icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
20. júl 2012

@horseshoe tesim sa ze je vsetko v poriadku dokonca ze ste videli fazulku takto aktivnu 🙂 len nech pekne rastie .. 😵

rohlicka
20. júl 2012

@ataner81 este sa niekolko krat vyspinkas a je tu september ani sa nenazdas a budeme sa rovnako tesit s tebou 😉

ataner81
20. júl 2012

@rohlicka niekedy ma chytí depka. Všetkým snažilkám tu sa podarilo otehotnieť po veľmi krátkej dobe a ja stále nič ☹ .Som z toho veľmi smutná 😢 😢 😢 😢 😢

horseshoe
20. júl 2012

@ataner81 dakujem krasne.neboj sa aj ty sa coskoro dockas-ani si nepripustaj ine. strasne ti to prajem-nie je nic krajsie 😉

veonka
20. júl 2012

@sanchez81
@zora256
@rohlicka ahojte dievčence, ďakujem za odpovede, no nechcem sa predčasne tešíť, lebo sa hrozne bojím, ms mi ešte nemeská, na tt mám slabého dušíka, bola tam hneď, nie až po uschnutí, takže mám nádej, ale hrozne sa bojím, preto som ani nechcela nejak písať že už som testovala a tak. Už dlhšie má hrozne také naliate, tvrdé prsníky, bradavky ma ale nebolia a trochu aj žili mi vystúpili sa mi zdá, a čím ďalej viac, dokonca som už 2 noci musela spať v podprsenke, čo ma to tak bolelo... točí sa mi hlava a sem tam mám taký čudný výtok ako písala
@rohlicka taký biely ale aj naťahujúci ako pri ovu

horseshoe
20. júl 2012

@ataner81 moja vobec sa neporovnavaj s druhymi-nema to vyznam.je to vsatko strasne individualne a aja to vidim aj teraz na fazulke-niekomu sa vyvija pomalsie a niekomu rychlejsie-musim vsak ostat kludna,lebo jednoducho taka je priroda-nic nie je nalinkovane a vsetko ma svoju pricinu 😉 chod teraz pekne na dovcu oddychnite si tam a hlavne mysli pozitivne 😉

ataner81
20. júl 2012

@horseshoe to ti verím, že nie je nič krajšie a naozaj vám to všetkým strašne prajem len pri každom vašom pozitívnom testíku, či zmienke o srdiečku ma pichne pri srdci a cítim veľkú prázdnotu. Je to už dlhá doba a do septembra je strašne ďaleko ☹

rohlicka
20. júl 2012

@veonka to znie fajn 🙂 🙂 🙂 tak drzim palceky aby si na dalsom testiku mala vyraznejsie || ale bude to tam neboooj 🙂 mysli pozitivne kedy by si chcela testnuk opat ? 😉

rohlicka
20. júl 2012

@ataner81 chod von ked mas volny dnik - naber energiu na slniecku .-- o chviku mas ovulku (ako som citala) - grepik mozno pomoze .. a vitaminky tiez .. 🙂 a sepmtember je skutocne za rohom .. 2 mesiace .. to zbehne ..

horseshoe
20. júl 2012

@rohlicka dakujem aj tebe mojka 😉 a tiez tebe aj tvojej fazulke prajem hodne zdravicka 😉

veonka
20. júl 2012

@rohlicka ďakujem, no znovu testnem asi cez víkend, aj ked stále to nie je meškanie mrchy, ale ak je to tam mohla by tam byť výraznejšia čiarka. podbruško občas cítim taký tlak alebo zabolenie, ale nie je to ako na mrchu. bolelo ma ako na mrchu, tak sústavne pár dní, ale to už prešlo a teraz len sem tam.
myslím pozitívne, ale hrozne sa bojím, aby to išlo dobre... doma som ešte nič nepovedala, ale cez víkend by som chcela testnut aj s mm. chceš pozrieť foto toho ducháča? 😀

mamkabeika
20. júl 2012

@horseshoe Gratulujem 🙂 musí to byť krásny pocit 😲 Držkajte sa 🙂

rohlicka
20. júl 2012

@veonka jaasneeee hod ho sem nech to zhodnotime odbornym okom 🙂 a ked tak mozno je to len preto slabucke lebo su to uplne zaciatky a malo hcg hodnota aby tam vybehli silne kolajnicky 🙂

mamkabeika
20. júl 2012

@veonka Aj ja chcem vidieť toho dušíka 😉

ataner81
20. júl 2012

@horseshoe ľahko sa to povie ale ťažšie spraví ☹

veonka
20. júl 2012

@mamkabeika
@rohlicka baby tak posielam, zhodnoťte, v sobotu alebo v nedelu testnem zasa, toto je zo včera, dnes by to asi moc silnešie nebolo, tak až zajtra pozajtra, lebo hcg rastie tuším každé dva dni, že? hrozne sa bojím, to je taká neistota 😕

linddi
20. júl 2012

Ahojte dievčence 🙂 Som rada, že opäť môžem gratulovať novým tehulkám 😵 😵 😵
U nás nie je zatiaľ nič nové, len som si začala merať bazalku ,tak uvidím, či to pomôže... Snáď áno 🙂 Zatiaľ sa v tom moc nevyznám, ale aspoň zistím, či mám vôbec ovuláciu a kedy.

