icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
27. aug 2012

@ataner81 ja som si tiez myslela najprv ze manzel dostane arcek k narodeninam potom to vyslo nadejne na dcerkyne narodeniny a teraz som dufala nasvoje meniny tento mesiac, a nic :( dokonca vsetci aj na mna zabudli podarene

ataner81
27. aug 2012

@brumka asi je ti súdený september na moje narodeniny 😀 😀 😀 . Ja by som sa veľmi tešila keby ti to na ne vyšlo 😉

ataner81
27. aug 2012

Babulky na dnes končím. O chvíľu mi príde kolegyňa a musím jej odovzdať hlásenie o dnešku. Majte sa mi krásne a prajem plodný večer a ešte plodnejšiu noc 😉 papa zajtra

simonkato
27. aug 2012

@ataner81 meninky mam 30.oktobra a drahy ma 19.decembra narodeniny tak by to bol krasny darcek 🙂

franica
27. aug 2012

@horseshoe kde si sa nám stratila? Viem, že si písala, že máš veľa roboty, ale vraj si aj Závislák koníkový (nový druh 😀), tak sa mi nezdá, že si takto ticho,....dúfam, že je s vami všetko ok a len zabezpečuješ milióny pre mimčo 😉

simonkato
27. aug 2012

Babenky ako som sa teraz nasmiala pozerame z drahym spravy on sa chysta do prace a nieco ma rozculil a ja mu ze ma nemoze rozculovat ze to babu skodi on na mne kuk ze keby som tehotna uz davno skacem tri metre od stastia tak som mu vysvetlila nasu teoreiu @ataner81 chudacil len krutil nado mnou hlavou a sa smial ale ze co nieje moze co chvilka byt .A este aka nahoda dneska citam len tak horoskop a ze mesiac september je pre vas velmi plodny .Budete mat priatela v nemocnici venujte mu svoj cas.Druha polka sedi snad sa potvrdi aj ta prva 🙂

rohlicka
28. aug 2012

dobre ranko zienky, uz rano som vstavala s nervami lebo som sa zobudila na to ze mam herpes 😖 😖 😖 uz sa tu raz rozoberala ucinna liecba a rada hlavne rychla 🙂 prosim pospominajte alebo este raz napiste svoj overeny recept ..

nieco sa mi mari s ladom ... 😎 Dakujem 🙂

deculko
28. aug 2012

@rohlicka netusim, nastastie sa mna tato pliaga nechyta zatial klop klop,zato inych pliag mam dost....

ellis21
28. aug 2012

Čaute dievčatá, tak som bola včera u lekára. Robil mi ultrazvuk a povedal, že tam tehotenstvo nevidí. Keď som sa ho pýtala ako je možné že som mala na teste ducha a mrchu len jeden deň tak mi povedal, že to mi asi blbnú hormóny. Normálne sa mi nechce veriť. No čo už, skúsim znovu 😀

brumka
28. aug 2012

@ellis21 juj to je skoda, mne zase mrcha meska, test negativny ale navsugerovala som si ducha stale citim aoby som mala dostat kramy, bolia prsia a je mi zle, no zase mam zazitok ako pred nedavnom ked mi meskala 12 dni a bez priznkakov prisla

ellis21
28. aug 2012

@brumka no ja som mala to isté, ale neviem či tie príznaky som si nevsugerovala ale zle mi je stále, neviem ale asi by sa doktor nemýlil. No neviem prečo mi nebral krv ani sa ma nepýtal, kedy som mala naposledy mrchu.

ellis21
28. aug 2012

@sanchez81 no tak nič s toho ako som psala hore ale nevadí, skúsim tento mesiac. 😖

brumka
28. aug 2012

@ellis21 to sa divim mne povedali prve tehu ze nic tam nieje a kontrolne sono spravime o 2t a uz tam bola fazulka

brumka
28. aug 2012

@rohlicka ahoj, ja som si davala z lekarne taku konopnu ampulku canabis

ellis21
28. aug 2012

@brumka a mala si dve // ? Alebo si si nerobila test? Ja neviem, malo by to byť moje 3 tehu a zatial ma ani raz šiesty zmysel neklamal a teraz mi niečo vo vnútri hovorí, že som ale možno len preto, že to chcem tak moc.

