Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatiana77 jasom sa v tehu strasne zlakla ked som zamej opvedala ze mam v prvom trimestri tehu na vajecniku cystu velkosti paste, vies co mi ona s prepacenim krava povedala? ze nato sa umiera ze mozem dufat ze prezijem porod. strasne som zbledla, gynekolog mi len povedal ze bud sa cysta zmensi azmyzne alebo potom sa to dako bude riesit, alebo ked praskne moze vyvolat porod a nakoniec mi do polky tehu sama zmyzla 🙂
@tatiana77 no a dokonca aj rodila prirodzene-mala ist po porode na operaciu, ale nakoniec nesla- dost sa jej to zlepsilo takze nakoniec asi ani nepojde 😉 tehotenstvo zene zvykne aj niektore problemy vyriesit 😉 ktosi sa tu pytal rozdiel medzi myomom a cystou. Myom je nezhubny nador - spravidla bud ostava velkostou rovnaky alebo sa zvacsuje a tiez sa nestrati sam od seba kdezto cysta je vlastne tekutina-spravidla neskodna ktora sa zvykne sama vstrebat.ja mam cosi podobne v prsnikoch- cysty- tie mi miznu a objavuju sa a potom nadorcek - ten je tam stale, akurat sa sleduje jeho velkost ci nerastie 😉
@horseshoe
@brumka dakujem baby...uz som kludnejsia....len je to taky divny pocit, ze tam nieco mate a uz si zacnete namyslat aj nemozne....lekar povedal, ze ked sa do septembra nepodari mam dojst a budeme to riesit dovody pripadne mi da nieco na stimulovanie...teraz mi nedal, kedze mam mykozu.....tak neriesim a budem si uzivat....
@brumka tak to bola ina krava co Ti povedala, vsak by som aj porodila skor....ale som rada, ze vsetko dobre dopadlo..idem pracovat, lebo samozrejme, ze vsetci chcu odo mna vsetko naraz...papa
@rohlicka Chápete to? A mne Dr. kázal jesť pečeň v minulom tehu, lebo som mala málo železa, tak som ju častejšie varila, hlavne bravčovú, a tak ju neznášam 😝 fuuuuuuuuuj 😖
@mamkabeika tiez ma to prekvapuje ze jedno s druhym sa vylucuje .. ale tak musime verit ze vsetko bude v najlepsom poriadku 🙂
ty dnes nemas mat nahodou vysledky z krvi ? 😉 😉 😉
Ahojte dievčatká moje koníkové. Dnes máme krásny dníček a ja si po byte hopkám ako srnka. Neviem, či to bolo tými kameňmi alebo kvapkami, či tabletkami na ceste ale taký sexík ako som mala včera som zašívala na začiatku vzťahu 😀 😀 😀 . Ak by to takto pokračovalo, stane sa zo mňa zarytá zástankyňa ezoteriky 😀 😀 😀 😀
@tatiana77 neboj moja cysty má pomaly každá druhá. Treba ju len sledovať a všetko bude v poriadku. Pekne sa ukľudni, nemysli na ňu a užívaj si leto. Vidím, že aj pre teba sa stane september osudový 😀 Holt, je to najlepší mesiac v roku 😀 😀 😀 😀
@mamkabeika dúfam moja, že už si kľudnejšia. Nič nie je stratené. Uvidíš aké budú výsledky. Ak ti mrcha nedorazí ani o 10dní čo máš ísť na vyvolávačku, daj sa ešte raz sonom pozrieť, či už bebe nie je vidieť. A aj keby nebolo, vyvolávačka mrchy mu neublíži, takže naozaj buď pokojná. Veľmi držím palce aby to vyšlo presne podľa tvojich predstáv
@brumka no modrobiely je ten dophillus pre dospelych -musi sa drzat v chladnicke.ja som bola uz tak na tom, ze mykoza bola bezna sucast mojho zivota a pri kazdej navsteve gyndosa som dostavala nejake tabletky na vkladanie. Potom sa mi podarilo vyliecit alergiu a mykozy mi vymizli.
