icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
31. dec 2012

@horseshoe ako my sme obaja velmi stastni, ze chlapcek, ja som to aj tusila od zaciatku, ale mm si povedal, ze to bude baba, on aj na 3D tvrdil, ze to je dievcatkovska tvar :D, takze prekvapko pre neho a rodina len bola zvedava, nie ze by nieco uprednostnovali, lebo my sme doteraz nevedeli, ze co, tak uz celi happy vsetci, ze to vedia. a praveze sa hodi chalan k ostatnym do partie na hranie a presne ako vravis, dalsia moze byt baba 😀 a inak je manzel rad, lebo by nebol pokracovatel mena, keby nema on chlapa 🙂

brumka
31. dec 2012

ahojte babky sm tu na skok prajm vam vsetko dobre do noveho roka 🙂 ja sa uz 5 den liecim z nadchy, cajikmi a homeopatikami tak nech vyzdraviem bojim sa o fazulku a brusko mi riadne vykuka uz to vidno na mne 🙂 nevolnosti presli ako sa tesim tak mojeme s mm keksikovat. a daco som postrehla o fabeni hlavy tak sja som si pred 3t dala melir a farbim si hlavu normane kazde 3-4m sama takze ja si budem farbit

horseshoe
31. dec 2012

@basikes to je super 🙂 😉 moj chcel odjakziva dievcatko ale nebol sklamany ze to bude chlapak 😉 s myslienkou mat synceka sa stotoznil velmi rychlo a ja dufam ze maly bude ako on lebo je to skvely chlap 🙂 zato svokra vyrypovala v zmysle ze sa moc netesi, lebo chcela dievcatko- no beriem to ako ze svokra ma vzdy vie dbre vytocit a bola by som prekvapena keby pro oznameni pohlavia nerypala 😀
A ja som strasne tuzila mat prveho chlapceka, jednak preto ze som nikdy nemala brata a jednak kvoli tomu ze prvorodeny chlapcek bude taky ochranca pripadnej sestricky v buducnosti 🙂

horseshoe
31. dec 2012

@brumka avoooj 🙂 napodobne moja- sicko dobre prajem 😉 tak si zachorela? Neboj nic ja som uz snad 5alebo 6krat za tehu bola chora a raz som musela brat aj antibiotika 😒 neboj, telo produkuje protilatky ktore chrania v prvom rade malicke 😉 a v kolkom tt si teraz? Hod fotecku brusina-sme zvedaveee 😀 😉

kapokapo
31. dec 2012

@simonkato ahoj moja, dakujem za mile slova, neboj, dockas sa, drzim ti palce....

kapokapo
31. dec 2012

@franica ahoj to je super znamenie ked ti je zle:D ja som mala prvy missed abort v 9 tt a ziadne nevolnosti, pri tomto tehotenstve uz od zaciatku som grcala o preteky:D

kapokapo
31. dec 2012

@horseshoe ahoooj, no aj ja zaspavam okolo polnoci, potom medzi tretou a piatou na wecko, potom nemozem zaspat a myslim na somariny same...ach jaj, keby mal clovek zaruku ze vsetko bude ok, tak znesiem akukovke bolest, ja sa samotneho porodu az tak nebojim ( teda to tvrdim teraz) je mi jasne ze to bude hrozne ale skor o to babatko sa bojim.... nech je vsetko v poriadku.... juuuuuuuuuuuj to su nervy 🙂

kapokapo
31. dec 2012

@basikes
@horseshoe ahojte baby , tak my vraj mame 100 percentne dievcatko, tak dufam ze bude :D mam nakupene veci do roka :D som neodolala vypredaju v NEXTE tento tyzden.... tak ked to bude chlapcek, tak predavam veci aspon rok 😀

franica
31. dec 2012

@horseshoe no teda pri plazení ešte zďaleka nie som, dúfam, že to veľmi ani nedosiahnem..nakoniec som vydržala aj tie nákupy, dobre som sa nadýchala chladného vzduchu a bolo mi lepšie. Našla som inak recept ako prežiť- tá veľa spomínaná polievka. Ked si ju dám, tak na 2 hodinky mám Hawaii, vtedy pozametám, dám variť a tak...potom to postupne prechádza a začína mi byť divne. Tak som po nákupoch drahého stiahla rovno na jednu čínsku a zase mi bolo fajn až doteraz, tak asi idem pokračovať v jedení....všetky staré mamy sveta by bola na mňa teraz hrdé 😀 😀

