icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
26. sep 2012

@brumka fuha tak dufam ze KONECNE 🙂 pribudne dalsi || testik - silno na teba myslim .. 😉 😉 😉

lumiva
26. sep 2012

Ahojte babenky, vsetky vas pozdravujem. Dnes som bola na kontrole, oriesok ma 13,6 mm a ma sa dobre. Ja ked som najedena, tak sa mam tiez dobre. Dostali sme uz aj Muttipass 😉

rohlicka
26. sep 2012

@lumiva tak to sa tesime s tebou 🙂 babatko nech pekne rastie a nezlosti maminku 🙂 krasne tehulkovanie prajem 🙂

brumka
26. sep 2012

@lumiva jej gratulujem, tesim sa
@rohlicka no uz si dako niesom ista ci mrcha pride alebo nie ale fakt mi je na zracanie radcej si davam cistu vodu, pripadam si ako minuly mesiac no uvidime, len teraz mam femibion

jeackynka
26. sep 2012

@ataner81 ahoj,mne sa zda ze aj ja mam tento mesiac anovulacny,som 15 DC a po ovulke ani stopy,meriam si BT je nizka ani po hliene ani stopy,ziadne priznaky bolenie brucha proste nic a to som tiez pila alchemiku,uz nebudem tusim z nicim experimentovat

jeackynka
26. sep 2012

@lumiva a deturence uz vedia ze budu mat surodenca? Ako reagovali 😉

horseshoe
26. sep 2012

@brumka ty kokos tu tabulku co si dala z fertility.sk vsak to by sa normalne malo vyucovat na skolach 😀 😀 😀 clovek ked to chce pochopit aby mal 2 vysoke skoly 😀 😉

horseshoe
26. sep 2012

@lumiva super gratuliiiiren 😉 😉 😉

deculko
26. sep 2012

@brumka to by sa nam pacilo,keby si bola tehu a aj my ostatne chcemeee🙂)))))))))))))))) joj nech uz sme vsetky tehu,toho cakania uz bolo dost🙂

lumiva
26. sep 2012

@rohlicka @brumka @horseshoe @jeackynka Dakujeme babenky, drzime vam palce, aby sme to dotiahli vsetky do stastneho konca. Vedia to uz, dcerka si dneska prezerala ten kufrik, co sme dostali. Ten najstarsi si klopka na celo. 😀 Akoze mi asi sibe... On bude mat mesiac po narodeni miminka 18.rokov. Nuz co uz. 😉

drobca07
27. sep 2012

@lumiva podľa mňa to je prekrásne 🙂 ...a neboj sa, keď sa mimčo narodí tak tvoj synátor bude ešte baliť baby na kočík keď pôjde na prechádzku 😉 😀 ....aj ja som vždy túžila po tom, aby som mohla mať bejby s takým vekovým rozdielom, ja to už ale nestihnem.....čo už..... a tebe a bábike želám všetko len to najlepšie, patrí ti môj obdiv 😉 🙂

brumka
27. sep 2012

ahojte babky ako sa dneska mate, asi si myslym ze ju dostanem ale je mi na grc stale . tak asi hiormony blbnu

drobca07
27. sep 2012

@brumka dobré ránko moja....vieš čo? najlepšie bude keď sa úplne prestaneš sledovať, povedz si, že máš mrchu dostať až o 2 týždne, že si si to zle vypočítala a tak..... navar dneska nejakú fajnotu - všetkým nám tu samozrejme narob riadne chúťky 😅 😀 aby sme mohli závidieť 😉 ...
....už je štrvrtok tak do nedele sa to určite vykľuje aj samé, že čo je s tebou 😉 ...hlavne si treba vyfiltrovať hlavičku a nemyslieť..... neviem aké je u vás počasie ale u nás je celkom teplučko, tak zabaľ malú a šup ho na nejakú super prechádzku 😉 🙂

brumka
27. sep 2012

@drobca07 🙂 za chvilku sa njaem a pojdem do kolobehu 🙂 u nas je skaredo strasne fuka. mozno neskor pojdeme vonka
idem s varenim experimentovat, v mraziaku am mdaku mexisku zeleninu tak chodim k tomu kuracie prsiaa uvidim co z toho bude 🙂 manzel aj tak pride v noci

drobca07
27. sep 2012

@brumka 😅 už teraz mi tečú slinky, tiež robievam prsíčka na "mexiku" 😀 a k tomu jednoznačne pol ryža a pol opekané zemiačiky v rúre na cesnačiku , no mňam mňam 😉 ...ty bývaš niekde pri Blave dobre si pamätám?

