Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe mas recht. dnes mam trosicku volnejsie a MK ako na just nefungoval, no hotova katastroofa 😀 som asi zavislak. o tom hici ani nehovor. vam tehulkam to musi byt zvlast na obtiaz. uz aby bolo pekne babie leto s normalnymi teplotami a slnieckom. na tuto cast roka sa obzvlast tesim 🙂
@dominika1516 joj, to ma mrzi moja, ze sa vam pracovne pohorsilo... 😒 urcite to na snazilkovani neprida 😖 ale tak snad sa podari najst nova pracicka co najrychlejsie - drzim vam palce 😉 😉 😉 a nam sa tiez zadarilo az do noveho hniezdocka 🙂 asi na tom nieco bude 😉
@simonkato no vobec netusim aka mrchajzna pride ale dnes som trielila do DM a nakupila som si za vagon vloziek od tenkych az po tie najhrubsie nocne. 😀 mam ich za plnu tasku. tak vybavena som, uz len cakat... mohli by prist buduci tyzden. to by bolo idealne. lebo od septembra uz budu fofry, akcie, sluzobky, to ma drbne ked mi to do toho pride. 😠
@leonetka no ja som tiez na ten MK zurila 😀 klikam furt ze budeme back o 9hod., potom ze o 11hod., potom o 12hod. a po 12hod. uz len mame technicku poruchu 😠 😠 😠 😀 ja ze to si snad robia kozy 😀
Presne ako pises - dusim sa vo vlastnej stave 😠 a to som ja celkom teplomilny clovek a aj tak mam dost 😵 Veru je to na obtiaz teraz...Presne tak aj ja sa tesim na babie leto - dufam, ze aj bude a nie ze zase pride obrat o 180stupnov a bude kosa ako v novembri 😠
Doplnam udaje...
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013, ?
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013, ?
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013, ?
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013, ?
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@mamkabeika - snaž 4m, ?
SEPTEMBER je za rohom tak dufam ze budu pekne pribudat dalsie tehulky... cakame na spravicku este od jeackynky .. silno drzime palceky aj na nohach
@simonkato dakujem moja za opytanie. fazulecka sa ma dufam dobre - ranne nevolnosti vsak neustupuju a zachvaty vlcieho hladu su na dennodennom poriadku 😉 najradsej by som mala rongenove oci a mohla kazdu polhodku skontrolovat, ako sa ma a co robi 😀 Ostava len verit, ze je vsetko ako ma byt 😉
Tu je stále taká dobrá nálada medzi vami, milujem sem chodiť 🙂 🙂 🙂 Tiež som bola trochu na nervy, že MK doobeda nefungoval, furt som mala pocit, že o niečo prichádzam, hoci som vedela, že ani iným to asi nejde 😀 😀 😀
Tak už som rada, že je ste späť, ale @horseshoe pozor s tým rozhorčovaním sa okolo toho, lebo sú tu prísni adminovia, raz-dva si ťa podajú 😝
@leonetka tak, tak aj ja som fanusik takych teplot 😉 kiez by boli cely rok 🙂 i ked ja milujem zimne sporty - tak asi by mi sneh a minusove teploty nakoniec aj chybali 😀
ozaj k tomu Miracle co sme vcera debatili - mas pravdu, keby mi to robilo zle, mozem hned skoncit a basta 😉 Ale vyskusat musim, bo som sa na to uz namotala 😀 A si sa pytala ci uz mam brusko - no volajako ani nie, teda vidno ho hlavne vecer, ale to by si ma musela poznat ako moj manzel, aby si to videla, lebo inak to brusko vyzera skor ako take zdute - resp. ako pred mrchou - take trochu nafuknute. Na to poriadne tehotenske si budem musiet este pockat 😉
A ty ides chodit do toho Miracle na tu Mojzisku?
@franica hehe ty si dalsi zavislak 😀 teraz ako sme sa tu vsetky zavislacky zhrkli, ked konecne spustili MK - sme rychlo potrebovali svoju davku do zily 😀 😀 😀
joooj, ja sa adminov nebojim - vies oni mozu byt radi, ze tu ludia chodia - lebo bez ludi by mohli tento svoj modrokonikovsky biznis zavesit na klinec 😀 😉 Cim budu nepriatelskejsi k ludom, tym menej tu ludia budu chodit a cele im to tu pojde do cavesu- ale to je uz ich problem 😉 Okrem toho ta udrzba, ktoru vecne robia cez den je fakt do zufania 😵 Take veci sa robia v noci.
