icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
17. okt 2012

@simonkato ☹ to je mi ľúto drahá, dokelu čo sa to tu deje, po toľkých krásnych pozitívnych testíkoch ako keby nás všetky niekto zaklial !!!! 😠 už ma to riadne štve!!!! ....simi ja som si dneska už aj poplakala.... 😢 vidíš, aký je k nám osud nespravodlivý 😠 ☹

janka9900
17. okt 2012

ja mam nervy aj za vas ☹ @simonkato mne je tiez velmi luto, ja uz nicomu nechapem 😢 preco boze, preco???!!! 😠
@drobca07 na testik ta uz nahovarat nebudem, cestne pionierske 😎 som rada, ze sme ta ukecali na piatok 😉

simonkato
17. okt 2012

@drobca07
@janka9900 ja neviem co si mam o tom mysliet co znamenaju tie dva predosle testy boze uz druhy mesiac to iste asi sa zase cez vikend ozeriem inak to nevidim .

drobca07
17. okt 2012

@simonkato zlatko normálne prídi ku mne a ožerieme sa spolu !!!

rohlicka
17. okt 2012

@simonkato ach to nie 😒 😒 😒 preco ta ten testik tak osalil .. alebo fazulka sa skryva ? .. mrzi ma ze sa takto musis trapit .. moja hlavku hore a pockaj co prinesu nasledujuce dni .. mrcha neprisla zatial

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 žiadny grafík nevidno - ukáže mi to len tú uvítaciu stránku ☹ ....
@simonkato baby aj ja sa chcem ožrať s vamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... čo všetko si musíme vytrpieť :-/

janka9900
17. okt 2012

@simonkato ja si nemyslim, ze je to len nahoda, ze sa to uz drhykrat opakuje 😒 skoda, ze sa ani dr. opytat nemozes, ked mate este stale zakaz 😅 hromadne sa vsetky povinne cez vikend ozerieme na neklamuce testiky a nacas prichadzajuce mrchy 😉

ataner81
17. okt 2012

Ahojte dievčatká moje. Ako sa dnes všetky máte?Rozhodla som sa ísť k dokyne zajtra. Dnes uvidím, či ešte budem krvácať a ak áno, nech ma vyšetrí čo to je. A tak isto som sa rozhodla, že čakať na zázrak ďalšie tri mesiace nechcem. Buď ďalšie vyšetrenia alebo čoraz viac sa zamýšľam nad IUI. Proste uľahčiť kamoškám spermiám cestu k môjmu vajku 😀
@drobca07 @simonkato zakladáte klub "V piatok sa ožeriem"?Tak to vás nemôžem v tom nechať samé a pridávam sa 😀

ataner81
17. okt 2012

@drobca07 Ivka tak ako @tramtara ani ja nevidím tvoj graf, iba úvodnú stránku 🙂

ellis21
17. okt 2012

@simonkato no zlatinko, tak sme na tom rovnako. Ja som tiež mala slabú tú jednu čiarku v pondelok a teraz sú všetky testy negat. Ten digitálny mám ešte odložený, nejako už nemám odvahu. Nechápem to ani ja. Ale ty si mala pekné//. Neskúsiš taký istý tes ešte raz? Nieje ten digi náhodou menej citlivý?

drobca07
17. okt 2012

@ataner81 ja ani ani, teplota 36,7 a mrcha nikde.... dnešný test z rána biely....
@tramtara skúsila som spraviť printscreen stránky tak iba takto ak tam niečo vidieť.... a samozrejme : srdečne pozývam aj teba aj @simonkato ku nám a ideme sa ožrať všetky do kolien....

drobca07
17. okt 2012

@ellis21 @simonkato - pokiaľ viem tak áno, digitesty sú s citlivosťou 25

ellis21
17. okt 2012

Pridávam sa do ožran párty, len aby to nedopadlo tak, že v piatok budeme grcať z alkoholu a v pondelok už z tehu 😀 😀 😀 A tie fazule nepodarené, ktoré si robia z nás srandu, nám to dajú dobre vyžrať 😀 😀

ellis21
17. okt 2012

@drobca07 veď ja som si to včera všimla, tie čo som robila boli 10 a ten čo mám digi je 25, tak preto si myslím, že aj simonke nevišiel. Ale aj tak je to na nervy. No ja som zistila, že mám zníženú funkciu štítnej žľazy, tak asi preto sa nám nedarí. V utorok idem po výsledky a asi mi nasadí lieky. ☹ ☹ Bože dobrý furt niečo. ☹ ☹

simonkato
17. okt 2012

@drobca07 Ivi od kial si moja dva krat mi nehovor ja dojdem lebo aj tak mam v plane ist bud do Novych Zamkov alebo do Trnava ist pit lebo tu nemam s kym vsetko tehule alebo mamicky .
@ataner81 Renci Kosice su pre mna moc daleko inak by som dosla aj za tebou
@tamtara od kial si moja ?
@janka9900 inak ani do Za neni az tak daleko 🙂
@ellis21 je pravda ze ten digitalny je az citlivost 25 ale co ja viem ked pisu ze na 99% spolahlivy pockam do piatku a az potom ocikam dalsi ak mrcha nepride.
@rohlicka po mrche ani spopi aj ked mam pocit ze ako keby som ju kazdu chvilku mala dostat stale mam tam dolu tak mokro ze len beham na zachod toto som mala aj pri prvom tehu tak ja neviem clovek si uz vela veci nahovara.