@mamkabeika mňam tak je pre pečeň aj zabíjam. Milujem všetky vnútornosti a tzv. odpad ako jazyk, mozog, uši, hrabáky......Ja mám našťastie železa na rozdávanie. To sa vždy na darovaní krvy čudujú odkiaľ toho toľko mám a to som už bola darovať krv počas mrchy, čo by sa nemalo, takže pst a nikomu ani slovo 😉
@mamkabeika nieco mi uslo?uz si bola u dokiho na sono? No ta pecen- to je sranda, ze ti ju kazal 🙂 ja mam pocit, ze doktori vobec nie su zastancami tych clankov co sa moze a nemoze jest v tehu- teda ten moj urcite- on mi povedal ze vsetko okrem alkoholu a cigariet sa moze a ze nechape co sa kazda tehula tou stravou tak stresuje.
@rohlicka mám volať až po 14:00 😒 majú frmol
@horseshoe Bola som a tvrdil, že tam gravidita nie je 😒 Vraj mám len vysokú sliznicu a mohla by som odmenštruovať. Vzal mi HCG z krvi
@mamkabeika chudatko musis byt strasne na ihlach, ved uvidis co ta krv a podla toho
@mamkabeika drzime palceky .. urcite ti dobre spravy oznami 🙂 musime pozitivne mysliet .. ja dnes idem poobede na 1. kontrolu ..
Ak to nie je tehu, tak čo by to potom bolo??!! To som už v prechode či čo?! Hormóny sa mi zbláznili, cítim sa jak na kolotoči a na lodi zároveň, o mrche ani chýru ani slychu, a už 3 testy mi vyšli pozit. Začínam sa cítiť jak blázon, že som si namyslela aj to meškanie! Dnes 48 DC. a nič 😒
@mamkabeika Ďakujem za podporu a ospravedlňujem sa, že v predošlom príspevku kričím, ale keď na mm nesmiem, aspoň si tak písomne uľavím 😅
@brumka hehe a vraj drmek tlmí sexuálny apetít-to určite 😀 😀 😀
@mamkabeika len vydrž mojka. O 2hej budeš múdrejšia.
@horseshoe mňa na zabíjačkách milujú. Každí chce jaternice, klobásy, škvarky, masť, ovar......ja tie veci neznášam. Ja vyfasujem ten odpad, čo nikto nechce a krochkám si pri tom ako prasiatko. Mňam, oslintala som celú klávesnicu ako na to myslím 😀 😀 😀
@mamkabeika moja neboj ono niekedy sa to tehu ukaze az nesko 😉 skus ist na sono o tyzden- myslim aj @simonkato bola kvoli tomu v nemocke- testik pozitivny aj Hcg vysoke ale na sone furt nic nebolo vidno.tusim tam pobudla aj zo 2 tyzdne kym sa bebe ukazalo- tak este nic nie je stratene 😉drzim palceky 😉
@mamkabeika nebojsa bude to tehu hovorim ti u mna to bolo to iste mrcha meskala neviem kolko babo stale nevideli nechapali ze som ostale tehu o dost neskor mavala som cyklus aj 40 dnovi cize babo bolo malinke a nemohli ho vidiet test ti moze vyst pozitivny ak je tam daky zapal aspon tak mi tvrdili v nemocnici lebo tam mi dokonca test vysiel negativny a doma sest testou pozitivnych tiez som si tam prisla ako cvok plasili ma mimomaternicovim az sa babo po dvoch tyzdnoch lezania v nemocnici ukazalo.Drzim prsteky aby to u vas vsetko dobre dopadlo.

@tatiana77 ahoj neboj sa kamaratka mala tych myomov strasne vela a cakala bebe-bolo to sice nebezpecne a bola na rizikovom ale donosila 😉 netreba sa dopredu strachovat. Maloktora zena ma tam dole idealne podmienky pre tehu ja som tiez furt mavala mykozy, zvacseny vajecnik, nadorceky a cysty mam v prsnikoch...neboj nic 😉