icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
28. aug 2012

@simonkato Ahoj!
Ďakujem dúfam,že to tak aj bude 😔 stou ms a čiaročkou,hoc som skoro testovala,tak uvidím,sobotu či dorazí,alebo nie,ale musíme veriť,že sa podarilo a veľmi Ti prajem aby bolo aj u teba všetko ok,berieš nejaké vitamíny?ja beriem kyselinu listovú.Majs a krásne🙂

simonkato
28. aug 2012

@zora256 tiez beriem kyselinu listovu a este take prirodne vitaminy na rychlejsie zotavenie po kyrete ginchia a este obaja mame A beta care po nich som ostala po druhy krat hned tehotna.Tak uvidime ci sa zadari alebo nie nechavame tomu volny priebeh.Prajem ti aby v sobotu nedosla a nech nechodi najmenej dalsich devat mesiacov.

deculko
28. aug 2012

@zora256 juuuj babulky,ty aj brumka,to by bolo radosoti,keby ste boli tehulkami a aj my sa k vam hned pridame🙂)))))))))))

deculko
28. aug 2012

@simonkato zlate,ako sa tu s @ataner81 bavite🙂))) uz som si aj ja pred chvilou hovorila,ze "som tehotna" a ako krasne mi bolo chvilu na dusi,tak spokojne🙂)) mozno zacnem coskoro aj ja🙂))

deculko
28. aug 2012

@ellis21 treba este pokckat,a na doktorov nazor kasli,mozno mal stary pristroj ultrazvuk,so slabym rozlisenim,alebo ma daco s ocami.... muzi su presne ako tu niektora povedala, neomylni....

deculko
28. aug 2012

@simonkato este ma napadlo,chcela som sa ta spytat,za ako dlho sa vam podarilo otehotniet pri prvych pokusoch?

ellis21
28. aug 2012

@deculko 😅 veľmi ti ďakujem za povzbudenie, a čo myslíš, kedy si mám spraviť test? mám čakať do ďalšej mrchy? kedy by to už bolo 100% áno alebo nie?

rohlicka
28. aug 2012

@ataner81, @sanchez81, @brumka na herpes/opar este okrem medu som sa docitala ze pasta suši a med ma zase vitaminy ktore hoja ... vlastne skusenosti mate s medom ? ten som nikdy neskusala ... 🙂 ale znie to dobre .. hned ako pridem domov vyskusam .. zatial som nasla jednu naplast tak aby sa nezvacsil som si to nacapila ..

deculko
28. aug 2012

ja som tento mesiac zacala flakat branie Femibionu.... ze naco ich budem brat,ked aj tak nic... dnes a vcera som si ale dala....keby nahodou,uz to nejak beriem ako pri prvom,ze aj to samotne otehu je taky zazrak,ze to neovplyvnime...

a @ataner81,ak by si mala niekedy slabu chvilku,ze sa chces vykecat a nemas s kym,tak sa ozvi🙂 mozno dame aj stretko,ked sa na to odvazime🙂))) a mozno budeme kocikovat spolu🙂

rohlicka
28. aug 2012

@brumka ja vidim aj na tej prvej fotke aj na druhej fotke dusikaaaaa - juuuj len nech sa drzi drobatko malicke 🙂

deculko
28. aug 2012

@ellis21 hm,tak to nik nevie,pockaj s testom,dokym to vydrzis,teraz si nepamatam,v ktory den si testovala... ci prejde zachvilu tyzden od vtedy? po tyzdni od navstevy dokyho sprav urcite...

ellis21
28. aug 2012

baby, neviete ako dopadla hanya1 ? Mala dnes testovať a zatiaľ nič. Už som zvedavá či sa k vám pripojí.Držím palčeky.

sabaka
28. aug 2012

@rohlicka ano, med (propolisova masticka) pomaha proti herpesu na ustach. a okrem toho tehotne mozu aj Lomaherpan - masticku s obsahom melisy. dostanes v lekarni

deculko
28. aug 2012

@rohlicka kedy to mas svadbu? tento tyzden abo dalsi?
ze ti este poprajeme vsetko dobre🙂)

ataner81
28. aug 2012

@ellis21 kašli na dokyho, uvidíš, že o týždeň prídeš s // testom a vytrieš tomu doktorovi zrak. Možno je mimi malinké, tak ho nebolo vidno. Kedy si mala dostať mrchu? U endokrinologičky som ešte nebola. Daj vedieť ako si dopadla lebo už ma naozaj žiadna iná možnosť nenapadá prečo opúcham.
@deculko pridaj sa k nám tehulkám 🙂 . Mne to veľmi dvíha náladu a som presvedčená, že sa to stane o chvíľu skutočnosťou.
@simonkato máme sa výborne a tehotne 😀 Akurát som opuchnutá a mám výtok

