icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

hana2626
6. nov 2012

Ahojte,
som tu nova, hoci diskusie na konikovi citam uz dlhsie. S priatelom sme sa pred par mesiacmi zhodli, ze by sme pomaly chceli rodinku a ze ked sa stane, tak sa stane a obaja sa budeme tesit. Skusame to cca 3 mesiac, nic extra neriesime, nesledujeme, zatial to nechavame volne "na prirodu" ;) Mam asi 6 dni do ocakavajucej menstruacie (ja viem, ze je to skoro), ale uz asi tyzden sa citim divne. Ked som hladna, tak mi je zle od zaludka a ked cokolvek zjem, tak mam strasne palenie zahy. Neviem, ci to moze byt priznak tehotenstva. Ak ano, zda sa mi to strasne skoro. Mali ste niektora podobne problemy a boli ste v rannom stadiu tehotenstva? Dik

janka9900
6. nov 2012

ahojteee 🙂 uz sme doma 🙂 nasa mini machulka ma 2mm, ledva ju nasiel, ale je tam 😀 😵 dal mi fraxiparin, budem pichat cele tehu, ze na skusku 😖 nevadi, dopicham sa cela, bodaj by to pomohlo 🙂 nestihla som vas precitat, idem cistit huby, tak zatial paaa 😉

rohlicka
6. nov 2012

@janka9900 tesiiiiim moja veeeeelmi tesim .. je to tam kde ma byt ... skoda ze musis byt takto "pokusny kralik" ale verim ze clovek pre vytuzene babenko urobi aj stojku na jednej ruke len aby donosil .. juuuj hned je krajsi den .. ked sa dozvedame skvele spravicky .. 😵 😵 😵 😵 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
kedy mas dalsiu kontrolu ?

rohlicka
6. nov 2012

@hana2626 ahojky .. vitaj medzi nami .. no kazdopadne .. pokial ti mrcha nemeska .. tazko rozoznat tehu priznaky od PMS .. vela kociek ti to aj potvrdi ze uz sme mysleli ze konecne sa podarilo a predsa len hormony si robia co cchu ..
ale drzim palceky aby tvoje odlisne divne priznaky boli priznaky TEHU .. inac mas zvyknes mavat pravidelne cykly ?

renitri
6. nov 2012

@brumka Dufam, ze sa coskoro dockam aj ja 🙂 A tuto gyn vsetky baby vychvaluju, tak snad so mnou daco spravi skor...

waltea
6. nov 2012

Ahojte dievcata, pekny dnik vam prajem🙂

@ataner81 Renatka prajem vsetko najlepsie k meninkam, nech sa ti splni tvoje najvacsie prianie🙂

ellis21
6. nov 2012

@rohlicka ahoj zlatinko, akurát mi volala sestrička až som sa rozplakala od radosti. Kolega tu namňa pozerá jak na trafenú 😀 Povedala, že je všetko v absolútnom poriadku, hodnota hcg je viac ako 10 000 , že to zodpovedá 6+4 ako som. 😀 Bože ako mi odľahlo. Hneď ma objednala v utorok poobede na ultrazvuk a že mi dá doki aj foto. 😀 😀

waltea
6. nov 2012

@janka9900 to je super, ze bublinka je tam kde ma byt🙂 nech len pekne nadalej rastie🙂

franica
6. nov 2012

deň dobrých správ, tak sa mi to páči 🙂 @janka9900 aj @ellis21 blahoželámm vám, dúfam, že rovnako dobre dopadne aj @brumka 🙂 🙂 🙂

ataner81
6. nov 2012

Ahojte dievčatká moje koníkové. Dnes máme nádherný deň však 😀 😀 . V prvom rade ďakujem za krásne priania @ellis21 @rohlicka @typa @tatiana77@tramtara @franica @drobca07- cmuk babule, mám vás rada 😀 😀
Včera som mala otrasný deň. Samé zlé správy. Mužov šéf je totálny kretén 😠 Chce nahrabať stále viac a viac prachov a na druhých ľudí nepozerá. Je november a on vzal objednávku na stavbu domu. Dom má stáť do konca roka 😠 😠 😠 😠 . Je to normálne kopať základy keď vonku pomaly mrzne?! 😠 😠 😠 😠 Včera pršalo, tak muž nebol v robote. Tento mesiac už druhý krát a podotýkam, že je platený od hodiny, takže už teraz sme v strate. A ako som písala, tak to musí byť hotové do konca roka, keď prší, robiť sa nedá, tak sa to bude všetko doháňať. No a ako sa to doženie? Po večeroch a cez víkendy 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Super, takže zase si muža absolútne neužijem 😠 Takže čo sa týka snažilkovania, tento mesiac to bude hotová katastrofa ☹ ☹ ☹ Navyše ma nasrali aj v robote. Ale to už nebudem rozpisovať lebo by to bolo na pol strany. Nejako som to cez noc rozdýchala a dnes sa to už snažím hodiť za hlavu. Veď aj tak s tým nič nenarobím. A ako sa dnes máte vy? @janka9900 blahoželám k 2mm 😀 @brumka Daduš čakám na svoj darček 😉 @ellis21 neboj moja, všetko bude v poriadku, ten debil ťa len chce neviem z akého dôvodu vystrašiť 😠 . Držím silno palce. @leonetka moja ovulka už dávno bola aj podľa teploty, hlienu a testov, takže prerušovanej čiare absolútne nerozumiem 😕
Pripájam na ukážku svoj graf http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra...

