Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte koceny 🙂
mna dnes tiez zmohla unava, ale taka strasna, ze cele doobedie som driemala 😅 a ako vas docitavam, mam pocit, ze zasa zaspavam 😀
@brumka drzim palce, aby ti na chirurgii iba dobre spravy povedali a hlavne, nech ta nic privelmi neboli, netaha, isto to nie je nic prijemne 😖
@ataner81 dufam, ze dnesna navsteva na gynde dopadne nad ocakavania 😵 vsetky sme zvedave, tak hned hod info 😉
@zora256 ja som tych dvoch anjelickov myslela, ze som dvakrat potratila 😅 druhe bolo dievcatko, prve neviem 😅 ... a teraz mi je to uplne jedno, co bude, len nech uz konecne je 😵 😵 😵
na sladke som aj ja, ale straasne 😵 dnes som tolko cukru do seba uz naprala, ze by som sa mala zacat krotit 😅 no, co ked svokra na spolocnom dvore byva a stale nam nosi dobroty 😀
@ranica no ono to nieje také ľahké. Domov nemôžem ísť a ked aj prídem domov, tak utekám s dcérou na trening. Potom obchod, odniesť nákup domov, pre dcéru na tréning. Uvariť večeru, robiť úlohy, kresiť synovi po miliónty krát spidermana, okúpať deti dať im večeru, uložiť spať a o 23.00 konečne ak vládzem tak do sprchy a pekne spinkať. No to posledné už robím zo zotrvačnosti lebo to už ani nevnímam. No a ráno od 06.00 znovu to isté 😀 😀 😀 Takže asi to isí tá PN. Neviem sa dočkať, keď už budem na materskej a pekne domkaaaaaa 😀 😀
No a to som nespomenula domáce práce a venčenie psa. 😀 No to tak popri tom nejak stíham chichi. 😀 😀
@ellis21 tak to si sikulka - obdivujem ta 🙂 ja mam problem rano vstat o 6:00 a kym pridem z prace o 18:00 tak uz aj sa mi nic poriadne neche .. - obcas navarim .. obcas si objednavame jedlo na obed 😅 😅 😅 ale max zapnem pracku a ak sa mi veeeeelmi chce tak sa postavim ku zehliacej doske 😀 😀 toto je moj kolobeh ..
a este aby som nezabudla .. ranne krmenie pumy (cierny kocurik) zacina o 5:00, pokracuje ked vstavam do prace .. 😀 takze si vpodstate trenujem aj budenie k babatku ked place 😀 😀 😀 aj ked potom sa asi ovela menej vyspim ako doteraz 😀
@brumka Tak to mi je fakt ľúto,pevne verím,že to bude ok,a a moc Ti prajem aby si bola ok 😉
@janka9900 Tak to mi je moc ľúto☹nevedela som,ale pevne verím,že dávajú znebíčka pozor aj na teba aj na miminko,a tento krát to určite vyjde a porodíš krásne babuliatko na termín 😉 .To je super svokrička,keď sa tak o vás stará,kiežby moja vypekala tak,ale tá len kysnuté spraví:-/čo ja na hemoroidy nepotrebujem...