deculko
28. aug 2012

@ataner81 aj pri probleme so stitnou zlazou moze byt problem otehu,ze.... ja niekedy opucham z alergie... ale to viem,ze je z nej... niekedy sa rano zobudim cela opuchnuta,ale na dvojnasobok...nie tak ako ked rano clovek vstane🙂)))

deculko
28. aug 2012

@ataner81 co ty na to, supni nam do tabulky elis,nech mame potom radost,ked z nej vypadne🙂))) datum mrsky ma ze by 22.8.? potvrd nam to @ellis21 🙂)

ellis21
28. aug 2012

@ataner81 no mne meškala jeden deň, potom prišla ale stačila mi jedna vložka a na druhý deň len špinenie, potom už nič, takže som ju mala cca 1,5 dňa. Nebolelo ma ani brucho ani nič ako predtým keď som mala mrch. Je mi zle a bolí ma stále hlava. Spím aj na zástavke autobusu a brucho mám tak nafúknuté, že ledva zapnem nohavice. No mňa to dlho drží to opúchanie a preto ma lekár poslal endokr. ale má veľa tak idem až v októbri ale už som s toho zúfalá. 😖

sabaka
28. aug 2012

@brumka uplne seriozne tam vidim druhu ciarku a to napriek tomu, ze som okuliarnicka! velmi sa s tebou tesim a pevne verim, ze z toho bude majovciatko!

ataner81
28. aug 2012

@deculko to by bolo úžasné spolu kočíkovať. Určite sa ozvem 🙂
@rohlicka med funguje, mám to odskúšané. Je výborný aj na popraskané pery, lakte, kolená...........Proste si kúp medík a namasti si ním pusu 😉

deculko
28. aug 2012

dievcata,za chvilu,ked sa mi dietatko zobudim,pojdeme na stretko s bratrancami🙂tesim sa,ze mi dnes moj chlapec spi cez obed,lebo bude vladat...🙂 rastie nam ako z vody🙂 zas mam pocit,ze za 2-3 dni nejako vyrastol... akurat,ze s cikanim sa zase stopol,ale kako sa snazi robit do nocnika....len mu to dost nejde... pol hodinu sa mi kruti kolo nocnika,sada na nho,vidim,ze mu treba,ale nevie sa uvolnit... vidim,ze nechce to spravit na zem,ale nejde mu to ... potom mi po pol hodke ujde pod stol a spravi kako 10cm od nocnika a potom na nocnik rychlo sadne.... a oznami mi kako.... vidim,ze sa snazi,ale este mu to nejde sa uvolnit.... este to chce cas...

rohlicka
28. aug 2012

@deculko svadba bude 15.9. 🙂 veeeeelmi sa tesim ..

@deculko, @ataner81 - košičanky - ved môžte prist omrknuť - svadbu bude v KE 😀 😀 😀 svet je maly čo? 😀

ataner81
28. aug 2012

@ellis21 to opúchanie je otrasné. Už sa mi stalo, že so tak opuchla, že som do roboty v treskúcej zime a snehu išla v šlapkách lebo nič iné som neobula. Aj s tými nohavicami je mi to povedomé. večer ti padajú a ráno ich nevieš zapnúť 😠

ataner81
28. aug 2012

@rohlicka to vážne? Kde?

deculko
28. aug 2012

no teda...
@rohlicka a kde budete mat svadbu,prezrad nam🙂))))))))))))))))))))))))))

deculko
28. aug 2012

dnes mam z vas taku dobru naladu dievcata🙂)))))))))))))

ellis21
28. aug 2012

@ataner81 skúšala som aj všetko možné na odvodnenie ale nič nezabralo, lekár mi povedal, že sú lieky na recept ale mi ich nedá, pretože by mi zničili ladviny, že ešte skúsime tú štítnu žľazu. Skús isť tej endokrinologičke. Nič za to nediáš a robili ti aj nejaké vyšetrenia?

rohlicka
28. aug 2012

@ataner81, @deculko - svadba bude v kostole promonštratov (2-vežičkový kostol), na hlavnej ulici pri dividle 🙂 o 15:00 🙂

brumka
28. aug 2012

@rohlicka jeden doktor v tv raz vravel ze su 2 monosti zahojit to niecin alebo jaj vysusit. tak neviem...med som neskusala
dakujem vam vsetky babky moje, tak a ak sa t potvrdi a nabehnu korunky hnd kupit vitaminkya rybi olej a dolnit kyselinu listovu...

ataner81
28. aug 2012

@ellis21 pečeňové testy, usg pečene, obličiek, močového mechúra, krvné testy, chladový test, prechodnosť ciev.......a kopec ďalších. Som asi nejaký zvláštny druh. Ešte je možnosť zlej priechodnosti lymfy(na tom som tiež ešte nebola). Spýtaj sa na také vyšetrenie doktora. Mne lymfodrenáž celkom pomáha