Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@leonetka ja som čítala teraz a aj v návode teplomeru bolo, že prvé pípnutie je informatívne a že treba nechať dlhšie...fakt sú divné tie prístroje...ja chcem taký, aký mali v nemocnici, ked som bola- že mi namierili na čelo a píplo im to s hodnotou....síce mi to prišlo vždy, že ma idú odbachnúť, tie vyzerali dôveryhodne 😀
@franica no je pravda, že sa snimi nenudím. Dcéra je už pubiška, bude mať teraz 10. Tá silou mocou chce nosiť podprdu ale plochá je jak doska a keď jej ju nechcem ešte kúpiť, ak nosí podprdu z plaviek 😀 Sú smiešni ale vedia ma aj riadne vytočiť. Malý už teraz začína žiarliť na bábo ale snáď to rozchodí. 😀 A s tými príznakmi, ja som ich tiež cítila tak týždeň po oplodnení. Začali ma bolieť prsia ale nie bradavky to až neskôr ale pri hrudi a na bokoch akoby som ich mala otlačené od kostice. A taký mám odvtedy j......ý xicht, že hrúza. 😀 😀 😀 Držím palce, len si to nepripúšťaj a nerieš, potom sa budeš tešiť ked nedojde mrcha a my s tebou. 😀 😀
no tak toto ma dostalo: "Vysoká teplota a bolesť hlavy sú ďalším znakom , že ste v tehotná. Vaša teplota zmeraná ráno, by mala byť okolo 37°C alebo niečo nad."
No ešte pár dní prisámvačku si spravím test, ak dovtedy nebudem mať chrípku 😀
@ellis21 hihihi no sranda s deťmi...že vrch z plaviek 😀
No že nerieš...sa ti to teraz hovorí...koľko testov si ocikala kým si neriešila?? 😀 😀 😀 Srandujem, ja to fakt beriem s rezervou, ani by ma nenapadlo nič si namýšľať, kým som tú teplotu nezistila...ale tú si je ťažšie namýšľať ako nevoľnosti či bolesť prsníkov...toto je ako tak dokázateľné 🙂
@franica ja śom vzdy mala BT po ovulaciu 37-37,1 a tesne pred menzesom mi klesla na 36,7 +-...u kazdej zeny je to rozne....a hlavne dolezite je si merat aspon tri mesiace cely cyklus, aby si vedela, aky to ma spad u teba...dolezite je,aby Ti meklesla BT po termine menzesu...vtedy je velka nadej...
@tatiana77 ja si BT nemeriam a ani to nemám v pláne...ja som si včera teplotu odmerala len preto, že som fakt cítila, že horím a to ja nemávam nikdy, fakt len ked som chorá...ja som z tých, čo pri 37,1 umierajú 😀 Tak predpokladám, že bežne takú zvýšenú nemávam...no ved uvidíme 🙂
@ellis21 no náramne zaujímavé...ved do 3 dní uvidím, či sa teplota udrží, ale neochoriem alebo klesne a vyzdraviem alebo zmizne na normál...každopádne ty opatrne s tým zázvorom- je dobrý aj na nevoľnosti, aj na chorobu, ale tehotné s ním musia s mierou, lebo veľmi rozširuje cievy či čo
teplota 37...vyzerá, že môj teplomer obľubuje toto číslo 😕
Ahojte babenky,
taka som spokojna...videla som nase babo - rucicky, nozicky, hlavku ,srdiecko 😀 😀 😀 Len fotku som si neskoro vypytala, tak mi ju urobi az nabududce. Nevadi 😉 Nemam dobre vysledky mocu, ale snad nic take vazne to nebude.
Dolezite, ze babo je v poriadku
@franica heheheeeeeeeee 😀 😀 😀 takto si predstavujem seba pri porode 😀 😀 😀 😵 😵 😵 najlepsia je ta ciapka na tej hlave 😀 😀 😀 - to by bola svanda, kebych dosla na porodnu salu v takej ciapke - pocas tlacenia hlava zaparena, ze keby mi to potom stiahli, tak este 3dni by sa mi z kecky parilo 😀 😀 😀
@typa to je skvele moja 😉 😉 😉 je to uzasne vidiet svoje babenko, vsak? dolezite, ze ono je v poriadku 😉 😉 😉 a moc sa poriesi - ja zas furt nemam dobru kultivaciu - nejake bakterie ci kery hriech - a tak si musim furt do buchty cosi vkladat. Kazdy ma cosi - idealny stav neexistuje - nic si z toho nerob 😉

@ellis21 presne tak som sa cítila aj aj ja....no teraz si čítam o tom na nete a tu vo fóre jednom veľa veľa báb píše, že po otehu mali teploty okolo 37 a 37,1...no to je presne ako moje a tiež im lekári povedali ako mne, že do 37,5 je to v norme, signalizuje to zmeny v tele a tým sa automaticky zvyšuje teplota....a na jednej stránke píše, že niektoré príznaky je možné pozorovať už po ovulácii, hlavne ked sa snažíme o potomka a intenzívnejšie sa sledujeme...no ja neviem, ale žeby fakt takto skoro??? 😨
Elenka ty máš inak také srandovné deti 😀 😀 😀