icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

typa
27. aug 2012

@ataner81 vies ako tu budu vsetci zmateny, ked sa o tom takto budeme bavit =)))

brumka
27. aug 2012

@atanaer81 tak uvidim este par dni davam tomu do vikendu a ked spravim ten test, som dako zmetena, uz som si navsugerovala dusika

ataner81
27. aug 2012

@brumka daj fotku nech ti toho ducha potvrdím 😉
@typa ja si v duchu hovorím,že som tehula a len tak potichúčky tebe tu na MK, tak snáď nikoho nezmetiem

brumka
27. aug 2012

@ataner81 mile rada ale muz zobral vsetky nabijacky na mobil s datovymi kablami, ale skor si myslym ze tam nic nieje

typa
27. aug 2012

@ataner81 tak budeme dve virtualne tehule a snad aj realne coskoro 😉

werusss
27. aug 2012

@ataner81 ..ahoj...no ja som sa tu u nas uz informovala na ten pilates, a ze to tu nemame....no ale sak skusim este okolite mesta kam by som bola odhodlana este chodit...😀...no a ked nie tak si kupim knihu ci DVD a budem si to cvicit doma....🙂....dnes uz mam posilku za sebou a hned mam viacej energie v robote...😀

brumka
27. aug 2012

@werusss ahoj jasom pozerala tiez dake cviky ako tehu som malo cvicila koli anemmi ale toto co som pocula to je cvicenie s takou elastickou gumou a vraj to lekari odporucaju na chrbat http://www.google.sk/imgres?q=thera+band+guma&h...

ataner81
27. aug 2012

@brumka ja si na tu fotku počkám 😉
@werusss ja musím mať niekoho nad sebou. Ak by som mala len DVD,necvičila by som

ataner81
27. aug 2012

@typa ja už som 😀 😀 😀

werusss
27. aug 2012

@brumka ahoj...no ja zatial kym nie som tehu tak posilka...no a ked budem tak som chcela ten pilates....ale aj s tou gumou je to zaujimave...hlavne pre moj chrbat....😀...

drobca07
27. aug 2012

@franica dakujem krásne 😉 🙂 ...a aj vy si užite dovolenku, slniečko a voda určite vyliečia telo aj ducha 🙂
@typa to je teda riadna blbosť, že si nemôžeš doplatiť pre mm 😠 .....a ani keď o tom nikto nebude vedieť??? 😉 😀 😅
@brumka ty sa mojka neopúšťaj ešte !!! veď nádej umiera posledná a silno potíšku ti držím všetky palčeky 😉 cmuk
a @ataner81 - strašne sa mi páči tvoj postoj k tvojmu zatiaľ "imaginárnemu tehu" 🙂 ako keby to už bolo a kým sa vrátim z dovči tak nech je to tu zamorené fotečkami s // !!! to platí pre všetky!!! (.....dúfam, že raz aj pre mňa....keď to príde tak to príde, už som to nejako prestala riešiť momentálne 😉 už riešim iba 😎 😎 😎

brumka
27. aug 2012

@werusss mne to svagrina ukazala a ze tam su rozne cviky a rozne tie gumy, a myslym ze to aj cenovo je prijatelne. este som to nestudovala do podrobna ale zvazujem to

werusss
27. aug 2012

@ataner81 ...no ja to nemusim ja ked si nieco vezmem do hlavy tak to robim....😀...a hlavne ked ma k tomu niekto vyburcuje ze aj tak to nedodrzim a nedokazem atd....tu posilku som tiez zacala riesit koli tomu lebo mi priatel povedal ze nemam na to aby som isla snim do posilky si zabehat na pas....a ked som bola tak som zistila ze som taka lemrava ze nic nevladzem tak som sa sama na seba nahnevala ze som si tak zanedbala kondicku...tak teraz by som bola rada keby sa mi vratila...🙂

simonkato
27. aug 2012

Ahojte dievcatka moje uz som doma od doktora aj infektologicky stihla som aj navarit aby som prisla na ine myslienky.Mam v hlave trosku zmetok nebojte sa viac menej vsetko bolo v poriadku hlavne tie zle veci mala som len mierne zvysene peconove testy norma je 0,60 a ja som mala 0,69 tak mi kazala len dake vitaminy si kupit potom mi nasla este daky zapal ale ze to mohlo byt aj z toho bacila co som mala este v nemocnici a ze som prekonala volaku nukleozu neviem ci mononukelozu co sa ako cez vzduch dychanie prenasa cize nic strasne a nie su to dovody koli ktorym by som mohla prist o babo.Idem este 3.oktobra na opakovane odbery.No a u gyndosa kazal aby som prisla na kontrolu po dalsej mrche je zvedavy kedy ju dostanem a ze ma zacne davat postupne do poriadku radil mi schudnut par kg ma pravdu mala by som hovoril ze aspon pol roka nech sa nesnazime ze za ten cas ma na tehotenstvo pripravy aby som uz o dalsie babo neprisla ze sa bude snazit aby sa to nezopakovalo.Tak teraz neviem ci mame snazilkovat alebo nie ja potrebujem byt tehu do oktobra koli financiam ale cim viac to chcem tym viac to nepojde.Potom musim najst pracu lebo priatel by to vsetko neutiahol z jedneho platu byvanie seky stravu plus mna a babo bolo by to nemozne.Je mi z toho na nic jednoducho si budem keksik uzivat a bude nechraneni a myslim si ze keby sa nam dakym zazrakom podarilo do oktobra otehu ze ma lekar neukrizuje a ked nie tak mozno o rok dva ked bude aka taka praca zazemie.

