Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Drahé žienky, uzatvárame ďalšiu stovku 😀 😀 😀 😀 😀 .My sme ale šikovnice šikovné 😉
Fiiha tu je ale dnes aka optimisticka nedela 😀 tu sa uz aj kocikuje,tak idem do toho s vami,september ti isti,veru to by bolo celkom fajn tehu brusko pekne po zime by vykuklo,aspon by som nemusela kupovat tehotensky kabat 😀
babenky len tak citam nasu temu od zaciatku a ona je naozaj plodna nasa tabulka tehuliek je mala oproti tomu co v nej tehuliek je nektore dievcence su tu uz 27tt cize je ozaj len otazka casu a bude kazda z nas tehulka 😉
@lumiva vsak ty mas este cas🙂))) do mrsky myslim🙂))) bude to pozitivne neboj
my sme dnes boli na kupku....a deculo nam pokazilo na notebooku klavesu medzerovnika tak tazko sa teraz pise pomaly ze ktovie ako bude s mojimi prispevkami
vytrhol aj ten cudlik pod klavesom ,,,,neviete,kde sa da nieco nahradne dostat? lebo asi ma z toho porazi....
@ataner81 ahoj moja.. a vsetky konikove babule.. bohuzial opat som dostala tu otrasnu mrchu, takze neviem co sa robi. som z toho uz na nervy, snad to vyjde, pripada mi to nejako dlho, uz treti cyklus a nic.. no neviem, asi sa pripajam do klubu v septembri to vyjde 🙂 tak zatial tolko.. inak termin neocakvanej mrchy v septembri by mal byt 21.*9
@simonkato Ahoj!
Potrebuješ nabrať novú silu a mať v sebe viac života,nemáš nablízku prírodu?Pomohlo by Ti prejsť sa vlese,alebo niekde pri potôčiku a nadýchať sa čerstvého vzduchu,piknik v tráve,dodá Ti sviežosť a pozitívne myšlienky viď v nej krásu,ako všetko pekne spolu súvisí,alebo si pozri životopisný film,a načerpaj z tej prírody silu,a ver,že všetko má svoju súvisloť,všetko má príčinu, a ver tomu,že tentokrát bábo bude zdravé a ostane vám,ver svojmu telu,ty to dokážeš a udrží sa drobček 😉,ak máš rada knihy kúp si knihu anjel na každý deň🙂ja ju mám a je super,sú tam meditácie a každý jeden Ti pomáha vniečom inom a stojí do 10eu🙂A je krásna farebná proste navodí pokoj duši a dodáva nádej 😉 A mimochodom,pán nám naloží,len toľko koľko unesieme🙂Mimochodom viem,že je hrozná strata,ja som mala hroznú ranu na duši,keď sa nám nedarilo a to sme sa intenzívne snažili 4roky a aj napriek liekom,až keď sme to vzdali sa podarilo a aj to som bola riziková,najskôr v nemocnici aby neodišlo potom aby sa predčasne nenarodilo,a po pôrode tvrdé slová,že lekár nevidí žiadnu šancu na ďalšie tehotenstvo a že aj malý je len zázrak,že vôbec sa podaril,nuž a tiež mám teraz strach čo mi po roku na preventívnej povie,po tých tvrdých slovách:-/ ale verím,že už len lepšie,veľmi verím,že sa nám aj druhý zázrak podarí 😵 Tak nevešaj hlavu a ak budeš mať čas a možnosť v pekný slnečný deň ísť do prírody tak vezmi si vodu a niečo podzub a cho´d započúvaj sa to štebotu vtákov a uvolni sa nadýchni nosom a vydýchni ústami,a precíť ten nával energie čo ťa naplní🙂A kúp si kvetinku a staraj sa oň žiarivé farby navodia pozitívne myšlienky a energiu,ak máte žltú miestnosť najviac sa tam zdržuj,ja mám kuchyňu takú a spálňu oranžovú dodávajú energiu a veľa pozitívnej energie🙂Moc vám prajem aby sa vám podarilo čím skôr 😉
Ahojte ženušky moje. Prepáčte, že som sa včera ani nerozlúčila, no kolegyňa prišla skôr na museli sme pokecať 😀 😉
