Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babulky na dnes končím. O chvíľu mi príde kolegyňa a musím jej odovzdať hlásenie o dnešku. Majte sa mi krásne a prajem plodný večer a ešte plodnejšiu noc 😉 papa zajtra
Babenky ako som sa teraz nasmiala pozerame z drahym spravy on sa chysta do prace a nieco ma rozculil a ja mu ze ma nemoze rozculovat ze to babu skodi on na mne kuk ze keby som tehotna uz davno skacem tri metre od stastia tak som mu vysvetlila nasu teoreiu @ataner81 chudacil len krutil nado mnou hlavou a sa smial ale ze co nieje moze co chvilka byt .A este aka nahoda dneska citam len tak horoskop a ze mesiac september je pre vas velmi plodny .Budete mat priatela v nemocnici venujte mu svoj cas.Druha polka sedi snad sa potvrdi aj ta prva 🙂
dobre ranko zienky, uz rano som vstavala s nervami lebo som sa zobudila na to ze mam herpes 😖 😖 😖 uz sa tu raz rozoberala ucinna liecba a rada hlavne rychla 🙂 prosim pospominajte alebo este raz napiste svoj overeny recept ..
nieco sa mi mari s ladom ... 😎 Dakujem 🙂
Čaute dievčatá, tak som bola včera u lekára. Robil mi ultrazvuk a povedal, že tam tehotenstvo nevidí. Keď som sa ho pýtala ako je možné že som mala na teste ducha a mrchu len jeden deň tak mi povedal, že to mi asi blbnú hormóny. Normálne sa mi nechce veriť. No čo už, skúsim znovu 😀
@brumka 😀 😀 😀 /// čiarky ? to som ešte nepočula ale mám dojem, že je všetko možné. Mne pri oboch deťoch lekár hovoril, že to nieje tehu, ale mala som prísť znova na ultrazv. A o dva týždne tam už boli. Dokonca pri synovi, to bolo druhé tehu ma lekár presviedčal, že to nieje plod ale mióm. A nakoniec z toho miómu bolo 4500 g bábo. 😀 Tak teraz to možno nakoniec budú aj dvojičky. 😀 😀 Uvidím a počkám do ďalšej mrchy. Tá má prísť okolo 20.8. @sanchez81len nechápem, prečo mi nezobral krv.
Ahojte babulky moje. Ako sa mi dnes máte? Ja som celá opuchnutá, hlavne tvár. Vyzerám ako balón a oči ma strašne pália ☹ . Nerozumiem z čoho to mám, lebo tekutín som mala až až, alkohol žiadny, neprejedla som sa, pohyb tiež bol......a to je už 3deň takto. Mám z toho nervy 😠 V tehotenstve budem vyzerať ako vianočná guľa 😀
@simonkato ahoj mojka. Ako sa má mamička a mimi v brušku? 😀 😀
ahojte babky no nechcem nic zakryknut ale robila som si test a no mam dojem ze strasne slabulinka ciarka by tam mohla byt, ale je vidno len z niektorych uhlov, ale nechem nic zakryknut ale stale pocity ako bymala prist mrcha a je mi zle

@ataner81 ja som si tiez myslela najprv ze manzel dostane arcek k narodeninam potom to vyslo nadejne na dcerkyne narodeniny a teraz som dufala nasvoje meniny tento mesiac, a nic :( dokonca vsetci aj na mna zabudli podarene