icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
5. dec 2012

@renitri Ahoj!A koľký deň cyklu máš?Lebo tie bradavky bolievajú vobdobí po ovulke,a môže byť aj z tehu nezvyknú ťa akoby svrbieť,akoby šteklil vlas?Ja som taký pocit mávala na začiatku tehu z malým a to ešte som ani netušila,že som tehotná🙂,len ma nato upozornila kolegyňa a až potom mi vyšiel test//🙂A od vtedy to mávam pri Duphastone takmer každý mesiac preto sa namotám akosi zakaždým ale už sa nedám namotať,pokým neuvidím // na teste🙂.
Moc držkám palčeky aby to bolo u vás stými // s tými testmi a nie len tak 😉 ,keďže si to ešte nemala doteraz🙂

franica
6. dec 2012

@renitri nooo z toho mála, čo viem o grafoch toto vyzerá sľubne- teplota pekne vystúpená...no ale minule som mala také vyyššie teploty pocitovo a som si o tom čítala a tá teplota vystúpi po ovulke a drží sa až do menzese, resp. vtedy klesne nejak deň predtým, čo je blbé, že to človeka drží v nádeji 😠 Ale vy ste sa pekne posnažili, takže veliká šanca je 😉
a tie bradavky baby zvykli písať, že je to jeden z príznakov...ale žeby iba pár dní po ovu..možno to bude len hormonálnymi zmenami okolo plodných dní

franica
6. dec 2012

@zora256 nie si náhodou v novom čísle Mama a ja? 😀 Alebo nejaký dvojník teba i tvojho synčeka 😀

leonetka
6. dec 2012

@ataner81 ahoj, hlasim dnes 2DC. Termin neocakavanej mrchy dajme trebars na 4.1., nejako sa mi predlzuje cyklus ci co 😒 a vsetkym prajem pekneho Mikulasa! 🙂

ellis21
6. dec 2012

Dievčatká, prajem Vám krásneho Mikuláša, tehuľkám nech sa pekne tehulkuje a bábatká poslúchajú a snažilkám nech si v čižmičke nájdu //. 😀

janka9900
6. dec 2012

ahojteee 😵 prajem vam vsetkym krasneho mikulasa 😵
dlhsie som tu nebola, mm je po operacii zlcnika, mne je stale zle 😝 tak vylihujeme spolu cele dni 🙂 docitam vsetko, ked mi bude lepsie, nie je nic nove? 😵 //

ellis21
6. dec 2012

@janka9900 ahojček, nieje zatiaľ nič nové pošli tehu vírusíky aby sa konečne zadarilo. Strašne túžim po // pod Vianočným stromčekom. 🙂

rohlicka
6. dec 2012

Ahojte žienky .. ja som sa od rana pustila do upratovania suflikov s dokumentami z banky, z prace a podobne .. momentalne chvilku konikujem .. a už ta moja mala "puma" sa mi usalašila na hrudniku a zaspala 😀 takže som nutena ostat pri pc dlhsie 😀 ..
ešte ma čaka pratkanie .. pridu k nám na návštevu moji rodičia a sestra s rodinkou .. 🙂
snažilky moje užasne .. stale na vas myslim ako sa vam dari .. mrzi ma vase depokova nalada .. ale posielam pllllno tehu virusikov aby ste sa nam cim skor hlasili s || 🙂 @ellis21 @leonetka @franica @zora256 @simonkato @franica @renitri @drobca07 a dalšie skvelé žienky .. prajem vam vela energie do snažilkovskeho obdobia 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...

franica
6. dec 2012

@rohlicka takže využívaš svoju novopečené PN-ku aktívne, čo? 🙂 Inak som sa ti chcela akurát ozvať, lebo v sobotu si plánujeme vyraziť na tie vianočné trhy do BP, tak som sa chcela opýtať, či nebudete mať čas...ale ako píšeš budete mať návštevu a predpokladám, že na víkend 🙂

rohlicka
6. dec 2012

@franica presne tak na vikend pridu a akurat tak vychadza, kedze vsetci maju volny vikend alebo sa im podarilo vybavit volno v praci ..
inac aby som nezabudla .. chcela som sa ti podakovat ze si ma nakopla aby som si pozistovala este raz blizsie info okolo materskej .. nakoniec sme s Tomim zistili ze mame narok ziadat o matersku .. ktoru budem poberat po dobu 2 rokov 😵 😵 😵 takže konečne mam dušičku na mieste .. a ak sa už možem potichučky pochvaliť a nezakriknut ze zajtra podpisujeme zmluvu na byt 🙂 ten ktory sme si boli obzriet .. 😎 😎 😎