franica
31. dec 2012

@kapokapo díky za povzbudenia, ja tiež dúfam, že tie nevoľnosti nie sú nadarmo...vydržím aj keby som si na ten mise mala aj ustlať, len nech je mimi ako má byť 🙂

rohlicka
31. dec 2012

dievčata aktualizujem tabulku 🙂 a mame dalšieho chlapčeka do našej tabulky 😀 😀 😀
aktualny stav: chlapci vs dievčatá - 9:3

@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - CHLAPČEK 🙂 - ak sa rozhodnete na mene, daj nam vediet 🙂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta:
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie
@waltea - podaj o sebe infošky
@franica - 7.1.2013 (ultrazvuk)
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)

rohlicka
31. dec 2012

Ahojte kočky .. ako budete travit silvestra ? .. mna čaka ešte urobiť jablkový kolačik .. a zopar chlabičkov .. a este jednohubky syrovo-cesnakove 🙂 mnam .. a vecer budem travit pri nealko grogu 🙂 pri starych ceskych filmoch 🙂

vopred vam vsak vsetkym zelam stastny novy rok 🙂 snažilkam čoskoro // testiky a nasledne bezproblemove tehulkovanie do uspesneho konca .. tehulkam zase rychly porod a zdrave babenka 🙂 a mamickam taktiez zdrave deticky a statsne rodinky .. 🙂 proste kazdej žienke prajem všetko po čom najviac tuži 🙂

basikes
31. dec 2012

@rohlicka predbezne bolo pre chlapceka meno Edko, uvidime, ci este nebudeme vymyslat teraz, ked uz vieme, ze len z polky mien v kalendari sa moze vyberat 😉
aj ja zelam vsetkym stastny novy rok, tehulkam zdrave deticky a netehulkam otehulkovanie 🙂

ataner81
31. dec 2012

Ahojte babulky moje. Dnes len tak na skok. Tento rok strávim Silvestra v práci s deckami ale nevadí 🙂 . Už mi tu pobehujú v silvestrovských čiapkách 😀 , papajú koláče, vyhráva nám tu hudba, proste je veselo. 🙂 Ja budem mať toho skutočného a posledného Silvestra pri šampanskom a v dvojici(teda šestici lebo prídu kamaráti ale vy viete ako som tú dvojicu myslela 🙂 ) 2.1. 😀 To bude prekvapko pre susedov keď budeme robiť ohňostroj a kričať šťastný Nový rok 3.1. ráno 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Tak baby prajem vám všetkým minimálne stokrát krajší rok 2013 ako bol ten predošlý. Nech sa vám splní všetko po čom túžite, nech si snažilky nájdu // na testoch, tehule úspešne dotiahnu tehu do pôrodu a mamičkám prajem dobré a zdravé detičky. ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2013 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janka9900
31. dec 2012

babenky, aj ja vam prajem vsetko len to najlepsie v novom roku, aby tehulky stastne donosila zdrave babatka a snazilky coskoro otehotneli, aby sme o rok vsetky slavili silvestra a novy rok s malymi zazrakmi v naruci 😵
... veseleho silvestra a nazdravie! 😉

franica
31. dec 2012

Ja sa tiež pripájam v želaní všetkého pekného a dobrého v Novom roku, nech sa všetkým splnia najtajnejšie sny a dúfam, že aj v celom roku 2013 budeme takáto dobrá a veselá partička tu na koníku 😉
Tak príjemnú oslavu a dobré zotavenie sa po opici (špeciálne tehuľky 😝 😀 😝 😀 😝 😀 )

rohlicka
31. dec 2012

poupravena tabulka
@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013 - EDKO (ak sa rozhodnete inač .. prepišeme) 🙂
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013 - ALEX
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 24/03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 06/04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013 - CHLAPČEK
@lumiva - snaž 4m, termín 08/05/2013 - RAMNEET
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 24/06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 25/06/2013
@brumka - snaž 8m, termín 09/07/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013
@deculko - snaž 7m, termín 17/07/2013
@wewerka27 - snaž 6m, termín 20/07/2013