sanchez81
28. aug 2012

@ellis21 v skorom štádiu tehotenstva nemusí byť hneď vidieť fazuľku. Tak ako píše @brumka - pokiaľ si nedostala menzes, nič nie je zatiaľ stratené stratené 😉

brumka
28. aug 2012

@ellis21 tak pri prvom tehu som mala // 4 dni pred vynechanim ale nedavno co mi meskala som mala dokonca /// a teraz co mi meska no neviem mozno som si len toho ducha vsugerovala

sanchez81
28. aug 2012

@rohlicka skús b-komplex. Máš oslabený organizmus a telo potrebuje väčší prísun vitamínov. Takže hojenie urýchli vitamín b 😉

ellis21
28. aug 2012

@brumka 😀 😀 😀 /// čiarky ? to som ešte nepočula ale mám dojem, že je všetko možné. Mne pri oboch deťoch lekár hovoril, že to nieje tehu, ale mala som prísť znova na ultrazv. A o dva týždne tam už boli. Dokonca pri synovi, to bolo druhé tehu ma lekár presviedčal, že to nieje plod ale mióm. A nakoniec z toho miómu bolo 4500 g bábo. 😀 Tak teraz to možno nakoniec budú aj dvojičky. 😀 😀 Uvidím a počkám do ďalšej mrchy. Tá má prísť okolo 20.8. @sanchez81len nechápem, prečo mi nezobral krv.

brumka
28. aug 2012

@ellis21 tak mne prva lekarka tvrdila ze camkam mimomaternicove dvojicky a to som bola asi v 2-3tt a na vajecniku cystu velkosti paste...vtedy som menila lekara a ten mi hned povedal ze to je cysta a babo je tam kde ma byt

ellis21
28. aug 2012

@hanya1 no ako si dopadla?

ellis21
28. aug 2012

@brumka 😀 no tak sa potom máme na koho spoliehať 😀 😎

brumka
28. aug 2012

@ellis21 asi jedine same na seba a na nas snaziliek 🙂

ellis21
28. aug 2012

@brumka tak to máš pravdu.

sanchez81
28. aug 2012

@ellis21 pohodlný a presvedčený o svojej neomylnosti a pravde....no čo ti poviem-chlapi 😀

ataner81
28. aug 2012

Ahojte babulky moje. Ako sa mi dnes máte? Ja som celá opuchnutá, hlavne tvár. Vyzerám ako balón a oči ma strašne pália ☹ . Nerozumiem z čoho to mám, lebo tekutín som mala až až, alkohol žiadny, neprejedla som sa, pohyb tiež bol......a to je už 3deň takto. Mám z toho nervy 😠 V tehotenstve budem vyzerať ako vianočná guľa 😀
@simonkato ahoj mojka. Ako sa má mamička a mimi v brušku? 😀 😀

sanchez81
28. aug 2012

@ataner81 Ahojky, nie si na niečo alergická? 😅

ataner81
28. aug 2012

@sanchez81 nie som alergická na nič, obličky, pečeň, srdce v poriadku....už som absolvovala milión vyšetrení a nikto nezistil prečo opúcham ☹
@rohlička na herpesy a opary je dobrý med(ako prvá pomoc) 😉

sanchez81
28. aug 2012

@ataner81 😨

brumka
28. aug 2012

ahojte babky no nechcem nic zakryknut ale robila som si test a no mam dojem ze strasne slabulinka ciarka by tam mohla byt, ale je vidno len z niektorych uhlov, ale nechem nic zakryknut ale stale pocity ako bymala prist mrcha a je mi zle