Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka ved ja nic v zlom, draha 🙂 iba konstatujem, ze babo je velke, ale mas pravdu - asi to bude babo s nozkami - uz aj mna to napadlo, ale si ma zrovna predbehla 😉 Ale vies, tie sona to je taky strasne hruby odhad - neda sa na to stopro spoliehat - ved aj co som pisala vyssie o segre. Dalsia vec je, ze teraz moze byt babo napr. vo vahe popredu, ale potom sa to pribrzdi - kazde rastie inac podla svojho biorytmu, preto nemam rada skatulkovanie do tabuliek 😠 Kurnik, tak preco som tu tabulku sem vkladala 😀 😀 😀 😵
@horseshoe viem ze je odlisne tabulke 🙂 aj predpokladam ze to bude velke (vysoke) babetko kedze ja meriam 17cm a manžel meria 193cm 🙂 cize ma sa po kom vytiahnut 🙂 a ked sa pozreis do tabulky tak miery celej dlzky babatka su uvadzane cez lomitko aj to az od 27tt 🙂 preto si myslim ze je to relativne dobra dlzka 🙂 pokial je zdravucke tak nech potom meria aj 2m 😀 ..
@simonkato hehe ze celebrita 😀 ty si zlata 🙂 coskoro pridam aj dalsie fotky aby si bola bohatsia 😀
@rohlicka no jasne moja, ved ako hovorim - nic v zlom 😉 😉 ja som sa len zamyslala, ze ta dlzka je roznoroda. Ale velkost babatka v brusku nezavisi od vysky rodicov 😉 To az po narodeni sa zacne krystalizovat - ze niektore babatko rastie rychlo a je vyrazne dlhsie ako rovesnici...Napr. moja sesternica ma taku vysku ako ty a muza tiez 190cm a narodilo sa im babo a malo len 3kg. 😉
@rohlicka no to vies, ja mam trosku mini obavy, ze ake bude moje babo, lebo moj manzel mal 4,2kg a to ma svokra 150cm a svokor je tiez maly 😀 Takze ak sa porodnou vahou hodi moje babatko na mojho manzela, tak s panom bohom aj s batohom 😀 😀 Ale najdolezitejsie je zdravie - to je jasna vec a koniec koncov radsej babo, ktore je vahovo popredu, ako babo, ktore zaostava v raste, lebo to signalizuje kadejake choroby a tak, prosto nie dobre veci.
Nech mame tie babatka len zdrave, hoc by aj 5kil mali vazit, nech nas aj roztrhne vejpul pri porode - len nech su zdrave a vsetko dobre dopadne 😉 😉 😉
@brumka @rohlicka a ostatne znale babulky
Taka otazka do plena. Neviete co znamena v tehu knizke udaj pri rubeole: negativna? Ci to znamena, ze prave teraz nemam ten virus v sebe alebo ze som ju vobec neprekonala? 😕 Akoze gyndos k tomu nepodal vysvetlenie, tak teraz neviem...A vzdy sa ho na tuto jednu vec zabudnem opytat.
@horseshoe Ahoj!
Dakde som čítala,že pôrodná váha je podľa matky,takže sa neboj,nebude také veľké vždy sú druhé bábätká väčšie od prvého,takže neboj🙂Ja som vážila 3450g a malý mi mal len o 50g viac🙂A to môj muž mal len 2900g😀,hoc kamoška mala 4100g vého synčeka a pritom ona sama má asi tak ako tvoja svokra 150cm😀A keďže veľmi nepriberáš,tak nebude veľké 😉 ,bude akurát🙂do 3500g ako je podľa tabuliek🙂Alebo menejkoľko si mala ty?
No ja neviem ako to je, ale ja som pri oboch detoch pribrala 29 kg a dcéra mala 3190 a 48 cm a syn mal 3950 a 52 cm. No neviem čo ma bude čakať teraz. 😖
@zora256 jj, ved prave - odobera zo mna - staci sa kuknut na moje vyrazky, splasnute vlasy a rozlamane nechty a uz sa tesim na rozsypane zuby po tehu a dojceni 😀 Ale kaslat na to, ked mi povie doki, ze na sone vsetko ok - tak budem najstastnejsi clovek pod slnkom 😀 😉 A viem, ze priberanie je najvyraznejsie 8.,9.mesiac. Hlavne teda ten 8.mesiac - to som badala aj na segre. 😉 Urcite to dobehnem, toho sa veru nebojim 😀
A teda ta rubeola negativna znamena, ze aktualne nemam ten virus. Ale neznamena to, ze som ju prekonala a mam na nu protilatky, vsak? Ale oni by to v karte pri vysledkoch krvi mali mat viditelne, ci som ju uz prekonala...No nesmiem zabudnut spytat sa nabuduce... 😉 dik 😉
@horseshoe Ahoj!
