Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 Gratlujem ku krasnym // 🙂 drzim palce aby silneli a vsetko bolo OK 🙂
@zora256 Dufam, ze mrchana nedojde, a na testiku sa objavia aj // coskoro 🙂
Babulky, zajtra idem na folikulometriu...Mam za sebou tazsie dni, lebo nas psik nam trochu ochorel - oblicky, a behali sme na kliniku..Ale uz je lepsie, zajtra idem aj s nou na kontrolu...
Dievcata,stalo sa vam niekedy,ze ste vracali krv? Trochu ma to rano soklo !!! ☹
@franica @simonkato @brumka @renitri @horseshoe veľmi pekne vám dakujem za krásne slová 🙂
@simonkato a @ataner81 - vyslovene ZAKAZUJEM aby ste sem dávali akékoľvek ☹ a pod !!!!!!! ten zázrak príde a bude !!!!!! vidíte mňa !!!!! aj keď ešte neviem ako to všetko dopadne - verím ,že najlepšie ako sa dá !!!!!! keď som ja mohla veriť takmer 10 rokov tak musíte veriť aj vy !!!!!! strašne na vás myslím a držím palčeky !!!!!!
....ja už dnes zarezávam v práci ale budem sa šetriť sľubujem 😉
....včera som zháňala mamatesty v BB Europe a veľmi som sa prekvapila !!!!! 😨 😨 😨 - v celom centre žiadny mamatest a čo je najhoršie dokonca žiadny 10-kový iba 25-kový !!!!!! 🙄 ....takže dneska som nemala ako testíkovať, dneska mi nezostáva nič iné len kúpiť womansecret - ale tak ukázal mi aj ten čiaročky tak snáď..... 😅 a keď tam tie čiaročky budú aj zajtra hneď volám dokymu - aj keď viem, že je ešte skoro a ešte asi ani nič neuvidí aspoň si dám do zásoby predpísať duphika 😉
....príznaky nebadám na sebe žiadne to je sranda , skôr mi je tak divne večer, ráno mi je super 😀 ale tak ja som celá iná 😀 ... dokonca ani prsia ma nejako veľmi nebolia ani nič proste..... a ja sa už tak teším na svoju "prvú grcku" 😅 😅 😅 nech už príde a viem, že bude konečne dobre 😉
jaj a príbeh ako som to povedala drahému -samozrejme ešte vylihoval v posteli doobeda tak som prišla za ním a pošepkala mu , že musí vstať konečne a ja mu ukážem tajomstvo 😅 , tak si sadol na postielku, ja som mu dala do ruky testík (obviazaný mašličkou) a usmiala sa - mm samozrejme hneď vyskočil a začal poskakovať a vykrikovať "ja som to vedel, ja som to vedel" potom ma stískal ,cmučkoval (ale potom som mu povedala, že ešte je to máličko a všeličko sa môže stať, tak nech je pekne tíško a začneme sa tešiť keď pôjdem od dokyho a budem už počuť biť srdiečko 🙂 ...tak iba toľko 🙂
@drobca07 chi, to muselo byt super, ked tvoj drahy uvidel pozitivny testik 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 viem si predstavit tu neskutocnu radost 😉 😉 😉
tehu priznaky este nemusis mat ziadne - mozno pridu neskor a mozno vobec. mna na zaciatku bolelo len brucho stale a potom postupne zacalo byt zle a neskor zacali rast a boliet prsia 🙂 ale niekto ma take super stastie, ze mu nie je nic - proste pohoda 😉 Hlavne, aby fazulka bola na svojom mieste a pekne rastla a prosperovala. 😉 Drzim silno pacelky 😉 😉 😉 😉
ahojte baby, cez víkend som nestíhala čítať, len som dobehla pre Ivankine testy, či sú ok...stále sa z toho veeeľmi teším a chutné bolo ako si to mužovi povedala @drobca07 ..nič sa nebojte, pôjdeš k dokimu a ten dá na vás veeeeľký pozor- a samozrejme aj ty si dávaj na seba..pardón...na VÁS 🙂 🙂
@ataner81 @simonkato prestaňte byť znechutené a skeptické, ved teraz idú Vianoce, už je to menej ako mesiac a vtedy bude všeeetko čarovné a všetko bude super skvelé 🙂
ja som dnes 13DC a včerajší ovu test začal vykazovať celkom slušnú čiarku...tak dnes zopakujem, predpokladám, že by mala silnieť...tak držte palce, nech všetko hrá tak ako má...dúfam, že mm nebude mať hrozný deň v práci, lebo doma ho tiež nečaká dneska oddych 😀 😀 😀
@renitri potom napíš ako folikulometria, som zvedavá, ked sme na tom tak podobne...viem, že to môže byť u každej úplne inak, ale podľa testov to vyzerá na skorú ovu 🙂
a este vsetkym vam prajem krasne rano🙂)) jejj ako dobre padlo mne,ze nesmusim do prace...este sa do nej potom nachodim dost🙂
k mojim tehu priznakom...
