Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte kočky, tak konečne som sa od štvrtku dostala sem k vám...v piatok som bola na tom vyšetrení na gynde, zobrali mi fúru krvi - to ešte čakám na výsledky ale žiadne tehu sa tam nejaví, ale tak v tom krvacani čo som mala sa tomu ani nečudujem ☹ len mi to prišlo ako zase stratený mesiac 😢 ...a toľko sme sa snažili.... @horseshoe - doky mi predpísal duphaston a tablety na vkladanie do buchty - že KLION -D100 - poznáte to niektorá? ...tak som zvedavá, čo mi to zase porobí všetko s cyklom...momentálne nemám žiadne PMS syndrómy čo už mať zvyknem na to, že piatok mám očakávanú mrchu dostať.....cez mrchu mám ísť ešte na odber menštr.krvi v 2 -3 deň cyklu.....tak tento mesiac zase nič....ale konečne sa aspoň cítim dobre a nič ma nebolí 😉
@brumka tak mrcha dorazila....ja čakám tiež, tak môžme opäť začať snažilkovanie.....
@ataner81 robil mi aj sono ale, že nič nie je vidieť a nevyzeralo to ani na cysty...aj on sa prikláňal k silnejšej ovulke, len sa mu nezdalo , že som mala to krvacanie tak dlho.... preto mi dal dufika .... neskôr budeme múdrejší....ešte na ten odber cez MS a ešte mám o dva týždne aj preventívku..... sa nabehám ešte, ale čo by som pre svoje zdravie neurobila... 😉
...len ma teraz fakt bohovsky zaujíma či mrcha príde načas ....dúfam, že mi toto zase nerozhádzalo už môj rozhádzaný cyklus....
@ataner81 no tak to máš presne tak ako ja.... len dúfam, že ty ho nebudeš mať tak dlho ako ja.... pekne sa na dovči vyrelaxuj a uvidíš, že všetko bude OK 😉 joj či ti závidím, mne by to po týchto stresoch dobre padlo....ale ja si ešte musím počkať do konca augusta a potom si to užijem aj ja a snáď sa potom budem cítiť viac v pohode 😉
@brumka jasné, september to istí 😀 😀 😀 😀 Teda dúfam. Dnes išiel muž na krv(kvôli zdravotným problémom), tak uvidíme ako to dopadne. navyše máme pred sebou kopec vyšetrení ale snáď nám to more dopomôže k dobrým výsledkom 😉
@drobca07 ty si mala krvácanie, ja mám len špinenie a aj to len keď idem na malú a utiem sa aj to len 1-2x za deň.
No je jasné, že na sono nič nevidela, veď si bola uprostred cyklu a to nie je šanca čokoľvek vidieť
@brumka veru, už dávno žiadny pozitívny testík okrem @mamkabeika..... ktorej srdečne gratulujem a silno držím palčeky 😉 ....snáď sa už všetko zlé konečne na dobré obráti a aj my budeme šťastné a mať to, po čom tak silno túžime....
@drobca07 ahojcek. No mojka tak si takto dopadla. Vlastne aj tak furt nic nevies. Tak co sa tyka sona tak tam nie je mozne vidiet tehotenstvo - to je priiiilis skoro. Tie vysledky krvnych testov napovedia mozno viac. Mne to pride dost zvlastne ze krvacanie pri ovu - fakt divneeee- hlavne ked si to nikdy nemala. A ziadne cysty ani nic - nejaku pricinu to muselo mat.
Ten liek na vkladanie nepoznam. Uvidis vsak pockaj ci mrcha vobec dojde a tiez na tie vysledky krvy 😉
@ataner81 to sono bolo hlavne kvôli tým cystám - či náhodou tie nerobili šarapatu ale nie...fakt ani on nevedel presne povedať, že čo....preto je ešte kopec testov predomnou najbližšie 3 týždne....a nech už to bude akokoľvek, po tom všetkom mi asi dobre padne dobrá dovolenka....joj už sa na ňu tak teším aj keď ešte stále nevieme kam 😀
@horseshoe no ved mi nič iné ani neostáva, iba čakať ....a to je najhoršie, že v prvom rade čakám na mrchu aby som mohla ísť na tie testy... fakt dokopy neviem nič ale ak to má byť niečo zlé tak to asi nechcem ani vedieť... bojím sa stále toho.....