@brumka brumicek mala si pokazeny test pockaj tri dni a ked mrcha nepride testni znovu drzim silno prsteky nech to vide a budes tehulka.
@ataner81 zlatko a na mna si zabudla aj ja som tehulka 🙂
@drobca ani sa ti necudujem ze uz mas cestovnu horcuku a nechce sa ti pracovat komu by sa chcelo.

brumka
27. aug 2012

@simonkato juj u teba je riadne veselo, verim ze sa dockat a uz bude svetko ok, dakujem ved uvidime ci pride lebo citim kakoby ma malo roztrhnut a j prsia bolia.
@drobca07 som ta chcela pred dovcou navnadit no nevyslo

ataner81
27. aug 2012

@drobca07 @simonkato takže ďalšie tehule, no super, ale sa nám to tu pekne rozrastá 😉 😀

drobca07
27. aug 2012

@brumka neboj sa moja, ja si na "TO" kľudne počkám aj po dovči a keď prídem a zapnem si MK tak dúfam, že nebudem musieť čítať 50strán popísaných ale "len" dákych 10 ale na každej budú iba fotečky // !!! 😉 🙂 😎 rozumeno??? 🙂

simonkato
27. aug 2012

@brumka mna prsia vzdy boleli len ked som bola tehu teda vynimka teraz ma boleli a dosla mrcha ale pred tym vzdy len ked som bola tehu.Takze drzim prsteky 😵

brumka
27. aug 2012

@simonkato mna prsia bolia viac mneje od polky cyklu do mrchy cize bezna vec :(

ataner81
27. aug 2012

@drobca07 no moja máš smolu ataner81 je už doma, tak sa bude písať o sto šesť 😀 😀 😀
@brumka aj mňa tak bolia prsia ako teba a aj bolesti podbruška mám od ovulky. Ak žiadne bolesti nebudú, budem reálna tehula

brumka
27. aug 2012

@ataner81 agent provokater 🙂))))))))))

drobca07
27. aug 2012

@ataner81 no dobre moja, môžeš aj písať ale chcem vidieť veľa veľa fotečiek a potom mi musíš všetko zreferovať v skratke čo sa tu dialo, ale dúfam, že podľa fotečiek mi bude všetko jasné 🙂 😀

ataner81
27. aug 2012

@brumka prítomná 😀 😀 😀
@drobca07 rozkaz. A teraz už kašli na MK, padaj domov a ja ti podám 2týždňové hlásenie po dovči 😀 😀 😀

drobca07
27. aug 2012

@ataner81 jaj moja, ešte 2 hodky v práci a potom už sľubujem, že padám 😀 😀 😀 a teším sa na Vás o 2 týždne 😉 🙂
...idem ešte niečo porobiť tak sa mi tu majte krásne a poslúchajte a keksíkujte odušu 😉 😀 😀 😀
pá pá pá spolubojovníčky moje 😉 🙂 😎 😎 😎

deculko
27. aug 2012

@drobca07 chudina moja aj s tym muzom a plavkami to je jak skuska,ze ake bude decko🙂)))))))) pekne si to uzite,tu dovolenku🙂
nam na dovolenky tiez nevychadzaju peniazky...ale boli sme na predlzeny vikend este v juni a bolo tak krasne🙂 nase dovolenky su deculko a bytik ...to sme si "dovolili" 😀 😵

rohlicka
27. aug 2012

@drobca07 uzi si dovolenku 🙂 a vsetky dufame ze vam obom more prospeje 🙂 a pridete 3-ja 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂

ataner81
27. aug 2012

@drobca07 strašné s tou pracujúcou triedou 😀 Nie a nie ísť domov, len by si robila 🙂 . Prajem ešte raz krásnu dovolenku a vráťte sa 3 či 4 😀

deculko
27. aug 2012

@ataner81 este mi pripomen,ako si prisla k tej metode hovorenia si ze si tehotna,kto ti to poradil? tiez sa mi to paci 🙂 nam o niecom podobnom hovorila jedna pani cvicitelka jogy (60rodna),ze si treba to co chceme hovorit pred spanim v pozitivnej forme vety....

deculko
27. aug 2012

@brumka ten link na to cvicenie mi neprepojilo... skusim este pohladat....

deculko
27. aug 2012

moje deculko inak konecne po 4 dnoch nespania cez obed, dnes uz cez obed spi....no slava...uz bol taky unaveny...