icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

dorekapa
14. dec 2012

@zora256 no tak cca tyzden do ms..ja sa az bojim..s malou dusickou budem ocakavat ci pride

renitri
14. dec 2012

@zora256 ja som v marci vysadila HAK.. dakujeme, snad o par dni ukaze test // 🙂
@dorekapa Ovu testy som aj ja zvykla, ale teraz som bola aj na folikulometrii..My sme snazilkovali pred ovulkou a hned par hodin po nej... tak uvidime.. No ved to....aj ja najdem vsetky priznaky a potom nic z toho :( ale teraz ma fakt ze pobolieva casto...My sa snazime 9 mesiac..

dorekapa
14. dec 2012

@renitri my sa snazime rok ale take pocity v podbrusku som este nemala..juuj to by bola nadhera keby sme to zistili na Vianoce?Ty si si robila tehu testik?

renitri
14. dec 2012

@dorekapa ani ja som nemala este takto, ze by ma denne pobolievalo... No to by bolo najkrajsie 🙂 ale robila som dnes...kuk na stranu 613...

dorekapa
14. dec 2012

ZIENKY, idem ja domov z prace.Prajem pekny zvysok dna a do skoreho pisania..kedze manzel ma nocnu,tak ja sa vecer pripojim a budem snazilkovat aspon vymienanim pismeniek a posielanim si pozitivnej energie medzi nami... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
14. dec 2012

KONIEC - zahodila som ten test, lebo mi z neho už začínalo hrabať...zajtra skúsim znova.
A neviem komu som dnes hovorila, že ja nebývam unavená....no ja neviem čo to je, ale ako som sa dneska najedla, tak som zaľahla, síce som nezaspala, ale dve a pol hodiny som sa nemohla vykopať, až s vypätím všetkých síl som to spravila, aby som umyla riady....ale idem v tom asi pokračovať 😀

renitri
14. dec 2012

@franica musela si ho zahodit ??? fuhaaa 😀 uz zatra testujes zas ??? ja nvm.. asi este nie...

franica
14. dec 2012

@renitri hej hej, testujem...zmysel to mať možno nebude, ale to by mi potom rozum celý deň chodil po tom, že čo by na ňom bolo, keby bolo a či by bolo....no skúsim- a ked nič, tak AŽ v pondelok 😀

renitri
14. dec 2012

@franica hehe 🙂 ale u teba je to na dobrej ceste...kedze sme tam viacere videli ducha 🙂 na mojom, na to ze som si robila mamatest prvykrat nic moc.. mam doma este aj ine druhy testov, tak skusim asi aj tie 😀

franica
14. dec 2012

@renitri aaaaaaale to boli také videnia z kolegiality....plus-mínus si tam mala to, čo ja a naopak....ale všetko sa zmení najneskôr v pondelok 😉

renitri
14. dec 2012

@franica ale nie vaaazne...daco na tvojom bolo...na mojom nic.. POckame co ukazu dalsie 🙂 potom sem pekne hod foto zajtra 🙂

franica
14. dec 2012

@renitri ale vieš, že iné druhy testov to boli a ten tvoj tým, že má taký veľký obal, ani nevieš natrčiť na všetky druhy svetiel a tak....aj tak bolo ešte skoro....ale dobre, zajtra dám foto, nech môžme mať zase všetky vidiny 😀

renitri
14. dec 2012

@franica no ved uvidime v com to bude... 🙂 neva, aspon sa mozme namotavat 😀

ellis21
14. dec 2012

@renitri no ale ja tam vidím ducha, skús ešte v pondelok 😀

dorekapa
14. dec 2012

@renitri idem urobit kukuc..ja by som si tak isto uz urobila,ale pockam a tolko som tych testou uz urobila a vs.negativne,tak az mam strach ze bude dalsi neg.

dorekapa
14. dec 2012

@renitri no neviem,ale ja tam vidim ducha,ci sa mi mali..no neviem,ale nie je uplne biely.A to aky test si robila,myslim akej znacky?Ja som naposledy robila tyzd.po mrche doobeda a to len preto,ze ovu test som rano mala silno pozitivny,tak som bola zvedava co mi ukaze tehu test a ten bol negativny.Manzel mi ho kupil v tescu za necele dve aura... 😀 😀 a to som uz vtedy mala take tie tlaky v podbrusku

zora256
14. dec 2012

@dorekapa Ahoj!Moc držkám palčeky a ja zas z malou dušičkou dúfam,že sa nám dnes podarí splodiť bábo 😔 .Aj hlienový bielkový výtok dorazil poobede a aj bolesti v podbrušku,tak moc dúfam.A tebe prajem aby nedošla ms,ale aby boli testíky z // 😉

zora256
14. dec 2012

@renitri Ahoj!Tak to sme dve narovnako😀 aj ja som v marci vysadila Hak po 8mesiacoch brania🙂A ty po koľkých?