franica
6. dec 2012

@rohlicka ale ale Helenita...ty máš nejaké mimoriadne úspešné obdobie, už len nech sa to takto ťahá aspoň 70 rokov vkuse 😀 Tak super, že budeš mať tú materskú a ešte aj nový bytík k tomu...veeeľmi sa teším 😵 😵 😵
Tak sa potom stretneme niekedy nabudúce 🙂 My sme pôvodne chceli ísť až ten ďalší víkend, ale mm musí ísť vtedy na skúšky, tak ideme teraz, lebo inokedy nemáme kedy

rohlicka
6. dec 2012

@franica takže vianočne trhy nam asi potom nevychadzaju spoločne v Budapesti .. ale určite ked sa aspon trosku zabyvame .. budeme radi ak nas pridete navstivit 🙂

typa
6. dec 2012

Ahojte baby,
pozeram, ze dnes sa nikomu nechce pisat. My mame taku pohodu dnes v praci - zatial. Nikto neotravuje, normalne si stiham podokoncovat svoju robotu a aj sem raz za cas nakuknut. Skusam najst sestre vianocny darcek nejaku origos kabelku. Ale zatial som nic nenasla. Tak som zvedava, ci nieco najdem 🙂 chcem cim skor, lebo teraz bude ta dodacia doba trochu dlhsia ako inokedy. Manzelovi uz darcek prisiel - tak sa tesim. Aspon jeho mam vybaveneho 🙂
Manzelova babka vcera zacala stresovat - ze nikam na Vianoce nepojdeme, ked budu take cesty. tak som sa nastvala, ze ja sa do nej nestaram, co robi, lebo je dospela - tak mne nikto nebude hovorit, ci mam ist na Vianoce domov alebo nie. Uz by som aj rada,lebo manzel nemaju vobec ziadne zvyky na Vianoce a u nas moji bratia prijdu potme a vynsuju pekne sviatky, potom ocko precita s pisma stat o narodeni Jeziska - nieco zaspievame a hadzeme orechy do kutov , krajame jablcko, natierame oblatky cesnakom, korenim solou a medom. A oni nic. Tak chcem, aby zazil aj on nase Vianoce, lebo ked bude mimino, tak uz budeme robit vlastne zvyky a nebudeme chodit k nam na Vianoce.
Ale sa uz tesim velmi 😉

franica
6. dec 2012

@rohlicka platííííí 🙂 🙂 🙂 A už aj viete, že keby to všetko klaplo, že kedy by ste sa asi sťahovali?

franica
6. dec 2012

@typa hihi máš pravdu s tým, že sa ty môžeš slobodne rozhodovať o tom, čo, kde kedy a s kým chceš robiť, ale zase no...babka chcela len dobre, bojí sa o vás, tak jej to skús prepáčiť...a spraviť si po svojom, samozrejme 😝 😀
A tých zvykov máte požehnane, je to pekné,, ked to ešte tak dodržiavate i keď ste už asi všetci veľkí 🙂 My máme z toho akurát tie oblátky a inak len pesničky vianočné a tak...osobne to hádzanie orechov strašne nemám rada (robí to moja svokra, ale našťastie iba vo vlastnej kuchyni 😀 )

rohlicka
6. dec 2012

@franica ak by sme bytik vyplatili celu sumu zajtra ... tak by sme sa tak na pol nohy nastahovali hned v nedelu ako odijde navsteva .. kedze tento bytik je strasne studeny a kurenie plynom je strasne drahe .. a novy bytik je uzasne teplucky a teplo sa plati pausalne (klasicke radiatory) .. takze ak vsetko klapne ako ma .. potom od nedele vecera sme tam 🙂

rohlicka
6. dec 2012

@typa my mame tiez posledne vianoce u rodicov (skorsia vecera u jednych ... druha vecera u druhych ..) - este ze s mm sme byvali 3 minuty od seba 😀 ale dalsie Vianoce uz budu len naše s Emmkou 🙂 a na sviatky vianocne pojdeme na navstevy .. 🙂

franica
6. dec 2012

@rohlicka oouuuha, tak tomu hovorím rýchlosť 🙂 🙂 🙂 Ja že to skôr ako na nový rok nebude...tak teda super, už sa teším na obkuk 😉

rohlicka
6. dec 2012

@franica nam bude lepsie cim skor sa vystahovat a 30 denna lehota na vystahovanie sa nam zacne odpocitavat ako to oficialne ohlasime .. ja by som vsak najradsej do polovice januara bola prestahovana .. lebo nechcem zbytocne platit 2 najmy bytov .. zajtra sa nam dufam vsetko vyrisuje .. a budeme mudrejsi ..

