Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 len pekne oddychuj moja fazulka sa coskoro umudri a uz si budete tehu len uzivat.Mne to vobec nevadi paci sa mi to a trosku si pre to vytrpiet a ked to bude ako naposledy tak som ani nevedela ze mi nieco robi az na to steklenie.A ked som prezila piercing do jazyka tak toto bude malina.S tym piercingom sme mali stavku sme si ho davali tri naj kamosky chalani ze sme makke ani uz neviem co sme od nich vyhrali taka mila spomienka na mladost a pochabost 😝
@typa tak sa len drz .. je dobre ze si chvilku pod drobnohladom lekarov. . aspon si na teba posvietili .. a budes aj ty spokojna ze si urobila vsetko pre zdravie seba a babiky v brusku 🙂 pekne oddychuj .. a dufam ze coskoro budes domka .. a hlavne sa tesim ako nam oznamis ako ste podali tu uzasnu spravicku rodinke na vianoce 🙂
@typa@janka9900 jasné že sa bojím ale nesmiem si to pripúšťať. Proste som nastavená, že budem mať tretie, tak sa musí zadariť. 😀 No ale ako vidím, tak aj vám sa krásne odrátavjú týždne. Ja už by som bola v 11tt. No priznám sa, že vám trošku závidím ako máte pod menom tie týždne, aj ja som mala a teraz nič. Ale nehnevajte sa nieje to v zlom. Teším sa s vami. Sú to vaše prvé bábatká, tak tfuj tfuj tfuj. A ak vám môžem poradiť, nečítajte zlé príspevky, ja som si často pozerala príspevky o potratoch a MA a tak som začala stresovať, že sa to stalo aj mne. Len pozitívne treba myslieť. 😀 Až sa divím, že to hovorím práve ja 😀 teda píšem 😀
@rohlicka ďakujem pekne, no teraz som pozerala foto báb čo boli somnou v téme júnovky 2013. No a mali tam aj foto. Trošku to zabolelo keď som ich videla ale čo už. Ja už sa nemôžem dočkať, manžel príde v piatok domov a ani ho nenechám vydýchnuť, normálne ho znásilním a hotovo 😀 😀 😀 No už som dva týždne po kyrete a asi mesiac bez sexu a nejak mi to udiera na mozog. 😀 😀 Nechápem ako niekto môže dodržať mesačnú pauzu, veď to je samovražda 😀 😀
@rohlicka no ja netuším, môj doktor mi povedal, že kyret mám brať ako mrchu, takže začiatok 16.11, no a v piatok je 14DC, tak teoreticky áno. No ja to asi nebudem riešiť, nechám to tak a snáď sa čoskoro zadarí. Už ani krvácam ani nešpiním. Ani ma nič nebolí, tak uvidíme. Nechám to na pána Boha a prírodu. Aj tak si spravia po svojom. 🙂
@ellis21 moja ja som dosla z kyretu domov a hned sme keksikovali doktorov som vobec nepocuvala a ani pocuvat nebudem zatial mi vobec nepomohli skor naopak.Po malickej sme cakali skoro rok a k comu to bolo.Telo same vie kedy je pripravene mam pocit ze posledne dva mesiace som mala bio tehu tak tento to uz klapne a budem mat najkrajsie vianoce lebo si najdem na testiku //.Viem ako ti je ja som uz mohla byt v 6mesiaci tak dako ako horseshoe ci rohlicka a trha mi stale srdiecko ked vidim ich foto bruska malickych veciciek.Ale raz sa tak budem aj ja vytesovat.zase mi idu slzy do oci :(
@simonkato ach mojka .. to mrzi aj mna .. ☹ ze tiez si takto prisla skoro o fazulku .. a taktiez aj mna obcas napadne ta myslienka ze sme boli cca jeden termin podobny .. ale vydrz a coskoro sa dockas svojej vytuzenej babiky .. kazda zienka -- len nevieme kedy je na ktoru rad .. vedp ozrite na @drobca07 - dockala sa - obdivujem jej trpezlivost ale dokazala to ...
myslim na vas vsetky babulky .. nic viac vam nemozem priat na vianoce ako cim skor si najst na testiku || :-*
@franica Vidíš,aj dnes som si spravila,prvý bol chybný z ranného ani jedna čiarka a druhý pozdejšie a negatívny:-/ ja už fakt nechápem a to som už 35dc a chodila mi na 29dc.Čo už asi to testovanie odložím na budúci týždeň ak nedorazí ms,pre istotu,lebo sa mi to celé nepozdáva,snáď sa to samé vyrieši ako pri malom,hoc je dlho čakať ešte týždeň alebo aj dve,ako pri malom,ale asi ináč nebude ani tentorkát.a je ok,keď som Bt namerala už len 36,9stupňa?Alebo to robilo,len to,že sme mali včera sex a ejakulát,by bol schladil 0,1stupňa?