@rohlicka možno budeš mať dobručké bábo a prespí ti skoro celú noc. Ja som pri dcére ťahala 24hodinovku. Spala len vonku v kočíku. Inak ani v noci ani cez deň. No a syn ten prespal skoro celú noc. To ja som sa zobudila sam, že či náhodou ho netreba nakojiť. No on spal, tak som ho nechala. Zato teraz je jek čert. Pardóóóó spiderman 😀
Takže dievčatá veľmi zle ste mi držali palce 😢 😢 😢 😢 😢 . najprv dobré správy: duphaston mám, laparka mi bude robená, ster mi urobila. terz tie zlé:muž má vraj otrasný spermiogram(urológ a v tkanivovej banke tvrdili opak), má jesť vitamíny, po 3mesiacoch kontrolný spermiogram ale v podstate mi rovno povedala, že môžem zabudnúť na prirodzené otehotnenie a pôjde to iba umelým. Navyše dostala som hŕbu antibiotík na pohlavné choroby(u oboch boli výsledky negatívne)lebo ten zlý spermiogram môže byť z toho. Máme ich brať 20dní a byť bez sexu, čo znamená ak teraz nie som tehu, v novembri snaženie neprichádza do úvahy 😢 (nestíhame plodné dni). Potom príde na rad laparka. A začať môžme až v decembri ak to ovšem stihnem všetko absolvovať. Antibiotiká mám zobrať hneď, nezáleží či som tehu alebo nie. Vraj 20dní je embryo mimo krvného obehu matky, tak sa mu nič nestane. Som z toho neskutočne zdrvená, takže kým sa nepozbieram, pár dní sa tu neukážem. Rovno sa vám priznám, že revem ako malé decko 😢 😢 😢 😢 .Volala som kamoške a idem sa ožrať. Nie vypiť si ale OŽRAŤ sa. Ak neublížia antibiotiká, neublíži ani alkohol. A Keď sa mám už doraziť, tak som si v prvom stánku kúpila aj cigarety. Dnes sa zničím aby som zajtra mohla začať od znova. majte sa krásne aspoň vy keď ja už nemôžem
@ataner81 joooj moje, to mi je velmi luto taketo zle spravicky-dofrasa ☹ ☹ mozno to vyznie odo mna blbo, ale pozitivum to ma take ze ste sa opat pohli o kus vpred. Ved doteraz to bolo take, ze tvoj muz je ok a riesili furt len teba- a asi to bude presne naopak. A je to velmi pravdepodobne ze to nedarenie sa je hlavne kvoli tomu zlemu spermiogramu. Nastastie u muzov sa tieto problemy riesia rychlo a lahko -vitaminmi,liekmi. A uspesnost je vysoka -mame v rodine par,kde muz mal autoimunne ochorenie- jeho telo zabijalo chvostiky spermiam a liecba zabrala pomerne rychlo. Tak nevesaj hlavku 😉 viem ze ta caka este ta laparka, ale podla mna to bude ok 😉 v januari uz mozes byt kludne tehu 😉 a schvalujem cigy aj alko -riadne sa treba odreagovat -aj mne to pomaha 😉
Slova dokiny ze inak ako umelym to nepojde by som nebrala vobec tak vazne -poznam vela pripadov z okolia v podobnej situacii ako vy a praveze umelym to neslo a zadarilo sa prirodzene po prelieceni. Moja a netrap sa velmi - bude to dobre, uvidis 😉
@ataner81 joooooooj no toto nieeee 😢 😢 😢 Veľmi ma to mrzí a to sme na teba fakt mysleli ☹ Je to celé nespravodlivé..ani ťa nejdem moc utešovať, myslím, že máš fázu kedy sa fakt potrebuješ mierne zrútiť, vyzúriť, ožrať sa, vyležať to a s novým nádychom do toho...zase raz ma se..ie, že vám dali výsledky také z toho spermiogramu, že všetko fajn a potom predsa nie- a stratili ste tým zbytočne neviem koľko mesiacov...to je aký prístup toto 😠
Nič iné ti Renči neostáva, ako pobrať všetky lieky, čo dokyna naordinovala, zahájiť tú abstinenciu a na kontrole sa uvidí....noo veľmi mi to je ľúto, ver mi...ale tak 20 dní moja...decembrové plodné dni už aj stíhate.
