Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 Boe tie decká vedia narozprávať,až rozum zastane,ja bysom im asi povedala,že,bábätko sa vyberie cez brucho,v škôlke nám rozprávali i takúto verziu pre deti: bábätko vyberú cez pupček,alebo cez brucho,sú it aký čo povedia,že cez vagínu,nuž neviem ako pochopia tak malé deti,čo je to vagína ako,im vysvetiť,že to je iná rúrka,ako tá skade sa ciká,nuž asi by som zvolila rozrežú,brucho a stade vyberú,ľahšie pochopiteľné,až nato,že čo ak budú,chcieť potom vidieť miesto,rezu 😕
@horseshoe Ja tiež viem o takých,ktorým stále niekto pomáha,nuž a tie si to nevážia,a ja zas som taká,ženežiadam,pomoc,ale rada ju prijmem,keď sa ponúknu matky naše,ale to je moc málo,čo sa núkajú,asi ma nechcú uraziť,a dotláčať sa k nám,hoc ja som moc rada,keď sa prídu hrať z malým azatiaľ si čoto porobím,ak nestíham:-/.
@horseshoe presne viem o čom hovoríš, hlavne ak budeš mať prvé budeš rada keď si spomenieš na to ako sa voláš 😀 No zvládneš to neboj. Ja mám tiež kamošku a tá má jednu 6 mesačnú dcéru. Sestra jej chodí žehliť, prať, upratovať, každý deň jej zoberie malú kočíkovať a potom večer dojde ku mne na čaj a celá strapaná a zničená sa sťažuje ako je unavená a nič nestíha. 😖 No zvláštne že to hovorí mne, čo mám dve deti, tretie čakám, muž chidí len na víkend a ešte mám veľkého psa chichi. No a nikto sa ma nespýta či vládzem alebo či nepotrebujem pomoc. Musím všetko stíhať, lebo deti musia jesť, musia mať opraté a upratané a ešte chodím do práce. No ale ja som na seba hrdá, že to zvládam a ona nie. 😀 To je škodoradosné že? 😀 Nevadí 😀
Zvládnete to všetky, nebojte sa nič. Začiatky budú ťažké a možno si aj poplačete ale stojí to za to. Hlavne keď budú taký výreční ako moje deti 😀 😀
@zora256 no tak som sa rozhodla, že nám podbrušká vibrujú, lebo sú tam fazule zasiate 🙂
A Zorka vidno, že si dávno nečítala rozprávky...bruško pán doktor rozreže, zašije a ono sa tak zázračne zahojí, že to nie je vidno 🙂 Inak moja mama mi tiež to takto rozprávala, ale ona mala šťastie, že ja prvorodená som bola normál a brat už cisárskym, takže ona svoj príbeh vedela podložiť aj tým rezom...nemala som dôvod jej neveriť 🙂
@horseshoe @ellis21 no pri vás mi je záhadou, ako ste mohli otehotnieť, ked prvé, na čo si spomeniete je umelá náhrada! 😀 Ach jo..zle som to nazvala...povedzme, že mi to poskakuje a ako keby v tom chodila krv...aj keby som také "to" mala, tak by tomu dávno došli baterky a keby to išlo na slnečnú energiu, tak prezradím vám, že tam teda slnko nesvieti...ešte nejaké dotazy? 😀 😀 😀 PS- robí to aj teraz 😀
Baby poraďte mi ako sa dáva nu tú hlavnú stránku príspevok, to obľúbené od priateľov. Objednala som si od jehnej baby tehu rifle a už sa mi neozvala, a neviem ako sa volala.
