icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
8. nov 2012

@wewerka27 gratulkaaaaa! 🙂

wewerka27
8. nov 2012

@leonetka Ďakujem 🙂

leonetka
8. nov 2012

@franica pozri, nemas co stratit. bud si tehotna, alebo ides do toho v decembri so mnou. no oba plany ake skvele 😀
no a tu decembrovu tehotnost - inak aj ja asi tomu uz teraz uverim - ked o tom tolko taram 😀 , tak to nechcem riesit nejako vo velkom ze obvolam nemocnice a tak. ved si budu klepat na celo ci mi sibe. ale nejako nenapadko. 😉

typa
8. nov 2012

@franica dakujem Zuzanka 😉
Ono moja praca nie je az taka hrozna - vacsinu casu v kancelarii,ale momentalne ma kolegyna zlomeny clenok a druha je v 9tt a odisla,preto musime byt vsetky neustale so zakaznikmi. Este mame 2 novych na zaucanie a tych nesmieme nechat osamote. Este ked sa ja priznam,ze som tehu. Som zvedava,ako to majitel zoberie.
A pred zakaznikom nesmiem jest ani pit. To je porusenie pracovnej discipliny!
Ale uz sa k tomu musim priznat,lebo som stale hladna a odbieham si nieco zahryznut 🙂 Na baby dovolenku sa tesim,len nech si drahy najde lepsie platenu pracu,inak zostane doma on 🙂

zora256
8. nov 2012

@ellis21 Ahoj!
Tak aj ja dúfam,lebo tak som bola aj pri malom,ale tak už si radšej nenahovárom,žiadne príznaky,lebo to robieva aj Duphaston:-/.Istota bude ak nepríde ms😀

zora256
8. nov 2012

@ellis21 Ale kdeže kvôli únave,mne sa nedarilo otehotnieť 3roky a tak ma dal hne´d na rizikové,aby som oň neprišla som bola aj v nemocke hneď v 8tt:-/Tak som si aj odýchla keď prišla na mňa únava🙂

zora256
8. nov 2012

@wewerka27 Tak srdečná gratulka,amoc držkám palčeky aby tá druhá palička len silnela a boli ste oba ok🙂

rohlicka
9. nov 2012

@wewerka27 krasnu spravičku si nam dala 🙂 všetky ti zo srdca gratulujeme 🙂 pekne hlavne vela oddychu si dopraj .. nozky hore .. ziadne namahanie .. a informuj nas ako sa mate s fazulkou 🙂 ked aktualizujem tabulku pridam ta na "vyhrievane miesta pre tehulky" 🙂 pokial ti to lekar nepotvrdi 🙂

franica
9. nov 2012

@leonetka presne ako hovoríš, všelijak bude dobre...už som drahému vravela, že nech sa zase začne chystať, lebo o týždeň je tu MS a začína ďalší maratón...tak vypleštil oči, že to prečo a načo, veď už teraz som tehotná? 😀 Asi to hovorím už toľko, že nielen ja tomu uverím, ale on už aj uveril 😀
S tým obvolávaním nieee, to by bolo aj zbytočné- možno by ti stačilo zistiť, kde všade sú takí lekári alebo oddelenia v nemocnici a keby prišlo k tomu, že vám to vyjde na prvý šup a doktroka by mala tú dovolenku, tak by si zavola doradu do všetkých, že si tehu a súrne potrebuješ na endo..a niekto ťa isto vezme 🙂

leonetka
9. nov 2012

@franica inak momentalne sa mi striedaju nalady medzi riesenim toho snazenia a uplnou rezignaciou. je mozne, ze sa aj na ten december vykaslem a zacnem to riesit od januara. lebo z vlastnej skusenosti viem, ze ked sa to sili a tlaci na pilu, tak to just nevychadza. ja neviem, mozno to tak ma byt, ze dokonca roku ani nemam snazilkovat. 😒 hlavne potrebujem stabilizovat stitku. celkom zacinam tomu verit, ze mohla byt na pricine toho predosleho. budem sem chodit trochu pomenej aby ma to tak nechytalo, ked tak reagovat na upozornenia. ale neboj okolo toho 18teho budem sliedit 😵 nejake "priznaky" co by tomu nasvedcovali nie su?

