Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Tak mne už menzes riadne prišla rozbehla sa,už je normálna nie slabá:-/Tak aj test som si spravila a negatívny,nevadí🙂Budúci mesiac musí vyjsť karty veštecké mi september ukazovali,tak snáď ma nesklamú aj pred otehotnením z malým ukázali október a tak aj bolo😀A tebe držkám palčeky🙂Na kedy nečakáš ms?Ja na 23.9. až na 3.11.Keďže pri Duphastone do 10dní od začatia užívania by mali prísť,a ak neprídu tak by som mala byť tehulka,ppreto píšem takto dátumy,keďže každý mesiac ináč príde☹Chodilo mi 2x na 30dc a pred tým na 32dc a teraz už na 27dc,keďže beriem Duphaston do 25dc od 14dc,po vysadení hoc kedy môže doraziť do 10dní.
@ataner81 @simonkato @franica +ostatne dievcence- prepacte ze som tu tak dlho nebola a nic nepisala ale cez tyzden som bola najskor zavalena robotou a potom sme s drahym sli neplanovane na dovcu, takze k netu sa dostavam iba teraz 😅 kazdopadne vedzte ze som na vas myslela a dokonca jednu noc sa mi aj snivalo ako uz chatujem na MK 😀 😀 no haluuuz 😀 Inak nemam nic noveho, fazulka sa ma dufam dobre - buduci tyzden idem na poradnu tak uvidime - dufam bude vsetko ako ma byt 😉
A vy sa mi ako mate? Teda ste toho zas popisali pozehnane - kto to ma po vas vsetko citat? 😀 ale zachytila som podstatu a to ze tu mame novopecenu tehulku @brumka no brumkacik vidis a uz je fazulka tam a tak si sa bala a neverila 😉 gratulujem z celeho sdrca a zelam mnogo zdravicka obom 😉 😉 😉 apropo ako sa citis a kedy sa chystas k dokimu, ci uz si bola? 🙂
@ataner81 Ahoj!
Bolesť v podbrušku je aj pri tehu a aj pichanie,keďe sa uhniezďuje drobec to uvidíš až keď si sprvíš test a bude Ti meškať🙂Ja som kým som nevedela pri malom že ho už čakám behala stále na wc keď ma brucho čo len veľmi zabolelo,už som si myslela,že prišla a neprichádzala,až som sa obrnila a nosila som už vložku v gaťkách stále pre istotu ažkým som nekukala v kalendári,že už takmer mesiac mešká a test len vtedy ukázal,ke´dže pri prvých dňoch meškania boli negatívne,tak som si myslela,že som len prechladla,že určite príde ms časom,a normálnesom bola celá preč z pozitívnych testou po 3,5roku snaženia a koľkých negatívnych testoch som už nai neverila,že budem mať vôbec pozitívny test niekedy a aj teraz ich mám odložené medzi fotkami as onosnímok v albume malého,na pamiatku aby som nezabudla ako vyzerá pozitívny test🙂
@horseshoe ahoj, dakujem, dokymu idem az 6.9 ale nacakam nic extra, no citim sa cely tyzden zle ako keby som mala kamen v zaludku a v krku je mi na zvracanie, chcem si vitaminy kupit, berime zatial len kysleniu listovu. dockala ale je to este len jedna prekazka z mnohych na ceste,
@brumka no tak vitaj v klube zle sa citiacich tehuliek 😀 😉 je to sice nelichotive clenstvo ale aspon vies ze sa nieco deje 😉 mne je tiez este stale zle ale uz mavam aj vyslovene kludne dni -asi ako sa vyspim 😅 a neboj u dokiho to dopadne dobre a mozno ti nakoniec ani nebude byvat tak zle ako pri 1.tehu- treba verit ved kazde tehu je ine 😉
@zora256 do teraz som bola pozitívne naladená a verila som, že to vyšlo, no ako som vyššie písala-každou bolesťou, pichnutím a tlakom sa moja nádej stráca ☹ . Som z tých neúspechov už úplne zničená 😢
@horseshoe ahoj moja. Ani nekomentujem ako sa mám ☹ . Tak dlho sa mi darilo byť pozitívne naladená a dnes to na mňa všetko spadlo a dobrá nálada je preč 😔
@ataner81 Ahoj!
