Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 no uvidíme...ja som sa na obed napráskala a zase som hladná (prešli necelé dve hodiny..ale hovorím, u mňa je toto dosť bežné aj normálne 😀 ) a jedinú tyčku som stihla hodiť, ale to už po //. Ja som pri prvom tehu spozorovala tak naozaj len tie prsia- to bolo enormné, to teraz mám len také vyrážky oproti tomu, takže sa moc nenádejám a do mrchy ešte skoro 2 týždne 🙂
@ataner81 Presne aj ja sa už týždeň prežieram,a pripisujem,tiež Duphastonu,len tie bolesti sú mi zvláštne podbruška,hneď po ms na 8dc prišli,a akosi nechcú zmyznúť,tak len moc dúfam,že je to z uhniezďovania,keďže som hlienik mala na 8dc aj sexík,a potom sexík ešte na 11dc,tak hádam,som len neprechladla,hoc aj to je možné:-/takto skoro ma nezvyklo podbruško bolieť☹A do 22.11 je moooooooooooooccccc ďaleko☹.
@janka9900 dik, za povzbudenie. Ja nemam s cim porovnavam, babatko este nemam, takze vlastne neviem ako sa mam citit. Ale je mi to take divne, ze uz tyzden je mi tazko na zaludku a zo vsetko ma strasne pali zaha. A minuly tyzden som zaspala pri telke a zobudilo ma, ze mi je strasne zle. No a obsah mojho zaludka skoncil v zachodovej mise...
babulky toto je moj 888 prispevok - 3nasobne stastna moja 8-čka 🙂 preto vam rozposielam || na testiky:
|| || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || 😵
@janka9900 jj, ja by som mrchu mala mať až 18.11. , mebo mám 35 dňový cyklus a uznaj, že toľko sa nedá vydžať pri zdravom rozume 😀 už teraz som asi 9DPO, takže pekne do 11. ešte vydžím a potom ciknem jednu nenápadnú 😀
Inak som si práve zjedla polku už zajtrajšieho obedu 😀 😀 ..ešteže idem dnes na tú zumbu
@franica 😀 😀 😀 😀 tak tomu never, nedela, nenedela, vsetci tu budeme ako supy striehnut 😀
ze babyyyyy, ze vsetky budeme v nedelu cakat na franicine palice? // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // 😵 😵 😵 😵

@janka9900 Ahoj!
Tak gratulujem🙂Ja som na sone bola v 5tt a 4dni,z malým,a bolo ho vidno takú bodočku🙂1,5mm🙂A srdiečko až v 8tt bolo počuť biť🙂Neboj bude všetko,ok🙂Moc sa svami teším🙂
@brumka Ahoj!Tak aj ty si tehulka🙂Jééj,gratulujem 😉 ,vidíš,tak sa konečne aj vám podarilo,moc sa teším s vami🙂Koľko mesiacov ste sa snažili?