Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 krásny novy clen do rodinky .. maminka musis byt stastnaaa -- 🙂 verim ze budes mat prijemne odreagovanie a vsetko pride samo ako ma prist .. silno na vas myslim .. a prajem krasne prezity zvysok sviatkov 🙂
@franica aj u nas to vyzera podobne - len odfukujem .. 😀 zajtra nas caka navsteva babiciek .. a stvrtok rano cestujeme spat do Budapesti .. ako zvladas zaciatky tehulkovania ? neprisli este nevolnosti ? a co dalsi kontrolny testik .. stale tu chodim cihat ci si nieco nepridala. .
a ked uz sme pri tom @ellis21 - testikovala si ?
my sme mali pekne sviatky najprv u svokrovcov skorsia vecera a rozbalovanie darcekov - nasledne vecera u nasich a rozbalovanie dalsich darcekov 😀 prijemne prezite sviatky
.. dalsie vianoce uz budu o inom .. uz budeme traja 🙂 plus nas chlpaty maznacik 🙂 .. a az sviatky vianocne budeme travit s rodinou ..
@drobca07 jeeejo tak to je nádherný psíček, straaašne zlatý, hneď by som ho pomojkala 🙂 Tak už z vás je mini rodina- len si moc nezvykaj na to, že tým, že mu dáš granule a ho pohladkáš je vybavený...lebo potom príde mimi a to bude náročnejšie 😉 😉
@rohlicka no ja nejako tehulkovanie ešte nepociťujem- nebyť tých testov a že mi MS mešká dnes už týždeň, tak ani neviem...hádam je to v pohode. Prsia mám citlivé a tam dole občas trochu bolí asi ako pri ovulke a potom zase nič a nevoľnosti vôbec, dokonca ani tie návaly hladu už nemám. Jeden test som si ešte odvtedy robila po 3 dňoch a ten bol taký istý ako ten posledný, čo som vám posielala a už to odvtedy nerobím, lebo potom si len stále dačo vymýšľam namýšľam...proste boli pozitívne, mrchu nemám a straašne dúfam- ale skoro každú noc sa mi sníva, že buď krvácam alebo že mi prišla...proste sa bojím, hocijak myslím pozitívne, v podvedomí to mám 😖 Už nech idem k tomu doktorovi 🙂 Ak je všetko tak, ako má byť, tak sme dnes asi 5+0 🙂
a ellis21 už netestíkuje, lebo mrchuje, asi si to prehliadla...až v januári 😉
@drobca07 krasny havinko 🙂 pamatam si nasu ked bola malinka, ako plysak 🙂 Par tyzdnov to bude narocne 🙂
@franica No tak si uzivaj, kym ti je fajne 🙂 a mozno ti ani zle nebude 🙂 Mne sa snivalo dnes, ze som si robila testik a ze bol konecne krasne pozitivny a ze som mala male babo 🙂 A mm sa este pred Vianocami prechadzal s nasou Jessie na hradzi pri rieke a ze tam letel velkansky bocian 🙂 Hovorim, ze konecne ho videl 😀 Snad nam uz to mimi donesie, ked sme si uz aj toho dreveneho zaobstarali pre stastie 🙂
Inak, kedy ides na prve sono?? Ja idem na folikulometriu 2.1...ale to uz budem po ovu...
@drobca07 Ivka blahoželám ku krásnemu hafínkovskému miminku 😀 Ja si na také mimi musím počkať do jari, veď vieš, písala som ti. To je darček od polovičky? Je úžasný 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Skvelá vec na odreagovanie sa a odpútanie s od "zlých"myšlienok. Tichučko ale v dobrom závidím, že si "mamina"už teraz 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Aktualizácia tabuľky: @alicek14 @jeackynka babule ako ste na tom? Testíky urobené? 😀 @ellis21 Ely a ty?
