posluchnem po malickej sme skoro rok cakali a bohuzial s toho nic nebolo ☹ ja si myslim ze telo zeny samo najlepsie vie kedy je na babatinko pripravene.No tiez by ma zaujimalo co je s nasou @franicou
@kapokapo dakujem veru teraz mam az moc energie doki mi dal dake vitaminky a som z nich jak naspidovana vevericka 😀 snad nam pomozu a budem zase patrit medzi vas tehulky.
Vam ostatnym tehulkam dievcence len sa drzkajte a drobcekovia nech pekne rastu a bruska sa vam krasne zaobluju nebojte sa snad vam nevolnosti coskoro pominu a uz si budete tehu len uzivat 😉
A my ostatne snazilky sa budeme snazit o sto sest a zachvilku sa medzi vas pridame 🙂
pozor všetky snažilky! Práve som sa vo februárovkách dočítala, že na plodnosť je dobré nosiť kameň-ruženín. Jedna ho vraj kúpila sestre, ktorá sa snažila 2 roky otehu a keď ho začala nosiť, bola z nej tehuľa za 2 mesiace. Vyskúšať treba všetko, ktorá sa na to dá? 😉 😀
@horseshoe, @simonkato ahojte a zdravím všetky žienky 🙂
Ja som ako vaše svedomie, furt som s vami 😀 Fakt sem chodím denne, vždy si prečítam s kým je čo nové. Prispievate síce bleskovým tempom, tak mám čo robiť, ale snažím sa....gratulujem novým tehuľkám a želám veľa výdrže vám všetkým, čo sa boríte s nevoľnosťami- aspoň to stojí za to, ten výsledok, tak vydržte 😉
Ďakujem za záujem, mám sa fajn, som doma, liečim sa, už mi je fajn, tak sa už aj okolo domu motám a tak- čakám, že sa vráti to super leto, že si ho trochu užijem. Moc vám neprispievam, lebo až tak nemám čo zdeliť, keďže momentálne máme snažilkovanie zatrhnuté, tak len sledujem, že ako to ide vám ostatným a vidím, že sa aj pekne rozrastáme. Mimochodom mi doki povedal, že 6 mesiacov pauza 😖, čo sa mi fakt zdá byť strašne dlho, tak som ho rýchlo spracovala na 3 😀 😀 😀 Tak povedal, že 3 mes. určite nie, tak to je jasné, s tým som rátala, tak uvidíme ako na tom budem o tie tri, ale pol roka by som nerada čakala, predsa je to dosť dlho a nie je isté, že sa hneď zadarí, tak možno pokúšať budeme aj skôr....
Jaj babulky cim viac sa blizi den mrchy,tym mam viac tehotenskych priznakov,samozrejme vsugerovanych 😀 a tak som si hovorila ze tento mesiac sa skumat nebudem,lenze dnes ma aj priserne bolia nohy,ani to presne neviem definovat,ako keby ma bolela lonova kost a odtial mi to vystreluje do noh,ale to bude urcite tymto uzasnym pocasim,lebo toto sa mi teda ani ako tehotensky priznak nevidi 😝 no a unavena som ako pes,podriemkavam od obeda.
@sanchez81 ahoj, no tak to ja robim na wecku to iste 😒 ja som krvacala v 8tt, mala som missed abort, cize ja som musela na kyret, kedze ziadna akcia srdiecka nebola.... tak si vies predstavit tu radost ked teraz bilo 😀 😀 😀 juchuuuu, strasne sa tesim, ale zaroven rovnako ako ty prezivam kazdu navstevu wc.... citim ale ze to tentokrat bude fajn, ved negrcame len tak nie? 😀
@franica ahooooj, tak ja som musela na kyret v novembri, lekar kazal cakat 4 mesiace, cakali sme 3, december, januar, februar... Moja polovicka je casto na sluzobkach, takze vsetko bolo naplanovane na plodne dni 😀 marec neuspesny, ale malo snazenia 🙂 , april sme sa snazili jak divi a nic 😀 , v maji sme boli na dovolenke, opat sme sa snazili ako divi a a aha ho 😀 som 10 tt 🙂 strasne som sa bala ci sa podari, stresovala stale, kazdy radil ze sa nato nemam sustredit a spontanne na to a co ja viem co... ja som prestala brat vitaminy, len ratala plodne dni a ovu a planovala a podarilo sa 🙂 takze verim, ze budes rovnako uspesna, neboj, 3 mesiace zbehnu rychlo, drzim palce 😉
@mamkabeika krasny testik dnes rano! az teraz som citala 🙂 no vidis! ada aj ja taky raz uzriem...!
dobré ráno kočky 🙂 ako sa dnes máme? 🙂 @mamkabeika - srdečne gratulujem ku krásnym // čiaročkám, nech sa darííííí 😉 🙂 🙂 .....jaj mi trvalo kým som vás dočítala, čo všetko ste tu za víkend stihli popísať 😀 😀 😀 ...všetky príznaky, aj nepríznaky, chúťky aj nechúťky 😀 😀 😀 ...hlavne nech ste (sme) všetky zdravučké, to je hlavné.....my ešte stále makáme, jedna izba hotová, už len podlaha a hor sa do dalšej.....unavení sme riadne ale samozrejme nezabúdame ani na snažilkovanie 😉 🙂 , len máme toho teraz toľko, že si nestíhame ani dovolenku objednať 😀
Bre rano dievcence. Mne je od rana strasne zle. ☹ Najprv prazdny zaludok, bolesti- rychlo natlacit ranajky- pri kazdom suste ma nadrapovalo, potom zle, tazko od zaludka a stale to pokracuje...az sa mi z toho plakat chcelo ☹ ledva som odsoferovala 😖
@franica no ahojcek kraska 😀 😉 tak ty nas tu chodis takto obzierat potichucky 😀 😀 no to som strasne rada, ze sa mas uz dobre a naberas nove sily do tej zily-len tak dalej 😉 😉 😉 no ono asi ta rana co mas po operacii sa musi poriadne zhojit, tak doki ti chce len dobre ked radi pockat 😉 viesako v tehotenstve je vyvijany neustaly tlak na maternicu a vajecniky-stale sa to napina a zvacsuje- ja mavam dost bolesti, ale teraz je to uz lepsie ked beriem duphika.viem ze nechces moc cakat a je to tazke ale urcite aspon tie 3 mes. vydrzkaj 😉 a zadari sa vam urcite- o tom nepochybujem - ved aj vtedy si tu ku nam len nagugla a uz to bolo 😉 😉
@sanchez81 jj kamene maju rozne pozitivne ucinky na cloveka 😉 ja nosievam cierny onyx mam nausnice aj naramok.len chcem dodat ze tieto kamene sa musia cistit lebo casom sa zanasaju a stracaju svoju silu-kazdy sa cisti inac-to si treba nastudovat- niektore sa vykladaju na noc von ked je mesacny spln,ine sa omyvaju vo vode, atd...

@leonetka dal mi vadsie rozptie lebo posledna mrchami meskala 12 dni co nezvykne a keby asi nahodou bola posunuta ovulka tak radcej to chel mat iste. ved uvidime co a ako, len nechem tlacit napilu