@leonetka no ahoooooj súputnica - to je dobré 😀 Ja sa mám fajn, stále si užívam leta, nemôžem sa nabažiť 🙂 A vidím, že si začala dosť prispievať, dúfam, že to značí, sa máš aj ty lepšie v každom smere a rada sem zavítaš 🙂
A ako hovoríš, už zase sa točí všetko okolo budúceho snaženia- no mne to nemusíš vysvetľovať 😀 Venujem sa kadečomu od varenia, upratovania, opaľovania, hľadania si práce - ozik, zajtra mám pohovor, tak mi držte palce!- ale aj tak si denne prerátam, že kedy už môžme snažilkovať, kedy to asi vyjde, a keď sa zadarí vtedy a vtedy, tak sa narodí vtedy a vtedy....vážne sa na to nedá myslieť, takže sa tomu nebránim, myslím na to a čakám na to, no snažím sa trpezlivo a pri tom sa tešiť z toho, čo práve je.
čo sa mrchy týka, je pravda, že tú prvú som mala aj ja silnú, pomaly som si pod okom kontrolovala, či tam ešte mám červené 😀 😀 😀 😀 , ale zase tak hrozne ma to nebolelo, takže sa neboj, bude to v poho 😉
@simonkato musím ti povedať, dobre robíš so všetkým ako si sa rozhodla...podľa mňa sa na dieťatko úplne nevykašli, len tomu nechaj voľný priebeh a tak bude najlepšie pre každého- aj pre teba, pre tvojho muža i prípadné maličké. Bez stresu, v pokoji a keď sa náhodou zadarí, tak budete rovnako šťastní ako keby ste na to neustále mysleli. Držím ti palce, nech ti vyjde všetko, čo by si si priala 😉
@horseshoe neboj, bruseno ti uz zacne rast to len budes kukat 😀 joooj, aj ja ceeeem! mne teraz rastie akurat tak z jedla. 😀 musim uz aj ja zacat sportovat. chcem len pockat do prvej mrchy a potom idem na vec. co sa tyka toho miracle studia, mam to ako alternativu. chcem vsak pohladat najprv nejakych skusenych terapeutov aj s rehabilitaciami (co aj napravaju kostrc ked treba) ze ked uz s tym zacat, tak poriadne. lebo som citala, ze len take cvicenie Mojzisky (bez mobilizacii ako sa tomu hovori) a este v skupinach, je naprd. len som si neni ista, ci u nas vobec niekto taky existuje. viem, ze viac skusenych ludi maju v cechach. takze uvidim co sa mi podari zohnat. ale rada by som zacala v priebehu septembra.
inak vsimam, ze jak to tu spustili, uz kvakame jedna cez druhu 😀 abstak je hrozna vec 😀
@leonetka jo, to budem cubrnet na to brusko, bo ja som ho vzdy mala ploche 🙂 sme sa s drahym stavili, ze ci ho prerastiem 😀 A neboj nic, aj ty sa dockas obrieho bruska 😉 som si ista 😉 😉 😉
no a inak v miracle robia aj sukromne hodiny ak si si povsimla - ale jedna hodina tusim 20Eur - takze sa priprav, ze sukromne hodiny budu velice mastne...Ja byt na tvojom mieste, tak si dam zo 5hodin sukromnych - kde sa to naucis a potom by som uz presla na skupinovky 😉 A co mas s kostrcou? Inak ja mam krivu chrbticu a velmi to pocitujem teraz ked som tehu a este k tomu nic nerobim, tak mam chrbat ako otaznik 😖