vcera mi bolo druhykrat od zaludka zle... dva krat...raz pol hodinu,potom to preslo,potom k veceru zas... fakt pomohlo,ked som sa najedla,aj ked som vtedy vazne nemala chut jest,len som sa premohla... a vravela som si k tomu,ze mi vobec nie je zle a preslo to,ale inak stale budem neoblomne tvrdit,ze toto tehu mi zle od zaludka nebude,to minule mi bolo az od toho 8-9tt do 12tt.... a ....nechuti mi uz druhy den kava... zaujmave... rannu vypijem len tak zo zvyku,ale tu poobednu nedopijem.. a prsia uz citim viac... najprv pobolievali,potom prestali... a teraz ich mam akoby opuchnute...napate... a podbrusko ma stale poboolieva...niekedy nic ale niekedy tak silno,az sa cudujem... a tie pachy....fuj...esteze taky nos nema clovek nonstop vzdy,lebo to by bolo hrozne,tie pachy mi vadia najviac,citim uplne vsetko... aj sampon na vlasy mi smrdi... tieto zmeny priznaky mam tak vyrazne take 2 dni... takze verim,ze je vsetko ok,ze hcg stupa🙂))
Babenky moje proadte mi drahy ma 19.12. 33 co mu kupit ???Take aby mal pamiatku do 100€ mna nic take extra nenapada.
@simonkato ja som tomu môjmu kúpila opasok z brúsenej kože a dala tam vygravírovať jeho meno a keďže je aj poľovník tak okolo je ešte motív s diviakmi a tak 🙂 ....a švagríkovi sme dali vygravírovať zase na peňaženku jeho meno a jemu sa to strašne páčilo 🙂 ...ak by si chcela napíšem ti link na tých čo gravírujú a za super ceny 🙂
@drobca07 ja viem že tu moc nepíšem ... a teraz už vôbec nie, keďže sme snaženie museli odložiť ☹ .... ale tie tvoje testíky mi spravili tak neskutočne krásne pondelkové ráno ! tak moc som ti držala palčeky .... Gratulujem, aj keď viem že toto je ešte len začiatok boja ... ale budem držať aj naďalej a myslieť na Vás !
@drobca07 moj truhlik na taketo veci vobec nieje penazenku sportovu opasok taky tak skor aby tam bola znacka on si tak povedal ze bud batasky nech mu kupim trigovicu ci daku fajnu vonavku ale tam nieje ziadna taka ze pamiatka.Chceli by sme sa ist dat tattoovat rozmyslam ze nas objednam tam a to mu zaplatim.Len zase on nevie co by si dat od dobroty.Strasne s tymi muzmi 🙂
@tramtara dakujem krásne , veľmi dobre mi padne keď mi napíše hociktorá z vás, strašne mi to pomáha na srdiečku a tak ako to vy želáte mne , tak to želám aj ja vám z celého srdiečka a celej duše, lebo som zažila toho naozaj veľa zlého a najhoršie bolo to čakanie.....a aj keď sme každá mali iné problémy podstata je stále v tom istom - držať naše vytúžené bábatko pevne v rukách preto nám všetkých strašne držím palčeky a posielam veľa veľa pozitívnej energie a hlavne sa nikdy netreba vzdávať !!!! vždy treba mať nádej - lebo tá umiera posledná 😉
@drobca07 ja mam tiez jednu a chcela by som druhu on este nema a chce volake haky baky na ruku co sa mne vobec nepaci ale co uz s nim .Potom povedal ze si da meno babatinka to by som chcela aj ja.No ved uvidime co vyspekulujem.Mozno este naramok na ruku min rok som mu pod stromcek kupila na krk strieborny taky dost hruby ale nemoze ho moc nosit asi je alergycky na striebro ale pacit sa mu paci 😀

@ataner81 Nie nedorazila🙂zatiaľMalý ma zamestnáva aj teraz:-/A brata som mala doma,tak sme boli u našich včera obyvaciu stenu skladať a národky oslavoval🙂