Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@nikol44 mala si tie kazetové biele? ...lebo raz som skúšala tie a asi po 10min. sa mi na nich objavili "duchovia" ale na žiadnych iných nie.... ja tým veľmi neverím....už človek fakt nevie čomu má a môže veriť - ja som kúpila pepino, lebo iné v drogerke nemali a tiež mi kočky tvrdia že sú pokazené ale ja sa na tom iba smejem - veď keby mi pepino ukázal // tak je to najlepší test na svete, však?
@horseshoe myslím tým OK, že mám v podstate základné vyšetrenia + pravidelné sono v rôznych obdobiach cyklu a tak, mám duphika preto aby sa mi ešte upravil cyklus takže ešte mi "podrobné" testy nerobil - myslím horm.profil, laparku a pod.... chceli sme dať najskôr do poriadku toto.... dufika mám ešte na dva mesiace a potom začne "kolotoč"..... 😖
@nikol44 ani u nás v celom meste nedostať mamatesty iba tieto woman, pepino a ešte nejaké iba v bielom sáčku - to ani neviem čo je za značka, predávajú ich po ks :( no katastrofa, a že okresné mesto, no h...o !!!!! zostáva mi akurát tak objednať z netu niečo ale zase platíš ako šiši za poštovné....ale zvyknem to sklbovať aj s kamoškou, že si objednávam už aj femibion aj našim nejaké vitamíny jednou cestou.......
...........dúfam, že budeme obidve v poriadku, to je hlavná priorita teraz a ty sa prosím ťa nepozeraj na to, že si v práci - ide predsa otvoje zdravie tak mi nehovor, že si nemôžeš zobrať voľno - veď sa môžeš ešte do práce vrátiť - pichnú injekciu a skoro ráno a môžeš utekať do roboty.....
...jaj a ešte ak máš ten test, odlož si ho a skús sa naň kuknúť zajtra či sa tam náhodou niečo neobjavilo - to len pre info ....
@drobca07 no veď to, že ani u nás nie je nejako na výber s tými testami a v lekárňach ma už poznajú tak už tam ani veľmi chodiť nechcem ☹ Na mňa pozerajú ako na blázna, že každý mesiac tam chodím niekoľkokrát .. ☹ No možno aj pôjdem na tú vyvolávačku alebo prebehnem zajtra cez obednajšiu prestávku k lekárke ..
@drobca07 jaaaaj prečo je len ten test biely, ja nechápem...ja viem, že čakáte ešte do decembra, že čo duphaston....hmm ale horseshoe má pravdu, že možno toto nie je tá správna cesta. Doki by ti nespravil niektoré z tých kolotočárskych vyšetrení skôr? Ušetrili by ste tým 2-3 mesiace...inak vy ste momentálne úplne rovnako na tom s @nikol44 že už pomerne dlhé meškanie, mrcha nikde a test biely 😠
@janka9900 ja nemám pocit, že by mi duphik zastavoval ovulku, podľa testov som mávala normálne - ukurát ten september bol taký divný ale boli sme aj po dovolenke tak som to zvaľovala na to , môžem to skúsiť ale ak mi to zase ešte viac rozhádže cyklus tak si to asi hodím ☹
@horseshoe dakujem
@nikol44 len ty pekne utekaj k dokymu moja a ja ešte počkám a keď mrcha nedorazí budem ťa nasledovať....
@franica vieš, keď liečba s duphikom má trvať pol roka tak mi to veľmi nechce teraz seknúť a zase mýliť s niečim iným, predsa je to všetko zásah do organizmu.... :(
a že @ellis21 je nová nádej! No tak tu sa už rozum zastaví s vami kočky, paráda, Reni pomaly nebude mať koho koordinovať v tej tabuľke. Ozaj @ataner81 kde si?????? Vidíš tie dvojčiarkové testy, rýchlo poď popozerať, tu už je hromadná zmena stavu! 😀
@horseshoe včera sme ešte s mm prerátavali tie krvy a asi to nebude ono- u mňa to napr. vychádza, ale môj brat by mal byť podľa toho baba a mm tiež...takže zatiaľ ostáva fakt len to sono 😀
@janka9900 musíme si asi vytrpeiť takto ešte ☹
@franica veď to nechápem žýe test stále biely a mrcha stále nikde .. tak nech dojde a budem vedieť na čom som .. ale tak pôjdem k lekárke tak hádam sa k niečomu dopracujeme tam 🙂
@drobca07 dúfam, že tebe test čoskoro ukáže // a nebudeš ma musieť nasledovať ale budeš sa tešiť z malej krásnej fazuľky !! držím ti palce veľmi 🙂
@leonetka ahooooj moja, teším sa, že si sa ozvala, chcela som ti presne dnes písať, že kedy to tebe vychádza, pamätala som si, že cca dva týždne po mne, čo už je fakt čoskoro, juchuuuuuu. Teším sa, že sme to dotiahli aspoň sem na úvod. Normálne neverím niekedy...a ešte toľko // že som úplne nabudená a motivovaná...ak sa nám ich podarí rýchlo dobehnúť, tak budeme mať veľmi podobne staré detičky. A neboj, ja som stále tu, keď bude treba spoločne testíkovať, ale dúfam, že nie moc dlho..jaaaaj už nech to tu je 🙂 🙂 🙂
@franica hehe tak teba ta metoda podla krvy nepustila coooo? 😀 napr. ja a moja segra u nas to vyslo ale moj manzel mal byt podla toho baba 🙂 mojej segre vysli obe deti.este som kdesi ku tej metode citala ze to prve dieta sa podla toho pocitat neda, ze az dalsie vychadzaju...to inak tvrdi aj Jonas -ze prve dieta mas dane a neda sa ovplyvnit pohlavie. Sa mi lubi to slovo ze "dane" 😀 no ved uvidime uvidiiime co z toho bude 😀 je to kazdopadne zabavka na dlhe zimne vecery 😀 😉
to vie úplne potešiť keď testy stále negatívne a príde mi email " akcia na detské plienky, mlieka a kozmetiku " ☹ ☹

@nikol44 tak to je pokazeny model 😉