drobca07
17. okt 2012

@ellis21 no tak príd aj ty, a bude to mega-ožran párty a NO A ČO !!!! ...a ak sú tam niekde u nás nejaké fazuľky tak keď nám to takto dávajú "vyžrať oni" tak v piatok im dáme "vyžrať my" !!! 😀 ....čierny humor ja viem ale už mi šibe....
@simonkato som z VK to máš od NZ ešte 100km - juh stredného slovenska...

ataner81
17. okt 2012

@simonkato to je na nervy. Košice vždy obídu na prázdno 😠 . Ešte že tu mám Evičku 🙂
@drobca07 Ivka ale to nie je graf z celého mesiaca či?Nevieš mi tu hodiť graf z celého cyklu prosím. Inak aj ja mám BT 36,6 dnes o 4:00 ráno 🙂

simonkato
17. okt 2012

@drobca07 boze nenavidim cestovat takze to by som mala dakych 180km ale vzdy lepsie ako k Renatke do Kosic vyse 400km babenky co ste tak daleko vsetky musime dat take stratko najlepsie na zapadnom slovensku take malinke ze TOPOLCANY po pripade NITRA vam nic nehovoria 😀 😀 😀

ellis21
17. okt 2012

@simonkato ty máš (ne)dostať dnes nie? a máš aj nejaké iné pocity? pobolieva ťa brucho, je ti zle? Mne dnes prišlo v autobuse zle a je mi stále. No neviem, či to nieje len PMS. 😠

simonkato
17. okt 2012

@ataner81 Renci ty tam mas aspon evicku uz nieco dohadujete aj s rohlickou aby ste mohli brusko pochytat a ja tu nemam nikoho fnuk ale v Kosiciach mam jednu fajn kamku a blazni ma aby som niekedy dosla kuk ale 6ci 7 hod v buse by som zomrela.

ellis21
17. okt 2012

Dievčatá a čo Bratislava? Nikto? 😉

ellis21
17. okt 2012

Dáme stretko v hlavnom meste? 😀 😀

simonkato
17. okt 2012

@ellis21 dneska som 29DC ale mrchu mam tak na 32DC neviem po kyrete dosla prvy krat ale na 47DC a potom na ten 32DC tak vobec neviem aky dlhy cyklus mozem mat.Boli ma podbrusko prsia mam spavu nemoc veci mi smrdia ale vsetko si to viem vysvetlit prsia brusko mozu byt PMS spava nemoc z pocasia a nostek ze som po nadche.

simonkato
17. okt 2012

@ellis21 v Blave je dost drahy vecerny zivot stacilo mi par krat tam hyrit a penazenka si to pamatala este aj na dalsi mesiac takze musime take skromnejsie mestecko vybrat 😝

ataner81
17. okt 2012

@simonkato @ellis21 ja by som to videla na stredné Slovensko, nech to všetky máme rovnako ďaleko. Taká snažilkovsko-ožransko-wellness párty na 3dni 😀 😀 😀 😀 Simi ja som 6DC a je mi na blivajz. Nechápem čo sa to so mnou deje. Zjedla som obed a je mi na tyčku 😝 Moje telo si robí čo chce 😠

ellis21
17. okt 2012

Ok, a čo tak Bojnice?

drobca07
17. okt 2012

@ataner81 meriam si iba odvtedy ako je graf ale ja som dnes 36DC a ty si na začiatku, či?
@ataner81 @ellis21 @simonkato @janka9900 @tramtara a ešte neviem koho som zabudla - ja som tiež za stredné slovensko, takže hor sa babule baliť do VK 😀

simonkato
17. okt 2012

@ataner81 Renci nechcem hresit ale skur..na psychyka si s nami robi co chce ja uz sa len smejem no nic od noveho roka smer bud Norsko alebo Irsko my uz sa dalej nesnazime bud som tehu teraz alebo budem za par rokov asi mi este nieje sudene byt mamou a mam si najskor dobre zarobit dobre sa zabezpecit a az potom bude snad aj to miminko.
@ellis21 jeeeeeeeeeeej super napad Bojnice beriem je tam uzasne ked som bola mala kazdy rok sme tam chodili cez leto do Zoo a do Zamku ja to tam milujem 🙂

rohlicka
17. okt 2012

@ataner81 mas doma testik kupeny ? ..

brumka
17. okt 2012

@drobca07 a nemohlasi mat ovulu toho 8.10 ? ak ano to bysi bola kratko po to by test este neukazal
@simonkato BA je tazky zivot a drahy. :(