Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe @tatarida - ja viem babule, že ste šťastné a že si to užívate , len proste by ste museli byť v našej koži.....samozrejme ja vám tehuľkovanie zo srdca želám ved to musí byť aj tak ten najkrajší pocit na svete 🙂
@ataner81 @simonkato - vy presne asi viete ako som to myslela a čo cítim a prežívam, a Renka, tiež ti podpíšem to čo si napísala ty.... to večne sa opakujúce slovíčko "KEDY?" ..... 😢
@horseshoe ale najhoršie je že ty to na sebe nejak nepozoruješ, tým že ti rastie brucho to nevnímaš ale aký šok som dostala, ked som prišla z pôrodnice a ako hrdá mamička som išla kočíkovať a keď som si chcela obliecť veci, čo som nosila ako 64kilová, tak som horko zaplakala, že som rifle natiala len po kolená a ďalej nič 😀 😀 😀 Ešte pol roka som nosila tehu veci 😀 😀 😀
@ellis21 moja zlata,to si pekne pribrala na 98 kil.Ja som sila rodit ako 81 kilova a akosi po porode to aj na mne ostalo.Normalne som pred 3 rokmi mala 58 kil a teraz...no neva..Viem si predstavit,ze druhe tehotenstvo naberem viac.Takze ty mas dve deturence..juuj zlate.My sa snazilklujeme a aj z toho ked pride mrcha si dam do tela kolko si zaziada..lubim velmi papkat
@ellis21 hehe, no to verim, ze dievcence su ako utrhnute z retaze 😀 😉 No vsak zachvilku tym tvojim deturencom prinesies najkrajsie darcek - babatko - dcerka ked uvidi, kolko je s tym roboty, tak hadam aj na chalanov a sprostosti radsej zabudne 😀 😀 😀 😉 Jooj, no na to mojkanie sa aj ja obzvlast tesim 🙂 😉 😉
@drobca07 no moja, ta otazka Kedy to pride uz konecne? na tu zial odpovedat neviem, ale zaroven viem, ze dnesna doba ponuka X-moznosti ako otehotniet. Je len malicke % zien, ktore su beznadejne pripady a ty ani @ataner81 k nim urcite nepatrite 😉 Este ste nevyskusali rozne metody umeleho oplodnenia a pod. Ked uz tieto vsetky moznosti budu odskusane, vycerpane, potom treba nariekat...Jasne, ta cesta za vytuzenym babom je pre vas hrozne zlozita a dlha - to uplne chapem a je to az do jedu ked niekomu sa podari na prvy sup, ale toto je ten zivot. Kazdy si nesieme svoje bremeno. Ale urcite sa netreba vzdavat a zufat kym nevyskusam vsetko 😉 😉 😉
@ataner81 to je super,moja 😉 jasne, ved aj my tehule sa potrebujeme postazovat 😉 Chce to vzajomnu toleranciu a chapavost 🙂 😉 Kedze snazilky a tehulky predstavuju uplne dva diametralne odlisne svety a kedze si v tejto skupinke rozumieme, tak sa musime snazit, aby tu nedochadzalo kvoli tomu k nejakym rozkolom a nechapavostiam 😉 To by bola predsa skoda, nie? A zachvilu sa vytvori dalsia skupina "Cerstvych mamiciek", co prinesie zase nove veci - radosti a frflanie - tak aby sme sa tu vzdy vedeli vsetky pekne pochopit 😉
@franica vieš že aj ja by som mohla testnúť? No len neviem, či náhodou ešte nebudem mať hcg z toho predošlého tehu, tak som chcela až po týždni keby mrcha nedošla. No dnes som myslela, že som začala špiniť ale bola to len jedna kvapka anič viac. Tak neviem čo to znamená. Po tom kyrete sa to mohlo všeliako rozhádzať.
@horseshoe myslím, že tu k žiadnym rozkolom či nedorozumeniam ešte nedošlo a som presvedčená, že ani nedôjde. každé obdobie prináša zo sebou isté problémy a všetky to vieme pochopiť. Jedna druhú podporujeme aj keď občas do seba tak trochu podpichneme 🙂 . Je lepšie sa vysťažovať ako nosiť a dusiť svoje trápenie v sebe. A už sa teším na mamičkovskú tabuľku. Aj keď potom vás tu už tak často asi neuvidíme veď budete mať s drobčekmi toľko práce 🙂
@ellis21 Eliiii, tak testujme spoluuuu..ja neviem prečo, ale tentoraz som taká nejaká skeptická, asi preto, že necítim žiadne príznaky možného tehu. Ty teoreticky môžeš mať ešte hcg z minulého, ale podľa mňa málo, neviem, či by to test zachytil....no ved jeden pokus žiaden pokus....takže mohli by sme v piatok skúsiť spolu, ak sa ti chce- či ty už chceš skôr? 😉
babulky, predstavte si, ze dnes uz zacinam 13. tyzden 🙂 ved za chvilocku som uz v druhom trimestri. asi patrim k tym stastnejsim tehulam, lebo mi uz od cca. konca 11.tyzdna vobec nie je zle - teraz mam skor obdobie, ze ma chytaju chvilky vlcieho hladu. proste musim kazde dve hodky nieco zbastit, inak za seba nerucim o)) a ozaj, minuly tyzden bola kontrola a babo malo uz 4,3 cm od hlavicky po ritku! mrnus sa pekne predvadzal, ruckami mi kyval.
@ataner81 no ale to ti závidím, ja som tento obor študovala na víške ale nepracujem v tom obore, nedá sa s toho žiť. Klbúk dolu je to ťažké a veľmi zaujímavé no na slovensku absolutne neohodnotená práca. Niekedy by som rada zašla pozrieť, musíte tam mať aj veselo 🙂 Aj keď tie osudy asi niesú moc veselé ☹
@franica ja som chcela neskôr ale idem do toho s tebou 😀 Mňa nejak pobolieva vaječník no ja to vidím skôr na mrchu. Neverím, že by sa dalo otehotnieť tak skoro. ☹ Ale nevadí, skúsim a uvidíme. Len ja mám pokazený notebook, tak foto nebude ale info určite dám. 🙂 Takže v piatok ráno 😀
@ellis21 k platu sa nevyjadrujem lebo mám skvelú náladu a po takom vyjadrení by som plakala. Čo ti poviem, sociálna sféra 😠 . Všade na svete si túto prácu vážia len u nás je to na hovno a to bez prepáčenia 😠 😠 😠 😠 😠 A samozrejme obzvlášť na východe, to je katastrofa sama o sebe. Ale práca je to úžasná a mám zácvik na moje mimi lebo tu máme deti od 1 do 18rokov
@ataner81 ja som študovala s kamoškou a ona si na škole našla aj frajera. Po skončení školy išli do anglicka a robia tú istú prácu ako ty. Postavili v anglicku dom, každý rok sú na dovolenke ale nie že Chorvátsko ale Male divy, Hawaj atď. No a tu môžeš aj zošalieť a nič. Ale máš pravdu, nebudem si kaziť náladu pred Vianocami. 🙂

@ataner81 , @drobca07 ja vydržííííím, lebo by bol test aj tak biely a potom by som už netestovala s takým elánom o pár dní...takže miesto pokúšania ma radšej podporujte a rozptyľujte, aby som na to nemyslela...lebo prvý ranný cik je už aj tak nenávratne preč 😝
A dočkáme sa, nebojte sa a potom budeme okrúhle strany tapetovať vetami typu "pomooooooc"...je mi zleeeeee....a keď bude treba, aktivujem si internet v mobile, aby som aj od misy mohla prispievať 🙂