icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
13. nov 2012

inak ja sa cítim stále rovnako...teda že nijako, prsia mi nie a nie sa nalievať- keby aspoň kvôli mrche, ale ani to- asi ich začnem polievať, možno pomôže 😀 inak vôbec nič...akurát mi fest a furt horí čelo a mám 37,1...ak mi ale Ms príde, tak to asi poviem doktorke, lebo toto som isto nemávala...
dnes asi pôjdem zase na tp zumbu, lebo tehu asi nie som, takže bez obáv...a keď náhodou áno, tak trochu potrasiem fazuľkou, nech už to hcg začne vylučovať 😀 😀 😀

brumka
13. nov 2012

@franica a kde si merias aked y teplotku?

horseshoe
13. nov 2012

@franica jj, dneska tu vsetky rodime 😀 😀 😀 hehe, ta tvoja sesterka to je fasa 😀 aj ja sa chcem iba citit zvlastne a potom zrazu porodit 😀 😀 😉
No moja, v buducom zivote si tiez vyberam karieru moderatorky Televiznych novin na Markize 😀 😀 Budeme mat obe automaticky sekcie a za mesiac od sekcie uz budeme v plnej polnej opat na obrazovkach vysmiate, krasne, stihle, ziariace a deti nam budu opatrovat druhi 😀 😉 😉

ellis21
13. nov 2012

@horseshoe ja som si povedla, že teraz si užijem aj tehu aj kojenie aj všetko okolo toho. Pri prvých deťoch som začala mať depky s toho aká som tučná, začala som po mesiaci držať diétu, behávať atď. Stratila som mlieko a potom ma to hnevalo, že som bola taká sprostá. Teraz nech mám aj 300kg, je mi to jedno. Budem veľa a zdravo papať a kojiť aj do 18-tky 😀

franica
13. nov 2012

@brumka ja som klasik...čiže po pazuchou 🙂

horseshoe
13. nov 2012

@ellis21 U mna diety nehrozia - to nie, ja iba potrebujem k zivotu trochu sportu - proste to mam v krvi. Aj teraz v tehu chodim na jogu 😉 Po porode zacnem pomalicky a vobec uvidim, ako sa budem citit - mozno budem rozbita, ze ani na sport nepomyslim 😀 😉 A vobec, uvidime ci budem moct kojit, bo mam nejake problemy s prsiami - nadorceky, tak uvidime, ci sa mi vobec spusti mliecko, no dufam, ze ano 😉

brumka
13. nov 2012

@franica no to neviem ci sa v podpazusi moze merat vsade cita, len usta a posva. a o kolkej hodine?

horseshoe
13. nov 2012

@franica to si merias BT pod pazuchou? 😀 meria sa to v buchte - v tehu sa vsetko toci kolo buchty, takze aj BT sa meria tam 😉 😉 😉 Tam je to najlepsie. 😉

zora256
13. nov 2012

@franica
@horseshoe
@brumka
@ellis21 Ahojte baby!
Ako sa mi máte,akosi ráno je tu málo žienok snažiliek a tehuliek🙂.Tak mňa akosi čudne bodá v krčku,alebo v pošve ani neviem,ale tak len sem-tam a podbruško je už lepšie,až tak veľmi už nepobolieva cez noc,možno v čase ms bude riadne zas,ale tak to mám ešte 9dní.Zato muža neskolám iba ak cez výkend tak mi povedal,čo už,chlapi,hlavná je telka večer,po práci,ale tak sa narobí a nacestuje ani sa mu nečudujem,iste je unavený,chudáčik môj,som zvedavá kde sa zamestnám po rodičovskej dovolenke...