...jaj babuľlky dneska zase idem na pohreb (tento mesiac už 3-tí) ....už teraz mi je zle z toho.... 😢
@ataner81 a kedy máš ísť na gyndu? sorry ale nestihla som všetko ešte dočítať 😀 od piatku ste tu toho "naváľali" za 5 strán 😀 ....a máš aj bolesti? choď čím skôr nech vieš na čom si a najlepšie bude, keď dá aj tebe dufíka a mala by si istotu, že ak by sa aj tebe črtala malá fazuľka tak by ti ju dufík pekne "udržal" tam kde má byť 😉
@drobca07 ale moja. Ved to sa nesmies takto vystenkerovat ze to bude nieco zle - uz aj s tym prestan! Ja ti poviem dopredu - najpravdepodobnejsie sa na nic nepride -klasika alebo budes tehu alebo si bola tehu. Toho duphika preto dobre ze mas- lebo keby si bola tehu tak ti to pomoze udrzat plodik 😉 a nevymyslaj cierne scenare - si mlada baba, plna sily a elanu ako stvorena na materstvo a veci s tym suvisiace 😉
Juj tak to ti zelam uprimnu sustrast ☹
@horseshoe dakujem ti, vieš povzbudiť 🙂 len keby to tak už bolo keď som na to "stvorená" 😉
....a dakujem....dnes o 14-tej idem na poslednú rozlúčku...., joj, že mňa musí stále srdiečko bolieť....už nech sa karta obráti, lebo toľko smútku je stále okolo mňa.... už naozaj potrebujem vypadnúť, už je toho na mňa nejako veľa.....
@drobca07 hehe, že fazuľka. Jedine, že sa stane zázrak a ja som oplodnená zo zlatého dažďa 😀 😀 😀 Alebo muž má neuveriteľných vytrvalostných plavcov, ktorí vo mne prežili 4-5dní. Tehotná určite niesom. Na gyndu idem 1.8.. Mám jemné pobolievanie podbruška už od 10DC(ako každý mesiac pred ovulkou). Ovulka 16Dc(teda pozitívny test)sprevádzaná tlakom vo vaječníkoch a väčšiou bolesťou podbruška a od 17DC zase jemné pobolievanie+špinenie ale len mierne. Proste špinavý toaletný paier po malej potrebe 1-2x za deň. Dnes som 20DC a ráno som mala zase špinavý hnedý výtok (veľmi slabo hnedý ale hnedý). Na čo je dobrý duphaston?
ahojte baby..hlasim 1DC dostala som dnes na 26DC...psiala som az 04.8.lebo posledne 3 mesiace som dostavala na 31DC, tak som to nejako brala a teraz o 2-3 dni skor..... ☹ ale nevadi..o dva tyzdne ideme na dovcu na dva tyzdne, tak sa tesim ako si oddychnem....nasledujuci termin menzesu je 27.8...budem pisat 28 dnovy cyklus....vcera sme boli aj v bazene a potom cervene vinko, tak si mrcha zmyslela, ze pride skor....drzim palce vsetkym snazilkam
@ataner81 dufík je dobrý na:
Liečba nedostatku progesterónu.
• liečba dysmenorey
• liečba endometriózy
• liečba sekundárnej amenorey – chýbanie alebo vynechanie menštruácie viac ako 3 mesiace
• liečba nepravidelného menštruačného cyklu
• liečba dysfunkčného krvácania
• liečba premenštruačného syndrómu
• liečba hroziaceho a habituálneho potratu (opakujúci sa samovoľný potrat), spojeného s nedostatkom progesterónu
• liečba neplodnosti spôsobenej nedostatočnosťou žltého telieska
stačí takto? 😀
@tatiana77 takže ani ty ma tento meisac nepotešíš // 😒. Nevadí, nový mesiac, nová nádej. Uži si moja dovolenku 😎
Dúfajme babulky, že sa nám @lianka11, @julinka88 , @lilli251 a @motorka32 čoskoro ozvú s dobrými správičkami 😉. @sabaka ty, ty, ty!!!!!!Kedy nám doplníš tabuľkové údaje? 😀
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna(5-6.9.)
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka ?.8. panna
@alicek14 ?. baranc
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorože

@kapokapo
@zora256 Ahojte kočky, veru ten čas letí, ale to je dobre. Nikdy som tak nerátala týždne ako teraz 😀 Aj ja som stresovala jeden týždeň, lebo som nič necítila, tak som mala obavy, ale už som zasa naladená na pozitívnu vlnu. @kapokapo mne býva občas ťažko, ale misu neobjímam 😀 Podbruško ťa môže bolieť, to je o.k. A môžeš cítiť rezavú bolesť na maternici, to znamená, že bábika rastie 😉 Takže ja som radšej, keď niečo cítim, aspoň viem, že niečo sa vo mne deje a ja verím, že len samé dobré veci 🙂