icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
2. nov 2012

@ellis21 presne tak som sa cítila aj aj ja....no teraz si čítam o tom na nete a tu vo fóre jednom veľa veľa báb píše, že po otehu mali teploty okolo 37 a 37,1...no to je presne ako moje a tiež im lekári povedali ako mne, že do 37,5 je to v norme, signalizuje to zmeny v tele a tým sa automaticky zvyšuje teplota....a na jednej stránke píše, že niektoré príznaky je možné pozorovať už po ovulácii, hlavne ked sa snažíme o potomka a intenzívnejšie sa sledujeme...no ja neviem, ale žeby fakt takto skoro??? 😨
Elenka ty máš inak také srandovné deti 😀 😀 😀

franica
2. nov 2012

@leonetka ja som čítala teraz a aj v návode teplomeru bolo, že prvé pípnutie je informatívne a že treba nechať dlhšie...fakt sú divné tie prístroje...ja chcem taký, aký mali v nemocnici, ked som bola- že mi namierili na čelo a píplo im to s hodnotou....síce mi to prišlo vždy, že ma idú odbachnúť, tie vyzerali dôveryhodne 😀

brumka
2. nov 2012

@franica ja mam teplotu 36,6 ako tehotna, tak dufam stale ze to je ok, mala som aj 36,8 ale drzi sa mi na tej nizsej

franica
2. nov 2012

@brumka veľa si teraz čítam o tom...vraj to máva veľa žien, ale zase nie všetky...aspoň pod bazálnu by to nemalo klesnúť.
A ty drahá len nestresuj...ved ty máš //...čo viac ťa môže ubezpečiť...to len ja psycháčim 😀

ellis21
2. nov 2012

@franica no je pravda, že sa snimi nenudím. Dcéra je už pubiška, bude mať teraz 10. Tá silou mocou chce nosiť podprdu ale plochá je jak doska a keď jej ju nechcem ešte kúpiť, ak nosí podprdu z plaviek 😀 Sú smiešni ale vedia ma aj riadne vytočiť. Malý už teraz začína žiarliť na bábo ale snáď to rozchodí. 😀 A s tými príznakmi, ja som ich tiež cítila tak týždeň po oplodnení. Začali ma bolieť prsia ale nie bradavky to až neskôr ale pri hrudi a na bokoch akoby som ich mala otlačené od kostice. A taký mám odvtedy j......ý xicht, že hrúza. 😀 😀 😀 Držím palce, len si to nepripúšťaj a nerieš, potom sa budeš tešiť ked nedojde mrcha a my s tebou. 😀 😀

franica
2. nov 2012

no tak toto ma dostalo: "Vysoká teplota a bolesť hlavy sú ďalším znakom , že ste v tehotná. Vaša teplota zmeraná ráno, by mala byť okolo 37°C alebo niečo nad."
No ešte pár dní prisámvačku si spravím test, ak dovtedy nebudem mať chrípku 😀

brumka
2. nov 2012

@franica jasne vsetko bue dobre 🙂 vraj su rozdielne teploty podla toho aky mas teplomer a aj podla hodiny merania a hlavne kde meras, ja v ustach a vraj tam je nizsia kolkat ysi DC? jaj ja uz bysom najradcej napisal ze som tehotna v kolkom tyzdni 🙂

franica
2. nov 2012

@ellis21 hihihi no sranda s deťmi...že vrch z plaviek 😀
No že nerieš...sa ti to teraz hovorí...koľko testov si ocikala kým si neriešila?? 😀 😀 😀 Srandujem, ja to fakt beriem s rezervou, ani by ma nenapadlo nič si namýšľať, kým som tú teplotu nezistila...ale tú si je ťažšie namýšľať ako nevoľnosti či bolesť prsníkov...toto je ako tak dokázateľné 🙂

tatiana77
2. nov 2012

@franica ja śom vzdy mala BT po ovulaciu 37-37,1 a tesne pred menzesom mi klesla na 36,7 +-...u kazdej zeny je to rozne....a hlavne dolezite je si merat aspon tri mesiace cely cyklus, aby si vedela, aky to ma spad u teba...dolezite je,aby Ti meklesla BT po termine menzesu...vtedy je velka nadej...

ellis21
2. nov 2012

@brumka@ franica ja odkety som tehu mám tiež 37, 37,2. Dokonca niekedy keď dojdem domov z roboty ma chití taká zimnica, že si musím spraviť zázvorový čaj a lahnúť pod deku a hlava ma tiež bolieva. 😀

franica
2. nov 2012

@brumka ved budúci týždeň ideš k dokimu a hneď potom si napíšeš aj týždeň tehu aj termín 😉
Ja som ešte len 20DC

ellis21
2. nov 2012

@brumka ved si hod do tehotenskej kalkulačky na nete dátum poslednej mrchy aono ti to vyhodí ktorý si týždeň a predpokladaný dátum pôrodu. Kedy si mala poslednú mrchu?