@ataner81 Vôbec nesmúď, ja sa snažím otehotnieť, nie od marca - aj keď som sa votrela do tejto PLODNEJ témy 😀 , ale od apríla minulého roka a vôbec to neberiem už tak tragicky... Jednoducho to príde vtedy, kedy má a počkám ešte do jesene a keď neotehotniem, tak to začne riešiť s dr. Mám síce HP v poriadku aj na preventívke mi povedal, že som v poriadku, takže dúfam, že to klapne 😉
Zameraj sa troška na niečo iné. Ja viem, že je to jednoduché hovoriť, ale inak by si sa naozaj zbláznila. Vieš čo? My sme si boli včera s mm zajednať psa 😀 Tak ma naňho aj s malou ukecali, že nebolo úniku. Dokonca som čitala, že to psychicky pomáha snažilkám, tak experimentujem 😀 Už len týždeň a nový prírastok máme v rodine 😵
Tak pa!

linddi
20. júl 2012

@veonka vidím, vidím, huráááá 😵 😵 😵

sabaka
20. júl 2012

@ataner81 ty provokaterka jedna... aale, nic nejdem ocikavat, este je priskoro a bola by tam 100 % bieloba. a okrem toho je na rade @veonka - a tam sa to crta slubneeeee!!!! 😎

leonetka
20. júl 2012

@horseshoe supeeeer, tesim sa s tebou! 🙂 krasna spravicka pred vikendom. prajem nech sa fazulke nadalej takto dobre dari. a tebe tiez uz nech sa polepsi ked ti vymenil lieky.

veonka
20. júl 2012

@linddi fáááákt ho tam vidíš? bol tam hneď, toto som fotila, ešte keď bol mokrý... tak myslíš, že je tam? 😵

mamkabeika
20. júl 2012

@veonka ja si myslím, že je to taaam 🙂

leonetka
20. júl 2012

@veonka no ja to tam vidim 🙂 slabunko sice, takze urcite urob zajtra al. v nedelu dalsi, nech ti mozme potom poradne zagratulovat 🙂

veonka
20. júl 2012

@sabaka no dúfam, dúfam, bože... 😵 ale moc sa bojím, lebo je to také neisté... testovala som moc skoro 😖 mala som až budúci týždeň...

ataner81
20. júl 2012

@veonka do diaľky som slepá ale na blízko mám zrak ako orol-jasné, že tam je, vidím ju 🙂 .
@linddi už je dobre, to len občas ma prepadnú také stavy. Už sa zase usmievam a ladím dovolenkovú nôtu 😀
@sabaka to nie ja, to ruky samé napísali 😀 😀 😀 😀Viem, že testíkuješ až ďalší týždeň, ja len aby si mala testíky nachystané. Od 23 ti nedám pokoja 😀

sabaka
20. júl 2012

@sabaka aaaa, vidim prave hore vyssie dusika 🙂 urcite bude silniet, uvidis!
pekne, moja! 🙂

veonka
20. júl 2012

@mamkabeika
@leonetka baby tak ďakujem, ešte sa nejak neradujem, skôr sa bojím či vôbec..., ani mm som nic nehovorila, ale tak musím vydržať a uvidíme, hádam to bude tak 😵 .... a potom vyskočím od radosti z kože 😵 😀

linddi
20. júl 2012

Niečo na odreagovanie pre snažilky, ááále aj pre tehuľky...
Predstavujem Vám naše nové mimi - ten čo je pichnutý presne v rohu. Viem, že tu pridávate foto len s teh. testami, ale keďže sa nemám ZATIAL akým pochváliť 😀

mamkabeika
20. júl 2012

Tak sa mi to páči, nech tu tehulienky pekne krásne pribúdajú 🙂 Tak ma po novom volá môj manžel: kde si, tehulienka moja 😵

ataner81
20. júl 2012

@linddi jééééééj to je čo za rasa?Aké sú krásne, hneď by som sa mojenkala 🙂 . Naše psie mimi je ešte v brušku.