@franica ahoooj! co ja viem ci sa mam lepsie. ja som taky schyzofrenik 😀 vravim si, ze ved nebudem sa tu obsmietat, ked niekedy mi je luto alebo smutno ze nie som tehu. ale zas mi to neda a rada sledujem ako nase snazilky sa stavaju tehulkami a tehulkam rastu fazulky. a pozeram si tu aj diskusie bab co zazili to co my a ked vidim, ze maju v profile odvtedy babatka alebo su znovu tehu, tak ma to vzdy pozitivne naladi. byvam ale obcas smutna, v nedelu som si aj kvalitne poplakala. 😒 myslim na to stale. ale dufam, ze od septembra sa nahrnie vela roboty, tak to bude lepsie. plus zacnem sportovat a vsetky aktivity co som si naplanovala. budem silno drzat palce na zajtrajsi pohovor, nezabudni napisat co a ako potom! v tomto ta obdivujem ze ides do toho. ja by som taaak zdrhla z roboty (alebo aspon zmenila napln prace) len taky fukot, dost ma to teraz deprimuje, ale uz ked sme sa s manzelikom dohodli ze nie, tak nie. ☹ dnes vecer idem ku kadernicke, tak uskutocnim aspon malu zmenu s frizurou 😉
o mysleni a sledovani snazilkovania a tych veci mi ani nehovor 😀 som strasne rada, ze nie som sama! furt len sledujem kalendar (uz viem snad naspamat vsetky dni do konca roka 😀 ) vyratuvam ako nejaky matematik rozne pravdepodobnosti zacatia snazenia, pocatia a porodu (pritom este mi ani len mrcha neprisla 😀 ) nalistovane, precitane horoskopy znameni na kedy by to potom akoze vyslo. no a uvolni sa potom 😀 a este chodim ako hypochonder po lekaroch, tam si dam zobrat krvicku hentam sa objednam, reku ci sa na nieco este nepride. nech to mam hned nalozene teraz a moze sa s tym daco robit. no poviem ti, narocne obdobie 😀
Ahojte babulky. No konečne nám spustili toho koňa. Mám nervy od rána a ešte aj deti ma hnevajú. 😠
@typa nevešaj hlavu, určite to nebude cysta ale niečo iné. Ak si znepokojená, tak choď k dokymu nech ťa pozrie aby si sa ukľudnila 😉 Inak aj my máme s drahýmo týždeň výročie 🙂 🙂 🙂
@simonkato už si v tabuľke 😉 a neboj,september je šťastný mesiac, tak všetko bude ako má byť teda v najlepšom poriadku 😉 🙂 😉 🙂
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@jeackynka 16.8. baran ...drzime palce...
@hanya1 23.8. lev
@alicek14 23-25.8. baran
@brumka 24-25.8. kozorožec
@tatiana77 27.8. kozorožec
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
Inak ženušky, stále špiním.Nechápem tomu. Aj podbruško ma pobolieva ako pred mrchou. Minulý cyklus som špinila iba b1-2x za deň, teraz je to na papieri po každej malej potrebe 😒 😖
@ataner81 tak to ti neviem poradit lebo ja nespinim vobec a mam toho tiez dost dneska som zase testovala som 14dpo mrchu cakam zajtra teplota sa mi drzi vysoko a test negativny a k tomu vsetkemu manzela co si aj tak mysli ze budu 2 ciarky neskor a mrcha aj tak nepride co si mam o tom mysliet?
@leonetka ak chceš moja cviky od Mojišovej,daj sa na pilates. Ja tam chodím od februára a tie cviky sú úplne rovnaké. Síce som to zistila až teraz keď ste sa o tom začali baviť. Mrkla som sa čo sú to za cviky a ajhľa,také aké cvičím už pol roka(priznávam,že 2mesiace v lete som mala pauzu 😀 ). Hodina stojí 2,5 a cvičiteľka je už tehulka 😉
@horseshoe ano vsimla som si a presne tak by som to riesila. zo 5 sukromnych hodin a potom budem cvicit aj sama doma. ono by to malo byt tak, ze ta rehabilitacna sestra prezrie, ponaprava, cvicis, po case kontrola, zas ponaprava ked treba, atd. vraj to neni len o samotnom cviceni. mam niekedy bolesti chrbtice, mala som aj uraz a tiez mam miernu skoliozu. tak radsej by som to riesila so skusenym terapeutom. no ved uvidim co vyzistim.