A podľa mňa k tomu umelému oplodneniu ani nedojde, lebo dovtedy sa to liekmi upraví, ale keby náááhodou, tak máš veľkú šancu na svoj veľký sen- dvojičky 😵 😵 😵
Tak teda dnes si pripi fakt že na to zdravie a potom sa nám tu ukáž, bez teba to nie je ono- vieš, že si duchom tejto skupiny 😉 Držíme ti palce drahá
@ataner81 ☹ ☹ ☹ nieee reni ☹ je mi to naozaj velmi luto 😢 nechapem ten spermiogram! 😠 takto vam zbytocne mesiace usli, ale tak hlavne, ze na to prisli aspon teraz 😒 ste o velky krok vpred a verim, ze nebude dlho trvat, kym sa konecne docakate 😉
dnes sa riadne odreaguj, vsetko zle zapi a pripi si na to, ze za chvilku vam lieciky a doktori pomozu a bude vsetko ako ma byt 😵 //
drzim vam velmi palce! drzte sa 😉
@ataner81 velmi ma to mrzi, ale velmi......no budes musiet teda pockat, verim, ze si sklamana, ale musis to zo seba dostat, aj ked vypitim...to je jedno.....bude Ti potom lepsie...aspon trochu....skus to brat z opacnej strany, ze sa na to aspon doslo a po vsetkych udalostiach sa podari...drzim velmi palceky.......
@ataner81 no Reny,tak toto nas mrzi vsetky ☹ to je hrozne... ale umele to iste isti Reny.... teraz sa musis z toho vyzurit... dokelu aj s tymi civilizacnymi ochoreniami a spinavym zdravotnym prostredim....mozes sa hrat na to,ze si tehu,ked je problem niekde inde...
skus sa nam ale vyzalovat a neprezivaj to sklamanie sama tak,ze na konika prides,az ked to prehrmi... my sme tu predsa s tebou a pre teba... spolu to zvladneme... a ked to pojde cez umele Reny a nie je problem u teba,tak by mala byt velka pravdepodnost,ze sa vam to podari,ze dievcata....
drz sa Reny ...v kazdom pripade plati,ze kocikujeme spolu 🙂
@ataner81 veru takuto spravicku moja nikto necakal a hlavne ne ty :( :( :( co to je za bordel v tom zdravotnictve ze sa vytesujes z dobrych vysledkov .. a zrazu ta polozia na kolena spravy ze SMOLA nie je to tak ako vam tvrdili 😠 😠 😠 😠 ako uz kocky pisali je dobre ze sa vyzuris .. a das hlboky nadych a ides DALEJ dolezite je ze uz sa vie kde je zadrhel .. mozete sa zamerat na konretnu vec .. vitaminy a vsetky tie lieky musia zabrat ..
verim ze coskoro uz len budes s usmevom spominat na to zle obdobie .. ked uz si budes hladkat malu piškotku v brušku .. 🙂
@drobca07 mojka tebe tiez drzim palceky .. mas tazke obdobie pred sebou este tazsie za sebou .. ale si len krocik od babatka - bud silna .. 🙂
@kapokapo @ataner81 @rohlicka a vsetky ostatne: videli sme srdiecko aj s muzom spolocne prvykrat - a ujo dr. nam na chvilocku pustil k tomu aj zvuk takze sme ho aj poculi "bum bum bum" nadherne a silno si bilo 🙂 neskutocny pocit. taky kamen mi spadol zo srdca, aj som tam tusim vypustila slzicku! ja vam to vsetkym tu tak velmi prajem zazit!
@rohlicka moja, teraz ma uz s pokojnym svedomim mozes dat do tabulky "vyvolenych" DDD som si nemyslela ani vo sne, ze tam budem uz v tomto roku tronit 🙂 termin zatial vypocitany na 25.06.
@sabaka mojka krasne spravicky takto na vecer .. veeeeeeelmi sa tesim s tebou .. slzicky na krajicku som mala aj ja pri kazdom ultzv .. 🙂 nadherny pocit .. ked ti este lekar potvrdi ze je vsetko ako ma byt 🙂 🙂 🙂
este mi prosim uved ako dlho ste sa snazili .. ked spocitas vsetky mesiace ..
