Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 nemysli na to a teš sa že je všetko v poriadku. Možno máš foto z blbého uhla, keby posunul tú sondu inak tak aj tvar dutinky je iný. Neboj všetko je v poriadku. Ja keď som bola teraz tehu, tak už na začiatku mi doktor povedal, že sa mu nepáči tvar dutinky ale srdiečko bilo tak som si robila nádeje ale dopadlo to tak ako to dopadlo. Aj mi to ukazoval na ultrazvuku, nebola pekne vytvarovaná ako máš ty ale taká srdiečkovitá. Neboj, on by ti povedal, že niečo nieje v poriadku a dutinka bude rásť aj s mimčom, takže si tam miesto spraví. Držím palčeky.
Ahojte dievčence, tak ja som včera zas mala také mini špinenie. Ale fakt len taký ružovkastý vítok trošku. Dnes zatiaľ nič ale burcho a kríže ma bolia riadne. No ja neviem ale ak je toto PMS tak nech sa už spustí lebo mám pocit, že prasknem. 😠 Nechápem, také špinenie som mala len teraz keď som bola tehu ale až tak ma neboloelo brucho len kríže. No ja neviem ale asi skôr dojde mrcha. 😠
@brumka u nas to je take stastnete.ja som rozvedena a mam svoj byt 2 izb.tehlovy na lukrativnom mieste a manzel vydavala som sa v lete,si sporil stavebne raz ž rokov a ked mu skoncila zmluva,tak si zalozil dalsie stavbe a prave v jari mu koncila 6 rocna uz druha zmluva a kezde bol slobodny tak si sporil po 100 eura mesacne a tym padom si aj pekne nasporil a potom sme zobrali uver cez nich.Tu sumu kt.nasetril sme si navysili na 30 tis. a ten zbytok co nemal tak vlastne sme ten rozdiel zobrali od nich na uver za 4,5 percenta uroku myslim a na 6 rokov.takze nepreplatime vela a rychlo to splatime.A ten domcek sme kupili v jari a od leta prerabame s tym ze predam byt a z toho budu peniazky na uplne dotahovacky a dokoncovacky.Ta hypoteka to je ako zmluva s diablom.Ja viem,ze vela moznosti mlady nemaju a my sme zvazovali o mladomanzels.pozi.ale manzel to enstihol lebo ma 36 rokov a to je len do 35,takze sme to takto skombinovali.Vam stavebne opzicku neschvalilo,lebo ste nemali 6 rokov sporenia.Ja sa velmi v tych veciach nevyznam,len z toho co mi manzel vravi.
@dorekapa aha uz chapem tak mi sme oli uplne ina situacia, ja sommaturovala, potom pol roka nezamestnana a len brigady, a mm byval v ubytovni este mal inu mnej platenu pracu takze u nas nebola ina moznos ale mame vyhodu ze sme brali len 40tis a o par mesiacov ten isty byt stal 69tis takze troska silna kava mi sme prerabali intenzivne 4 roky tak ako pisli korunky svojpomocne. je hypo je peklo ale co uz dneska mlady nemaju inu moznost a nam by mladomanzelsku nedali sme sa brali az asi 2 roky neskor ako sme kupili byt a to uz by nam nevysiel financny priemier na statnu ulavu...tak teraz sa clovek boji ci budu deti mat kde byvat, ja dufam ze nase zivotky obom detickam bude stacit+ tento byt ked splatime
@brumka juuj moja ty uz tak do buducna rozmyslas.Nebojaj,deticky sa postaraju.tie co sa rodia teraz su uz inak vybavene.Su ovela vyssie vyspelejsie ako sme boli my.Ja to vidim na mojej 6 roc.dcerke.ta je zmyslanim uplne v predstihu.Ja verim,ze sa situacia upravi a ak nie,tak ju osobne poslem do sveta.Ja som odisla kao 19 rocna do Anglicka a nakoniec som tam bola 4 roky a neludujem nic.Dalo mi to veeelmi vela.Ale mas pravdu,clovek ako rodic mysli aj na deti.My svojej sporime od narodenia na vysoku skolu.Ked som jej zakladala ucet v banke ze to je na vysoku skolu,tak sa zo mna smiali,ze ci to nie je skoro..a ja ze urcite nie..nech sa je jkorunky ukladaju..lebo som presvedcena o tom,ze o par rokov budu moct u nas studovat na VS len vyvoleni 😀 😀 😀 lebo to bude drahe..ako v Amerike.A babatko mate?My sa snazime rok a stale nic..pred Vianocami ocakavam pani mrchu,tak som zvedava ci pride v planej krase,alebo dostaneme pod stromce najkrajsi darcek..dve //
@ellis21 ahojky..no ja mam take bolesti v podbrusku od poslednej mrchy a tiez ma to metie.Posledna mi skoncila 29.11 a hned v ted den sme snazilkovalil,pto msom mala ovu,snazilkovali ale stale mam pocit,ze sam i spusti mrcha.mam ju dostat cca okolo 21 decembra tak som zvedava,ci sa dostavi milost pani,alebo budu najkrajsie vianoce u nas s dvoma // a kupim testik aj nasim aj svokrovcom pod stromcek.. 😀 😀 😀 😀 😀
@dorekapa mame skoro 3 rocnu dcerku a teraz v juli mam druhy termin este to nemam v profile chcem pockat kym mi neskonci 1 trimester 🙂 trocha sa bojim po skusenostiach. uvidime co bude za 20-30 rokov. verim ze sa dockas, kazdy dobry clovek si to zasluzi a je to nefer ze viac sa rodia deti parom kotre to nechcu
@dorekapa a nemáš náhodou ovu? ešte máš do mrchy čas, takto sa prejavuje aj ovulácia, teda aspoň u mňa, potom to prejde a potom pred mrchov. No teraz ma to pobolieva sem tam, nerozumiem tomu a akoby som mala prechladnutý mechúra a takto isto som to mala aj v októbri a mrcha neprišla a bola som tehu. No nevyšlo to. Ale ja aj tak tomu neverím, že by sa mi zadarilo ešte pred prvou mrchou po kyrete.