franica
13. nov 2012

@horseshoe @brumka baby už sa opakujem x-tý krát...že ja si nemeriam BT!! Ja si meriam len tak teplotu, lebo cítim sa horúca celá 🙂 A meriam si ju 3x denne pre zaujímavosť.
inak je to rozlúsknuté, som tehotná- mm to pred chvíľou skonštatoval, lebo som mala chuť na džús ... aké jednoduché, že? 😀 Chlapi to vyriešia ešte jednoduchšie ako oranžovým palcom na nohe...smiať sa budem až keď bude mať pravdu 😀 Lebo ja inak mám rada džúsy aj ked nie moc a teraz sa mi viac žiadajú a aj ovocie...ale to je podľa mňa jeseňou a nedostatkom vitamínov v tele 🙂

franica
13. nov 2012

@zora256 tak už čoskoro uvidíš, či ti príde, 9 dní nie je tak veľa (ale je, ja viem...ja mám ešte 5 dní a som straaašne zvedavá hihi)..alebo možno ak máš test, tak môžeš na skúšku spraviť aj o nejaké 3 dni...možno to bude iné ako pri synčekovi a už ti ukáže čiarky skôr 😉

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 ahoj 😉 tak mna naposledy tak pichalo v buchte, ked sa nam zadarilo zamiesit 😀 😉 No viem si predstavit tu unavu tvojho draheho - ja som sa s drahym furt hadala vtedy ked sme sa snazili, lebo tiez bol furt unaveny a veruze posledne naco myslel bol sexik.
a ty co uz teraz premyslas o praci, ved maly ma este len rok? mas cas este 2 roky 😉

zora256
13. nov 2012

@franica Ahoj!Hi-hi,ja som si už včera robila a nič:-/,takže radšej vyčkám kým nebudem mať už len 5-3 dní do dátumu ms,a možno ani vtedy nič nebude ešte vidno,nuž necháme sa prekvapiť.a ty si už testovala?

horseshoe
13. nov 2012

@franica 😀 😀 😀 a naco si potom merias normalnu teplotu? 😀 to je nejaky novy druh uchylky o ktorej neviem? 😀 Ono je to tak - ked ma zvysenu teplotu - si chora- tvoje telo bojuje s bakteriami alebo virusmi 😉 Resp. mas nejaky zapal. Tam neni o com 😉

No tvoj drahy to zase zabil 😀 Takze dzusik? No aj mne chutili pomarancove dzusy na zaciatku tehu 😀 Nieco na tom bude 😀

zora256
13. nov 2012

@horseshoe Kiežby to bolo ztoho 😉 .Tak malý už v januári bude mať rok a pol,čiže polovicu máme čoskoro zasebou,ale pevne verím,že budem doma ešte aj zdruhým zo 2roky,čiže dokopy zo 5rokov spolu🙂veľmi chcem aby sa narok narodilo druhé bábo🙂

zora256
13. nov 2012

@horseshoe Tak aj ja som na začiatku tehu pila pomarančový džús😀 aká sranda,nuž dovtedy,kým som nemala nevoľnosti,lebo potom mi tvoril kyselinu:-/

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 klidek - istotne sa zadari 😉 a mozno sa uz aj zadarilo 🙂 😉 nikdy nevies 😉 a kolko ste sa snazili o prve?

franica
13. nov 2012

@horseshoe nooo práve toho sa bojím, že to bude nejaký zápal alebo čo, lebo inak mi nič nie je, že hrdlo, nádcha a tak.. :-/ Takže aj preto si to sledujem, nech potom viem MuDr. povedať...
Fakt ti chutili džúsy? Dievča, nedávaj mi tu nádeje 😀 Ja mám chuť na také kyslejšie že pomaranč, alebo grep- ten veľmi, ale už sme mali len jeden doma a ten si nechávam na to, keď príde mrcha, nech môžem začať piť, tak som si dala mangový...ten super, no trochu sladký, ked mám chuť na taký kyslejší 🙂