tramtararaaaaa 🙂 vitame medzi nami @sabaka našu sabakušku 🙂 🙂 🙂 dočkala si sa svojho čestneho miestečka v tabulke TEHULIEK 🙂 tešim sa ze som ta mohla konečne zapísať 🙂
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013 - už čoskoro (9.11.) sa dozvieme viac
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka, snaž ?m, termín 06/2013 - tvoje vysnívane miestečko na pekných 7-8 mesiacov 🙂 🙂 🙂 prosím upresni dobu snaženia 🙂
@ellis21, snaž ?m, termín 06/2013 - dovolila som si ťa presunut z vyhrievaneho miesta na čestné miesto 🙂 prosim upresni aj dobu snaženia 🙂
Vyhrievane miesta pre:
@brumka - fazulka je tam kde ma, čakame na bližšie infošky 🙂
@janka9900 - fazulka je tam kde ma, čakame na bližšie infošky 🙂
PS: trosku som poprehadzovala poradie podla tehu tyzdnov 🙂
@ataner81 velmi ma to mrzi Renik, ale nestracaj hlavu. presne tak ako najprv trepali ze spermiogram je dobry, tak teraz druhy extrem ze je zly, tak comu verit?? Ak chces tak sa ozer ale hlavu hore co najskor, lebo psychika robi vela a musite byt hlavne v pohode. neviem ake vitaminy na spermie navrhli, ale vraj je dobry profertil. je sice dost drahy, ale zas, moze to pomoct 😉 uz som to tu mozno pisala, ale napisem znovu na povzbudenie. v nemocke, ked som bola na kyrete, na druhy den som sa dala pri ranajkach do reci s jednou kockou, mala 35 ako ja no a snazili sa dlho predlho o babo. potom zistili, ze chyba je v muzovi, spermie v takom stave, ze prirodzenou cestou bez sance, verdikt doktorov. tak zacal brat tento profertil, ved reku neublizi a snad pomoze. neskor bol na druhom spermiograme a vraj vysledky lepsie. medzitym si vsak uz vybavovali ziadost o umele oplodnenie. cakali uz len na poslednu mrsku... nuz a ta uz neprisla. 😉 babenka tehotna. tak tam vedla mna sedela a s usmevom si hladkala brusko. normalne som bola stastna aj za nu. 🙂 neviem uz presne preco tam bola, ci sa jej predcasne krcek otvaral a bola na pozorovani, no dufam, ze pekne pokracuje ak uz aj neporodila. takze aj taketo prekvapive veci sa stavaju, vela krat je to o psychike. to iste nasa kolegyna. 8 rokov nemohli otehotniet, 3 nevydarene umelaky. ked to uplne vzdali, kedze mala uz 38 rokov, zrazu zistila ze je v tom. a teraz jej dcera oslavovala prvy rocik. tak tu su dva priklady realnych ludi v mojom okoli. takze tym chcem povedat, ze nikdy netreba stracat nadej, vam sa moze zadarit presne takto isto.
@ataner81 jo, a co sa tyka novembra, pridavam sa k tebe v nesnazeni. dnes som volala s endorinologickou ohladom vysledkov a nemam stitku este dobre nastavenu, hodnoty stale vyssie ako maju byt. ☹ takze mi zvysila davky a az v polke decembra idem na kontrolny odber. s muzom sme sa dnes bavili o tom a dohodli sa, ze to nebudeme silit, a teda este jeden mesiac navyse pockame kym sa mi stav stabilizuje ☹ ☹ ☹ tak mozme potom spolu zacat v decembri 😉
@sabaka jeejjjjjj sabaka gratulujeeemmmmm!!! konecne sa to snazenie vyplatilo!!!! drzim palce nech je uplne vsetko v najlepsom poriadku az kym bude drobec v tvojich rukach .-)
baby sledujem uz len sporadicky ale vidim tu aj nove zname ksichty tak vedzte ze vam vsetkym moc drzim palce nech cim skor citite tie uzasne kopance a boxance 🙂

@zora256 ano prvy som mala cisarsky, no to mam asi zle zrastene jazvy a ten pruh mam asi s toho kolko som pribrala ale to je len predpoklad. jaj doktorovi sa dovolat neda.