Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ..ahoj...no ja som sa tu u nas uz informovala na ten pilates, a ze to tu nemame....no ale sak skusim este okolite mesta kam by som bola odhodlana este chodit...😀...no a ked nie tak si kupim knihu ci DVD a budem si to cvicit doma....🙂....dnes uz mam posilku za sebou a hned mam viacej energie v robote...😀
@werusss ahoj jasom pozerala tiez dake cviky ako tehu som malo cvicila koli anemmi ale toto co som pocula to je cvicenie s takou elastickou gumou a vraj to lekari odporucaju na chrbat http://www.google.sk/imgres?q=thera+band+guma&h...
@franica dakujem krásne 😉 🙂 ...a aj vy si užite dovolenku, slniečko a voda určite vyliečia telo aj ducha 🙂
@typa to je teda riadna blbosť, že si nemôžeš doplatiť pre mm 😠 .....a ani keď o tom nikto nebude vedieť??? 😉 😀 😅
@brumka ty sa mojka neopúšťaj ešte !!! veď nádej umiera posledná a silno potíšku ti držím všetky palčeky 😉 cmuk
a @ataner81 - strašne sa mi páči tvoj postoj k tvojmu zatiaľ "imaginárnemu tehu" 🙂 ako keby to už bolo a kým sa vrátim z dovči tak nech je to tu zamorené fotečkami s // !!! to platí pre všetky!!! (.....dúfam, že raz aj pre mňa....keď to príde tak to príde, už som to nejako prestala riešiť momentálne 😉 už riešim iba 😎 😎 😎
@ataner81 ...no ja to nemusim ja ked si nieco vezmem do hlavy tak to robim....😀...a hlavne ked ma k tomu niekto vyburcuje ze aj tak to nedodrzim a nedokazem atd....tu posilku som tiez zacala riesit koli tomu lebo mi priatel povedal ze nemam na to aby som isla snim do posilky si zabehat na pas....a ked som bola tak som zistila ze som taka lemrava ze nic nevladzem tak som sa sama na seba nahnevala ze som si tak zanedbala kondicku...tak teraz by som bola rada keby sa mi vratila...🙂
Ahojte dievcatka moje uz som doma od doktora aj infektologicky stihla som aj navarit aby som prisla na ine myslienky.Mam v hlave trosku zmetok nebojte sa viac menej vsetko bolo v poriadku hlavne tie zle veci mala som len mierne zvysene peconove testy norma je 0,60 a ja som mala 0,69 tak mi kazala len dake vitaminy si kupit potom mi nasla este daky zapal ale ze to mohlo byt aj z toho bacila co som mala este v nemocnici a ze som prekonala volaku nukleozu neviem ci mononukelozu co sa ako cez vzduch dychanie prenasa cize nic strasne a nie su to dovody koli ktorym by som mohla prist o babo.Idem este 3.oktobra na opakovane odbery.No a u gyndosa kazal aby som prisla na kontrolu po dalsej mrche je zvedavy kedy ju dostanem a ze ma zacne davat postupne do poriadku radil mi schudnut par kg ma pravdu mala by som hovoril ze aspon pol roka nech sa nesnazime ze za ten cas ma na tehotenstvo pripravy aby som uz o dalsie babo neprisla ze sa bude snazit aby sa to nezopakovalo.Tak teraz neviem ci mame snazilkovat alebo nie ja potrebujem byt tehu do oktobra koli financiam ale cim viac to chcem tym viac to nepojde.Potom musim najst pracu lebo priatel by to vsetko neutiahol z jedneho platu byvanie seky stravu plus mna a babo bolo by to nemozne.Je mi z toho na nic jednoducho si budem keksik uzivat a bude nechraneni a myslim si ze keby sa nam dakym zazrakom podarilo do oktobra otehu ze ma lekar neukrizuje a ked nie tak mozno o rok dva ked bude aka taka praca zazemie.
@brumka brumicek mala si pokazeny test pockaj tri dni a ked mrcha nepride testni znovu drzim silno prsteky nech to vide a budes tehulka.
@ataner81 zlatko a na mna si zabudla aj ja som tehulka 🙂
@drobca ani sa ti necudujem ze uz mas cestovnu horcuku a nechce sa ti pracovat komu by sa chcelo.
@drobca07 chudina moja aj s tym muzom a plavkami to je jak skuska,ze ake bude decko🙂)))))))) pekne si to uzite,tu dovolenku🙂
nam na dovolenky tiez nevychadzaju peniazky...ale boli sme na predlzeny vikend este v juni a bolo tak krasne🙂 nase dovolenky su deculko a bytik ...to sme si "dovolili" 😀 😵
moje deculko inak konecne po 4 dnoch nespania cez obed, dnes uz cez obed spi....no slava...uz bol taky unaveny...

@ataner81 vies ako tu budu vsetci zmateny, ked sa o tom takto budeme bavit =)))