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 presne aj mne potom ked zacali nevolnosti -robil ten dzus kyselinu a nemohla som ho pit 😀 😀 😀 😉 aaa @franica tvoj manzel sa inak vyzna 😉 Neni on nahodou od fachu? Naky dokturek alebo taaak 😀 😉

franica
13. nov 2012

@zora256 jeeej tak ty si testovala a ani nám nepovieš..aj ked negatívne, to nevadí, my chceme vedieť všetko 😀 Ešte máš dosť času do menzesu, tá druhá čiarka sa kľudne môže objaviť 🙂 Ja tomu verím

zora256
13. nov 2012

@horseshoe Vyše 3rokov na 4rok sa narodil.Tak dúfam,že sa zadarilo,lebo nebolo by dobré,tak dlho čakať aj na druhé.

franica
13. nov 2012

@horseshoe hihihi neviem, zatiaľ sa mi nepriznal, že by po nociach tajne študoval tajomstvá vagíny 😀 😀 😀

brumka
13. nov 2012

@franica ja mam normalnu dennu teplotu bezne 36,8-37,1 podpazusi tak neviem neviem

horseshoe
13. nov 2012

@franica ved nech ti obvodna spravi CRP a uvidis z krvi, ci sa jedna o virus alebo bakteriu. No sice, ked ti nic okrem tej teploty nie je,tak neviem...Ale tak o teplote sa da hovorit pri 37,5 a vyssie. Ty mas ake hodnoty?

A ano dzusiky mi chutili velmi 😉 Hlavne tie pomarancove ale tusim aj grepak som si davala. 😉 Taaakze, uvidime, ci o tyzden sa tu nebudes vystatovat //ciarkami 😀 😉

zora256
13. nov 2012

@franica Díky,moc,za prianie,kiežby to tak bolo,a ja Ti tiež želám aby si bola,tehu a neboj čo sa týka pŕs,mne sa nenalievali,vôbec až v 2trimestri boli o čosi väčšie a potom až po pôrode až som sa cítila Pamelou Andesronovou😀,hoc som mala len C-čka,ale boli úžasné oproti mojim A-čku 0,najmenšej veľkosti:-/,ale ani ma to netrápi,z genetikou nič nenarobím,moja starká mala také ale zato po 5tehotenstvách mala večšie,ale tak ja sa uskromním aj 2tehotenstvami😀.

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 fakt tak dlho?? to som nevedela. dobre ze ste zacali miesit uz teraz 😉 a to nemusi byt pravidlo, ze ked prvykrat az po 3 rokoch sa zadarilo, ze to bude aj teraz take 😉 drzim palceky 😉 😉 😉

franica
13. nov 2012

@horseshoe hodnoty mám stále 37, 37,1 a 37,2 ... proste nikdy nie viac ani menej, takto sa to drží stále, zato mi to je divné... @brumka toto moja normálna teplota nie je, lebo hoci som si ju nemeriavala, ale necítila som túto horúčavu, takže stopro tam niečo šarapatí

@horseshoe no uvidíme, či si mrcha dá príchod v tú nedeľu alebo nie...lebo ja fakt nič iné necítim. Ja stále čakám, že mi sa z večera do rána zdvojnásobia prsia- to si pamätám ako jediný a nezameniteľný znak z minula...i ked hovoria, že každé tehotenstvo je iné 😝 no dobre, stačí už, lebo sa namotám (ešte viac)...v nedeľu uvidíme či vôbec nádej je

ellis21
13. nov 2012

@franica ja som ti už písala, že teraz keď som zistila že som tehu som mala stále okolo 37 a necítila som sa chorá a nevedela som sa dojesť pomarančov a mandariniek 😀 Poslednú som jedla tajne aby mi ju deti nezobrali. @zora256 presne aj ja som to mala. Pichalo ma akoby v krčku, stále som si nahovárala, že som prechladla. 😀

brumka
13. nov 2012

@franica tak potom ist doktorke a spravit sedimentaciu

ellis21
13. nov 2012

Babulky, dnes o 16.30 som objednaná na kontrolu. Držte mi prosím palce, nech je všetko ok a nech mi dá už aj knižku. Trošku mám obavy. 😖