Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 ja som v marci vysadila HAK.. dakujeme, snad o par dni ukaze test // 🙂
@dorekapa Ovu testy som aj ja zvykla, ale teraz som bola aj na folikulometrii..My sme snazilkovali pred ovulkou a hned par hodin po nej... tak uvidime.. No ved to....aj ja najdem vsetky priznaky a potom nic z toho :( ale teraz ma fakt ze pobolieva casto...My sa snazime 9 mesiac..
ZIENKY, idem ja domov z prace.Prajem pekny zvysok dna a do skoreho pisania..kedze manzel ma nocnu,tak ja sa vecer pripojim a budem snazilkovat aspon vymienanim pismeniek a posielanim si pozitivnej energie medzi nami... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
KONIEC - zahodila som ten test, lebo mi z neho už začínalo hrabať...zajtra skúsim znova.
A neviem komu som dnes hovorila, že ja nebývam unavená....no ja neviem čo to je, ale ako som sa dneska najedla, tak som zaľahla, síce som nezaspala, ale dve a pol hodiny som sa nemohla vykopať, až s vypätím všetkých síl som to spravila, aby som umyla riady....ale idem v tom asi pokračovať 😀
@renitri no neviem,ale ja tam vidim ducha,ci sa mi mali..no neviem,ale nie je uplne biely.A to aky test si robila,myslim akej znacky?Ja som naposledy robila tyzd.po mrche doobeda a to len preto,ze ovu test som rano mala silno pozitivny,tak som bola zvedava co mi ukaze tehu test a ten bol negativny.Manzel mi ho kupil v tescu za necele dve aura... 😀 😀 a to som uz vtedy mala take tie tlaky v podbrusku
@dorekapa A to si mala koľkýdeň cyklu?Mňa boloblieva od včera,a včera som mala 12dc a dnes 13dc a lekár kázal čakať do nedele,ale ja cítim,že to by som už premeškalaovuláciu takže dnes to postíme🙂a prežijú spermošky aj do zajtra,keďže som si istá že ovu prebehne zajtra🙂Lebo min.keď som bola na folilulometrii tak som na 15dc už bola po nej.A keďže včera už mala 16mm tak vpohodke zajtra môže prasknúť,a Bohvie,možno aj dnes po pól noci😀Nenechám si to újsť🙂Najmä keďže dnes je aj 4deň od posledného sexíku,ako lekár kázal aby sme mali 4dni medzi nimi,tak to by už do nedele boli nekvalitné staré:-/.
Ahojte babulky .. konecne ako tak smesa zabyvali .. unavena som straaaaaasne a vsetko mi ide pomalicky 😀 ale prisli na pomoc svokrovci .. aspon sa tesia ze nam mohli dopomoct ku krajsiemu a cistejsiemu byvaniu a ja si mozem vsetko pomalicky robit svojim tempom 😀
nemala som na vas ani jednu minutku aby som precitala aspon novinky .. - prosim informujte ma ak su tu prevratne novinky .. ja vas idem docitavat dobrych 20 stran 🙂
tesim sa ze som si nasla chvilku konecne na moje konikovske kamaratky 🙂 🙂 🙂
@janka9900 tu soooooom už...ty kokso to čo malo byť? Ja som dnes tak zaspala!! Až o pol desiatej som sa zobudila, sa čudujem, že ma zvedavosť nezobudila skôr 🙂
No takže veci sa majú takto:
včera večer som dostala telefonát, že ma zobrali do práce, ktorá je super a veľmi sme sa s mm tešili - ale on nevie, že ja vyvolávam duchov, takže som si začala byť istá, že tehu budem, pretože zákon schválnosti vždy funguje,,,,,no a tu je dnešný test - ak mi už úplne nešibe, tak je tam slabučký duch, už ho nemusím ani tak hľadať ako toho včerajšieho....veď pozrite, snažila som sa to zväčšiť ako sa len dalo....názory? 🙂
@rohlicka no serus cicaaaaa, sme radi sme si tu 😵 😵 😵 😵 Prišla si v tom najlepšom, môžeš nám s Elenkou a Renatkou radiť v testoch 🙂
Super, že máte ten bytík, takže to všetko klaplo a ešte máte aj pomoc, no parádička!! Už vám nič nechýba, už len oddych a vyčkať do marca a budete všetci pekne spolu na svete 🙂
@franica no Zuzi,toho ducha tam vidno ani hladat ho netreba🙂))a to mam nie cistu obrazovku a vidim ho🙂))) a ten zakon schvalnosti? no super... hlavne nech je pre dobru vec a to je pre babo🙂)) tak ale bude to sranda,ako ked som otehu ja🙂))))) tyzden na to,co som nastupila do prace 😀 😀 😀 ale ta ciarocka tam je,takze mozno bude jupiiii radovacka🙂))))

@zora256 no tak cca tyzden do ms..ja sa az bojim..s malou dusickou budem ocakavat ci pride