franica
9. nov 2012

@leonetka no veď uvidíš, zatiaľ máš celé toto okolo štítnej veľmi čerstvo v hlave, treba to nechať trochu uležať, lebo ked nad tým vkuse rozmýšľaš, tak už fakt nevieš, čo je správne...a tlačenie na pílu naozaj nemá zmysel, tak ešte môžeš zvoliť také medziriešenie, čo si aj pôvodne chcela...že ísť na to veľmi jemne- nesledovať ovu, dni, nič také..ale ked to tak príde, tak sa pomojkáte, kedy vy budete chcieť a hotovo..a ked to vyjde, vyjde a ked nie, dáte sa na to intenzívješie, ked už budete presvedčení o tom, že už treba makať naplno 🙂
Ja s tými mojim príznakmi som na tom tak, že hocijako si chcem niečo nahovoriť, proste to neviem, lebo ja fakt nič necítim...ani bolesti pŕs, ani bolesti v buchte, ani mi zle nie je, ani závraty...proste nič. Jedine som trochu žravá, ale to som taká ja naozaj vždy a tie teploty mám vždy okolo 37, poobede 37,1...no nechám to tak, čas ukáže, ale asi skôr nie. Každopádne som tu už baby navnadila na toho 11.11.- v nedeľu si spravím taký "srandovný" test, ale nie je to veľmi pravdepodobé 🙂

leonetka
9. nov 2012

@franica tak na Martina 😉 . no supis, k mailom sa dostanem az vecer, tak budem hladat fotku pozitivneho testiku 😵 😵 ved niekedy priznaky nemusia byt ziadne. 😉

franica
9. nov 2012

@leonetka no to mi ani nehovor toto, že nemusia byť žiadne- práve sa snažím vysvetliť sama sebe, že tam zrejme nič nebude 😀 Ale ja vychádzam hlavne z mojej predošlej skúsenosti, kedy som nespoznávala vlastnú hruď..a také sa zatiaľ nedeje..ale neviem si spomenúť kedy asi začali rásť, lebo mám poznačené, že 29DC som ešte mala neg. test a 39DC už koľajnice...takže som relatívne dlho čakala, teraz som ešte len 27DC 🙂

ellis21
9. nov 2012

@leonetka ja mám tiež zníženú. Ja som išla na endo náhodou. Začala som dosť priberať, bola som unavená a zavodnená.Všeobecný doktor mi robil testy, všetko ok, tak že jedine to bude štítna žľaza. Medzitým sme už snažilkovali. Objednala som sa, Robila mi vyšetrenia, brala krv. Výsledky boli do týždňa. Ako som si prišla po týždni pre výsledky, tak som jej povedala, že som asi tehu, lebo som mala //. Tak sa potešila a hneď mi nasadila eutirox 50. V januári idem na kontrolu: Povedala, že ak by som to neriešila, tak bud neotehotniem alebo potratím, lebo štítna produkuje hormony, ktoré potrebuje bábo na normálny vývoj a tým, že mne nepracuje ako má tak by bolo zle. A kedy máš výsledky?

ellis21
9. nov 2012

@wewerka27 no super, gratulujem. 😀 Hoď testík 😀 Nech sa všetky pokocháme 😀

leonetka
9. nov 2012

@ellis21 aha, takze ty si k nej sla uz ako cerstva tehulka 🙂 no mne brala krv v utorok, vysledky uz mam, vysla mi hranicna hodnota 4,5. aku si mala ty? ked som sa jej spytala ci by sme teda mohli zacat uz tento mesiac, tak sa zatvarila, ze no... ideal na tehotenstvo je hodnota 2, max. 2,5. ze to co mam je na otehu este vysoke a ze aby moje dieta nahodou nemalo nizke IQ (to ona vzdy tak hovori). ze je to na mne, ale ideal by bolo este pockat kym sa to trochu znizi. no a dalsi odber mam v polke decembra. tak preto zvazujem, ze tento mesiac este radsej pockam. a kolko beries, jednu tbl? ja mam l-thyroxin tiez 50 a beriem 1 tbl. teraz.