@franica chichi, no tak draha, ale pri dlhsom snazilkovani ked uz nevies ako to ozivit, tak sa aj vibi hodi ako male osviezenie 😀 😀 😉
Inak to poskakovanie o ktorom pises - ved to su ako pohyby babatka 😀 😀 😀 Nejake hyper rychle babenko tam dole mas 🙂 😉 😉 To veru nezaostava vo vyvoji ani trosku 😀 😉
@ellis21 tak ale neviem kolko maju tvoje deturence rokov - si nenapisala 😉 😉 😉 mojej sestry syncek bude mat teraz 4 roky a naaahodou veri na jeziska a aj sa kazdy den modli Anjelicku - dokonca minule aj za mna aj za babenko - som pocula 🙂 Ale na bociany neveri - ved mi stale hladka brusko ked sme spolu, tak vie, ze je to z bruska, ale nikdy sa nepytal ako sa to tam dostalo? 😀 Take detailiky este neriesi 😀 😉
ahojte koceny 🙂
@ellis21 v prvom rade, tvoje deti su uplne uzasne 😀 😀 😀 😀 😀 ked bude aj tretie srsat humorom ako oni, budete ti veselo 😀 😀 drzim palce na kontrolu, isto dopadne super 😉
@franica tebe co vybruje? 🙂 podbrusko? ja som citila taketo vibrovanie tiez pred tehu, normlane som sa zlakla, ze ci citim pohyby 😀 ale asi len dvakrat na po chvilke som to citila 🙂
ja som bola dnes na kontrole, vsetko je super, uz nie je pochyb, ze som tehu 😵 z 2mm bublinky je uz 7mm a je v nej maly biely pasicek, nas poklad najvasci 😵 😵 srdiecko este nebilo, ale o dva tyzdne na kontrole uz isto bude 😵
a vcera som pisala, ze sa necitim tehotne, ze? 🙄 aby mi nebolo luto, tak od dnes rana mi je ozaj biedne. dufam, ze je to len nahoda a nie zaciatok trojmesacnych nevolnosti 🤐 este mi teraz svokra doniesla podlesniky. mi je tazko len pri pomysleli na to, ze ich zjem 🤐
@janka9900 juchuuu že takáto dobrá kontrola bola, veľmi sa teším, gratulujem, dávaj si pozor a všetko 🙂
A vidíš aj ty si vibrovala! 😀 A mne tie dve neveria, že to je reálna vec 😀 horseshoe ešte pochopím, tá má v sebe malého neveriace Tomáška...a ktovie, možno aj ellis 🙂
Hlavne, že je všetko ok zatiaľ, len tak ďalej....a nevoľnosti sú síce nepríjemné pre maminu, ale vraj dobrým znakom pre drobča 😉
@horseshoe no moje deti sú už ťažký frajery, dcéra bude mať v januári 10, už nosí podprsenku ale iba z plaviek lebo ešte jej nechcem kúpiť, stále sa čuduje, že jakoto, že ja jej na hrudi nič nevidím a ona áno 😉 A syn bude mať 29.12 , 5 rokov, takže pomsta rodičov, keďže sa aj volá Števko. 😀 @janka9900 no mi to máme v rodine, hlavne môj manžel je hrozný posmeškár. Keď som s ním začala chodiť, tak som bola viac urazená ako vzrušená, lebo som nerozumela jeho humoru no a teraz som sa nakazila aj ja. Ke´d sme niekde spolu a niekto nás málo pozná, tak niekedy odýde s plačom od stola alebo nás ohovárajú po celej dedine. 😀 😀 😀 No tak im treba suchárom 😀 😀 😀
No bambulky, tak ja idem k tomu dokimu. Myslite namňa a večer hodím info. Mám vás rada pa 😀
@ellis21 no tak to uz su celkom velke tie tvoje deturence - dcerka zachvilu pubertacka ako remen 🙂 😉 Hehe, my budeme mat pomstu rodicov pre tomaska - staci kuknut moj predpokladany datum porodu a bude ti jasne 😀 I ked uznavam - ten tvoj stevko to ma kapanek horsie 😀 24.12.vianoce, 25.narodky a 26. meniny 😀 To ste dobre vymysleli a vsetko sa odbavi jednym vrzom 😀 😀 😀 ake prakticke 😀 😉

@ellis21 @horseshoe a ked už tak ochotne počúvate moje vymyslené symptómy, tak vám ešte poviem, že nemávam žiadne bolesti buchty, ale zato sa mi občas zdá ako keby jemne vibrovala...no čo vy na to, čo vy na to? 😀 Myslím, že to som mala aj minule...len neviem, či to mávam aj bežne, napr. takto pár dní pred krámami
a ešte mi občas začne šumieť v ušiach...to je asi v spojitosti s tlakom, ale nemáme tlakomer, tak neviem, či sú tam nejaké výkyvy...no počúvam...dobre sa čítajp tie nádejné dohady.
Ale už nič iné nepridám, sľubujem, že to sú moje posledné psycháčiny pre dnes 😀 😀 😀 😀 😀