brumka
27. sep 2012

@drobca07 byvala som ako dieta ale podsate nie velmi daleko 🙂 jasom to este nevarila, experimentujem tak pre nas 🙂

rohlicka
27. sep 2012

Dobre ranko žienky - moj den začal "skvelo" od večera ma pobielava hlava (ako byva zvykom poslednu dobu - ked ma vecer zacala boliet hlava trvala to este nasledujuce 2 dni) - dufam ze sa to nestane nepisanym pravidlom 😖 😖 😖
Pevne dufam ze nebude toho vela v praci a den utecie ako voda 😉 uz teraz by som si dala predobedny spanok 😀

nikol44
27. sep 2012

@rohlicka Dobré ránko 🙂 ja som na tom podobne ako ty ide mi hlava prasknúť, v poslednej dobe ma nejako až priveľmi bolieva neviem či to je týmpočasím že raz teplo potom zima alebo čo ale tak nejako prežijeme a užijeme si krásny dnik no nie ?? 🙂

rohlicka
27. sep 2012

@nikol44 ani by mi to az tak nevadilo keby som bola doma v polohe lezmo - hore pupkom - lažo-plážo 😀 😀 ale ne tak ze v praci je šum, ruch, hluk - vkuse treba telefonovat a sustredit sa - to je utrpenie ..
aspon ze je stvrtok 🙂

nikol44
27. sep 2012

@rohlicka no ja som na tom tak isto v práci som, tiež všade hluk, deti tu kričia kade tade, v kuse do kompu kukať a tiež telefón v jednom kuse vyzváňa .. na porazenie .. ale presne už je štvrtok tak super 🙂 len ja robím ešte aj piatok sobota ☹

horseshoe
27. sep 2012

@rohlicka hmm, moja tak asi mas migrenove stavy, chudatko ☹ to je neprijemne a hlavne ked si clovek nemoze dat ziadny utlmujuci liek 😒 ale co je utesujuce ze zachvilku je vikend a to si aspon trosku odfuknes 😉

mna zase boli dasno na zube - bola som minuly tyzden na zubnej preventivke - ziadny kaz chvalabohu, ale zubar mi robil ustnu hygienu - odstranoval kamen, no a dasno na uplne neprerezanej osmicke takto zareagovalo ☹ Boli ma z toho polka ksichtu, nedajboh nieco na tej strane pozut 😖 Mozno este zajtra zaskocim k zubarovi, nech mi tam da liecivu drenaz, lebo nechcem v mukach stravit cely vikend...

brumka
27. sep 2012

ja sa pridavam tiez do klubu nevolnosti, asi to pocasie hormony ja neviem, od vvcera mi je stale na zvracanie, skoda ze mam pokazeny tkakomer. brucho stale boli prsia tiez no uvidime.
@horseshoe mi musime tiez na preventivku ale od noveho roka musim konecne najst ineho zubara lebo moj mi nechce kamen cistit, proste hrozny zubar

tramtara
27. sep 2012

baby, aha na čo som natrafila 😉
http://www.patentnimedicina.cz/pm/kalendar.php
veľmi silne mocno nám držím palce - ja si kľudne ešte počkám - ale vám tu každej jednej by som dopriala tie vytúžené II hneď teraz !!! 😉

drobca07
27. sep 2012

no vidím babule, že sa tu nudíte tak vám idem dať "hádanku", čo si myslíte o mojich ovu testoch zatiaľ? všetky testíky boli robené ráno o 10:00 hod, posledný je dnešný...ten posledný ešte nie je poriadne uschnutý....

horseshoe
27. sep 2012

@brumka moj zase velmi rad cisti kamen, pieskuje, osetruje zapaly dasien, atd. By bol blby keby to nerobil, ked ma z toho peniaze 😉 a mne sa ovela menej kazia zuby, ked si to davam robit 2krat do roka. 😉

brumka
27. sep 2012

@horseshoe tak moj je rad ked nema pacientov, v novembri som bola na prehliadke ze bez kazu a o 3m som prisla s takou dierou vyvrtal a po vikende som prisla zo palaom na injekcie jasne vsetko som si zaplatila

horseshoe
27. sep 2012

@drobca07 no moja podla mna to vyzera tak, ze ty sa podla ovu testov riadit nemozes 😉 ine by bolo keby ti tmavli postupne, ale 13,14,16DC mas temer totozne ciarky. ja som to zase mala uplne jednoznacne - iba jeden den testovacia ciarka rovnaka ako kontrolna. No hold, niektore zeny sa podla toho nemozu riadit. Ale to je uplne normalne -neda sa na to vzdy spoliehat 😉

A ine mesiace si to mala ako - tmavlo to postupne, ci takto podobne to vyzeralo?

brumka
27. sep 2012

@drobca07 neberies dake lieky? jasa v ovu testoch nevyznam nikdy som nemala ziaden v ruke

drobca07
27. sep 2012

@horseshoe no raz som to mala ak sa pamätáš takto nejako, že mi vkuse ukazovali //, potom som mala vyslovene v jeden deň // najtmavšie, ja sa nato asi fakt spoliehať nemôžem a BT si merať je u mňa zbytočné, lebo vstávam skoro vždy v inom čase a aj tak by som na to zabúdala 😅 😀
@brumka beriem duphaston, ale už 3-tí mesiac od 14DC

brumka
27. sep 2012

@drobca07 a nic ine?