ellis21
9. nov 2012

@leonetka keď som tam bola prvý krát, tak som nebola tehu až druhý krát. Ja si myslím, že kľudne môžeš otehotnieť. Ona ti potom zvíši dávky. Ja som sa jej pýtala, že či to nevdí keď som tehu a ona že nie, že práveže musím brať pekne lieky a všetko bude ok. V januári idem na kontorlu a uvidí či mi zvíši dávku alebo nechá tak. Beriem ráno 1 tbl na lačno pol hodku pred jedlom. No mne už začína byť ráno zle keď sa nenajem a ledva vydržím tú pol hoďku. 😖 Podla mňa ak otehotnieš tak sa nič nestane, len ťa bude viac pozorovať to je všetko. 🙂 A k akej doktorke chodíš?

leonetka
9. nov 2012

@ellis21 chodim k dr. petrusovej do vojenskej nemocnice. a ty? a nepamatas aku si mala hodnotu TSH? ked ja uz mam negativny zazitok z predosleho tehu. bojim sa aby sa to nezopakovalo.

wewerka27
9. nov 2012

@ellis21 Mám dva v albume :D mi šiblo a spravila som včera večer aj dnes ráno :D

ellis21
9. nov 2012

@leonetka našla som lekársku správu v peňaženke, tak TSH:2.4411mlU/I, lenže sme s doktorkou zistili, že ja keď som bola na tej krvi, tak som už bola tehu, len som o tom nevedela, takže to trošku skresluje. Ja chodím na Znievsku a doktorka je super, je veľmi precízna a všetko podrobne vysvetlí.

leonetka
9. nov 2012

@ellis21 vdaka, ze si kukla. tak to si mala v pohode hodnotu. nemusis sa vobec bat i ked si uz bola tehu. k takejto som sa ja ani len nepriblizila, takze urcite este pockam min. mesiac. a ako sa vola doktorka?

zora256
9. nov 2012

Ahojte baby!
Ako sa mi máte?Mňa tie bolesti prešli a je mi ako obyčajne,takže asi nič:-/nuž ale nehovorím hop,kým nepríde deň neočakávanej ms.A čo vy baby máme už ďalšiu tehulku okrem Wewerky?

ellis21
9. nov 2012

@leonetka dr sa volá Gonsorčíková, je na Záporožskej v Petržalke, tak neviem kde bývač či to máš ďaleko alebo nie ale je super. Ona hovorila, že sa nemusím báť byť tehotná. No povedala, že tie hodnoty pokiaľ som tehu majú byť iné ako keď tehu niesi, tak neviem ale hlavne, že to bude ok, ked budem brať lieky a chodiť na kontrolu. 😉

ataner81
9. nov 2012

Ahojte dievčatká. Tak tú stredu som nie veľmi dobre zvládla ☹ .Vyrevala som sa, vyzúril, vyfajčila krabičku cigariet a vypila pár pohárikov(ale opilecká žúrka nebola, už som na niečo také pristará 😒). Večer sme sa s mužom riadne pohádali(dôvod nebudem rozpisovať), takže som prerevala celú noc. Vo štvrtoksom preležala celý deň v posteli, len som fajčila a pila kávu. Večer sme sa s mužom udobrili, takže aspoň niečo sa vyriešilo. Berieme tabletky aj keď nerozumiem na čo keď sú výsledky u oboch negatívne a ani jeden z nás nikdy pohlavnú chorobu nemal 😕Dnes mi prišla mrcha, čo znamená, že snaženie počas tohto mesiaca nepripadá v úvahu 😢 , najskôr v decembri okolo Vianoc. Už som na tom psychicky trochu lepšie. Mám istý plán ako veci trochu posunúť. Ešte si to musím poriadne premyslieť, pozisťovať informácie a na ďalší týždeň(mám dovolenku)sa na to vrhnem. Rozhodne sa nemienim vzdať. Nesedí mi, že 2 z 3lekárov sa vyjadrili, že výsledky sú v norme(nie ukážkový spermiogram ale všetky hodnoty sú v norme) a iba moja gynekologička to vidí tak tragicky. Beriem od nej papier so spermiogramom a pochodím iných odborníkov, nech sa vyjadria aj keby som si za ich názor mala zaplatiť. Tiež sa chem ísť informovať do CARu ako to u nich chodí. keď niečo zistím a dám sa do poriadku, opäť tu medzi vás prídem. Nebudem sa teraz zbytočne týrať vašimi pozitívnymi správami o tehotenstvách a //testoch, keď ja som na tom takto. Samozrejme, že vám to všetkým prajem len mi jednoducho momentálne nerobí dobre o tomto počúvať.Dúfam, že viete ako som to myslela a nebudete sa za to na mňa hnevať.@sabaka blahoželám k srdiečku a užívaj si tehulkovanie aj za mňa 🙂 @leonetka tak tie zlé výsledky ma mrzia. Už by sa konečne mohlo usmiať šťastie aj na nás. Ale neboj, Vianoce budú pre nás obzvlášť krásne 😉
Aktualizácia tabuľky:
@deculko 10.11. rak Evička
@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