Vyhrievane miesta:
- pozitívne testíky (čakáme na ďalšie infošky) - zatiaľ tiché gratulácie
@waltea - podaj o sebe infošky
@franica - 7.1.2013 (ultrazvuk)
@tatiana77 - 24.1.2013 (ultrazvuk)

drobca07
31. dec 2012

ahojte kočky....keďže som tu dlho nebola tak Vám chcem v prvom rade poďakovať za blahoželania k meninám 🙂 a zároveň Vám popriať všetko dobré a poďakovať sa Vám za všetky super chvíľky ktoré sme tu spolu strávili - aj keď sme iba online aj tak pre mňa mnohé z Vás veľa znamenajú a sú mi srdcu blízke 🙂
....želám teda veľa zdravíčka Vám aj Vašim bábatkám ktoré sú na ceste a všetkým snažilkám pevnú - nikdy nestrácajúcu vôľu a chuť do ďalšieho snaženia 🙂

rohlicka
31. dec 2012

šťastný nový rok vam prajem dievčata moje pekne 🙂 vela vela splenenych priani .. ale hlavne aby každa mala svoj vysnivany uzliček v naruči 🙂

zora256
1. jan 2013

@typa Ahoj!
Tak tvoj muž,je poriadny chlap,ten môj,zas ku koncu pôrodu,bol hotový,aby som neporodila,skôr,odmietal sex,a aj si frflal,už ku koncu,aby som šla rodiť,lebo už nevládze čakať tak dlho😀,Ale nikdy by ho nenapadlo,aby boli dve detičky,ja som aj chcela mať dvojičky ale,on vždy,že aj jedno je drahé,nie to dve a zato asi bol dlho proti druhému,dieťatku,a on ma kludní,zakaždým,asi sa vtom vyžíva,že ešte neprišliel ten správny čas,keď príde tak bude aj druhé,som zedavá,ak to príde akú tvár nahodí 😀Kiežby to prišlo čím skôr🙂
@rohlicka My sme mali sexík z condómom,pre istou,hoc posledné 2mesiace od 32tt sme nemali,lebo muž nechcel,keďže som sa otvárala a bola som aj nemocnici,kvôli tomu,ale už keď ani v deň termínu sa nič nedialo,ja som hrozne chcela ale muž nepovolil,a tak som až na 7deň po termíne rodila,aj to na odporučenie gyndoša som už bola v nemocnici 18.7 na obed a vnoci o štvrť na 12 mi odišla voda,a o 2h ráno 19.7 bol malý na svete🙂
@horseshoe Presne ako píšeš,to naliehanie hlavičkou,je to rozne nepríjemné,keď tlačí na mechúr a dolu na šišinku:-/To isté som mala aj ja,+ časté ecoli každý trimester som mala tie žlté globule zospodu:-/čo tiež spôsobuje mäkknutie krčka☹Ale hlavné je veriť,že všetko dopadne vporiadku a aj malé bude ok🙂A uvidíš aj ty pekne dotiahneš aj do 40tt verím tomu🙂
Prajem každej snažilke do Nového roku 2013 // na testíkoch a tehulkám čo najkrajší pôrod a zdravé detičky🙂

deculko
1. jan 2013

dievcata aj ja sa pripajam k prianiu krasneho stastneho a plodneho noveho roka, nech snazilky budu co najskor tehulkami a tehulky nech maju uz v naruci svoje zdrave deticky🙂)) a nech sme vsetky mamicky🙂)) 🙂 🙂 🙂 🙂

typa
1. jan 2013

Ahojte dievcence,
pozehnany Novy rok vam prajem. Vsetkym nech sa splni aspon jeden velky sen a k tomu este stovky malych. Nech sa mate denne na co tesit 🙂 Najma vela zdravia vam a vasim terajsim a buducim detickam. Nech je tento rok pre kazdu POZITIVNY //