renitri
6. nov 2012

@janka9900 @ellis21 Baby, gratulujem vam, tesim sa s vami 🙂 Nakazte aj mna 🙂

ataner81
6. nov 2012

@ellis21 no vidíš 🙂 super správička, blahoželám 🙂
@waltea ďakujem 🙂

rohlicka
6. nov 2012

@ellis21 kazdu minutu sa dozvedame krajsie a krajsie spravicky .. KONECNE ti podali info ktore si vedela len si to potrebovala aj pocut - verim ze babenko sa ma u teba skvele .. a tesime sa veeeelmi na prvu fotecku .. veeeelke objatie .. hlavne vsetkyo bavy hodit za hlavu 😵 😵 😵

renitri
6. nov 2012

@ataner81 pripajam sa ku gratulaciam..vsetko naj k meninkam, verim ze coskoro budes mat malu Renku abo Reneho 🙂

ataner81
6. nov 2012

@renitri len to nie 😠 žiadna ďalšia Renáta v rodine nebude-toto meno si odtrpím sama 😀 ale ďakujem za krásne prianie 🙂

ellis21
6. nov 2012

@renitri posielam ti tehu výrusík TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 😀 😀 😀

rohlicka
6. nov 2012

@ataner81 mna sa tiez kazdy pyta ze preco nedame dievcatku rovnake meno ako mam ja ale to by bolo straaaaasne vela uz 😀 ja, mamka a svokra :D a kdeze aby bola 4 do partie 😀 toto uz nie ..

renitri
6. nov 2012

@ataner81 nemyslela som to doslovne :D Ani ja by som nepomenovala dieta po sebe, kedze som tiez Renata :D

renitri
6. nov 2012

@ellis21 jeej, dakujeeem 🙂 dufam, ze ma dobre nakazi coskoro 🙂

franica
6. nov 2012

@renitri tušila som to z tvojo nicku...tak teda aj tebe jednu fazuľku k meninám! 🙂

renitri
6. nov 2012

@franica dakujem 🙂

ellis21
6. nov 2012

@renitri aj tebe všetko naj naj k meniná a prajem ti čoskorú tehu nákazu 😀 😀 No ja mám dcéru po mne a syna po mužovi. 😀 Takže máme rovnaké mená je to celkom fajn a oslavujeme spolu meniny. 😀 😀

ataner81
6. nov 2012

@renitri všetko najlepšie k meninkám aj tebe 🙂 Ak by mi ale niekto teraz povedal, že ak dieťa pomenujem po sebe, tak hneď otehotniem, tak neváham ani sekundu, inak nie 😀 Renáta je fajn meno, nevolá sa tak každá druhá a všade kde som prišla, som bola jediná s týmto menom. Navyše má pekný význam ale úprimne, sú aj krajšie mená 😉

ellis21
6. nov 2012

@janka9900 super Janulka, gratulujem. Už ti dal aj knižku?

renitri
6. nov 2012

@ellis21 Dakujem 🙂 Tak je to sranda, ked ste juniori a seniori :D mate teda velke oslavy 🙂

ellis21
6. nov 2012

@brumka no čo už si bola u doktora? Ako si dopadla?

brumka
6. nov 2012

Ahojte zienky tak som prisla od dokyho mam zmiesane pocity, tak na sone mi ukazal malinku bodu par mm ale v nutry este nic ze to je este skoro ze slyznica je vysoko, zlte teliesko je pritomne a objednal ma na 29.11 a ze ak bude vsetko ok dostanem knizku takze moc toho neviem a musim navstivit chirurga, trocha ma nahneval ze mi to nepovedal v maji na prehliadke ani v septembri. tak mi doktor aj sestricka pogratulovali, nabuduce uz poradna moc + vaha tak neviem ci su to 100% dobre spravy. @ataner81 vsetko najlepsie k meninam
@janka9900 ahio gratulujem a ty si tiez len bodku videla? na ktory tyzden zodpovedas? mne povedal ze to vyzera na 4+3 ale len odhad
@ellis21 no vidis, zvbytocne ta vystrasil, ja bysom doktorom dala obnovovat testy so psychologie a etiky

renitri
6. nov 2012

@ataner81 Dakujem 🙂 Hej, mas pravdu..aj ja som skoro vsade bola jedina s tymto menom a predkal je krasny, ze znovuzrodena 🙂 Mne ked som bola mala, niekedy vadilo moje meno, ale teraz je to fajn.. co uz..take mi dali, teda nam 🙂

rohlicka
6. nov 2012

@renitri aj tebe prajem vsetko najlepsie k meninam 🙂 hlavne coskoro aby si si mohla najst || na testiku .. aj ja ti posielam tehu virusik k meninam T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T ... @ataner tebe taktiez plllllllno pllllno virusikov posielam T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

renitri
6. nov 2012

@rohlicka dakujem 🙂 uz aby tie // ciarky boli...tesim sa na ne 🙂