@simonkato taká škoda, že si tak ďaleko, hneď by som si s tebou dala citrónové pivečko, pokecala a zdvihla ti náladu 😉 . Už sa moja nezaoberaj minulosťou lebo tú nezmeníš. Malej je dobre tam kde je a tvoje rozhodnutie jej len k tomu pomohlo. Nerozmýšľaj negatívne. Žiadna ďalšia strata nebude a na Vianoce už budeme pupkaté(aj keď brucho ako tehula mám už teraz 😀 ). Proste si vrav, že si už tehula a tak sa aj správaj a ako sa vraví-opakovaná lož sa stane pravdou-, tak tak aj bude 😉 Po dvojičkách túžim od mala ale tiež som skromná a bude stačiť jedno bábo v brušku 🙂
@kapokapo už sa neviem dočkať fotečky bábenka. Verím, že v septembri tu dám aj ja svoju prvú fotku pozitívnych testíkov 🙂
@alicek14 3mesiace sú moja v pohode. Ja už snažilkujem 9mesiac. Keby som bola tehula, tak už rodím 😀 . September bude plodný uvidíš 😉
ahojte babuľky moje krásne 🙂 ako sa máme po víkende? my sme to mali dosť hektické, ale poviem vám, že v piatok som normálne bola na diskotéke takej riadnej veľkej po dlhej dobe a vytancovala som sa ako 15ročná puberťáčka 😀 ..a no a čo 😉 dobre mi to padlo 🙂 ...v sobotu som mala v opatere sestrinho malého celý deň aj búval u nás tak sme sa venovali jemu 🙂 ....s drahým sa to pomaly ale isto zlepšuje, včera sme sa po 3 týždňoch konečne pomuckali krásne 🙂 ...včera som stihla aj veci na dovču pobaliť , dneska som ešte v robote, lebo musím ale ráno Vás tu všetky na 2 týždne opúšťam tak sa na mňa dúfam nebudete hnevať 😀 😀 😀 ...ja to všetko určite dočítam a keď sa vrátim chcem tu vidieť fotečky s // !!!! je vám to dúfam jasné !!!! 😉 🙂 ....jáj no dneska sa mi nechce nič robiť, už som hlavou v lietadle 😀
Zabudla som na aktualizáciu tabuľky 😉
@motorka32 3.8. škorpión ... ? nemame info,nehlasi sa nam...
@hanya1 23.8. lev
@brumka 24-25.8. kozorožec
@julinka88 28.8. kozorožec
@lianka11 30.8. vodnar
@linddi 31.8. baran
@zora256 1.9. baran
@lumiva 2.-4.9. lev
@dominika1516 3.9. strelec
@mabika 6.9. panna
@zvolsiinylogin ...? ryby ...nevie datum mrsky,lebo berie alebo brala dufika...
@werusss 8.9. váhy
@waltea 9.9. vodnar
@ataner81 10.9. panna
@drobca07 11.9. baran
@deculko 13.9. rak
@jeackynka 13.9. baran
@sabaka 15.9 panna
@simonkato 15-16.9. ryby
@alicek14 21.9. baran
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@drobca07 ahoj moja. Tak ja som mala víkend pracovný a dnes, pre veľký úspech si to zopakujem(som opäť v práci) 😀
To je dobrá správička, že ste sa s drahým pomerili. Také udobrovacie mojkanie je na nezaplatenie 😉
S tými // v septembri rátam aj ja. Už dlho sme tu takú dobrú správičku nemali.Verím, že aj ty nás takou fotkou potešíš 😉 😀 . Tú dovolenku ti v tichosti závidím ale samozrejme aj prajem.maj sa tam krásne a riadne si to uži lebo to bude tvoja posledná dovča v dvojici 😉 😀
@zora256 akobysi mi z duse citala ja prirodu milujem a som v nej vzdy ako sa da ten klud stebot vtakou zblnkot potoka su pre mna balzan na dusi len tak sediet na pni a pocuvat prirodu nic ma viac nedokaze ukludnit.Knihy tak tiez su moja slabost mozem si doma zalozit kniznicu tolko ich mam urcite pozriem dufam ze ju u nas najdem.Dakujem za krasne povzbudive slova viem ze to tak raz bude ani sa nenazdam a za chrbtom mi bude stebotat male dietatko cas ide nesmierne rychlo aj ked sa to niekedy nezda.Naposledy ma tak zarazil tatko ze jeho mala banbulka uz bude mat 24 ze kde je jeho male dievcatko.