leonetka
1. jan 2013

ahojte babulky, prajem i ja vsetkym vam krasny a pozehnany rok 2013!!! Tehulkam krasne vonave batozky 🙂 a snazilkam rastuce fazulky v bruskach 🙂
@ataner81 hlasim zaroven 1DC 😉

franica
1. jan 2013

Tak a už sme v ňom- v 13-tke...ak je pravda, čo sa hovorí, že "ako na nový rok, tak po celý rok", tak pre mňa to znamená, že si budem s wc misou bližšia ako mi je milé 😖 Polnoc sme s mm prespali, proste nás zlomilo, až na búchanice sme spozorneli 😀 😀 a hneď sme šli spať, no o 4 ráno som sa zobudila, že mi je zle a už to išlo 😖 a potom o siedmej, ale to bolo ešte celkom ok a zase po zobudení som celé raňajky dala von, mala som aj miernu teplotu...no proste na umretie. Až teraz mi je ako-tak dobre, rýchlo som to využila na sprchu a iné poľudšteniie, ale je to des, lebo viem, že večer je to tu zas...to bude od zajtra náramne zaujímavé...prosím myslite na mňa a posielajte tony pozitívnej energie, nech nejak tú prácu prežijem 🙂

leonetka
1. jan 2013

@franica mojka, posielam uz teraz tonisko energie a sil na zvladnutie prvych tyzdnov v novej praci. viem, ze su tie nevolnosti neprijemne, napriek tomu - aspon mojim meritkom - to znamena, ze vsetko je v najlepsom poriadku a fazulke sa dari 😉 no ak by mala byt pravda ze "ako na novy rok, tak po cely rok", tak ja budem cely rok kramovat ☹ to dufam nieee 😢

franica
1. jan 2013

@leonetka ďakujem drahá, no veľmi sa bojím ako to zvládnem....vydržala by som čokoľvek iné- seknutie v krížoch, nádchu, chrípku...aj to je veľmi nepríjemné, ale tieto nevoľnosti prídu zrazu a to musím fakt utekať a som rada, ked dobehnem ... budem tam za divnú hneď prvý deň 😀
Neboj, nemôže to platiť s tým príslovím, to by bolo hrozné, takže my to prelomíme. Takže ty mrchuješ, čo je vlastne skvelé, lebo ked skončí, tak vy začínate! 😉 😉 😉 Jupíííííí nech je prinajhoršom predposledná 😉

leonetka
1. jan 2013

@franica veru, ja si tie tvoje nevolnosti, zial, zatial neviem predstavit. pri prvom tehu mi nebolo nic. tak ja mam take svoje subjektivne meritko ohladom toho. bude to zniet divne, ale prajem si aby som sa i ja raz dozila grciek 😀 nuz mas pravdu, radse treba popriat k predposlednej MS 😀 lebo hned jak som dnes zacala mrchovat, tak som sa dozvedela, ze vikend s piatkom 11/12/13 budeme znamym pomahat so sadrokartonom v inom meste. a to je akurat v TEN vikend 😀 a mojkat sa u nich nebude dat. no ja mam obrovske stastie na to snazenie. 😀 takze februar to isti...

rohlicka
1. jan 2013

@leonetka podla mna by ste si v ten osudovy vikend mohli najst aspon malu chvilku radosti - aby aspon 0,01% nadej si mala a moznost ocikat tehu testik 😉 aspon ti zbehne rychlejsie ten mesiac 🙂 🙂 🙂

rohlicka
1. jan 2013

@franica neboj sa Zuzka .. silno na teba budeme mysliet 🙂 a posielam pozitivnu energiu uz teraz aby sa zaludok ukludnil .. a fazulka sa neodhalila skor ako o 3 mesiace 🙂

renitri
1. jan 2013

@zora256 dostala si mrchu??? :( to je mi luto... ale rok 2013 je nas 🙂 a bude plodny 🙂
Podla BT mam ovulku dnes, abo vcera... ale vcera sme nic nestihli, a dnes mam uplne na nic naladu, tak nvm.. asi zas nic... uz je mi z toho na grc...