@franica aj ja som chcela dať ocikaný testík mm pod stromček, no a ak nebude // tak mu ho tam dám aj tak aby vydel ako to nemá v januári vyzerať. 😀
inac babky odbieham peciem kolace
@ellis21 mne to nepojedia a ja to nejem 🙂 ja praveze cez vikend nepeciem nemam cas musim napiect uz teraz a pocas tyzdna lebo mame tuhavarku doma, potom darceky dake kupit nemame nic a potom prec... ja peciem len suche, strojcekove, vanilkove, a linecke (ale nie klasicky, robim vselijake tvary, naplnim a potom polku do cokolady) robim z kazdeho 3 varky len linecke len 2 a potom uz len kokosove gulky
@franica nieco mi v kutike duse navrava,ze by som aj mohla byt..take pobolievanie po brusku ako teraz od ukoncenia mrchy som nemala..a pri prvej dcerke len viem,ze som kazdu chvilu citila ze dostanem mrchu a neprisla.to som mala vsetky priznaky ako na mrchu a nic..no uvidime o tyzn.Vsetci by boli velmi stastni.V juni sme mali svadbu a tak do roka by sme aj opcali..
snááád
@brumka a vxy ste chceli druhe babo,alebo neplanovane?podarilo sa to na sup?No ja tiez verim,ze budeme 4 a verimkze to bude v 2013.MOzno to sklamanie pride,ale proste verim a tak to bude... 😀 😀 😀 len mi je divne,ze ma tak uz od konca poslednej mrchy pobolieva v podbrusku a posledne dni sa pridali aj krize
@ellis21 no neviem,ovu test som si robila cez vikend v sobotu aj v nedelu bol pozitivny.V nedelu bola silnejsia druha ciarka ako v nedelu a vtedy som mala aj krce a pichanie do vajecnikov aj ten mazlavy vytok..tak som presvedcena ze ovulka bola vtedy a snazilkovali sme.A vcera ovu test.bol negativny.Budem ich robit dalje kazdy den do mrchy a aj pocas mrchy chcem vyskusat,ci nebudem mat ovulku a uvidime.Mam ich nakupenych hadam 30 ks,Chcem si urobit tabulku kedy mi vychadza ovulka.My sme snazilkovali hned ako mi koncom novembra skoncila mrcha a vlastne od vtedy mam take pobolievanie,ako pred kramami a vcera sme snazilkovali a bolo to take zvlastne..velmi pekne,ale po tom..som citila take divne pocity dnu...nechapem tomu,moje telo mi nieco naznacuje,alebo mne sibe
@dorekapa nechcem ti dávať nádeje ale vyzerá to dobre. Presne takto som sa cítila, keď som otehotnela teraz v októbri, no mala som MA ako brumka. No tak dúfam, že sa čoskoro zadarí aj keď neverím, že by som mala toľko štastia a zadarilo sa hneď. To by boli tie najkrajšie vianoce na svete. Veľmi túžim po letnom bábatku. Lebo moje deti sa narodili v zime. Syn 29.12 a dcéra 8.1 🙂
@brumka presne, ale zaujímavé je, že pri prvých dvoch deťoch mi nič nebolo. Práve vtedy som vedela že budem tehu, keď som nemala PMS a teraz to bolo naopak. Takže to asi netreba riešiť a jednoducho čakať do mrchy a testovať až keď nepríde. Ale ten tušák, že to vyšlo som mala pri všetkých tehu, len som si ho nepripúšťala. 🙂
@ellis21 aj mne sa dcerka narodila 11.11. a ak by som aj ostala pocas zimy tehotna,napriklad teraz,co velmi neverim,,tak by to bolo septembrove a uz vidim ten zmatok..dcerka nastupi do skoly a ja ak by som ostala,tak do porodnice..ale to je jedno,len nech vsetko dobre dopadna..ja nechapem tiez..nechcem si namyslat,lebo potom to vytriezvenie ked dostanem mrchu je fakt dost huste,ved to poznas sama..ale aj teraz,ako keby ma steklilo,ako pred kramami am po brusku

@dorekapa ahoj to ako to stavebko ze mate len na 6 rokov? mi sme tiez uvazovali ale nechceli nam dat lebbo sme tam posielali len 100sk na setrenie tak mame hypo na 30r teda uz na 25 len teraz sme chceli skusit vadci byt ale to sa neda to bysme museli zdvojnasobit hypo lebo ked sme brali mi byty boli o polku lacnejsie a dom to nema vyznam chceli sme stvata ale to bysme museli bniekde najprv byvat a pozemok najlacnejsi ze 30-60tis € a ked kupit dom tak stara barabizna ze min 100tis, tak musime asi este ostaat v panelaku