Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka moja, je mi ľúto, že si smutná, ale inak to asi ani nejde. Podľa mňa sa týmto značne líšime od chlapov- že oni to nejako rozchodia alebo sa tvária, že nič a potichu trpia, kým my máme na čele napísané ako nám je, aj si poplačeme...treba to vypustiť von, nechať prejsť a bude fakt len lepšie.
Viem o čom hovorím, lebo pred asi 2 týždňami som mala také dni, keď som sa aj viackrát za deň rozplakala a teraz je to zase omnoho lepšie. Dni plynú, vždy sme o krok bližšie k ďalšiemu snažilkovaniu a optimizmus rastie. Držím ti palce, aby to čo najrýchlejšie prešlo, nech sú všetky výsledky z vyšetrení ok a ozývaj sa nám, nech vieme čo je s tebou- lebo aj to je liek 😉
@franica jeej, dakujem za povysenie 😅 😀 pisem len svoje nazory, a ak niekomu pomozu, tak budem len rada 🙂
@jeackynka no to si viem predstavit, ja som to mala takisto, tiez mi byvalo v tehu chvilu fajn, a potom zas zrazu z nicoho nic, hlavne vecer, uplne naodstrel...ale trvalo to asi len 2 mesiace, potom az do konca uz som si tehu len uzivala 😵 ...hlavne aby babatko bolo zdrave !!!
@waltea aj mne sa to tak taha k veceru,rano este celkom fajn ale potom to postupne prichadza a mam aj obavy ze mam nizky tlak ja som mala vzdy taky o nicom,bez kavy som jednoducho nevedela fungovat,no lenze moj zaludok teraz nemieni nic prijat,ani moje oci uz len pohlad na kavu vo mne vyvolava pocit na zvracanie.
@franica hehe draha, takze moja mykoza je aj tvoja, je tak? 😀 😀 😀 mnooo ja som ti uz davnejsie vravela - nedaaavaj si sem fotku a nehovor manzelikovi, ze tu chodievas 😀 😉 vidis, uz si sa mohla kvalitne vynadavat na svojho muzika 😀 ech a najlepsie je zanadavat si na svokru 😀 to akoby si zahradu pohnojil - tak sa ti ulavi 😀 😉
@horseshoe jasné že MY máme mykózu 😀 a aj drobcovia sú všetky tak trochu ako aj moje- však prežívame všetko spolu od úplného začiatku, ešte keď neboli ani naceste 🙂
No inak si mala pravdu s tým utajovaním, sakriš...ale nevadí, svokra videla internet len z rýchlika a mužík vie odtiaľto len to, čo mu ja poviem, nepozerá si to nejak sám od seba teraz, takže zatiaľ som v suchu. A keby dačo, tak mi pomôžete potom z leča von 😀
hehe 😀 no jasne, jedeme v tom spolu uz od zaciatku 😉 😉 😉
A samoska, ze v pripade pruseru sa kryjeme a branime a neboj vykecali by sme ta z toho 😀 😉 Zeny z tejto skupinky musia drzat spolu 😀 😉
@franica @leonetka presne viem ako sa citite, babule moje. ako sa blizi september, stale viac rozmyslam ze uz by som coskoro bola mamou keby som nebola byvala potratila vo februari (termin bol vypocitany na 8.9)... ak by som dovtedy zostala tehu, bolo by to pre mna ako balzam na dusu. a leonetka - ja som si za fazulkou poplakala aj mesiace potom a pomohlo mi to. hlavne je nestratit nadej a vieru v to, ze sa nam to podari! a nevidim dovod, preco by sa nemalo! 😉
@franica @sabaka dakujem babulky - optimistky 🙂 moc mi to pomaha a aj tato dobra nalada na koniku. praveze som ani neplakala, len raz v nemocnici. u mna je to skor take tiche smutenie a obcas mi vybehne slzicka alebo zovrie hrdlo. mozno keby som sa riadne vyrumazgala, tak je to uz za mnou. ktovie. ale nejde to. nuz musim len pockat, mozno sa to za chvilu zmeni a budem zas fajne naladena. 😉
sabaka - strasne drzim palceky a zvlast na ten september. viem si predstavit ako sa citis. mne staci citat tu vyssie zmienenu knihu kde ma kazda kapitola datum od do a ked sa dej odohraval zaciatkom marca - videla som napisany ten datum - tak ma hned prepadol smutok (termin som mala mat 8.3.). no nechcem vediet co to so mnou spravi v marci.