@alicek14 20.12. baran Alica
@jeackynka 21.12. baran
@zora256 30.12-10.1. baran Zora
@linddi 31.12. baran Zlatica
@zvolsiinylogin ?.12. ryby
@leonetka 4.1. baran
@sam1234 6.1. strelec
@hana2626 11.1. rak
@renitri 12-15.1. škorpión Renátka
@ellis21 váhy Elenka - čakáme na najnovšie správy
@tatiana77 kozorožec-čakáme na potvrdenie tehu dokym
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@drobca07 baran Ivka naše nikdy nevzdávajúce sa koníkové slniečko a budúca minimálne dvojnásobná mamička
@renitri Díky🙂Teraz už budem vedieť🙂Veru mám hrozne rada huspeninu zo 4 mám už len 1 tanier😀.Tak to mi je ľúto,že ste sa kvôli stromčeku hádali,ale veď je to váš stromček ,tak nechápem,prečo to nie je jedno tvojim rodičom.Veď bývate vo svojom a je to vaša vec a keby som mala možnosť aj ja by som mala črepníkový stromček🙂
@franica Ahoj!
To je super,keď vieš aj jesť🙂Ja som odkedy som vedela,že som vtom,mi zo dňa na deň vadili rôzne vône aj mäso,a postupne prišli ranné nevoľnosti a vylihovanie v posteli pol dňa kým som sa ako tak pozbieralaA to presne pred sviatkami mi začalo bývať zle,začiatkom decembra na vianoce som bola ešte len v 9týždni🙂Tak kým sa Ti dá len vpohode jedz,hoc nie za dvoch len koľko Ti dobre padne🙂Krásne sviatky aj vám🙂A kedy asi prezradíte rodinke,že sa rozrastáte?
@drobca07 Ahoj!Rozkošné šteniatko máš🙂Super,aspoň sa máš okoho starať a lepšie Ti ubieha čas🙂A aj myšlienky...A prajem aby sa Happy mal onedlho ským hrať a šantiť 😉
Ahojte baby. Ako sviatkujete? Mne zacina byvat zle zo vselijakych voni a pachov...niekedy neviem, coby som zejdla a niekedy by som zjedla aj klince a spala by som. Ale nasa Sonicka nespala poobede par dni, tak spala rano do osmej, takze sme si aspon pospali......inak sa neviem dockat 24 januara...tiez sa bojim a ked idem na zachod tak hned pozeram na gatky...clovek nic nenarobi, je to v podvedomi. Trosku som smutna, nasa Sonicka dostala ovcie kiahne....ale zas na druhej strane, nech to ma za sebou...zajtra ideme k doktorke.....dnes vykukli pupaciky na tele......drzte sa krasne....a uzivajte si sviatky..ja idem zajtra do prace..... ☹
ahojte babulky .. 🙂 dobalujem posledne veci a rano uz cestujeme naspat domov 🙂 aj sa tešim aj mi je smutno že opať tak na dialku od rodinky .. nejako už vydrzime tak 3 ročky a prideme bližšie ak by sa nam to podarilo ..
pekny vecer .. zajtra som tu ako na koni 🙂
Ahojte, tak už je po Vianociach, môžete odušu písať 🙂 🙂 🙂 Ja si ešte užívam posledné dni vylihovania a potom sa ide tvrdo na to. Len aby s tým aj mrňús súhlasil....myslím, že si to nenahováram, ale dnes ráno mám žalúdok na vode- nie je to tak konkrétne na vracanie, že by ma napínalo, ale dačo nie je úplne ok- ako po jemnej opici, no uvidíme, čo bude poobede 🙂
@renitri ja idem 7.1., takže ešte viac ako týždeň..na jednej strane nech už to je, na druhej tým, že sa bojím by som to odkladala najradšej až do pôrodu 😀
ahojky my sa snazime tak isto ale stale nic kupila som si aj ten fertility tester pekne to vsetko ukaze kedy si a kedy nie...len kedy robit tehu test?