heh, tvoj muzik mi nepripadal bruskaty, takze urcite ho prerasties 🙂 moj muzik je uz asi 3 roky v siedmom mesiaci. 🙂 mozno to da namiesto mna 😀
@leonetka no ja viem, že je to stále také "raz hore, raz dole", ale zlepšuje sa to časom vždy. Vidíš aj ty máš kopec plánov na september, ja ťa zas obdivujem pre ten šport...tak by mi to dobre spravilo, veď komu nie, ale keď ja tak nenávidím športovať...viem, že som celkom out na túto dobu, ale radšej by som si dala malíček odrezať ako si zabehať či nebodaj do fitka, neznášam už aj tú vôňu tam 😖 A s tou prácou riešiť viac-menej musím, lebo chcem pracovať, lebo jednak zárobok, jednak sa tieto krásne horúčavy pomaly skončia ☹ a potom budem doma ako tiger v klietke, musím dačo robiť inak poruším svoju polku októbra 😀 Jasné, dám potom vedieť 🙂
Mimochod keď hovoríš o tej kaderníčke- len choď, aj táto zmena je dobrá, niečo nové. Ale radím strihať pomenej, aby si mala zábavu na dlhšiu dobu. Ja som sa dala ostrihať minule čo som písala a dnes sa na seba pozerám...že hádam to nejaké centi-dva ešte znesie, tak šup ho dolu 😀
Proste sme na tom veľmi podobne, tak dúfam, že na tom budeme veľmi podobe aj ku koncu roka- že budeme mať opäť //...ja viem, že to tak bude! A dovtedy sa pekne zabavíme na MK, budeme sa podporovať v trpezlivosti a čítať si ďalej všetky horoskopy o 9 mesiacov (áno, aj ja to robím 😀 ).
A čo vaša svadobka? Už ste sa nejak rozhodli? My ideme koncom bud. týždňa do toho Talianska, tak už sa pomaly aj na to žhavím, tak zatiaľ ma iné myšlienky až tak nemátajú 🙂
@ataner81 jj, pilates je dobry, chodila som sukromne kedysi (len dve sme boli), vtedy sa dokaze venovat ci spravne cvicis. nemam uz ale kontakt na tu kocku a minuly rok som chodila skupinovo do golemu a to je uplne naprd. bolo nas tam 15 a cvicitelka si cvicila pre seba, ani nas neskontrolovala. a furt to tam bolo plne. 😒 taaakze skusim tu Mojzisku, a keby nic z toho, tak aj pilates to isti.
@leonetka to budes mat potom fajn - tych par hodin s terapeutkou ti urcite pomoze 😉
no ale bruskaty je, to mi ver 😉 este aj moc nenarastol, takze je taky uzemcisty bruskaty panko z neho 😀 No ten moj je tak na siesty- siedmy mesiac tiez a to odvtedy ako ma spoznal 😠 Dovtedy na sebe makal, bo sa bal ze si nikoho nenajde 😀
Vcera si dal ze 10min. na rotopede a hned potom svoj "velky" vydaj energie specatil 3 cokoladovymi tycinkami 😀 Umrem z neho 😀
@horseshoe nič iné mi neostáva. Som rada, že je to usg, aspoň ma naozaj dôkladne popozerá.
@leonetka nás je tam 12. Naša cvičiteľka má fakultu telesnej, je fyzioterapeutka a okrem pilates cvičí aj taebo, jogu a ďalšie cvičenia. Ona námcvik 2-3x ukáže a potom chodí medzi nás a kontroluje.Vždy nám prízvukuje,že treba cvičiť správne a správne dýchať-radšej menej a správne ako veľa a zle. Navyše ku nej chodia aj ženy, ktoré sú po operácii chrbtice, majú bolesti,majú ženské problémy,inkontinenciu, sú staršie, s nadváhou, proste kadejaké problémy a ku každej pristupuje individuálne. Každej povie čo so svojou diagnózou môže a čo radšej nie a hneď aj vymyslí pre ňu iný cvik aby tam len tak nesedela.Necvičí sa tak rýchlo ako sa má a aj opakovaní je menej ale všetci sme s tým maximálne spokojní.Neviem si ju vynachváliť a aj keď budem tehula, tak k nej budem chodiť

cafte 😉 ani mne nesiel MK a to sa nestalo prvy raz. To je strasne rozumne robit udrzbu cez den - take veci maju robit v noci 😠 jaj babule to je ale hic vonku - brutalitka 😵 😵 😵