Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe no ak taku tuna najdem tak hej 😉
hehe, ani moj muzicek neni extra vysoky. on bol bruskaty ked sme sa zoznamili. potom rapidne, vraj od samej lasky ku mne schudol, lebo to nevedel ci s nim zacnem chodit alebo nie, a tak od sameho trapenia nejedol. 😀 to bol vtedy take tintitko, ze som len kukala kde mu tie tuky za tak pomerne kratku dobu zmizli. 😕 no a teraz je v klude, spokojnucky, dobre ziveny... 🙂 vravim mu, keby jezibabe v pernikovej chalupke ukazal prstok, tak ta ho hned nalozi na lopatu a zje 😀
@ataner81 dakujem Ti 🙂 ja verim,ze to bude ok. K dokymu mozem az najskor v polovici septembra,ked uz budu kolegyne v praci. Ja sa na to musim psychicky pripravit. Ziaden doktor mi nerobi problem okrem gynekologa. Neznasam gyn. prehliadky 😒
My ideme na nejaku prijemnu veceru. Uz som dostala krasnu kyticu 🙂
@franica tiez mam od sportoveho typu daleko. jednak som nemehlo a este aj pomale 😀 ale vzdy ma niekto zlanaril na nejake cvicenie, vies ako to chodi, v svetlej chvilke sa s kamoskami dohodnes, chodis tak max. 3 mesiace a potom to ide do stratena. takze takychto zaciatkov a koncov mam vela, nesportujem nic dlhodobo. jedine co ma fakt chytilo a co sa mi vzdy chcelo, ba priam som sa tesila, je ten bedminton. ale ako na potvoru, nemam s kym chodit. no a tiez som len zaciatocnik ale bavi ma to mojim tempom a stylom. 😉
tak to mas uz dovolenku za chvilocku! ani sa necudujem, ze nic ine neriesis. parada, prajem krasne pocasicko a opalene telicko. 🙂 no my este vo velkom neriesime nasu svadobnu cestu, lebo najprv musi prist mrchajzna a podla toho ako mi bude vychadzat cyklus, urcime kedy konkretne pojdeme. takze zatial len tak neurcito planujeme obdobie prelom novembra, zaciatok decembra. povodne chcel ist muzicek na kubu, ale teraz sme sa namotali na dominikansku republiku 🙂 takze este sa ta destinacia asi bude menit. 🙂
@typa aj mňa čaká usg19.9. a som presvedčená, že som v poriadku a ona mi to len potvrdí. Bola som v jednom feng-šui obchode a na podboru plodnosti som si kúpila list s perlou uprostred na červenej šnúrke s nejakými feng-šui uzlami a tá kočka,čo tam predáva je blázon do týchto vecí a poradila mi aby som rozprávala sama so sebou v prítomnom čase. Teda som tehotná,mám zdravé dieťa.............Vsugerovanie a opakovanie sa stane pravdou. Verím tomu
@simonkato že aký hamišňák som čo 😀 😀 😀 😀 😀
@leonetka jooooj no tak to máte parádne plány, supeeer...ak budeš dlho vyčkávať, že ako s mrchou a náhodou by preleteli mesiace do januára, tak sa tam možno stretneme 😀 Tiež nad týmito zemami uvažovali, že ak nebudeme tehu do januára, tak sa dáme rozmaznať tam niekde...ale asi prevládne naša láska k Afrike a bude z toho Keňa- to máme vysnívané a s deckami sa tam už ťažko dostaneme...no ale uvidíme. Možno zakrúži nad nami na jeseň bocian a franica ostane pekne doma na mäkkom antišportovom zadku, ale o to šťastnejšia 😀
@ataner81 to znie vyborne. skoda ze si z opacneho konca republiky, hned by som sa tam prihlasila 😀 zatial som volala len jednej to je origos v nemocnici doktorka co robi tieto cvicenia, len prave je na dovolenke 😖 tak musim pockat do pondelka. ked mi da kosom, obvolavam ostatnych.
boze baby ste sa tu rozkecali, ani vas nestiham citat. 🙂 pojdem uz o chvilu off, ku tej kadernicke. este si premyslim ten uces... 🙂 papa
aj ja idem uz off,ideme na piesok🙂 ale hned jak prideme domov si vas zavislacky pozriem,co ste pisali🙂)))
@ataner81 no to mi je jasne, ze ty si taka podchvostna mucha 😀 😀 😀 no co uz s tebou. teraz ten dovod na testik fakt je, ja by som skusila. Cim skor to zistis, tym skor sa moze nasadit pripadna liecba - mozno spinis z nedostatku progesteronu, ako to uz byva...Ale ked si nedas povedat...
Kuba, Keňa.......kde ja sa hrabem s mojim Bulharskom 😀 😀 😀 😀 😀

@ataner81 jo a ja som tiez za to co napisala @simonkato - spravit si tehu test 😉