icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
17. sep 2012

@ataner81 papam len kyselinu listovu ta nam neublizi 🙂 babulko ma ako vzdy natahuje je po tatkovi a ono chce aby som videla hned poriadne kolajnice tak ma takto trosku schladilo a testik snad v piatok mozno uvidime kedy pojdem aj do mesta.

horseshoe
17. sep 2012

@simonkato ved ja viem, ze sa velmi bojis. ale v prvom rade musis zachovat klud a rozvahu. pokial testik nevychadza pozitivny, ber to tak, ze tehotna nie si. a neboj, nic nezanedbas 😉 akonahle zistis // ciarky, tak sup ho na gyndu 😉 😉

brumka
17. sep 2012

@simonkato neboj vsetko bude ok, ja nemam skusenosti s dufikom mne nikdy lieky neboli predpisane ta neviem a po mojej minulej skusenosti mozno uz aj dostanem daco. ber zo tak ako ti baby radia, hlavu hore 🙂 mne dr zakazal skusanie tak nic neskusame ale 2x sme nato skocili, bud sapodari alebo nepodari. tento mesiac nesledujem ani cyklus 🙂

ataner81
17. sep 2012

@simonkato ja viem. To už človek vidí všade //, má každý tehotenský príznak a ono to aj tak nemusí víjsť. Naozaj to vypusti z hlavy a radšej sa venuj polovičke 🙂

deculko
17. sep 2012

uz mam maleho hore,drzte sa,hlavne Simi,normalne sa mi chce povedat,ze sme v tom s tebou,tak sa drz🙂 myslime na teba🙂

ataner81
17. sep 2012

Dievčatá aj ja na dnes končím. Idem sa trochu poľudštiť a nachystať do nočnej. majte sa krásne papa zajtra

kapokapo
17. sep 2012

ahojte babeny moje, 2 tyzdne som bola OFFLINE.... tak verim ze konikujete aj za mna.... ja sa mam fajn, brusko mi rastie pekne.... vcera sa mi spravil opar, tak ma chytila hysteria, naposledy ked som mala opar skoncilo to MISSED ABORT, aaaaaaaaaaaale.... vsetko je v poriadku, babatko vyzera v poriadku, juchuuu, zelam uspesny tyzden vsetkych snazilkam a tehulkam z tohto fora... 🙂

werusss
17. sep 2012

@ataner81 ...werusss je Veronika....😉

typa
17. sep 2012

@ataner81 ahoj,kludne ma daj medzi snazilky. Tebto mesiac ani neviem,ci som mala ovu - snad ano. Nemala som vobec take pocity,ako predtym. :-\ Takze kludne medzi snazilky.

Inak dnes sme boli na vystave Human body a bola tam cast o vyvine plodu. Niekomu sa to moze zdat strasne,ale pre mna to bolo fantasticke sledovat,ako to babo strasne rychlo rastie 🙂 Ak mate cas...odporucam 🙂

tatarida
17. sep 2012

@mabika tak ja len upresnujem ze mam termin 31.1. ale uz pri poslednej kontrole bol ten nas drobec o 5 dni vacsi tak vam po zajtrajsej kontrole napisem ci nebudeme rodit este skor a hlavne co to bude!!!! 😀 teda ak sa nachvilu zastavi a ukaze vrtulka nasa 🙂

jeackynka
17. sep 2012

@ataner81 ahoj Reny pisala si ze pijes alchemiku a gynastan a mas ruzovy vytok,ja mam nieco podobne,zacala som pit alchemiku od 1 DC mrchu som mala dva dni aleze riadnu potom treti den skoro nic,stvrti a piaty znovu krvacanie,este k tomu take bolesti brucha,tak som tu alchemiku dnes uz nepila,neviem ci to sposobuje ona,ale doteraz som nic take nemala,mozno mi to nejak nerobi dobre,mozno niekomu pomaha,ale to je aj ako z liekmi niekomu pomoze penicilin a niekto je nan alergicky,ktovie cim to je ale dnes som ju uz nepila a bolesti prestali aj mrcha,tak pijem len grepovu stavu a uvidime co prinesie tento mesiac 😉