@zora256 z toho si nič nerob - veď pozri moju BT - ja som sa na 37,9 dostala 2x!!!! ešte - dr. hovoril, že nie je "prikázané" mať nad 37 - ja som napríklad chudokrvná a moje telesná teplota je nižšia ako napr. u báb s normálnymi hodnotami železa, len dúfam, že všetko bude OK a tebe strašne držím palčeky a možno to budeš mať ako pri malom, že ti ukáže pozdejšie 😉 a akú značku testov máš?
@drobca07 Ja som nad 37nemala,len 37stupňov,max a dnes len 36,9.Nuž a tu v lekárni majú len secret women 10tkové už 5-7dní od oplodnenia a nič☹ aj ja si to myslím,že mi ukážu zrejme o ´dalšie 2týždne ako pri malom,čo je moc ďaleko,ja by som u hneď chcela mať na nich// 😠 .Ja to nechápem,prečo ma to celé tak naťahuje,kvôli čomu takto reaguje moje telo,tak spomalene???
@zora256 no ktovie ako je to s tebou, ono by tam tie čiarky už teoreticky mohli byť, ale z vlastnej skúsenosti vieš, že tebe to funguje nejako spomalene- možno si z tých, čo im tak pomaly stúpa hcg...hlavne, že mrchu nemáš a tá teplota je celkom slušná, ako drobca hovorí, nemusí to byť ukaždého rovno nad 37. Hlavu hore, vyzerá to dobre 😉
Snažilky kuk:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/recept-na-uspesnu-plodnost-otehotnenie-a-porod-2/
A tá ktorá tú tú stránku mimusik najviac písala a veľa rád dávala tam,Bohužiaľ už nie je medzi živými,len pre info,píšem o nej,ale veľa rád tam je,kvôli tým radám vám to sem píšem🙂
@rohlicka ja sa tesim aspon z vas banbulky moje a tak si predstavujem co by som tak s tym mojim mrnuskom zazivala ale krasne svitky by boli pred nami teraz ma chyta len pochmurna nalada 5.12.by mala malicka rocik keby sa narodila podla terminu a mne sa tisnu slzy do oci co si na to len pomyslim.na tie dni mi vychadza akurat ovulka tak verim ze moji injelici mi poslu drobceka do bruska a urobia ma konecne stastnou .Ved co je vacsie stastie ako mat zdrave dieta.
@ellis21 velmi sa mi paci tvoj pristup 😵 babatko je v brusku co nevidiet 😉 ja viem, ze v dobrom zavidis termin pod menom, coskoro ho tam zasa budes mat 😉 tebe tam zasa svietia dve deticky 😉 mohli uz aj mne, moji anjelickovia dvaja 😔 ja na nete nic zle nepozeram. pri prvom som studovala vsetko mozne, pri druhom uz nic a teraz uz vobec nic 😉
baby, idem robit projekt bratrancovi, ale vobec nechapem podstatu- na dejepis- tema interupcia 😕 😕 ??? musia mat strasne divnu ucitelku 😕 len dufam, ze dobre pocuval 😀 ....
@janka9900 nehnevaj sa, viem že si to mala horšie ale už to bude len super. Veď práve, že pri mojich detoch som nič také ani netušila a teraz som tak informovaná, že by som mohla isť robiť na gindu 😀 Niekedy menej vedieť je lepšie. 😉 Teraz už ani ja nič nepozerám, a dúfam, že sa čoskoro podarí aj ked neverím, že by sa zadarilo ešte teraz pred prvou mrchou ale nevadí, dúfam, že začiatkom roka sa zadarí. Pekne dávaj pozor na fazulku. A si na rizikovom?
@janka9900 na dejepis nechapecky ale poznam podobne absurdnosti takze ma to az tak neprekvapuje brachom robim podobne prkotiny do skol na rozne predmety.Uz nevedia co by ucitelia chceli od tych deti.Nikdy nezabudnem ked nam ako 8makom na zakladke taku interupciu pustili.Hnus nocne mory som dlho mala je to hlupost a hrozne na psychyku a takej ku.ve to aj tak nezabrani na ten potrat ist.

@janka9900 Jani ja uz jednu mam a pri tej som sa tak smiala ze ma tater hresil nech sa tolko netrasiem mna to nehorazne steklilo .Ale mam taky mensi strach ake to bude na tom zapasti ale vydrzime ja mam vysoky prach bolesti mne nevadi ani ihli ja sa dokonca pozeram ked mi beru krv a to je ina makacka lebo nemam vobec zily vidno.Ako sa mate s fazulkou ?