typa
6. dec 2012

@franica ja si aj tak urobim po svojom..nic babka nezmoze. Ona by bola najradsej, keby sme vsetci sedeli doma a drzali sa za ruky. Cely zivot na jednom mieste. Ved ona nema na co spominat, lebo nic nezazila - nie ze by nemohla, ale nechcela, lebo co ked sa nieco stane. az prilis zije v strachu a to ma rozculuje.
Tak ja ked som bola mala, tak som tie orechy nechapala - ale moj tatko to vie tak pekne vysvetlit - ze teraz sme vsetci pri jednom stole, ale raz sa rozprchneme na vserky strany ako tie orechy. Ale tie nam budu pripominat, ze kde je doma a ze tam budeme vzdy vitany. Tak to mam rada 🙂

horseshoe
6. dec 2012

@rohlicka jejko moja, gratulujem k novemu bytiku 🙂 😉 😉 😉 super, ze sa aj tak rychlo stahujete - parada 🙂 😉 akurat sa stihnete fajne v nom zahniezdit a do noveho hniezdocka pribudne maly vtacik 😀 😉

rohlicka
6. dec 2012

@horseshoe dakujem 🙂 o to nam islo aby do marca sme sa ako tak zabyvali a pomalicky zariadili bytik 🙂 v januari mi ocko od sestry donesie postielku a prebalovaci pultik .. a tak by som pomaly zariadila spalnicku pre náas troch 🙂 tesim sa na stahovanie a vsetko s tym spojene .. 🙂

typa
6. dec 2012

@rohlicka tak by to malo byt. Ved uz budete komplet rodinka 😉 Aj ja to tak planujem. Moja mamka hovorila, ze ked chcem, nech doma ani nevarim - nech si dame chleba s mastou, ale nech slavime Vianoce sami a chodime potom na navstevu a ja suhlasim 🙂

horseshoe
6. dec 2012

@rohlicka joj, tolko krasnych udalosti naraz - nedavno svadba, teraz stahovanie, zariadzovanie a potom pribudne aj babenko 🙂 🙂 😉 😉

franica
6. dec 2012

@rohlicka tak budem silno držať palce, aby to vyšlo tak, ako si želáte..máte to celkom pekne načasované, už len aby to vyšlo 🙂

@typa no vidíš takéto vysvetlenie tých orechov som ešte nepočula, je to pekné 🙂 Moja svokra klábosí niečo o tom, že treba aj duchom dať či čo...ja fakt neviem, až tak to nepočúvam, lebo si držím hlavu, lebo mám pocit, že ma to raz aj tak trafí odrazom od steny 😀

zora256
6. dec 2012

@franica Ahoj!Áno to sme my v novom čísle Mama a ja,že super časopis?🙂Prispievam im keď viem na niektorú tému a ešte v októbri mi písali či môžu uverjniť v decembrovom,ešte ho nemám až budúci týždeň si ho kúpim🙂

rohlicka
6. dec 2012

@zora256 @franica - Zori juuuj to je super - naša hviezda v časopise 🙂 neviete nam to oscanovat ? 🙂 aky je to clanok ? ..

franica
6. dec 2012

@zora256 jeeeeej tak som dobre videla, že je to naša kamarátka Zorka 🙂 Teeeda celebritka medzi mamičkami. Ano, aj mne sa ten časopis páči, ja ho kupujem už strašne dávno, začala som ešte v časoch, keď som vo veľkom brala antikoncepciu, ale snívala som o budúcom drobcovi 😵

zora256
6. dec 2012

@leonetka
@ellis21
@janka9900
@franica Ahojte baby!
Ako sa mi máte,prajem krásneho Mikuláša a najmä vášho mužíčka vpodobe Mikuláša,nak vám dajú čo si najviac želáte😀.
ja hlásim dnes ukončenie ms,takže sa začne snaženie vo veľkom,len nak mužík nie je unavený,konečne malý zaspáva od včera o 22h namiesto 23h🙂A dúfam,že to tak aj ostane🙂

zora256
6. dec 2012

@franica Ja kupujem hne´d odkedy som rpestala brať po svadbe vroku 2008 v apríli som kúpila prvý časopis od mama a ja,mala som aj Maminku ale tá je moc tenká a takmer toľko stojé než Mama a ja a dieťa sa mi moc až tak nepáči,čítala som len čo to z krabice čo som dostala s knižkou tehotenskou pri malom,a veru mala by som ich už neúrekom,ale rozdala som sesternici keď otehotnela potom bratrancovi,keď čakali malého a aj som predala,proste by ich bolo veľmi veľa😀.