deculko
17. sep 2012

@jeackynka poviem ti na to moju skusenost s alchemilkou, pila som ju v juni toho roku dva krat denne,od 1.DC do 14.DC... a na 15.DC som dostala ruzove spinenie,ktore trvalo 2,3 dni a potom sa mi akoby spustila riadna mrska...len kusok slabsia.... hned som alchemilku prestala pit,vlastne hned ten 15.dc som ju uz nepila...tiez ma to zarazilo... a potom som si spomenula,ze volakedy pred 8 rokmi sa mi presne to iste stalo s tou alchemilkou... len som na to zabudla... kazdy organizmus reaguje inak...bylinka je tiez liek... a na alchemilku pisu,ze precistuje maternicu... tak mne ju vlastne precistila uplne... spustila mrsku... aspon ja si to tak myslim,ale nedopatrala som sa nikde,ci to mohla alchemilka sposobit,ja si ale myslim,ze ano... tot moja skusenost.....a inak robila som si na 16.dc ovu test a bol pozitivny,a pritom som mala krvacanie... a potom sa mi cely cyklus posunul presne akoby to krvacanie bola mrska.... ja alchemilku radsej uz neskusam....

jeackynka
17. sep 2012

@deculko presne aj si to myslim,je tam pisane ze precistuje maternicu,takze a tie krce co som mala tak to ma asi cistila 😀 nuz co zostanem len pri tom grepe,to je neskodne,aj tak si myslim ze nemam co upravovat v mojom cykle,mrchu mam pravidelnu ako hodinky,aj ovulku mavam,lebo meriam BT,podla toho viem,takze uz len toho keksiku treba viac podla mna tam je pes zakopany 😀 lenze moj priatel dost maka v praci takze ked ho vidim uz vecer o osmej mrtveho v posteli,tak mi ho je aj luto,ale v okoli ovulky sa premoze ale asi to nestaci,

ataner81
17. sep 2012

@jeackynka ahoj moja. Ja som silno krvácala 1 a 2DC, 3DC už len také silnejšie špinenie a 4DC nič. Na 5 a 6DC ružový výtok. Od 7DC až do teraz 11DC už nemám absolútne nič, tak neviem z čoho to bolo. Bolesti som nemala žiadne. Alchemilku pijem od 1DC a neprestala som ani po tom ružovom výtoku.Je to divné a popýtam sa na to doktorky. Už som aj rozmýšľala či to neboli "dozvuky"mrchy
Babulky aktualizujem tabuľku aj s pravými menami. @typa aké si znamenie? @kaprkapr halo, halo ozvi sa nám ako si na tom @sabaka od teba čakám len //, neopováž sa ísť na spodok tabuľky 😀
Naša tabuľka:
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@ellis21 19-20.9 váhy Elenka?
@simonkato 20.9. ryby Simonka
@alicek14 21.9. baran Alica
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9.
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička

typa
17. sep 2012

@ataner81 znamenie som byk a volam sa Jana

zora256
17. sep 2012

@ataner81 Ahoj!
Ja sa volám Zora🙂v slovenčine,ináč som krstená Hajnalka,ale vpohodke daj Zoru,je kratšie a viac ju mám rada🙂

ataner81
17. sep 2012

@typa @zora256 teší ma babuľky 🙂
@kaprkapr 14.9. rak
@sabaka 15.9 panna
@ellis21 19-20.9 váhy Elenka?
@simonkato 20.9. ryby Simonka
@alicek14 21.9. baran Alica
@zvolsiinylogin 22.9. ryby
@tatiana77 22-23.9. kozorožec
@hanya1 24.9.-28.9. lev
@zora256 23.9.-3.11. baran Zora
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9. býk Janka
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička

linddi
18. sep 2012

@ataner81 ty kokos, ale nás je 😝 to by bola sranda, keby sme tak naraz všetky otehotneli 😀 bodaj by 😵

brumka
18. sep 2012

@zora256 to fakt si hajnalka? to jekedy v kalendari? 🙂

werusss
18. sep 2012

@zora256 ...ahoj..no ja mam sestru Hajnalku...🙂

werusss
18. sep 2012

ahojte dievcata..no moj drahy mal ist v stredu na ten spermiogram no nic z toho nebude lebo nevydrzal nemat sexiiik...😀...tak sme to odlozili na tyzden ked budem v robote...teraz utekam do posilky trosku nabrat energie...kazdej jednej prajem krasny dnik...🙂