dorekapa
14. dec 2012

@zora256 no tak taky vytok a bolesti som mala cez vikend.Isli sme v sobotu a nedelu,ale v pondelok som uz po praci bola unavena,tak mozno som chytila.a ty sup na muzicka...moj akrat odisiel na nocnu ☹

zora256
14. dec 2012

@dorekapa Bude aj sexík,len čo dôjde z poobednej🙂Tak držkám palčeky aby sa uchytilo u vás,tak to už pomaly bude týždeň u vás🙂

dorekapa
14. dec 2012

@zora256 no ano,ale ked to zoberiem ze sme isli hned po ms,tak to bolo 29 a to vlastne od toho dna ma boli v podbrusku

zora256
14. dec 2012

@dorekapa A to si mala koľkýdeň cyklu?Mňa boloblieva od včera,a včera som mala 12dc a dnes 13dc a lekár kázal čakať do nedele,ale ja cítim,že to by som už premeškalaovuláciu takže dnes to postíme🙂a prežijú spermošky aj do zajtra,keďže som si istá že ovu prebehne zajtra🙂Lebo min.keď som bola na folilulometrii tak som na 15dc už bola po nej.A keďže včera už mala 16mm tak vpohodke zajtra môže prasknúť,a Bohvie,možno aj dnes po pól noci😀Nenechám si to újsť🙂Najmä keďže dnes je aj 4deň od posledného sexíku,ako lekár kázal aby sme mali 4dni medzi nimi,tak to by už do nedele boli nekvalitné staré:-/.

zora256
14. dec 2012

@dorekapa A podbruško aj mňa zvyklo bolieť až do ms:-/,tak snáď tentokrát naozaj to bude z uhniezdenia sa po vulke,a nie len tak z hormónov:-/

rohlicka
14. dec 2012

Ahojte babulky .. konecne ako tak smesa zabyvali .. unavena som straaaaaasne a vsetko mi ide pomalicky 😀 ale prisli na pomoc svokrovci .. aspon sa tesia ze nam mohli dopomoct ku krajsiemu a cistejsiemu byvaniu a ja si mozem vsetko pomalicky robit svojim tempom 😀
nemala som na vas ani jednu minutku aby som precitala aspon novinky .. - prosim informujte ma ak su tu prevratne novinky .. ja vas idem docitavat dobrych 20 stran 🙂
tesim sa ze som si nasla chvilku konecne na moje konikovske kamaratky 🙂 🙂 🙂

deculko
15. dec 2012

@rohlicka ahoj🙂))tak to som rada,ze uz ste krasne vo svojom,ze Vianoce budete travit uz doma v novom,ze sa zabyvate a pockate si na svoj pokladik🙂)) nech sa vam pekne v novom byva🙂))

janka9900
15. dec 2012

@franica halooo zuzanka, kde si? ved uz je skoro obed, hypnotizujes test? 😵

janka9900
15. dec 2012

@rohlicka ahoj, tak uz sa zabyvavate? no parada 😵 pomalicky porobite, kym pride emmka, este mate casu dost 😉 ....nech ste v novom bytiku stastni 😉
na prevratne novinky cakame kazdu chvilu od franici, ellis21 a renitri 😵

franica
15. dec 2012

@janka9900 tu soooooom už...ty kokso to čo malo byť? Ja som dnes tak zaspala!! Až o pol desiatej som sa zobudila, sa čudujem, že ma zvedavosť nezobudila skôr 🙂

No takže veci sa majú takto:
včera večer som dostala telefonát, že ma zobrali do práce, ktorá je super a veľmi sme sa s mm tešili - ale on nevie, že ja vyvolávam duchov, takže som si začala byť istá, že tehu budem, pretože zákon schválnosti vždy funguje,,,,,no a tu je dnešný test - ak mi už úplne nešibe, tak je tam slabučký duch, už ho nemusím ani tak hľadať ako toho včerajšieho....veď pozrite, snažila som sa to zväčšiť ako sa len dalo....názory? 🙂

franica
15. dec 2012

@rohlicka no serus cicaaaaa, sme radi sme si tu 😵 😵 😵 😵 Prišla si v tom najlepšom, môžeš nám s Elenkou a Renatkou radiť v testoch 🙂
Super, že máte ten bytík, takže to všetko klaplo a ešte máte aj pomoc, no parádička!! Už vám nič nechýba, už len oddych a vyčkať do marca a budete všetci pekne spolu na svete 🙂

deculko
15. dec 2012

@franica no Zuzi,toho ducha tam vidno ani hladat ho netreba🙂))a to mam nie cistu obrazovku a vidim ho🙂))) a ten zakon schvalnosti? no super... hlavne nech je pre dobru vec a to je pre babo🙂)) tak ale bude to sranda,ako ked som otehu ja🙂))))) tyzden na to,co som nastupila do prace 😀 😀 😀 ale ta ciarocka tam je,takze mozno bude jupiiii radovacka🙂))))