@ataner81 moja ani nehovor mali by sme si tu naplanovat taku stretavku urcit dake mesto co by bolo najidealnejsie normalne si to viem predstavit nevedeli by sme ktoru skor pocuvat urcite by to bolo uzasne.Za chvilku si pojdem po tie vysledky kazali mi medzi 9-12 ale ze radsej neskor vtedy je tam menej ludi ale zase sa bojim ze potom nestihnem gyndosa chcem to obehat hned a nie na dva krat.Vies ze vcera som si na tvoje pismenka s opakovanim klamstva spomenula tak som si hladkala brusko a hovorila ze drobcovi tam musi byt dobre nech pekne rastie no ako cvok ale nevadi sak to robim ked ma nikto nevidi.No a ako tehotna vyzeram aj ja skor uz ako pred porodom hrozne som za posledny rok pribrala ani pred tym som nebola dake sparadlo.prestala som totalne fajcit ako tehu som vobec nefajcila po srate malickej dve krabicky denne aj viac od nervou a po mesiaci ma neskutocne boleli pluca tak som sa na to vyprdla tak na depku cokoladky a teraz som taka vyzrata cokoladka a volako to nechce ist dole velmi velmi pomali.Nevadi aspon ma je zaco chytit xi 😵
@drobca07 milacik tebe prajem uzasnu dovolenku nech sa vratis plna krasnych zazitkov uzasnych spomienok a s miminkom v brusku zavidim ale aj velmi prajem oddychnite si nacerpajte kopec sil na snazilkovanie ked sa nepodari na dofci podari sa po nej 🙂
Tak decká sú umyté, oblečené, postele ustlaté a už raňajkujú francúzske toasty.Komu lepšie ako teraz im 🙂 😉
@simonkato tá stretávka je bomba nápad.Júúúúj živo si to predstavujem-20 žien kváka jedna cez druhú hi hi 😀 😀 😀
Držím palce na tie výsledky.Hneď sa nám ozvi ako si dopadla.Určite to bude dobré.To brucho si hladkám aj ja a aj si hovorím,že som tehula 😀 😀 😀
ahoojte babky, tak sa hlasim, z dovci sme prisli v stredu ale k netu som sa az dnes dostala, tak celkom odychnuta, tento mesia skoro ziadne snazeniea uz tyzden mam PMS tak cakam dnes zajtra mrchu.
@simonkato
@deculko dakujem za spomenutie 🙂 som v poriadku nezabudla som na vas.
nestiham docitavat 2tyzdne tak moze mi dakto dat skratene info o novych tehulkach? a o nasich tehulkach ako sa im dai aj o snazilkach 🙂
@brumka ahoj brumíček.No vitaj moja doma. Ako bolo? Asi hlúpa otázka lebo na dovči je vždy super 😎 . Takže @lumiva je tehula(dúfam, že sa nemýlim, jeden testík pozitívny, jeden negatívny ale to sme sa zhodli, že bol pokazený 😀) @hanya1 je na najlepšej ceste lebo jej mrcha mešká pár dní @jeackynka je opäť snažilka ☹ . Snažilky sa snažia a tehulkám sa dobre darí

@waltea @lsimonkato je rozhodnuté. Jeseň bude plodná a v lete kočíkujeme-jupíí