ahojte baby, tak Vam pisem, ze opat nic z toho, myslela som si ze to budu najkrajsie vianoce, pretoze mrchu som mala dostat vo strtok 20.12. a nedostala som, meskalo mi to az do stedreho dna, rano som sa zobudila a uz som to nevydrzala a urobila som si test, bol by to najkrajsi darcek nie len pre mna ale pre manzela a moju dcerku ktora velmi tuzi po sestricke avsak test bol negativny, stale som si vsak myslela ze no mozno este je nadej .. avsak vecer po stedrej veceri prisla mrcha svinaaaaaaaaaaaa.. joj prerevala som zvysok vecera.. uz je to 7 mesiac co sa snazime sa stale nic.. tak neviem, asi to vzdam nateraz .. neviem, som z toho uplne zdrvena ☹
@alicek14 tak to ťa riadne mrcha ponaťahovala a to načasovanie je svetové 😠 😠 Ale nenechaj si tým takto kaziť náladu aj keď viem aké je dúfať, mať nádej a nakoniec nič ☹ Treba myslieť na to, že ono to aj tak vyjde, iné ani nepripúšťať 😉 Držím palce, aby to už čo najskôr vyšlo 😉 😉
@alicek14 no vzdávať sa je najhoršie možné riešenie..ok, 7 mesiacov nič, tak teda "len tak" to nevyšlo, na rade je zapojenie nejakej tej medicíny...nemusia to byť hned zásahy a umelé oplodnenia...stačí možno nejaký spermiogram, folikulometria...proste trochu odbornejší náhľad a pomoc, podľa mňa konzultuj s lekárom 😉
Ahojte babule .. tak a už sme doma .. cesta ako vždy unavujuca .. ale zvladli sme to 🙂 akurat som si vyratala ze od 4.1. začinam 8 mesiac .. takže už len 2 navstevy na SR a pekne si počkam tu na porod 🙂 juuuj ale nam to uz zbehlo ..
teraz ma caka este hrba zehlenia .. a prania 🙂 aby som si uvolnila dalsie miesto na zvysne veci z predchadzajuceho bytu .. mam co robit .. ale stale som tu na jedno oko s vami 🙂
@franica ahoj moja,tak ako si na tom?Mne po troch dnoch meskania mrcha dorazila.Sice je slabsia a prisla v utorok a zajtra uz asi aj skonci,ale prisla.robila som si aj test v pondelok na stedry den a vysiel negativny..a hned na druhy den som dostala mrchu.Takze uz nedufam a snazime sa dalej,ale rozhodne to uz nebudem tak prezivat..pustam to z hlavy.Tebe prajem aby vsetko bolo najlepsie.Aby ste rastli a nech je vsetko vporiadku aj u dr.ked tam ides toho 7.1.
@dorekapa ahoj, ja neviem čo je to za posledný mesiac, ale viaceré baby písali, že im meškala a potom dostali takú slabú...podľa mňa sa tie bociany snažia, no nestíhajú, takže už treba len trochu počkať. Pusť to z hlavy, ak to dokážeš, môže to veľa pomôcť, po prípade skús doktorku- tak si aj chcela po novom roku, nie?
Ja sa mám fajn, žiadne extra prejavy, ostáva nám čakať na tú kontrolu, presnejšie nám povie lekár 🙂
@franica mas pravdu.ale manzel k Dr.nechce ist..zatial nie.7.1 ideme k tej liecitelke.a s Dr.chce pockat,le bo ako vravi,ked tam raz zacneme hcodit tak ta psychicka stranka sa nam uz uplne dodrbe..proste on veri,ze sa to podari a ak nie do jari,tak potom ked sa prestahujeme do domceka co mame v plane do leta.A ja uvazujem na manzelov podnet,ze si urobim po ms este raz test.Je slaba a akosi som zo svojho tela uplne zmatena.A ty si si est robila test?Uz mas krasne d e kolajnicky.Ja by som dala ruku do ohna,ze som tehu a ta ms ma dostala..fakt..taku som dostala po pisku od prirody.. 😀
@dorekapa no možné je všetko, nebola by si prvá, čo aj napriek menzesu je v tom...ale zase sa na to priveľmi nenamotávaj, lebo je to menej časté..no ako myslíte s tým liečením, ale ja si myslím, že aj ked budete pokračovať v tej liečitelke plus pridáte doktora, tak šance len zvýšite. Už ste v podstate pomoc vyhľadali a nejako vám to psychiku nenarušilo, tak možno treba len zmeniť myslenie tvojho muža...aj ked ja viem, že chlapi a doktori, to je čistá kovbojka 😀
Ale páči sa mi, že verí, aj to treba 😉
@zora256 ja ju nemam rada :( Asi som zle napisala, alebo sme sa zle pochopili.. Nasi sa hadali kvoli ich stromceku doma (mama ho chcela ozdobit inak a ocino to spravil sam, tak sme to potom prerabali aby bola mama spokojna), my byvame zvlast a mame ten zivy v kvetinaci a je krasny...