horseshoe
18. sep 2012

@kapokapo Ahojky. 😉 som velmi rada, ze ste s babenkom v poriadku a ze brusinko sa pomalicky zagulatuje 🙂 Len tak dalej 😉 A oparu sa neboj, v tych prvych tyzdnoch tehu je to omnoho nebezpecnejsie, lebo taky malinky plodik je velmi nachylny na napadnutie virusmi, ale aj tak si nemyslim, ze ten MA bol sposobeny oparom - nedavaj si to do suvisu a neboj sa 😉 Vies kolko poznam znamych tehuliek, co prekonali na zaciaktu rozne infekcie, choroby, urazy, dokonca rongenove oziarenia a babenko bolo v poriadku 😉

franica
18. sep 2012

no super tabuľku máme, dúfajme, že sa bude rýchlo skracovať. Už si nepamätám presne, kto ju vymyslel a zaviedol- žeby rovno ty Renatka? Proste je to super takto hromadne sledovať a fandiť. Dobre vidím @sabaka že už si mrchu 3 dni mala mať? Daj vedieť, či sa máme nádejať 😉
Inak sa už neviem dočkať ako ťa @ataner81 slávnostne vyzvem o mesiac, aby si ma tam zapísala 🙂 Môj sen posledných 3 mesiacov je dostať sa aspoň do snažilkovskej tabuľky. Ešte furt mesiac, nechápem čo je s tým časom, nejako ide pomaly, ale už to doválčim. Aspoň mám výhliadky na dobré programy, tak aspoň trochu sa rozptýlim- teším sa ako malá, že začala divadelná sezóna, tak mi drahý kúpil lístky na moje narodky, už teraz sa neviem dočkať 😵 😵 😵 Ešte bude aj koncert, na ktorý sa chystáme, budeme tu mať jarmok, takže celkom dobre. Zase naopak mi včera povedali, že ma nevybrali na tú prácu, čo som tak chcela ☹ tak tú si ešte musím nájsť a keď nie, tak sa na vykašlem a smer materská!! 😀

ellis21
18. sep 2012

Ahojte babulky, tak ja som dnes ráno testovala a nič ale mrcha má dojsť zajtra alebo pozajtra tak ešte počkám. 16. s me mali s manželom výročie a tak dúfam, že budem mať ako darček //. 😉

deculko
18. sep 2012

@werusss to je dobre,ze ste radsej spermijky vyuzili pre seba🙂)

sabaka
18. sep 2012

@franica @ataner81 a ostatne bambulky hlasim 1dc, dosla svina cervena. ale dobre si to nacasovala, treba uznat: pockala na moje narodky.

franica
18. sep 2012

@sabaka ach nieeeee 😠 😠 😠 Strašne sa na ňu hnevám, odkáž jej, lebo je september a mala si dať pohov!! Vieš čo, ber to tak, že čo sa dá robiť, ASPOŇ mám narodky a tento deň mi nemôže nič pokaziť 🙂 Takže myslime pozitívne do budúcnosti a želám všetko najlepšie k narodeninám- a dnes si môžeš zaželať, čo len chceš a uvidíš, že sa splní 😉

sabaka
18. sep 2012

@franica si zlata! nuz, 3x hadaj co si zelam?
... ale mi to fakt pokazilo celucicky den. telefon pipa, lidicky posielaju gratulky a do toho mi este volala moja zlata maminka. tak som jej skoro rozplakala do telefonu. samozrejme to vycitila, ze mi nie je do spevu ... a smutno mi je z toho vsetkeho.
jednu vyhodu ta mrcha dnes predsa LEN ma: mozem to pekne roztocit, oslava bude s riadnym sampanom 🙂

drobca07
18. sep 2012

@sabaka nevešaj hlávku moja a prajem ti krásny B-Day a ak ťa niečo trápi tak to rýchlo hoď za hlavu a daj si kľudne všetko šampaňo na svete, lebo to bude na dlhšiu dobu určite posledné, ktoré budeš piť 😉 😀 cmuk 🙂

brumka
18. sep 2012

@sabaka nesmut moja. ono ato podari 🙂 sme tu pre teba. vsetko najlepsie k narodeninam 😎 😎 😎