Tak iste v krvi vedia zistiť,či si prekonala a či máš protilátka,len na tom teste čo robili len toľko zistili,že ju nemáš v tele 😉 ,tak sa nezabudni opítať🙂,ale tak hlavné je,že ju nemáš🙂A čo sa týka tých nechtov,neberieš žiadny tehu vitamín?Ja som brala emibion a nechty som mala krásne a aj pleť,len vlasy mi často mastneli čo mi ostalo až doteraz☹Ja typujem,že budete mať dievčatko,lebo vraj dievčatká berú krásu z maminy😀
@horseshoe ja som začala priberať až v druhej polovici, neviem od ktorého týždňa ale cca od 7 mesiaca. Pri dcére som dosť jedla, hlavne sladkosti. Na ranajky som zvládla aj dva makovníky 😀 Pri synovi som bola veľmi naliata vodou. Dokot mi vždy vynakal, že ako moc priberám ale nevedela som to ovplyvniť. Potom naštastie do roka som sa z 98 kg dostala na 58 kg ale bola to drina. 😎 Začni viac papať a oddychovať a začneš aj priberať. 😉
@ellis21 Ahoj!
A brala si tehu vitamíny počas tehu?Lebo ja čo som sa bavila z kočkami,ktoré nebrali viac pojedli aj sladkostí aj všehomožného,a viac pribrali,ako tie čo brali vitamíny,a tak ich telo nehľadalo hočo podzub,len čo potrebovaloskús,ak si nebrala nejaký dobrý vitamín brať,mne tak zabral Femibion,že som dokopy pribrala len 9kg.A po pôrode som boal odľahčená aj od prebytku,čo som pribrala pred tehu.
@zora256 Co by som nebrala vitaminy, moja. Femibion som jedla asi pol roka pred otehotnenim, potom samoska aj prve 3mesiace a teraz v druhom trimestri som presla na Femibion 400+DHA - co su omega 3mastne kyseliny - to sa mi trosku zlepsili vlasy, ze uz tak nepadaju, ale poviem ti aj tak ziadna slava. A vyrazky na pleti - do konca 4.mesiaca to bolo ciste zufalstvo - ale vazne - to som mala komplet ako plet vysypanu pieskom - take tie podkozne cysty po celej tvari - hanbila som sa jak pes 😒 No a teraz akoby sa to trosku zlepsilo, ze tvar uz celkom dobre, ale co cert nechcel na krku sa mi zacali tvorit take tie vredy - ako ked je prechladnuta krv - to sa ani vytlacit neda, je to velke a boli to ako svina 😖 No a nechty uz ani neriesim - aj tak najradsej nosim kratke. No aj ja som pocula ze dievcatka uberaju na krase, ale zase je to kategoria babskych povedaciek 😀 Mozno sa mi narodi extra krasny chlapcek 😀 Ako som uz pisala minimalne vzhladom Georga Clooneyho chcem 😀 😉
ahojte dievcata, kdeze je nasa Reny?
dievcata....ja viem,ze jedno deculko,jeden zazrak a pokladik doma mam....ale aj tak citim take obrovske sklamanie,kedze som rano mrsku dostala a pol roka nic.... (a co to pol roka je hej) ale aj tak citim strasne sklamanie... preco sa nepodarilo,co je vo veci... a idem do roboty...a maleho musim dat babke... a este som ho nenaucila cikat a ja som ho chcela naucit cikat..... ...atd.....este nemam mrsku rozbehnutu uplne,ale nemam pochyb,ze sa rozbehne... a aj prisla divne skoro na 27.dc ...aspon mam viacej dni si este uzit materskej... ...............ale citim sa prazdno,ze sa to nepodarilo,ze je DNP v cudu,co ma asi trapi najmenej.... ale pre mna je jednoducho praca na 8 hodin vela...a hodina rano a hodina poobede cestou z prace... veci okolo domacnosti...to si maleho uz takto neuzijem... viem,ze tieto pocity su nic,oproti tomu,ked deculka nemate.... ale aj tak ma teraz zasiahli.... tie emocie:( skoda....musi sa do prace... skoda tej mrchane... preco je to take tazke otehu...
@zora256 aj ja som brala femibion a ečte niečo ale teraz neviem ako sa to volá. No mne telo zadržuje vodu aj teraz, tak ja neviem či to bola tá voda alebo že som toľko jedla ale asi všetko dokopy. No mi máme v rodine obezitu, tak možno aj teraz. No ja som mám teraz 62kg pri výške 164cm, takže to nieje až také hrozné po dvoch detoch. 🙂 No ak budem teraz tehotná, tak si budem asi váhu viac strážiť.
@horseshoe to mi dala ako odporucanie - ze idealne pribrat by bolo max 8kg .. kedze to by bola uz hranica 80kg
urcite sa nebudem tyrat nejakou dietou alebo ze si nedam na co mam chut ale rada by som si davala pozor kolko priberam .. aby to bolo zdrave priberanie 🙂 cize zatial ma tesi moja pociatocna vaha .. a ze este stale nepriberam aj ked viem ze coskoro to pride automaticky 🙂 vaha babetka a plodovej vody a pod

@rohlicka sorry som sa pomylila myslela som mariu carey 🙂 troska som sa sekla 🙂
@horseshoe, jasom mala len normalne 2D sona atam doky odhadoval chlapca a v 25tt som bola na 3Da dievca uplne jasne 🙂 dala nam uhadnut co typneme ze je na obrazku 🙂 u mna skreslovali kila na vyse