Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte,robim kukuk🙂 predstavte si,peciem kolac....to sa mne stava len na sviatky🙂)) ale mame tolko jablk.... a chce sa mi prekvapit muzika🙂)) bude sa tesit,a dufam,ze zajtra do roboty nepojde a budem sa tesit aj ja,necham chlapov spolu,este im vecer navarim obed....a pojdem zajtra na nakupy🙂))
drobca...keby tak to bolo ono...🙂)) lebo tu teplotu mas vazne vysiiu ako vcera...
a rohlicka,pekne🙂)) brusko rastie🙂))
ahojte som tu na skok, dneska nestiham citat, mozno dakto v skratke dolezite infa 🙂 ja si meram stale teplotu, vyzear to nadejne som v 11DC a vecer posledna alchemilka, normalne mam muza chut zneuzit, zeby za chvilku ovulka? no uvidime mokro zacina byt ako na titaniku.
@deculko posli jablka, mi tu na zapade nemame skoro ziadne, take suchoty, za posledny mesiac u nas len 1 prsalo, cez leto 40st vonku tak sme ako na pusti, ani hriby nemame :( a teraz tu je zima ako na sibiry
rohlick,a nadherne brusko take akurat. 🙂
Pekny vecer babulky akosi tento tyzden nic nestiham,ani na konika chodit mrcha mi dorazila presne nacas ako obvykle,je presna ako svajciarske hodinky,takze dnes som uz3DC,buduca (ne)bude 7.11 ach jaj.
@jeackynka skoda... predsa mrska... aj ja ju mam ... 😒 nejako sa nam nedari... dufam,ze sa na Vianoce roztrhne vrece.... trebalo by nam tu tehu virusik...
babule tehule hodte nam tu tehu virusik,niekde som videla,ze ho tu zvyknu na MK posielat takto TTTTTTT TTT T T T T T tak supy poslite nam ho 🙂)) alebo // // // // // // // //
😀 😀 😀 😀 tak supy @rohlicka @horseshoe poposielajte nam tehu virusiky🙂 😀 😀 😀
Ahojte žienky 🙂 Tak ja sa Vám hlásim aj dnes mrchaňa zataiľ nikde, necítim sa ani nejako neobvykle ale ani tak že by mala mrchaňa doraziť tak ja už neviem .. počkám ešte pár dní a po víkende robím ďaľší testík ak bude negatívny aj tento tak sa na tento mesiac už vzdávam .. ALE JA VIEM ŽE TAM BUDÚ // riadne koľajnice !! 😀
Tak baby povinne sa kazda nakazte: // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // / // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // / // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // / // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // / // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // / // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // 😉
taku mam dnes hroznu naladu....muza mam v praci a nakupovanie v kely....a to mi treba kupit veci,co budem nosit do prace...a nerada nechavam veci na poslednu chvilu... :( niekedy mi to lezie na nervy,ze je muz stale v robote...pride o 19tej vecer,ide pred 7mou... pratanie je furt na mne...vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody... vyberat si aj tak nemozme,lebo inu pracu si nezozenie,ale dnes mi to vadi... dnesok som si predstavovala inac... ...
ale tehu virusikom sa nakazujem🙂 aj ked uz nicomu neverim...
@nikol44 drzim palce nech mas riadne kolajnice a mozes aj ty posielat tehu virusiky 😵
@horseshoe mam vsetky lapacky vysunute, snad sa tento mesiac nalepi aj tehu virus, ked ma chripkovy pomaly opusta 🙂
@deculko viem si predstavit ake mas nervy, ked nevysli plany s nakupovanim a mm je v praci ☹ ten moj je po nocnej, tak akokeby ani nebol doma 😒 ...
@drobca07 aku si mala dnes teplotku??? 😨 stupa? 😵
Aj ja posielam tehu virusiky: || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ... CHYTAJTE A POVINNE SA NAKAZIT 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
opat bolest hlavy .. od obeda ma zacala pobolievat - od lekara mam info ze Panadol neuskodi ani v tehotestve - a jedna tabletka nevadi - vraj radsej ako sa mam trapit .. asi vyslem mm aby skocil do lekarne .. to bude zas vikend. . coho to moze byt .. nejak casto to byva .. uz je to nanervy
@ataner81 ahojte,prepacte,ze som sa neozyvala,ale musela som si dat pauzu od citania vsetkych diskusii na Konikovi a asi sa vyplatilo,lebo dnes rano som si nasla na teste krasne dve ciarky,som z toho hrozne rozklepana,lebo som len 12DPO a druha ciarka na teste s citlivostou 25 (zijeme v nemecku a tu ine nemaju) bola dost silná.kramy by som mala dostat az zajtra,tak dufam,ze vsetko bude OK a nepridu

@drobca07 mrcha urcite NEZAVITA 🙂 tak tesim ze testikujes v stredu .. 😎 😎 😎 😵 😵 😵