@franica jaaj, drzim ti palce aby bolo vsetko v poriadku a fazulka na spravnom mieste 🙂
@tatiana77 Ahoj!Prajem skoré uzdravenie Soničke🙂A je mi moc známe to čo píšeš,o tých pachoch a o tých nechutenstvách a potom večernom žraní😀 ja som tak bola z malým až do 17tt😀A potom som mohla len ovocie,zeleniny + slepačiu polievku,žiadne sladkosti ani korenené a kukoncu slané som si žiadala😀.
@bambulqa89 Test si treba robiť až keď meška ms🙂Prajem krásne // na testíku🙂
@alicek14 Ahoj!Nesmúť,ja viem ako sa cítiš,my sa už snažili tento cyklus už 10mesiac a veru kým sa nám malý zadaril prešlo 3,5roka☹.Nevzdávaj sa,uvidíš keď nebudeš nato tak intenzívne mylsieť podarís sa 😉
@rohlicka Ahoj!Moc sa stebou teším🙂Tak už pomaly len 2mesiačiky a máte domka maličkú Emmku🙂A to žehlenie je super,čas na snívanie,ja vždy keďmalého vecičky žehlím,tak myslím pri tom nato ako budem žehliť aj druhému drobčeku tie isté vecičky z láskou🙂Kiežby som už pri tom bola🙂
@renitri Ahoj!TAk to poznám ja Tiež nemám rada,ak niekto oju prácu si sprví po svojom,lebo to nikdy nie je také aké by sme chceli podľa svojej predstavy.Ale fajn keď ste si to spravili potom podľa maminej predstavy🙂Tak ste všetci spokojný🙂krásny zvyšok sviatkou prajem 😉
Tak baby aj ja čakám každý deň ms,aj keby som bola šťastnejšia z // na testíku,ale proste cítim,sa na ms☹,ale nezúfam,verím,že Nový rok donesie aj nového člena rodiny🙂
ahojte babulky,akurat mam dnes taku blbu naladu...taku slabsiu....stale mi byva od zaludka zle ... uz mi bolo paru dni lepsie a teraz dva dni mi je tak hrozne,ze az... ☹ pevne verim,ze coskoro to uz prejde,lebo je to otravne... uz som si aj poblila kuchynu..nestihla som na zachod... 😝 o pol noci som musela vsetko zmyvat...vdacim za to ale tomu mojmu kaslu,lebo ten mi dviha zaludok uz castejsie...strasne...
a inak smutna som z toho,ze nemozem k nasim a k bratrancom,lebo ich sesterka ma tie kiahne...rozhodla som sa,ze to riskovat nebudem a radsej sa s nimi nestretnem,ale znamena to karantenu... min. 2 tyzdne... a nejako to tazko zvladam teraz sama doma... sama sice nie som,vsak sme dvaja s chalpcekom,ale ako by nam bolo veselo,keby tie kiahne neboli... muz je uz dnes v praci... a mne je vela aj tie dva dni bez neho vydrzat.. asi za to mozu tie hormony...rano som mala chut plakat... su tie hormony silne....keby aspon mm nechodil z prace az o 8,ale skor....

@ataner81 ...ahoj...ja som to tu uz pisala ze odkladam snazilkovanie tak ma mozes vymazat z tabulky...vsetkym vam prajem krasne sviatky...a vela stastia pri snazeni sa...🙂