leonetka
9. nov 2012

@ellis21 uz si druha kt. poznam co k nej chodi a je spokojna. ale asi ma dost pacientov, co. dlho sa caka na termin? vysledky TSH v tehu sa maju pohybovat okolo 2. takze ked tebe zistila 2,4 a beries tbl, tak sa ti za chvilu upravia na ideal. to je super, fakt sa nemusis bat. ja potrebujem viac casu aby som dosiahla tu 2. no uvidim ako dopadnem v tom decembri. uzivaj tehulkovanie v zdravi 🙂

leonetka
9. nov 2012

@ataner81 dobre si sa rozhodla, obehaj ak mozes aj inych odbornikov. ved to, najprv jeden zahlasi ze vsetko ok, druhy pravy opak, to treba este prekonzultovat s niekym inym. neboj, uplne chapem tvoje pocity a myslim, ze nikto sa tu na teba nenahneva lebo je to prirodzene. ani ja sem nebudem chodit casto lebo ma to tiez potom laka vymyslat a uz som sa rozhodla ze najskor v decembri (ak vyriesim ten odber krvi medzi/po sviatkoch), ak to nevyriesim, tak zacnem az v januari. 😒 no bohuzial. nic ine nam neostava len si na tie // este pockat. verim, ze o to viac sa z toho potom budeme tesit a uzivat si to. 😉

deculko
9. nov 2012

ahojte dievcata...konecne doma...a konecne vikend... dolieha na mna unava ... a pravdu poviem,ked prezradim,ze aj taka pochmurnejsia nalada ma chyta,kedze mam pocit,ze som este v praci zazrela taky maly naznak predzvesti mrsky...take bledulinke vlakno... niekedy to takto mavam.... a nejako som mala dlho ... dva tyzdne dobru naladu,ze to teraz predsa vyjde,ked sa rozhodnem,ze to vyjde.... netusim preco sa nedari... pre mna je to uz dlho... tych 7 mesiacov.... chvilu z toho smutna byt mozem...
moj maly zazrak deculko uz dalsie dni u babky znasal iste lepsie akoby bol v skolke,ale uz aj plakal... v stredu uz poobede plakal,jak som prisla z prace... vo stvrtok nechcel k babke rano ani ist....musel ho tato niest na rukach... aj dneska rano plakal....dnes ale vraj nie uz dlho.... ale taka lutost ho chyta,ze nie su veci take,na ake je zvyknuty.... a ze nie som doma... tento tyzden to zatial s babkou fungovalo...uvidime ako bude dalej....lebo aj babka z toho bude unavena....
tak nejak takto sa mam...
papa zatial...

ellis21
9. nov 2012

@leonetka na termín sa čaká aj 3 mesiace ale keď si zaplatíš 10 eur, tak ťa objedná po jej pracovnej dobe a nebudeš vôbec čakať a bude to skôr ako o 3 mesiace 🙂

zora256
9. nov 2012

@ataner81 Ahoj!
Mojka,moc Ti prajem aby december bol ten váš,veď vieš v septembri rodíš 😉 ,a presne tak akosi sa rozhodla,tak aj urob a nečakaj pridlho,aby to vyšlo k Vianociam 😉 Posielam Ti objatie a veľa pozitívnej energie,viem ako Ti je,ja som presne tak prežívala tie dlhé 3roky snaženia a bezvýsledne,a až na 4rok sa nám pošťastilo,veľa som sa zmužom hádla a plakala po nociach do vankúša☹Neboj to všetko pominie,hneď ako Ti bude meškať a testy budú pozitívne,len trošku to potrvá,prajem vám aby to naozaj čím skôr skončilo,myslím snažilkovské obdobie a prišlo to krásne tehotenské obdobie aj k vám 😉

slinka3
10. nov 2012

🙂 Ahojte baby aj ja chcem srdiečko prosim nech my prinesie štastičko 🙂