Nesmúť,ešte nič nie je stratené,a neboj v septembri to iste vyjde,nemysli toľko na to,viem ľahko sa mi hovorí,ale tak aj ja som si tým už raz prešla a veru som bola na dne nájdi si vo svätostánku modlitby k sv.Júdovi Tadeášovi,a on Ti pomôže krásnu modlitebnú knižočku mám od neho nestála nai 1,50eu a vďaka nemu som pozitívne naladená už hneď na druhý deň ms😀 on mi pomohol aj otehotnieť,je to svätec ktorý pomha v súženiach a v šetkých ťažkostiach,bol to Ježišov príbuzný,ktorý dal za svoju vieru život.Možno aj na nete nájdeš k nemu modlitbu 😉
@zora256 ahojky 🙂 no veru cas leti ako blazen -nestacim sa tomu divit 😀 mam 2sono snimky - ale pisem z tabletu tak mozno v pondelok ich sem hodim do mojho fotoblogu lebo vtedy budem za normalnym PC 😉
Ano cakateliek je vas stale dost ale ako vidis na kazdeho tu pride skor ci neskor rada - treba len verit a pozitivne mysliet 😉 som si ista ze aj na teba sa to coskoro nalepi 😀 😉 😉
@horseshoe Ahoj!
Ďakujem ja to muverím,že v septembri to vyjde,keďže som na 13dc krvácala až do 16dc verím,že sa mi oslobodzjú vaječníky od cystičiek z folikulov,a budeme mať šťastie v septembri na zrelé vajíčko naďabiť pri keksíku😀A že všetko bude oko má 😉 Prajem krásne tehu chvíle🙂A budem rada,keď pondelok budem môcť kukať tvoju fazuľku tuná🙂
@zora256 ďakujem pekne ale nie som veriaca a modlitba v takom prípade by bola falošná a ja faloš neznášam.
@deculko nechápem tomu čo sa stalo. Skoro 2mesiace to bolo každým dňom lepšie a lepšie a dnes sa moja 100%nálada pohoršila na takých 20%. A definitívne somsa rozhodla nerobiť si už žiadne testy. Mám po krk bielej farby 😠 Aj keby mrcha meškala(nekomentujem), 19.9 idem na utz takže verdikt sa dozviem tam. Proste už žiadne testy
@ataner81 ale moja nesmies tolko smutit. To sa do toho len zamotas. Vies kolko raz mna uz prepadol strach o fazulku? Aj nedavno v noci som sa prebudila so zlym pocitom ze je s nou nieco zle 😕 vies ono cele tehu je tak trochu alebo aj dost o strachu - hlavne ked ja stale citim bolesti a rozne podobne stavy 😒 ale naucila som sa ten strach uplne zatlacit do uzadia -vzdy ked pride snazim sa niecim mysel zamestnat - kniha, prechadzka, telefonat - jednoducho zakazujem si negativne pocity a strachy lebo by ma to do konca tehu zozralo. A ty urob presne to iste so svojim smutkom- zavri ho do skatule a tu zahod 😉 Nesmies sa tomu poddavat. urcite budete mat babo len niekto si na to musi dlhsie pockat - o to viac si potom rodicovstvo vazi 😉 urobte si s drahym pekny vikendik -don't worry be happy 😉
@ataner81 pises,ze ako niektore otehulkuju hned a ine nie a nie.... presne nie je to fer,ale to nie je o ferovosti... tiez mi je pri kazdej tehulke novej,co tu vidim,kusok aj luto,ze aj ja uz chcem,ale co uz,neovplyvnime to a tak ako moja kolegyna vzdy hovor,ze "zivot nie je fer..." sa s tym musime len zmierit... ze to pride ked to ma prist....
@horseshoe rada by som vymenila svoj smútak za tvoj strach(myslené v dobrom 😉 )Nechápem čo sa stalo. V práci je kľud. Ešte v nedeľu 24ka a 2týždne dovolenky, dnes ideme s drahým na romantickú večeru, zajtra mám stretko s kamoškou a príde mi mamka po 2mesiacoch konečne domov....proste samé skvelé správy a ja som ako kôpka nešťastia. Asi je to blížiacimi sa narodkami a stále prázdnym bruškom ☹
@zora256 dakujem krasne 😉 aj ja ti prajem nech je september pre vas ten stastny 😉 citim z teba dobru naladicku a to je polovica uspechu -tak len tak dalej 😉
Apropo ja zase veriaca som tak tu modlidbu si pozriem - ja tomu veri ze modlidba je akoby pozitivna energia do vysielana do vesmiru a jej sila a ucinok je podla mna neodskriepitelny 😉 😉 😉

@brumka ja každou bolesťou, tlakom a pichnutím strácam nádej ☹