franica - chce to asi cas. verim ze za chvilu a najma ked budu plynut dni a tyzdne (a mesiace!) tak to bude coraz lepsie lebo sa budem blizit k terminu snazilkovania. Magicka hranica je 1.11. Potom sa uvidi 🙂 ale tesim sa z tvojho sviezeho optimizmu a musim povedat, ze ked ta citam, tak spozitivnievam 😀 takze urcite vas tu citat neprestanem.
@leonetka @ franica baby ja vas obdivujem. Nikdy by som nechcela nieco take zazit...ale ak sa nieco take stane,verim,ze to budem zvladat tak pozitivne ako vy. Casto si pozeram tuto skupinu,lebo ste tu straaasne fajn. Je to tu velmi priatelske. A musim povedat,ze som velmi rada,ako vas vsetky baby podporuju. Drzte sa a som si ista,ze nejake to babo uz na vas caka 😉
@deculko jeeeej dakujem za pridanie 😉 .. moje znamenie je strelec :-P
doplnam dominike znamenia🙂 dufam,ze najblizsie budeme odtialto vypustat jeackynku ako tehulku von zo skupiny🙂)) a za nou nech sa vrece roztrhne...
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info...
@jeackynka 16.8. baran
@simonkato 18.8.ryby
@sabaka 20-21.8. panna
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@julinka88 ?.8. kozorožec
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@ataner81 6.9. panna
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
Dievcence moje no vo stvrtok smer Zlin tesim sa konecne si tento tyzden uzivame draheho dovlenku a nieco sa deje.Len ma trapi ze ta mrchajzna nechodi lebo ozaj ked sa do oktobra nepodari babo pockame do kym nebudem mat daku pracu.Tehu test bielucky ale tak robeny dneska vecer lebo som sa ani kamke nezdala uvidime ked nepride do tej soboty pak testnem v pondelok.
takze babulky,moj testik ranajsi je zase snehobiely,normalne tomu nechápem,zle mi je stále rovnako,aj ked som sa tu dočítala že test može ukázať dve // aj po týždni meškania,dokonca tu boli babule ktoré písali že až ked boli v 7 týždni atd.takže ma to tak neznepokojuje,skôr rozmýšľam či mám ísť k dokimu,aj ked ten tam určite nič neuvidí,len aby mi poradil niečo na túto moju nevoľnosť,ved v pondelok by som mala ísť do práce a ja sa na to vôbec necítim a pre zaujímavosť mne je ráno celkom ešte dobre ale okolo obeda ma to chytá teda statočne,nie som ja akási celá naopak?? 😝
ahojte spolubojovníčky moje 😉 ako sa dnes máme? ...ja teraz chodím len tak nakúkať lebo nestíham veľmi...ale aby som nemala potom veľa čítania naraz 😀 .... mňa 2 dni mrcha riadne potrápila...až do kolien....strašne silná a strašné bolesti a krče....dneska je to už lepšie, už som sa aj vyspala 🙂 ....tak nech už veľmi rýchlo skončí a hor sa do dovolenky a nového snažilkovania 🙂 😉 ...a keď ste sa už bavili o tých bocianoch tak v nedelu na futbale nám preleteli rovné 3 ks ponad hlavy 😉 🙂 ....jedného si teda rezervujem ak mi dovolíte a dvoch vám posielam gratis 🙂 😉 😀
@simonkato ....biely testík ešte neznamená nič.... ešte vydrž a nech sa prekvapiť 😉

@franica ja som uuuuplne zafixovana na september! 😀