ellis21
2. nov 2012

@franica máš pravku ocikávala som aj ráno aj večer 😀 😀 celé dva týždne 😀 😀 ale keď som to začala tušiť tak v duchu som sa tešila a navonok som sa tvárila, že určite to zas nevyšlo..... 😀 😀 😀 No a ono to vyšlo 😀 😀

franica
2. nov 2012

@tatiana77 ja si BT nemeriam a ani to nemám v pláne...ja som si včera teplotu odmerala len preto, že som fakt cítila, že horím a to ja nemávam nikdy, fakt len ked som chorá...ja som z tých, čo pri 37,1 umierajú 😀 Tak predpokladám, že bežne takú zvýšenú nemávam...no ved uvidíme 🙂

@ellis21 no náramne zaujímavé...ved do 3 dní uvidím, či sa teplota udrží, ale neochoriem alebo klesne a vyzdraviem alebo zmizne na normál...každopádne ty opatrne s tým zázvorom- je dobrý aj na nevoľnosti, aj na chorobu, ale tehotné s ním musia s mierou, lebo veľmi rozširuje cievy či čo

ellis21
2. nov 2012

@franica to fakt? to som nevedela. Dik, ja si dávam len zázvorový čaj, taký vo vrecúškach. Ten koreň mi moc nechutí. Ale dik za upozornenie. 😀 😀

franica
2. nov 2012

@ellis21 tak to bude v pohode, to je isto taký slabší odvar...ja píjavam ten z koreňa, mne to strašne chutí, ale ja som to niekde počula, že vo veľkom množstve môže spôsobiť potrat, ale s mierou sa môže, lebo ho zas odporúčajú ženám, čo býva zle

brumka
2. nov 2012

@ellis21 ja viem ale nechcem to tam davat kym mi doky nepotvrdi ze jesvetko kok ,amala by som zacinat 5tt reali 3tt ale jasom mala ovulku neskorsie tak este pockam ale 9.7 mi vysiel termin

leonetka
2. nov 2012

@brumka ziaden stres, tiez som mala okolo 36,8. na 37 mi to tusim ani nikdy nestuplo. sme ladove kralovnee 😀

brumka
2. nov 2012

@leonetka hehe, ja mrznem ja cez leto... nosim dlhe gate aj ked je 30st 🙂 ponozky 🙂 inak kycham ale srdiecka mame urcite horuce 🙂

leonetka
2. nov 2012

@franica uz vidim, ze tu budeme mat dalsiu napinavu telenovelu, kt. sa rozlusti 18.11. 😀

leonetka
2. nov 2012

@brumka presne tak. ja mavam studene ruky aj nohy ale ako sa hovori, horuce srdce 😉 😀

franica
2. nov 2012

@leonetka studené ruky, nohy a zadok! mám stále, ešte aj keď mám teplotu..v tomto sa podobáme 😀
Práve si ju meriam zas, tak o chvíľku uvidíme...

a ešte k tomu Halloweenu a k vašim tekvičkám s typou som našla kamaráta...a ešte aj tematického:

leonetka
2. nov 2012

@franica 😀 😀 😀

franica
2. nov 2012

teplota 37...vyzerá, že môj teplomer obľubuje toto číslo 😕

typa
2. nov 2012

Ahojte babenky,
taka som spokojna...videla som nase babo - rucicky, nozicky, hlavku ,srdiecko 😀 😀 😀 Len fotku som si neskoro vypytala, tak mi ju urobi az nabududce. Nevadi 😉 Nemam dobre vysledky mocu, ale snad nic take vazne to nebude.
Dolezite, ze babo je v poriadku

franica
2. nov 2012

@typa huráááááá to rady počujeme, len tak ďalej...muselo to byť nádherné..a kedy bude to nabudúce, keď bude aj foto?

horseshoe
2. nov 2012

@franica heheheeeeeeeee 😀 😀 😀 takto si predstavujem seba pri porode 😀 😀 😀 😵 😵 😵 najlepsia je ta ciapka na tej hlave 😀 😀 😀 - to by bola svanda, kebych dosla na porodnu salu v takej ciapke - pocas tlacenia hlava zaparena, ze keby mi to potom stiahli, tak este 3dni by sa mi z kecky parilo 😀 😀 😀

brumka
2. nov 2012

@typa jej 🙂 ako sa z teba tesim 🙂 takze vsetko v poriadku to je najdolezitejsie ja stale choidim ocumovat testy 🙂

rohlicka
2. nov 2012

@typa uzasna spravicka .. ked je babatko v poriadku . to je hlavne .. nadalej sa setri . stale mas taky krehky zaciatok .. ale tesim sa s tebou 😵 😵 😵

horseshoe
2. nov 2012

@typa to je skvele moja 😉 😉 😉 je to uzasne vidiet svoje babenko, vsak? dolezite, ze ono je v poriadku 😉 😉 😉 a moc sa poriesi - ja zas furt nemam dobru kultivaciu - nejake bakterie ci kery hriech - a tak si musim furt do buchty cosi vkladat. Kazdy ma cosi - idealny stav neexistuje - nic si z toho nerob 😉