Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka vďakja, ale PSSSSSST s takýmto ešte 😀
@sabaka ďakujem, no snáď všetko dobre dopadne...teda pardón- pozitívne myslenie- všetko dobre dopadne! 🙂
Ale mm bude mať asi predvianočný darček- ja som chcela skúsiť vydržať ešte týždeň, ale je nejaký podozrievavý a ma prekvapil tým, ako je v obraze. Včera mi hovorí, že "a ty si už nemala dostať náhodou svoje veci??" a ja že nie, kdežeeeee, že to až niekedy tento týždeň a tak...tak on na to, že isto? Nechceš si spraviť (citujem) ten TEST PLODNOSTI? 😀
@franica haha, test plodnosti! 😀 no, niekedy nas ti nasi chlopi veru aj prekvapia 😅 tak teda predvianocny. moja, vsetko bude ako a byt a teda len a len dobre. zle uz si si predsa odskakala. ja som sa tiez bala na zaciatku tesit, az ked som videla srdiecko, odlahlo mi a dovolila som si radost 😉
@sabaka mne v prvom kole odľahne, keď zbadám čo i len bodečku, ale tá bude V maternici...až potom budem tŕpnuť pre srdiečko 🙂
Drahému to poviem asi dnes, už je ten test taký...uveriteľný. Okrem toho mu už neviem čo po večeroch hovoriť, že prečo nemám chuť na žiaden pohár vína, ani likér, ani nič k filmu...dokonca som si včera dala pohár mlieka, aby som potom mohla povedať, že k tomu sa to predsa nehodí 😀
@rohlicka tak to mate super a normalne nehchapem ze v budapesti su lacnejsie byty nez na SR, ja byvam vadcom meste ale dalej od BA a u nas dvojizbak pod 69tis eu nekupis, mi sme mali stastie stal nsa 40tis. ale dvojka sa nam zda malo. nam stavebko nedalico sme sa bavili s muzom ze nedavali 100% ceny a mi sme nemali nic nasterene, ja som koncila skolu a rodina nam nemala ako financne pomoct tkak sme sli uplne od nuly
@rohlicka Tak to Ti vôbec nezávidím,viem,že je z dôchodcami ťažko,my sme žili tri generácie u našich,celé detstvo sme žili so starkými 6členovia rodiny a keď som sa vydala tak sme boli tri manželské pári +brat so sestrou🙂Dása žiť spolu,ide o toleranciu,ale ako píšeš v 2izbovom dome je to nanič,my sme spali 4v jednej izbe ja a brat+rodičia a starký vo svojej a veru nebolo to bohvie čo ale keďže od mala sme tak žili do 14tŕokoch zvykli sme si až kým naši nedostavali dom,potom nám aj bolo zvláštne bývať vo svojej izbe sami.Držím palce aby tvoj muž vedel svojim rodičom povedať alebo naznačiť,že už by bolo načase dvíhať kotvy 😉
@franica Ahoj!
Zo srdiečka gratulujem,konečne vám to vyšlo po koľkých cykloch ak sa smiem opítať? 😉 Veľa zdravia vám prajem,a testy Ti na koľký dc ukázali dnes?
ahojte babky tak neurolog ma nezoberie, ze mi v tehotenstve vystrenie robit nmoze ale co ked mma problem len vteyd:(
@lilli251 😀 😀 😀 teraz pozeram ako kopirujem tabulku ze uz ta mam 😀 prepac 😀
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO